- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gerçekten çok düzenli toparlandık.. inşallah :)Ayrıca bence anlattığınıza göre çok düzenli toparlandınız çok kolay yerleşeceksiniz inşallah![]()
teşekkürler canım.. mutfağı akşam toplamadım.. bu akşam toplayacam inşallah..
İstanbuldayım cnm ben maydnz markette 1.25, roka 1.25, puding 2-2.5, 1 limon 75 krş vsYok canım Siirt normalde burası pahalı iç Anadolu’ya bakarak sebze filan sıkıntılı mesela bu sene vişne bulamadım dolaba koymak için
Limon tanesi mi 75 kurusİstanbuldayım cnm ben maydnz markette 1.25, roka 1.25, puding 2-2.5, 1 limon 75 krş vs
zelalke canım Allah kolaylıklar versin.. Mşallah valla yinede çok çabuk toparlandınız..Tebrik ediyorum.
Mutlu gunler hanimlar
Dun arkadasima k.validesi koyden tursuluk malzeme getirmis. Salatalik, biber, domates ve lahana. Bu aksam yapacagiz, insallah beceririz. Kavanozlara top biber ve kornison tursusu yapmistim. Bunu da yapinca kis hazirligim tamamen bitmis olacak. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.
zelalke yeni evinde gule gule otur, kolayliklar dilerim canim
![]()
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. benim adıma mutlu olduğunuzu görmek de ayrıca gülümsetiyor beni.. iyiki varsınız..Günaydınlar.
zelalke güzel günlerdr oturun ağız tadıyla huzurla inş.
Bende yazmıştım çok rahst oluyor evi taşıyanlarda ona göre koyuyor kolileri. Ne nerde diye aramıyorsun
Burada roka maydonoz 1 tl galiba canım puding 1,5 a var 2 ye var Pakmaya ve dr un ürünleri limonu bilmiyorum İnan domates 3.5 biber 3 fasulye 4İstanbuldayım cnm ben maydnz markette 1.25, roka 1.25, puding 2-2.5, 1 limon 75 krş vs
oh mis valla.. becerikli hatunsun vesselam::)Yemekleri yaptim ki cok mesudum suan.
Tavuklu pilav
Kurufasulye
Kendime kapuska
Oğlusun isteği spagetti yaptim.
Caydanliklari cifledim (poşetle cifliyorum guzel parlıyor)
Hamur işi yapasım var hızımı alamadim.
Evi süpürmeye gecebilirim
Sorma kuzum yaoh mis valla.. becerikli hatunsun vesselam::)
erkenden yemek işi bittimi süper oluyor ya..
Sen ne tatlı bir annesin öyle ya.. Oğluşla ders de çalışıyor.. ne düzenlisin maşh.. tebrik ediyorum..ilgili anne..maşallah:)Sorma kuzum ya
Yemek varsa isleri bitti sayıyorum ben.
Oglum gelmeden bitsin istedim ders calisicaz.