- 5 Ekim 2016
- 3.047
- 8.477
- 158
- 38
Sancıya yakalandiktan sonra ilac da etki etmiyor malesef.Agri kesici fayda etmiyor mu
Normal dogum sonrasi en mutlu oldugum sey agrisiz gunu gecirmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancıya yakalandiktan sonra ilac da etki etmiyor malesef.Agri kesici fayda etmiyor mu
Normal dogum sonrasi en mutlu oldugum sey agrisiz gunu gecirmek
canım ben bekarken de çok gittim doktora.. çünkü o ağrılar beni hastanelik ediyordu zaten.. evlendikten sonra ciddi azaldı ama bu ay benim tahminime göre ev taşımadır, evle uğraştığım için bünyem yoruldu.. tabi tahminim bu doğrultuda.. bi sonraki ay da aynı şiddetle geçerse tekrar giderim doktora..Günaydın kızlar
zelalke ağrılar için kadın doğum uzmanına muayene ol.bebişte istiyorsun ön hazırlık olur kontrol.
Doğumdan sonra o ağrılar kalmıyor
canım aylık gelire göre değişir aslında.. mesela senin aylık konut kredin çok yüksekmiş 6000, ama bilemem gelir de yüksekse belki de zorlamıyordur..Kızlar hepinize birşey danışacağım.
Konut kredisi öderken (aylık 6000) birikim yapmak için de kısıyor musunuz?
Giyim kuşamdan, gezmeden... Evde tasarrufa dikkat ediyorum...
Yemeden içmeden kısılmıyor.
Ben kısıyorum canım. Eşimin maaşı 5350 tl. Kenara ne atsam kar çünkü biz doğudayız Doğu maaşı alıyoruz yazın 20 kışın 10 gün iznimiz var izne çıkınca günlük 60 tl kesinti oluyor . Böyle olunca zorlanıyoruz. Ve ev kredimiz 2250 ev kiramız 750 gibi . Yazın tatile gidince o kesilen parayı yerine koymak sonra arabanın sigortası kaskosu tatilde harcanan vs . Kışın mecbur atmak lazım ki yazın bu sorunlara çare bulalım ayrıca kurban parası ilan gerekli bu.Kızlar hepinize birşey danışacağım.
Aylık 4500 lira konut kredisi ödüyoruz. Ben ihtiyaç dışı satın alım yapmamaya gayret ediyorum. Ama bunu kısma olarak değil de, sade yaşamı sürdürme çabası içinde yapıyorum.Kızlar hepinize birşey danışacağım.
canım aylık gelire göre değişir aslında.. mesela senin aylık konut kredin çok yüksekmiş 6000, ama bilemem gelir de yüksekse belki de zorlamıyordur..
mesela ben aylık 930 tl ev kredisi ödüyoruz.. bizi hiç zorlamıyor.. gelirimiz de orta birşey.. elden borçlarımız var onlar için biz de birikim yapmaya başlayacağız inşallah.. şuan yeni taşındığım için giderler çok oldu ama Allah kısmet ederse ocak itibarıyla birikim yapmaya başlayıp o birikimi de elden aldığımız borçlara vermemiz gerekli..
yani demek istediğim gelire göre değişir bu..