Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana yakin bakim ben.
Deodorant alabilirim.
Saol canim.
Aktüel indirim avcımızsın vesselam

ay dayanamıyorum lelli indirim takip etmeyince rahat edemiyorum
dün gittim her zaman aldığım deodorant 7.90tl normalde bu fiyatın %50sine alırdım 12 liraya çıkarmış öyle indirim yapmışlar almadım tabiki

hawar hawar KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM geçmiş olsun hanımlar

ay dayanamıyorum lelli indirim takip etmeyince rahat edemiyorum
dün gittim her zaman aldığım deodorant 7.90tl normalde bu fiyatın %50sine alırdım 12 liraya çıkarmış öyle indirim yapmışlar almadım tabiki

hawar hawar KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM geçmiş olsun hanımlar
Ways kurnazlar.
Sen bildiğin icin fiyati gelmemişsin oyuna.
Ya hapy canter indirim sık yapıyor ama belli urunlerde.
Mesela deterjan,şeker, pirinç gibi.

Daha once bende esime tras köpüğü bakmistim.
Aynı marka hakmarda da daha once bakmıştım fiyatına bi de hapy de baktım nerdeyse 5-6tl fark vardi.

Demek böyle indirim yapiyolar.
Cakallikda zirve

Ways kurnazlar.
Sen bildiğin icin fiyati gelmemişsin oyuna.
Ya hapy canter indirim sık yapıyor ama belli urunlerde.
Mesela deterjan,şeker, pirinç gibi.

Daha once bende esime tras köpüğü bakmistim.
Aynı marka hakmarda da daha once bakmıştım fiyatına bi de hapy de baktım nerdeyse 5-6tl fark vardi.

Demek böyle indirim yapiyolar.
Cakallikda zirve
önceden direk fiyatı neyse ondan indirim yapıyorlardı şimdi arttırıp yapmaya başlamışlar
dikkat etmek lazım her zaman kullandığım beyaz sabundan alacaktım bir baktım fiyatı 7 lira
aynı ürün a101de 4 lira
fiyat bilmek çok işe yarıyor gerçekten

Günaydın kızlar
Tr lelli çıkıcam şimdi bakıcam salata servisi için beyaz kayık tabaklar oluyor boy boy öyle bakıcam bardak bakıcam çiçekli desenli şık bardaklardan.şekerlik de olabilir burda bulabileceğim şeyler kısıtlı en kullanışlısı bardak aslında bakalım ne bulup alıcam.

kızlar giremedim kaç gündür yine. okulda bir kaza geçirdim malesef kolum kırıldı. öyle oturuyorum evde ben de. para harcayacak yerim yok :110:

Dün aksam esim aradi ben dahada gecikicem dedim
Annesi gelmiş onu gorcekmis.
Iyi tmm dedim.
23 00 gibi eve geldi.
Bizde oğlumla yatmistik.

Ben hic bisi sormadım.

Abisiyle ablası kavga etmis (görümcem bu kaynımın kızları ve karısıyla küsmüslerdi yani hic biriyle görüşmüyorum ama esim anlatıyordu )
Sonra ablasının oğlu ve gelinde ordaymış oğlu da tartışmaya girmis.
Baya alevlenmiş ortalik.
(Olay kucuk kaynımın evinde oluyor büyük kaynım ve görümcemde annelerini görmeye oraya gelmisler).
Esim rezillik baska bisi diil yaptiklari ayiptir falan diye anlatiyo bana.

İlahî adalet nasil isliyor.

Kurban olduğum zamanı yeri gelince kimsenin ahini kimsede bırakmıyor cok sukur.
Daha bunlar iyi gunleri.

Esim diyoki ablam daha abimin ne evine ayak basar ne ne yuzune bakar ne de çocuklarının düğününe gelir yemin etti diyor.

Banada selam söylemiş hasbam.
Ne münasebet dedim.
Benden uzak cehenneme direk.

