Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar,
Bu sabah maaşımı aldım. Kredi ödemelerini yaptıktan sonra ev giderleri parasını ayırdım. Akşam giderken bakıcı ablanın maaşını çekip vereceğim. Yarın da aylık hedefim olan 1 ata altını alırım inşallah. Aralık ayında da 1 ata alacağım. Ocak'tan itibaren ise dolar biriktirmeye başlamaya karar verdim.
Bu arada Kişisel Gelişim bölümünde konu açım. İlgilenen arkadaşları beklerim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/verimli-rutin.1039256/

Günaydın hanımlar
yakınında happy center olanlar
bugün kremlerde deodorantlarda%50, saç boyaları diş macunlarında %40 vs indirimler var
stok yapmak isteyenlere duyurulur sitesinden broşürüne bakabilirsiniz
tr_lelli tr_lelli
Bana yakin bakim ben.
Deodorant alabilirim.
Saol canim.
Aktüel indirim avcımızsın vesselam

Arkadaşim gitti.
6 saat falan oturduk nerdeyse ama yinede cabuk geçti yaw zaman.
Sohbet muhabbet.

Sade pilava göre tavuklu pilav daha çabuk bitiyor seviyorlar ya da ben bayadir yapmadim ondan bi bitti hemen.
Pilâv yapıcam cunku kurufasulye var dünden.

Bugün başka isim yok.

eltim aradı, yemeğe gelin diye.. akşam çok işim var son kalan şeyleri toplamam gerek dedim sağol başka zaman dedim ama ısrarla gelin yemeğinizi yiyin kalkarsınız işlere dedi. zaten komşum sayılır çok yakın oturuyoruz yani.. tamam dedim orda yemek yiyip hemen eve gelecez. eşim klimayı elektrikli şofbeni falan sökecek. ben de mutfakta son kalan eşyaları toplarım.. yarın için izin aldım bakalım selametle atlatalım şu taşınmayı inşallah..

Kötü komşuculuktan konuşulmuşta aslında komşuluk ilişkilerini güzel tutmak lazım bazılar evde ölüyor ama günler sonra farkediliyor. Hasta oluyorsun falan ne bilim. KArşı komşum iyi çok gidip gelmeyiz ama hep yardımcı olmaya çalışır çocukları yaşındayız bazen gidiyoruz çok memnun kalıyorlar yaşlılarıda sevindirmek lazım dualarını almak lazım ben sınava hazırlanırken mahallede sevdiğim yaşlı teyzelerim vardı onların elini öpüp dualarını almak beni nasıl hafifletirdi.
ha lafçı yokmu var eskisi gibi değilim mesafeliyim
keşke herkes iyi olsa
olsak

Ayy bu komşulardan çekilen nedir yahu bunların hiç mi isi gücü yok anlamıyorum bı tanede bende var lüzumsuz komşu ilk geldiğim yıllar resmen kullanıyordu beni cahillik anlayamadım ne zamanki bana çocuğun olmuyor kocan üstüne kadın getirir dedi o gün bu gün bitti şimdi hiç yüz vermiyorum balkonunda tarhana kurutmalar halı yıkamalar falan ahh eşim söylemişti ama bu kadar saf olma güvenme diye nereden bileyim böyle olacağını ama maymun gözünü açtı diye bir laf Varya aynen öyle gözüm açıldı
Al bir patavatsız daha.
Ne gereksiz laflar bunlar böyle.
En güzeli kimseyle muhattap olmamak hiçbir derdini sırrını açmamak.
Ben karşı komşumla laf yetiştirdiği için pek samimi olmuyorum ama oğlu hasta olsun bir işi olsun çalarım kapısını.yüz göz olmadan idare ediyorum.

Selamlar. Bugün kış masraflarını hesapladım moralim bozuldu kurs ücreti ev ve araba sigortaları doğalgaz derken biraz zorlanıcaz Rabbim yardımcımız olsun inş.

Eşim öğlen yiyip gitti yine menüm
Sebze çorbası
Terbiyeli kereviz
Pilav salata.

Yarın da mantı planlıyorum bakalım kısmet.

Kızlar

Sabah ihlastan Arıtıcı için bakıma geldiler 2 filtre değiştirdi 60 lira oraya verdim.. Sonra A101 e gittim. Burgu peynirde indirim varmış.. 6 küsürdü.. Kızım başka peynir yemiyor 2 tane aldım. Kızım oyuncaklara uzandı bir tane de oyuncak aldım ona.. 5,99 Bulaşık deterjanı için gitmiştim ama yoktu bende diğer A101 e gittim bi oyuncak sepeti 6,5 lira , 2 kg deterjan 7 lira ve canlı çiçek aldım toplamda 43 lira ödedim..

