- 1 Mart 2010
- 45.251
- 115.492
- 1.123
Canım içerden cam cepheli duvarların hepsinde yalıtım var.Trlelli durmaman doğru bir kere haberlerde görmüştüm beyoğlunda kadının bacağına şırınga vurmuşlar kadın uyuşmuş çantasını almışlar ve kadının tansitonu fln fırlamış ölebilirmiş.
Faturan çok gelmiş. Bizim dış cephe belli yerlere yapmış müteahhit her yerde yok.olmayan yerlere biz stragor yaptık dekoratif taş görünümlü.çatı katından da soğuk yiyoruz orayıda strafor kapladık kalın. Ama cam yünü istiyor 45 50 de yakıyorum yaktığıöda 3 petek yanar havlupan hariç.bu ay en çok 120 150 arası gelir.
Bizimde öyle hiç ısınmıyordu yak yak petekler kendini zor ısıtırdı. Petek temizliği değil de filtre temizliği yaptırdık 2 yıldır düzenli yaptırdık. Şimdi iyiKIZLARIMCANLARIM ın dediği gibi öyle bişiy olabilir bir baktır.
İçerden yapabilceğin yalıtım varsa yapmaya çalışın çok fayda ediyor.dış yalıtım şart bende apartmanda her zaman söylüyorum.
Yaptırdım.
Üst katım bos ama.
Isınmayız geçtim hadi yelek patik polar vs idare edim ama faturanın bukadar cok gelmesi canimi cok sıkıyor.
Ufak zaten ev cok sıkıldım ya.
Geçen yıl kombiyi temizlettim ama petekleri temizletmedim.
Aslında petekler soğuk falan değil altına kadar sıcaklık yayiliyor.
Ben düşükte yakıyorum faturam cok gelmesin (sözde) diye.
Dün arkadaşlarım ev sıcak dedi hatta bebeğin yeleğini aldılar ustunden.
Ben sıcağı severim.
Ama havalar guzel gidiyor ondan suan sıcak havalar soğuyunca ısınmıyor hic.
Kombi falan değişmek istemiyorum (eca marka)
Temizliğe bir fiyat alım bakım ne dicekler.
Bi de onu yaptırım annemler gecen yil yaptirmislardi.
Ben napcami sasirdim.
Elektrik su faturam normal geliyor okadar harcamaya ragmen.
Ama doğalgaz her kış benim kabusum.
Üzülüyorum ona verdiğim paraya cunku isinamiyoruz. Gereksiz cok geliyor.
Soğuk evi hic sevmezdim benim başına geldi.
Zaten neyi sevmezsem başıma geliyor.