Esimin patronuda köyden bal almış bize
Keşke köyden bal alsaydık diyordum bende esime tevafuk oldu.

Herkes kalbinin ekmeğini yiyor cok sukur.

Son düzenleme:
Selamlar kizlarr
tr_lelli tr_lelli rabbim her şeyi görüyor yapılanlar dönüp dolaşıp kendilerini buluyor kimsenin ahi kimsede kalmaz sonuçta

Az önce a101 den geldim yumuşatıcı ve beyaz eldivenden aldık çamaşır suyuyla uğraşıyorum ellerim kötü oldu onu kullanıcam ayyy su ABC yeşil yumuşatıcı cokk hoşuma gitti yaa mis gibi buyltun evi yikiyasim geldi çok hoş 15 TL a101 de harcadım

Selamlar kizlarr
tr_lelli tr_lelli rabbim her şeyi görüyor yapılanlar dönüp dolaşıp kendilerini buluyor kimsenin ahi kimsede kalmaz sonuçta

Az önce a101 den geldim yumuşatıcı ve beyaz eldivenden aldık çamaşır suyuyla uğraşıyorum ellerim kötü oldu onu kullanıcam ayyy su ABC yeşil yumuşatıcı cokk hoşuma gitti yaa mis gibi buyltun evi yikiyasim geldi çok hoş 15 TL a101 de harcadım
Dimi bende o yesili cok begendim.
Hatta fisfisli şişeye koyup banyoya mutfağa falan sıkıyorum (esim mutfakta aksam sigara içiyor camida açsa koku yani)

Ama her zaman yok sanırım.
Ben oyle denk geldim.

Dün aksam esim aradi ben dahada gecikicem dedim
Annesi gelmiş onu gorcekmis.
Iyi tmm dedim.
23 00 gibi eve geldi.
Bizde oğlumla yatmistik.

Ben hic bisi sormadım.

Abisiyle ablası kavga etmis (görümcem bu kaynımın kızları ve karısıyla küsmüslerdi yani hic biriyle görüşmüyorum ama esim anlatıyordu )
Sonra ablasının oğlu ve gelinde ordaymış oğlu da tartışmaya girmis.
Baya alevlenmiş ortalik.
(Olay kucuk kaynımın evinde oluyor büyük kaynım ve görümcemde annelerini görmeye oraya gelmisler).
Esim rezillik baska bisi diil yaptiklari ayiptir falan diye anlatiyo bana.

İlahî adalet nasil isliyor.

Kurban olduğum zamanı yeri gelince kimsenin ahini kimsede bırakmıyor cok sukur.
Daha bunlar iyi gunleri.

Esim diyoki ablam daha abimin ne evine ayak basar ne ne yuzune bakar ne de çocuklarının düğününe gelir yemin etti diyor.

Banada selam söylemiş hasbam.
Ne münasebet dedim.
Benden uzak cehenneme direk.

Esimin patronuda köyden bal almış bize
Keşke köyden bal alsaydık diyordum bende esime tevafuk oldu.

Herkes kalbinin ekmeğini yiyor cok sukur.

Canım aynen öyle.. Etme bulma dünyası..Allah büyük..
kimsenin ahını kimsede bırakmaz Yüce Mevlam..
sen yeterki içini ferah tut Allah'a bırak..

