• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

eşimin 6 bu sorunu yaşıyordu, garantiye gitti geldi
tekrar aynı sorun oludu
ikincide yenisini gönderdiler
adamların teknik servisi çok iyi
ben bu yaz 6s ini aldım kardeşim yurt dışından getirdi
yazın 1500 tl fark ediyordu
Bende göndericem o süre zarfında yedek telefon verilmemesi canımı sıkıyor.. elimde başka internete giren bi telefon da Yok.. eşiniz bu süreçte ne yaptı? Ona verildi mi tel?

Bence kullanılabilir durumdaysa bekle.. bozulduğunda da en üst modeli alırsın :) illaki Yen'i model kafanı karıştıracak..
Telefonumdan hiç sıkıntım Yok.
Neymiş bana daha iyisi gerekirmiş, ben daha iyisine layıkmışım... ruhum okşanmadı değil hani :oops:

İşte ülkeye göre değişiyor. Hangi ülkeden getirdi
Amerika dan getirdi

Bende göndericem o süre zarfında yedek telefon verilmemesi canımı sıkıyor.. elimde başka internete giren bi telefon da Yok.. eşiniz bu süreçte ne yaptı? Ona verildi mi tel?
eşim hattının üzerinden almıştı, aldığı yere götürdü onlar akıllı bir telefon verdiler
o sürede onu kullandı

Telefon konusulmus
Ben teknoloji ozurluyum.
Hic takip edemiyorum yeni cikanlari
Esim iphone 7 aldi
Kardesimde plusunu aldi.
Kablosuz kulakligi 750tl falanmis ayri satiliyo.
Alirmi bilmem istiyodu kardesim.
6 ile 7nin pek farki yok diyodu kardesim
7 de cift kamera özelligi varmis

Ben fotoğraf konusuna önem vermiştim.. önceki telefonum anında çekim yapmıyordu odaklanma süresi vardı bi kaç saniye.. üstelik net değildi.. şimdi yürürken bişi beğeniyorum çekeyim diyorum hiç durmadan çekip geçiyorum gayet de net çıkıyor :) belki bunlar benim bahanemdi bilemiyorum :halay:
Live photo diye bi özellik varmış aldıktan sonra farkettim.. 1 saniye falan fotoğrafları oynatıyor.. sanki o anı tekrar yaşamışım gibi hissediyorum.. fotoğraflar canlanıyor resmen :KK49:

Telefonumdan hiç sıkıntım Yok.
Neymiş bana daha iyisi gerekirmiş, ben daha iyisine layıkmışım... ruhum okşanmadı değil hani :oops:
Ben direk parasını alayım deseydin keşke. Gururun zaten okşandı, eşin sağolsun düşünmüş
Sende vicdanını okşamış olup altın alırdın. Ben seni biliyorum sen şimdi degistirsen sonra kesin vicdan yaparsın:KK48:

Ayyy kızlar bu topiklerde gezince aklım fikrim altına gidiyor benim:KK53:

Kizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle :KK66:
Taslarimi kirdirdim geldim :KK70:
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim

Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
oh kurtuldun taşlardan sonunda inşallah çok geçmiş olsun canım.
bu ay mı 6000 koydun kenara vay!

benim fikrim; 6,7,8,9... hepsi aynı. tüketim çılgınlığı bu. bir telefon sağlamsa, kullanışlıysa tamamdır bana göre. insanları para harcamaya itiyorlar başka bişey değil.
kesinlikle katılıyorum. üstelik iphone da kullandım benim telefonum ona beş basar iki gün şarjı gidiyor iphonedan daha iyi resim çekiyor ve iki buçuk senedir elimde sanki ilk günmüş gibi. üstelik bir kere araba altında kaldı bişeycikler olmadı aman maşallah diyeyim :) zaten piyasadaki en sağlam telefonmuş :))

kesinlikle katılıyorum. üstelik iphone da kullandım benim telefonum ona beş basar iki gün şarjı gidiyor iphonedan daha iyi resim çekiyor ve iki buçuk senedir elimde sanki ilk günmüş gibi. üstelik bir kere araba altında kaldı bişeycikler olmadı aman maşallah diyeyim :) zaten piyasadaki en sağlam telefonmuş :))
markası ne? benimki LG

Günaydın kızlar
Senin değerin telefonla ölçülemez bile :KK19:
Teklif etmesi çok güzel.. değiştirmek istersen de sonuna kadar hakkın zaten :super:
Ayyyyy çok teşekkür ederim. :KK68:Şimdi de çok utandım :KK16:
benim fikrim; 6,7,8,9... hepsi aynı. tüketim çılgınlığı bu. bir telefon sağlamsa, kullanışlıysa tamamdır bana göre. insanları para harcamaya itiyorlar başka bişey değil.
Ben de aynı fikirdeyim. Ama eşim söyleyince aklım gidip gelmedi desem yapan söylemiş olurum. Allahtan gitti de kalması orada. Geldi geri :KK53:
Ben direk parasını alayım deseydin keşke. Gururun zaten okşandı, eşin sağolsun düşünmüş
Sende vicdanını okşamış olup altın alırdın. Ben seni biliyorum sen şimdi degistirsen sonra kesin vicdan yaparsın:KK48:

Ayyy kızlar bu topiklerde gezince aklım fikrim altına gidiyor benim:KK53:
Bak bu da olurdu. Yapardım kesin. Şimdilik gerçekten gerek Yok.

Back
X