Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam yemeğine de lahana sarmasi yaptım. Altina da kırmızı et koydum. Ben etsiz seviyorum sarmayi eşim de tam tersi olduğu için sarmaların icine degil tencere dibine koyuyorum. Yemek pişmeye yakın esim turp ve havuç rendeleyip limon sıktı, yanina roka koydu ve ayran yapti. Biraz kaldi o da yarina yanina birşey uydurup yenilir.

Kızlar bizde alışveriş yaptık bu gün
Büyük kızıma mont ve ayakkabı
Küçüğünde ayakkabı aldık
Toplam 210 tl tuttu
Aslında büyüğün ayakkabıya ihtiyacı yoktu ama bi çocuğu terlikle götürdük
Almamışız ayakkabıyı yanımıza uzun kalınca üşüyüp hasta olmasın diye aldık
Yemek yedik kızlar hamburger bizde köfte 55 tl
Bir yakına baş sağlığına gittik çay şeker 30 tl

M maviduvar1 sanırım ölçüyü tutturmamız lazım
Hiç müdahale etmezsek te olmaz gibi ama çok baskı yapmak kesinlikle yalana sevkediyor ya da insanı geriyor

Kızlar tüm hafta sonu kv deydik...

dün sabah kahvaltıya bi gittik akşam eve yatmaya geldik. Bugün de aynı şekilde..
Sabahtan eltimler geldiler. Kızımın pusetini , ve bir kaç parça şeyi doğumdan sonra kullanması için verdim.. Nevresim almıştım bebişe doğumda verecektim , hazırlıklarını yaparken almasın fazladan diye onu da verdim Hoppa

Eltimde gelirken kendi kızının kıyafetlerinden temiz olanlardan getirmiş koca bir poşet.. Bir sürü şey var giydiririm artık kızıma uzun bi süre.. 1 kg kadar zeytin , 1kg peynir , pekmez ve krem peynir koymuş.. 2 kg kadar da üzüm getirmişler köyden..

Bende Rahmetli babamın önceden kalan eşyalarından bir kısmına baktım.. rahmetli bebekler için polar pijama diktirmişti bi konfeksiyonda.. Satmayı düşünüyordu olmamıştı o zamanlar.. Sonradan kaldı o pijamalar.. Unutmuştum ben onları :KK64:
Kızıma nasipmiş.. Aldım koliden 3-4 tane.. Birini komşumuzun torununun doğum gününe hediye götürücem..( aradan çıktı çok sevindim ) 2-3 tane de kızıma günlük evde giymek için bırakırım.. Bayağı uzun süre giyer inşallah :KK36:

Selam kizlar. Altin surekli artiyor. K.validem persembe gunu ceyrek altini k.çarşı kuyumcusundan 253 tl ye almis, bu sabah 260 tl demisler:duduk: Dogrusu ben artik altinin 140 lara inecegine ihtimal vermiyorum. Kuyumcu da 170 lere dayanmasini bekliyoruz demis.

O yuzden de internet bankacililigindan altin hesabima devam etmeye karar verdim. Fiziki altina kismen son verdim. Ancak hediyelik ceyrek ve gram alirim diyorum.
Ben de yarın son bir tam altın alacağım bir süreliğine bırakacağım fiziki altın işini. internetten altın hesabı da açmıştım hiç kullanmadım. Belki ona dadanırım azar azar alırım biraz.

Günaydın kızlar. Dükkanı ben açtım bugün çayı da koyuyorum bakalım bugün herşey nasıl yükselecek :rapci: film gibi izliyorum valla dolar euro altın artıyor zamlar da cabası. Borsa da manipülasyon yapıyorlar düşmesin diye o da biterse ani düşüşle ülkenin durumunu düşünemiyorum :cry:

nasılsınız kızlar.. bizim buralarda hava bozmaya başladı, bu sabah hava kapalı ve yavaştan yağmur serpiştiriyor..
Bu ay hesap edemeyeceğimiz kadar çok giderimiz oldu ve hala eksiklerimiz var.. eşim cumartesi, pazardan alışveriş yaptı. biber, domates,patlıcan, limon, havuç, turp, nane, maydanoz, marul, roka, lahana, kara lahana almış bi de meyve çeşitlerinden almış. sebzeler beni 10 gün götürür. meyve alınır artık..

nasılsınız kızlar.. bizim buralarda hava bozmaya başladı, bu sabah hava kapalı ve yavaştan yağmur serpiştiriyor..
Bu ay hesap edemeyeceğimiz kadar çok giderimiz oldu ve hala eksiklerimiz var.. eşim cumartesi, pazardan alışveriş yaptı. biber, domates,patlıcan, limon, havuç, turp, nane, maydanoz, marul, roka, lahana, kara lahana almış bi de meyve çeşitlerinden almış. sebzeler beni 10 gün götürür. meyve alınır artık..

Canım kolay değil ev taşıdınız siz.. Normaldir..
Aldıklarınızı güle güle harcayın..
İstanbulda hava açık güzel .. Bu hafta güzel geçecekmiş hava..

Selamlar,
Cumartesi günü mevlite katıldım. Pazar günü de bütün gün evdeydik. Evi toparladım, kızımla oyun oynadık ve haftasonunu bitirdik.
İşyerimizde çay-kahveye bakan kız 500 lira borç istedi. Doğalgaz için maaşından para kalmamış. Kenarda duran 1000 lira acil durum paramız vardı. Oradan verdim kendisine.
Normalde 10.000 lira acil durum parası olarak ayırmıştım. 8000 lira evin tapusu için verdik. 1000 lira da başka bir ihtiyaca gitti. 500 lira da borç verdim. 500 lira kaldı. Acilen oradaki nakit miktarını tekrar 10.000 liraya çıkarmam lazım. Bakalım ne kadar sürede toparlayabileceğim ve umarım bu süre zarfında ihtiyacımız olmaz. Çünkü acil ihtiyaç için altın bozdurmak beni üzüyor.
Bu arada eşim 2018 bütçeni excelde hazırla, ben de hazırlayayım ve evde bir toplantı yapalım dedi:))
Yıllık bütçe toplantılarımızı Kasım-Aralık döneminde yapıyoruz. Baya şirket bütçesi gibi geçen yılın hedefleri, gerçekleşme oranları, sapma nedenlerini konuşuyoruz. Bir sonraki yılı planlıyoruz. Planlarken zorunlu sabit giderler, istekler, hayır işlerinin tamamını gözden geçiriyoruz.

Herkese merhaba kızlarrr kahvaltı yaptım tv izliyorum saat 3 te eczaneye gidip gelicem Evi silip sürürücem tozları alıp banyo temizliği yapıcam . Fındık var akşam dizi izleyip fındık kırıp kavanoza dolduracağım. :KK15:

Back
X