Canlı çiçeği de yiğenime aldım. Dükkan açıcaklar bu hafta , 9,95 e aldım.. çiçekçiden alsaydım bayağı pahalıya gelecekti..
Geçende eşim uzaktaki bir düğün için çiçek sipariş vermiş 50-60 lira civarında ödemiş.. Bende uygun görünce burdan aldım kendim süsleyip götüreceğim açılışa.. :21:

zelalke zelalke Sıkıntısız hallolur inşallah
Janita Janita Çok geçmiş olsun..

Pazartesiden itibaren bende haftalık yemek listesi yapayım en iyisi kızlar özendim valla :KK3:

Kızlar

Sabah ihlastan Arıtıcı için bakıma geldiler 2 filtre değiştirdi 60 lira oraya verdim.. Sonra A101 e gittim. Burgu peynirde indirim varmış.. 6 küsürdü.. Kızım başka peynir yemiyor 2 tane aldım. Kızım oyuncaklara uzandı bir tane de oyuncak aldım ona.. 5,99 Bulaşık deterjanı için gitmiştim ama yoktu bende diğer A101 e gittim bi oyuncak sepeti 6,5 lira , 2 kg deterjan 7 lira ve canlı çiçek aldım toplamda 43 lira ödedim..

Canlı çiçeği de yiğenime aldım. Dükkan açıcaklar bu hafta , 9,95 e aldım.. çiçekçiden alsaydım bayağı pahalıya gelecekti..
Geçende eşim uzaktaki bir düğün için çiçek sipariş vermiş 50-60 lira civarında ödemiş.. Bende uygun görünce burdan aldım kendim süsleyip götüreceğim açılışa.. :21:

zelalke zelalke Sıkıntısız hallolur inşallah
Janita Janita Çok geçmiş olsun..

Pazartesiden itibaren bende haftalık yemek listesi yapayım en iyisi kızlar özendim valla :KK3:
Tesekkur ederim canim

Komşulardan bahsetmişsiniz kızlar bizim apartmandaki komşuluk genelde güzel..
ama biri var ki ; karşı komşum :KK57: tam bir kapı kuşu :sinirli: Kapıyı açmaya gör pat hemen açıyor kapısını.. Bazen dinliyo dinliyo hiç bişe demeden bakıyo öyle boş boş , bazen laf atıyo ama kesinlikle ben içeri girmeden kapısını kapatmıyo :KK20: Apartman kapısını duysun pat pencerede balkonda :kızgın: Hatta bir kaç defa kapı açıkken ses etmeden içeri daldığı da oldu evi tadilat yaptırdığımız dönemde :KK57: Mevlüt ,dua haricinde kesinlikle çağırmıyorum ve gitmiyorum ona..

Üst katta abla dediğim birisi var onunla çok samimiyiz beraber yiyip içtiğimiz zamanlar da çoktur.. :KK19: Hasta olduğumda çorba yapar getirir , acil durumlarda kızımla ilgilenir fln yetiyo valla

Nerdeyse 11 yıldır aynı apartmandayım.. 14 daireyiz bir kaç daire boş , 2-3 daire yeni evli çalışanlar , bir kaç ev hanımı emekli teyze , kalanlarda çoğunluk memur.. pek sıkıntılı insanlar yok.. Varsa da ben pek yanaşmıyorum geçinip gidiyoruz :KK70:

A 101 e kitaplar geliyor. Yarın bakıcam okumadığım kitaplar olursa alıcam. Olumada alırım bir tane. Gerçi sipariş verdi kitaplarının arkasında varmış istediği kitaplar ordan gösterip şunları al diyor.
Kumbara yaptık ona da kitap alıcaz birikenle. 15 tl attım kumbarasına.
Kendi kumbarama da 5 tl attım.

merhaba kızlar evi süpürdüm yerleri sildim tozları aldım halıları sildim. banyo wc cifledim.Sonra dün üst komşumuz bize fıstık getirmişti onun kabını doldurdum organik narımız vardı nar koydum yukarı çıktım oda gel kahve içelim dedi . Bende girdim 2 çocuğu var onları sevdim kahve içtik sohbet oradan kalktım markete indim cips 100 gram şekerli leblebi bir kara lahana azıcık çeri domates ve soğan aldım 11 tl ödedim eve geldim masayı hazırladım eşim 1 saatte gelir inşallah bir dilim kek ve 1 bardak çay içtim açlığım biraz bastırılsın kahvaltı ile duruyorum diye. Yan komşu teyze 1 tabak dolma getirdi öyle uzandım şimdi birazcık. Ayrıca üst komşunun evi sanki benimkinden daha soğuktu onlarınki çatı katı diye galiba:dondurma:

