Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yakin bakim ben.Günaydın hanımlar
yakınında happy center olanlar
bugün kremlerde deodorantlarda%50, saç boyaları diş macunlarında %40 vs indirimler var
stok yapmak isteyenlere duyurulur sitesinden broşürüne bakabilirsiniz
tr_lelli
Al bir patavatsız daha.Ayy bu komşulardan çekilen nedir yahu bunların hiç mi isi gücü yok anlamıyorum bı tanede bende var lüzumsuz komşu ilk geldiğim yıllar resmen kullanıyordu beni cahillik anlayamadım ne zamanki bana çocuğun olmuyor kocan üstüne kadın getirir dedi o gün bu gün bitti şimdi hiç yüz vermiyorum balkonunda tarhana kurutmalar halı yıkamalar falan ahh eşim söylemişti ama bu kadar saf olma güvenme diye nereden bileyim böyle olacağını ama maymun gözünü açtı diye bir laf Varya aynen öyle gözüm açıldı
Tesekkur ederim canimKızlar
Sabah ihlastan Arıtıcı için bakıma geldiler 2 filtre değiştirdi 60 lira oraya verdim.. Sonra A101 e gittim. Burgu peynirde indirim varmış.. 6 küsürdü.. Kızım başka peynir yemiyor 2 tane aldım. Kızım oyuncaklara uzandı bir tane de oyuncak aldım ona.. 5,99 Bulaşık deterjanı için gitmiştim ama yoktu bende diğer A101 e gittim bi oyuncak sepeti 6,5 lira , 2 kg deterjan 7 lira ve canlı çiçek aldım toplamda 43 lira ödedim..
Canlı çiçeği de yiğenime aldım. Dükkan açıcaklar bu hafta , 9,95 e aldım.. çiçekçiden alsaydım bayağı pahalıya gelecekti..
Geçende eşim uzaktaki bir düğün için çiçek sipariş vermiş 50-60 lira civarında ödemiş.. Bende uygun görünce burdan aldım kendim süsleyip götüreceğim açılışa..
zelalke Sıkıntısız hallolur inşallah
Janita Çok geçmiş olsun..
Pazartesiden itibaren bende haftalık yemek listesi yapayım en iyisi kızlar özendim valla![]()
Sormayın ıssız güçsüz insanlar bende fazla muatap değilim mesafemi koydumAl bir patavatsız daha.
Ne gereksiz laflar bunlar böyle.
En güzeli kimseyle muhattap olmamak hiçbir derdini sırrını açmamak.
Ben karşı komşumla laf yetiştirdiği için pek samimi olmuyorum ama oğlu hasta olsun bir işi olsun çalarım kapısını.yüz göz olmadan idare ediyorum.
Selamlar. Bugün kış masraflarını hesapladım moralim bozuldu kurs ücreti ev ve araba sigortaları doğalgaz derken biraz zorlanıcaz Rabbim yardımcımız olsun inş.
Eşim öğlen yiyip gitti yine menüm
Sebze çorbası
Terbiyeli kereviz
Pilav salata.
Yarın da mantı planlıyorum bakalım kısmet.
Puanla olursa sıkıntı özel okullar not ortalamasını artiriyor hepsu 1o0 sınav olursa daha adil olur. Hayirlisi.Evet canim 7.sinif.
Vallahi cok merak icerisindeyim.
Seneye nolcak acaba?
Suanki yıl sonu ortalaması 96.
Seneye yakinimda cok iyi 2 anadolu lisesi var.
Puanla girilse yerleşir cok sukur.
Ama sınavla olursa heycan yaparmi ne olur bilemiyorum.
Mumkun degil kalkamiyorum zaten, muhtemelen esime de bulasti. O da sabah eklemlerim agriyor diyerek gitti ise.
Kesinlikle çok işe yarıyoraslında çok iyi mantıklı birşey haftalık yemek menüsü oluşturmak..
Heleki çalışan bayanlar için..Ben yemek yapmaya erinmem ama ne yapcam deri beni çok gerer..
o yüzden bencede güzel bir hafta ne yapcam diye düşünüp kasılmaz insan..
bende bunu yapacağım..
Kızlar dün yüzerken ayağımı bir yere çarptım hemde çok sert
parmağım çok ağrıdı çıktık
buz falan uyguladım ama ağrı geçmeyince dr gittim kırık çatlak yok dedi dr merhem verdi
Ama hala ağrıyor ayakkabı bile zor giydim
Şişti ve mosmor oldu fena vurmuşum
Kızımda hasta ateşlendi
Herkesler hasta
Bu arada eski bakıcıma çocukları bıraktım bu ay yüzmeye giderken 100 tl verdim Pazar yaparsın dedim
Ayrıca geçen haftalarda hem oğluna hem kızına bir çok test kitabı verdin