Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese iyi akşamlar kızlar
Uzun zamandır uğrayamadım. Cenazemiz vardı.
Çok yakın bir akrabamızı kaybettik. Şehir dışına gitmek zorunda kaldım.
Sonra yine ailede hastalıklar baş gösterdi.Sıkıntılı, yorucu, hem maddi hem de manevi anlamda çok külfetli bir dönemden geçtik.

Merak edip etiketleyen arkadaşlar olmuş. Hepinize çok teşekkürler. İnsanın başkaları tarafından merak edilmesi gerçekten çok güzel bir duygu.

Yarın yine ailemden birinin tedavisi için şehir dışına çıkacağım. Günü birlik bir gidiş geliş olacak. Ama beni maddi açıdan zorlayacak.
Neyse hamdolsun diyelim

İnsanın kıyıda köşede bir parası olması lazım gerçekten. Böyle zor günlerde o kadar ihtiyaç oluyor ki.
"Evdeki hesap çarşıya uymaz." diye boşuna dememişler.
Bu bir kaç ayda birikimden çok para yedim.
4000 TL'de kredi kartına borcum var.

Şartlara bakılırsa borçlarımı kapatmam en az 6 ayımı alacak.
Kafamda oluşturduğum bütün hedeflerim silindi. Şuan ki tek hedefim borçları ödeyip elde kalanla idare etmek

Allah sabır versin...........nikini görmek güzel..

Günaydın ! (Ya da aymaya çalışan gün)
Şu saatlerde hep de uykumu alamamış oluyorum.

Bugün dışarı çıkıcam.
Biraz işlerim var sonra lcw bakıcam.
Sonrada bir ablam var ona ugricam.
Evi 20-25dk uzak evime yürüyüş yapmis olurum birazcık.

Gunaydin. Sabah 6'da kalktim. Kahvalti vs ise gidis derken simdi ise geldim. Bugun yemek aksamdan yaptim barbunya ama oglene biter. Çocukların okula yanına koyuyorum. Okullar tam gun. Yavrularda kantinden bir sey cok almak istemiyorlar evden koymamı istiyorlar. Mecburen yemek yapiyorum. Barbunya ve yogurt koydum bir de meyve.

Günaydın ! (Ya da aymaya çalışan gün)
Şu saatlerde hep de uykumu alamamış oluyorum.

Bugün dışarı çıkıcam.
Biraz işlerim var sonra lcw bakıcam.
Sonrada bir ablam var ona ugricam.
Evi 20-25dk uzak evime yürüyüş yapmis olurum birazcık.
Canım kolay gelsin sana..aman sıkı giyin hava baya soğuk canım..
İyi gezmeler..

Allah sonumuzu hayr eylesin.. dolar euro uçuşta:KK43:Çok canım sıkıldı:KK43:

Benimde içim acıdı
Allah borcu olana yardım etsin.
Bu ay hiç bişey almadım elim gitmiyor. Dün 3,88 di bugün 3,94 oldu dolar.
Yatay seyrettiği an alıcam diyorum uçuyo da uçuyo. Bi yerde durmak zorunda sonsuza kadar çıkamaz ki.
Sonumuz hayrolsun..

Benimde içim acıdı
Allah borcu olana yardım etsin.
Bu ay hiç bişey almadım elim gitmiyor. Dün 3,88 di bugün 3,94 oldu dolar.
Yatay seyrettiği an alıcam diyorum uçuyo da uçuyo. Bi yerde durmak zorunda sonsuza kadar çıkamaz ki.
Sonumuz hayrolsun..
Aynen canım ya..Acısı fena olraka çıkıcak bizlerden.. Geçen yılda oldu bu tür yükselişer..
Sonra indi baya.. ama bu kez habire çıkıyor çıkıyor.. inmeden çıkıuyor..Ya bu çıkışın inişi fena olacak yada ülkemiz için çok kötü günler yakında diyorum ve çok üzülüyorum..
Dolar euro borcu olan içinde bizler içinde durum vahim!!
Benim anlamadığım merkez bankası da bişey yapmıyor.. bir oyunmu var bu işn içinde yoksa gerçekten halimiz ülke olarakmı kötü bilemedim:(