Al bir patavatsız daha.
Ne gereksiz laflar bunlar böyle.
En güzeli kimseyle muhattap olmamak hiçbir derdini sırrını açmamak.
Ben karşı komşumla laf yetiştirdiği için pek samimi olmuyorum ama oğlu hasta olsun bir işi olsun çalarım kapısını.yüz göz olmadan idare ediyorum.

Selamlar. Bugün kış masraflarını hesapladım moralim bozuldu kurs ücreti ev ve araba sigortaları doğalgaz derken biraz zorlanıcaz Rabbim yardımcımız olsun inş.

Eşim öğlen yiyip gitti yine menüm
Sebze çorbası
Terbiyeli kereviz
Pilav salata.

Yarın da mantı planlıyorum bakalım kısmet.
Sormayın ıssız güçsüz insanlar bende fazla muatap değilim mesafemi koydum

Esim daha geç geliyor.
2 haftadır çıkışta is aliyor +50tl yani.
Yarım saat geç geliyor.
Alışmışız saat 7 de evde olmasina ev tuhaf geliyor.
O olunca zaman daha çabuk geçiyor sanki.

Görmeyince sevesin görünce öldüresin geliyorsa kocandır o! diye bisi vardi :D
O geldi aklima

Adam evdeykende dökme, dağıtma, bi de bisi isteme diye soyleniyorum.

Bugün 5tl attim zulaya

Zulada durdu valla.
Nolcak bakalim.

Evet canim 7.sinif.
Vallahi cok merak icerisindeyim.
Seneye nolcak acaba?
Suanki yıl sonu ortalaması 96.
Seneye yakinimda cok iyi 2 anadolu lisesi var.
Puanla girilse yerleşir cok sukur.
Ama sınavla olursa heycan yaparmi ne olur bilemiyorum.
Puanla olursa sıkıntı özel okullar not ortalamasını artiriyor hepsu 1o0 sınav olursa daha adil olur. Hayirlisi.

Mumkun degil kalkamiyorum zaten, muhtemelen esime de bulasti. O da sabah eklemlerim agriyor diyerek gitti ise.

Çok çok geçmiş olsun
aslında çok iyi mantıklı birşey haftalık yemek menüsü oluşturmak..
Heleki çalışan bayanlar için..Ben yemek yapmaya erinmem ama ne yapcam deri beni çok gerer..
o yüzden bencede güzel bir hafta ne yapcam diye düşünüp kasılmaz insan..
bende bunu yapacağım..
Kesinlikle çok işe yarıyor
Ben 3-4 yıldır yapmaya çalışıyorum
Ne yapacağımı bilince yapması kolay geliyor
Öbür türlü ne pişereceğim diye düşünmek resmen yoruyor beni

Kızlar dün yüzerken ayağımı bir yere çarptım hemde çok sert
parmağım çok ağrıdı çıktık
buz falan uyguladım ama ağrı geçmeyince dr gittim kırık çatlak yok dedi dr merhem verdi
Ama hala ağrıyor ayakkabı bile zor giydim
Şişti ve mosmor oldu fena vurmuşum

Kızımda hasta ateşlendi
Herkesler hasta
Bu arada eski bakıcıma çocukları bıraktım bu ay yüzmeye giderken 100 tl verdim Pazar yaparsın dedim
Ayrıca geçen haftalarda hem oğluna hem kızına bir çok test kitabı verdin

Kızlar dün yüzerken ayağımı bir yere çarptım hemde çok sert
parmağım çok ağrıdı çıktık
buz falan uyguladım ama ağrı geçmeyince dr gittim kırık çatlak yok dedi dr merhem verdi
Ama hala ağrıyor ayakkabı bile zor giydim
Şişti ve mosmor oldu fena vurmuşum

Kızımda hasta ateşlendi
Herkesler hasta
Bu arada eski bakıcıma çocukları bıraktım bu ay yüzmeye giderken 100 tl verdim Pazar yaparsın dedim
Ayrıca geçen haftalarda hem oğluna hem kızına bir çok test kitabı verdin

Çok geçmiş olsun

Back
X