Dimi bende o yesili cok begendim.
Hatta fisfisli şişeye koyup banyoya mutfağa falan sıkıyorum (esim mutfakta aksam sigara içiyor camida açsa koku yani)

Ama her zaman yok sanırım.
Ben oyle denk geldim.
Ay zaten senden gordunde kokusuna baktım yoksa bakmazdim kesin pempe alırdım bı tane aldım cumartesi bı tane daha alicam

Kızlar herkese merhabalar; eşim maaşını aldı allah bereket versin. Biz ev için ödeme yapacağız 50 bin tl daha onun için kemerleri sıkıyoruz.bu ay 1020 tl bütçemiz kaldı tüm ay için eşim kendine 220 tl harçlık ayırdı 800 tl+100 tl de bende var 900 tl bu ayki bütçemiz. Benim bi oğlum var. Daha yeni 2 kutu mama aldık, artık sadece geceleri mama veriyorum gündüz normal besleniyor. 2 kutu da bez aldık. Allah’ın izniyle bu ay bez ve mama giderimiz olmayacak. Bazı akşamlar tek çeşit yemek bile bizim için yeterli olacaktır. Oğluma kahvaltı bi öğün çorba bi öğün yemek bi öğün meyve ve bi öğünde meyve veriyorum gece yatarken de muhallebi. Şimdi nelere dikkat etmem gerekiyor. Deterjanlarım evimde var yani yetiririm bu ay onları. Sizlerden bi yönlendirme bekliyorum nelere dikkat edeyim, yeterli olur mu bu bütçe. Oğlum doğduğundan beri bütçe eşimdeydi 10 ay sonra kendimi bi acemi hissettim

merhaba arkadaşlar....

bu hafta da 800 gr verdim, ha gayret az kaldı... :)

"bulmuşsunuz birbirinizi" bu aralar çokça örnekleriyle önüme çıkan bir söz.... gerçekten de bu hayatta herkes er ya da geç hakettiği kişileri buluyor karşısında... alim alimi, zalim zalimi, iyi iyiyi, kötü kötüyü, cahil cahili, deli deliyi, veli veliyi vs. büyüklerimiz boşuna, "ayağın taşa takılıp düştüğünde, dön kalbine bak" dememişler....

hasta arkadaşlara, geçmiş olsun....

Kızlar herkese merhabalar; eşim maaşını aldı allah bereket versin. Biz ev için ödeme yapacağız 50 bin tl daha onun için kemerleri sıkıyoruz.bu ay 1020 tl bütçemiz kaldı tüm ay için eşim kendine 220 tl harçlık ayırdı 800 tl+100 tl de bende var 900 tl bu ayki bütçemiz. Benim bi oğlum var. Daha yeni 2 kutu mama aldık, artık sadece geceleri mama veriyorum gündüz normal besleniyor. 2 kutu da bez aldık. Allah’ın izniyle bu ay bez ve mama giderimiz olmayacak. Bazı akşamlar tek çeşit yemek bile bizim için yeterli olacaktır. Oğluma kahvaltı bi öğün çorba bi öğün yemek bi öğün meyve ve bi öğünde meyve veriyorum gece yatarken de muhallebi. Şimdi nelere dikkat etmem gerekiyor. Deterjanlarım evimde var yani yetiririm bu ay onları. Sizlerden bi yönlendirme bekliyorum nelere dikkat edeyim, yeterli olur mu bu bütçe. Oğlum doğduğundan beri bütçe eşimdeydi 10 ay sonra kendimi bi acemi hissettim
Ben gereksiz hic bisi almazdim.
Mesela kıyafet almazdim.
Evde olan yiyecekleri tüketmeye çalışırdım.
Çalışmıyorsun sanirim evdesin.
Gerekmedikce çıkma bence evden
Çıktıkça para harcaniyor.

Ben gereksiz hic bisi almazdim.
Mesela kıyafet almazdim.
Evde olan yiyecekleri tüketmeye çalışırdım.
Çalışmıyorsun sanirim evdesin.
Gerekmedikce çıkma bence evden
Çıktıkça para harcaniyor.

Evet çalışmıyorum bu ay istifa ettim oğluma bakabilecek kimse olmadığı için. Kıyafet vb alışveriş düşünmüyorum. Oğlumu parka vb götürebilirsem anca dışarı çıkarım. Genel de evde olurum. Annemlere ben kayınvalidelere gidince yürüyüşlere rahat çıkabiliyorum.

Back
X