Aynen canım ya..Acısı fena olraka çıkıcak bizlerden.. Geçen yılda oldu bu tür yükselişer..
Sonra indi baya.. ama bu kez habire çıkıyor çıkıyor.. inmeden çıkıuyor..Ya bu çıkışın inişi fena olacak yada ülkemiz için çok kötü günler yakında diyorum ve çok üzülüyorum..
Dolar euro borcu olan içinde bizler içinde durum vahim!!
Benim anlamadığım merkez bankası da bişey yapmıyor.. bir oyunmu var bu işn içinde yoksa gerçekten halimiz ülke olarakmı kötü bilemedim:KK43:

Geçen yıl son anda aldığım dolardan yazın 500 tl kaybetmiştim, şu an 30 40 tl kardayım :)
Bu sefer bende tedirginim, ciddi gibi geliyor ama bilmiyorum.

selam kızlar.. sempatik_kiz sempatik_kiz başınız sağolsun..
ben de dün işe geldim bi arkadaşım aradı, benim üniversitedeki ev arkadaşımın annesi vefat etmiş arkadaş onun haberini verdi.. bize yakın bi ilçede oturuyor.. ben de hemen izin aldım ve dolmuşa atlayıp taziye evine gittim, arkadaşımı öyle görünce içim parçalandı rabbim sabır versin.. Anne acısı tarif edilemez.. nasılda anlatıyordu annesini nasılda içi yanıyordu akşama doğru 6 da döndüm eşim beni otogardan aldı dışarda yemek işini hallettik.. biraz da alışveriş yaptık eve geldik.. ama ben baya yoruldum, baş ağrısı da tuttu.. üzüntüden.. rabbim sabırlar versin tüm kaybettiklerimize rahmet eylesin inşallahh..

dün akşam eve gelmeden şok markete uğradım.. denemek amaçlı tat domates püresi aldım 1.40 tl ye tanesi. iki adet aldım. bunu tamamen meraktan aldım itiraf edim:) 1 tane mintax çamaşır suyu aldım, bi paket süt ve 3lü toz maya aldım ( akşam nasip olsa poğaça yapacam ve açma) 4,50 tlden muz aldım. yemekti, başka harcamalardı derken 110 tl harcayıp döndük. bu akşam eşim geç saate kadar çalışacak benimde yemeğim var.. evi toplar kitabıma gömülürüm..

dün akşam eve gelmeden şok markete uğradım.. denemek amaçlı tat domates püresi aldım 1.40 tl ye tanesi. iki adet aldım. bunu tamamen meraktan aldım itiraf edim:) 1 tane mintax çamaşır suyu aldım, bi paket süt ve 3lü toz maya aldım ( akşam nasip olsa poğaça yapacam ve açma) 4,50 tlden muz aldım. yemekti, başka harcamalardı derken 110 tl harcayıp döndük. bu akşam eşim geç saate kadar çalışacak benimde yemeğim var.. evi toplar kitabıma gömülürüm..
kitap mı ne güzel ya uzun zamandır okuyamıyorum:( hep yatış eve gelince tv açık oluyor.bomboş geçiyor :( aslında ders çalışmama lazım ama onu bile yapmıyorum :(

Merhaba hanimlar; sessiz takipciniz geldi :halay:
Eşimin bi arkadaşına ev görmeye gideceğiz ama bi türlü hediyeye karar veremiyorum:olamaz: 1.5 senelik evliler, bi eksikleride yoktur ne önerirsiniz ablalarım :dua:
ucuz olsun dersen marketlerde satılan cay takımlarından alabilirsin 15-20tl ye. Daha dekoratif ürünler evin tarzını bilmeden alınmaz. kültür sanata meraklılar ise kitap, sinema tiyatro bileti alabilirsin yeni evlilermiş birlikte güzel vakit geçirirler :) Canlı çiçek de bi seçenek ağaç tarzı olanlar ama bazı da evde bitki sevmiyor

Back
X