- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıt bardakta saklıyordum canım. Çözdürüp kullanıyordum. Şimdi taxe yapıyorum daha küçükken fazla yapıyordum. Birde buz poşetleri oluyor onlara koyabilirsin.Selam kizlar. Bnde koy tavugu haslama bulgur pilavi salata ayran corba yaptim. cok guzel ve sade bir menu oldu.
Kizima tavuk suyundan corba yapiyorum
Tavuk ve et sularini nasil kullaniyorsunuz.buzluga az az koysam kizimin corbalarina katsam olur mu
Yoksa surekli taze mi yapmak gerek.daha 9 aylik gunde bir ogun yogurt bir ogun meyve puresi arada da corba yapiyordum ama artik her gun corba yapmaya baslayacagim.sizinde fikirlerinzi merak ediyorum
Tmm canim kizimada oyle yapayim o zaman cok sagolCam bardaklarda yada şişelerde olmaz kirilir patlar. Bu yuzden buz torbasi ve kagit bardak
Kapakli buz kaliplarina koyuyorum ve dondurucuda saklayarak, bulyon gibi kullaniyorum.Selam kizlar. Bnde koy tavugu haslama bulgur pilavi salata ayran corba yaptim. cok guzel ve sade bir menu oldu.
Kizima tavuk suyundan corba yapiyorum
Tavuk ve et sularini nasil kullaniyorsunuz.buzluga az az koysam kizimin corbalarina katsam olur mu
Yoksa surekli taze mi yapmak gerek.daha 9 aylik gunde bir ogun yogurt bir ogun meyve puresi arada da corba yapiyordum ama artik her gun corba yapmaya baslayacagim.sizinde fikirlerinzi merak ediyorum
Simdi kagit bardaklara koyup strecledimKağıt bardakta saklıyordum canım. Çözdürüp kullanıyordum. Şimdi taxe yapıyorum daha küçükken fazla yapıyordum. Birde buz poşetleri oluyor onlara koyabilirsin.
Öylesi biraz zor ancak şöyle halledebilirsinCanım D&R ve hepsiburada gibi sitelerde gordum araştırınca ama boyutu sanki kucuk.
Birde okullardaki gibi kalın yırtılmaz bisi olsun istiyorum.
Boyamalı fikri güzelmiş
Bi arastirim.
Sagol canim.
Bozdururken illa hepsinde kayıp oluyor.KIzlar merhaba, hiç yazmasamda sizi hep takipteyim. Biley sormak istiyorum. Bi miktar tl birikimim var aylık aylıkta atmaya devam edicem ama tk de kalsın istemiyorum. Altın düşünüyorum. Ata, çeyrek, gram hangisi daha karlı olur? Farkeder mi ya da?
Cok tesekkur ederim.Bozdururken illa hepsinde kayıp oluyor.
Mevlana göre alabilirsin.
Azsa gr.
Fazlaysa ata.
Amirlerde kayıplarını sorabilirsin kuyumcular guzel yönlendiriyorlar.
Benim param genelde ata ediyordu okadar biriktiriyordum ata aldım direk.
Evde çalinma riski var ise bankadan gram altin hesabi acip biriktirmek daha mantikli olur. Bankalarda çeyrek altin filan biriktiremiyiruz diye biliyorumKIzlar merhaba, hiç yazmasamda sizi hep takipteyim. Biley sormak istiyorum. Bi miktar tl birikimim var aylık aylıkta atmaya devam edicem ama tk de kalsın istemiyorum. Altın düşünüyorum. Ata, çeyrek, gram hangisi daha karlı olur? Farkeder mi ya da?
Ama altını her daim uzun vadeli yatırım olarak değerlendirin derim.Cok tesekkur ederim.
Evet aslında daha once hep hesaptan gram ilerliyordum. Fakat internet bankacılığı kullanıyorum. 10 saniyede altını bozup harcamak cok kolay oluyor. Oyüzden bu sefer fiziki altına yöneldim.Evde çalinma riski var ise bankadan gram altin hesabi acip biriktirmek daha mantikli olur. Bankalarda çeyrek altin filan biriktiremiyiruz diye biliyorum
Ama altını her daim uzun vadeli yatırım olarak değerlendirin derim.
Kaybınız olmasin.[/QUOTE
Sağolun değerli fikriniz için :) Ev peşinatı biriktirmeye calısıyorum. En az 3 yıl bekleyecek nasipse tabi.
Allah yaşatmasın inşallah.Ben risk alıp evde saklıyorum hala.
Yani gece giren olmazsa eve gunduz girme ihtimali yok.
3.kat.
Kapının mandalinida kapatıyorum camlardan giremezler.
Bina bizim ufacık ses olsa annemler falan çıkar bakar illa.
Babam cam kusu zaten kim binaya geldi kim gitti kime geldi balkon teyze.
Ondan aliyorum dedikodulari.
Genelde de evdeyim zaten.
Çok şükür hic oyle hırsızlık falan yasamadik.
Ayy cok kotu bisi ya.Ben dışarı çıkarkn çok korkuyorum Rabbim yaşatmasında bir kredi kartıyla açıyorlar.
Benim evdeyken başıma geldi.
Oğlumu sallıyordum ayağımda kapı tıkladı nasılsa komşumdur defim açmadım.
O bazen tıklar gider oğlan uyanınca çalarım kapısını.neyse aradan 3- 5 dk geçti kapı tırak etti açıldı tabi oğlanı ayağımdan bırakıp kim o diye bağırdım kapıyı çektiler tam o sura elim kapıya gitti. Açacaktım Dedim kendine gel kapıyı açsam belkide gitmediler hemen.( ki öyle oldu sesleri iki üç basamak indiler gibi geldi )attım üst kilidi arafım komşumu. O sırada asansör çağıdılar binaya giren oldu ses duyuluyor kapınım ordan. Balkona çıktım hiç saçı başı görünmüyordu saçı yüzü heryeri bağlı 3 kadın çıktı.Aynı olay ben yokken komşumada olmuş aynı hafta içinde 2. Şanslarını bizim kattan denediler. O zamanda onun kv si evdeymiş oğlu geldi sanmış seslenmiş. Seni korkutmak istemedik söylemedik dediler.şimdi tık olsa kapı açıp bakıyoruz.
Evde üst kilidi atıyorum da kapım bozuk dışardan atılmıyor alt kilitleniyor nerelere koycağımı şaşırıyorum bazen alıp anneme gidiyorum. Avm ye gitceksen ya da ist. A falan onda duruyor. O da evde yoksa yanımda sırt çantamda taşıyorum 3 poşet içinde. Yaşadığım yerde çok oluyor bu tarz olaylar ne yazık ki. Bekarken de 3 komşumuza girmişti. Oturduğum apartmanda da ayakkabı bebek arabası çalınma olayları çok oldu.