Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın Kızlar
Eşim ve oğlum gitti. Bu sabah spor yapmıyorum. Kitap okuyacağım. Sonra da hazırlanıp işe giderim

tr_lelli tr_lelli dün iş çıkışı kv ye gittik, yemeğe çağırdı :) dün buzdolabında kalan yiyecekleri de poşetledim, nar vardı, mandalina falan hepsini kv ye götürdüm. bugün keçeli kalem alıp kolilere de mutfak, oturma odası, banyo diye ayıracağım. burda bi arkadaş önermişti, nickini unuttum kusura bakmasın:)
eve geçince sıkı bi mutfak alışverişi beni bekler ..

kızlar benim ekim ayı birikimim 300 tl. bi önceki aydan da 200 tl + 50 dolar vardı.. toplamda 500 tl+ 50 dolar oldu.. en sıkışık aylarda bunları arttırabildim çok şükür.. bilezik alma fikri de şuan askıda.. bakalım son durumlara göre altın düşüşe girince karar veririm inşallah.

Mutlu gunler hanimlar:KK52:
Dun arkadasima k.validesi koyden tursuluk malzeme getirmis. Salatalik, biber, domates ve lahana. Bu aksam yapacagiz, insallah beceririz. Kavanozlara top biber ve kornison tursusu yapmistim. Bunu da yapinca kis hazirligim tamamen bitmis olacak. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.

zelalke zelalke yeni evinde gule gule otur, kolayliklar dilerim canim:KK200:

zelalke zelalke canım Allah kolaylıklar versin.. Mşallah valla yinede çok çabuk toparlandınız..Tebrik ediyorum.

Mutlu gunler hanimlar:KK52:
Dun arkadasima k.validesi koyden tursuluk malzeme getirmis. Salatalik, biber, domates ve lahana. Bu aksam yapacagiz, insallah beceririz. Kavanozlara top biber ve kornison tursusu yapmistim. Bunu da yapinca kis hazirligim tamamen bitmis olacak. Allah bereketli kilsin, agiz tadiyla yemeyi nasip etsin.

zelalke zelalke yeni evinde gule gule otur, kolayliklar dilerim canim:KK200:

Günaydınlar.
zelalke zelalke güzel günlerdr oturun ağız tadıyla huzurla inş.
Bende yazmıştım çok rahst oluyor evi taşıyanlarda ona göre koyuyor kolileri. Ne nerde diye aramıyorsun
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. benim adıma mutlu olduğunuzu görmek de ayrıca gülümsetiyor beni.. iyiki varsınız..

İstanbuldayım cnm ben maydnz markette 1.25, roka 1.25, puding 2-2.5, 1 limon 75 krş vs
Burada roka maydonoz 1 tl galiba canım puding 1,5 a var 2 ye var Pakmaya ve dr un ürünleri limonu bilmiyorum İnan domates 3.5 biber 3 fasulye 4

Eşimin 1-2 gün göreve gitme durumu varmış Kızlar hava şartlarına göre helikopter kalkmazsa. Bir bölgedeki personele yiyecek gitmesi gerekiyormuş eşimde araç komutanı olacakmış. Görev malzemeleri evdeydi yıkamıştım onları Tugayya götürmem lazım arabayı eşim aldı yürüyerek gidicem saat 13:00 te . İnşallah helikopter kalkar eşimin gitmesi gerekmez üfff sıkıldım şuan

Yemekleri yaptim ki cok mesudum suan.

Tavuklu pilav
Kurufasulye
Kendime kapuska
Oğlusun isteği spagetti yaptim.

Caydanliklari cifledim (poşetle cifliyorum guzel parlıyor)

Hamur işi yapasım var hızımı alamadim.

Evi süpürmeye gecebilirim
oh mis valla.. becerikli hatunsun vesselam::)
erkenden yemek işi bittimi süper oluyor ya..

Back
X