- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamur işi yapılınca çok gidiyor. Hamaratım ben yaparım diyosun :)Bimden alıyorum hep.
ÇOk gidiyor yağ kızartma pek yapmamda kek fln çok yaparım. Onlara gidiyor.
Yemeklere çok az koyuyorum 5 lt si 3 ay gidiyor. Bazen daha da az gittiği olur.
Alabilirsem en azından 2 lt lik alayım
ay ben hiç hamarat değilim, kırk yılda bir yapıyorum hamur işi ama yine gidiyor :)Evet hamur işi yapılınca çok gidiyor. Hamaratım ben yaparım diyosun :)
Ay sorma bende hamarat filan değilim. Yemeği hemen öğleden sonra koyarım akşama canım hiç yapmak istemez. Salata yapmaya üşeniyorum şimdi. Suya koydum malzemeleri yapıcam artık. Eşim gelmek üzere.ay ben hiç hamarat değilim, kırk yılda bir yapıyorum hamur işi ama yine gidiyor :)
Eşine kızıp ne kendini ne bebeğini cezalandırma canım
Masallah canim sana. Eline de saglik canim cektiSelam hanimlar. Bugun 260 TL dan bir ceyrek aldim, kenari attim. Ikizlere taktigim altinlarin biri yerine konmus oldu sukur. Altinlar artarken iyi de, eksilince cok tuhaf oluyorum ben ya
Aksam yemeginde dun aksam pisirdigim etli mantar sote, bulgur pilavi, ayran ve yesil salata var. Salata haric hepsi hazir, onu da salondan eve gecene kadar esim yapar.
Herkese saglikli, huzurlu ve bereketli bir hafta diliyorum.
Yine online alışveriş yaparken buldum kendimi
Söz konusu çocuk olunca insan kendini durduramıyormuş
Sepette bekletiyorum akşam bi daha gözden geçirip öyle alıcam :)
Fiyatı 25tl olan yağ birden 31tl falan olunca insan enayiminiz ya falan oluyor.Bende birşey almam diyordum ama yağ alıp koysam mı kenara acaba.
Zam zam ne olacak böyle.
Birde bizim araba masraf çıkaracak gibi. Canım sıkkın iyice daha yeni 500 tl masraf ettik. Şimdi yine 500 en az gider.
Bebegim olur ise bende istiyorum bunu.Bende meyveyi tuketmiyorum diye acaba kati meyve sikacagi mi alsam diyorum
Kargo ücretiyle 100 liradan asagiya denk geliyor ve kullananlarda memnun kalmis. En azindan ziyan olmaz
Bende bimden aldım son 2 seferdir.Bimden aldım en son 2.5 kilo 10 du galiba. Yağ zaten 25 tl birde zam gelirse 30 a vurucak fiyatı. Bakliyatımda idare eder fasülyem mercimeğim varda nohut az.oğlumda seviyor biraz alırım belki
Bebegim olur ise bende istiyorum bunu.
Oglum da elmayı vs rendeleyip temiz tulbentden falan geçirip sıkıyordum.
Hiç mi kafam çalışmamış kimsede al dememis.
Çok cahilmışım ya
Portakal sıcağım,blendır,mikser vs hepsi vardi onu almamisim.
Ugrasmisim.
Bebeğim olursa ilk alincak listesinde.
Havuç elma portakal ne de güzel olur kış ayında.
Aktuelle 89tl falan gordum daha önceBen alirsam hem kendim icin hemde esim hemde dogaxak bebegimiz icin baya degisiklik olacak olumlu anlamda tasarruf icin bunu almak mantikli geldi..
Aynen benimde hepsi var. Aanne baba ayrı olunca bazi elektrikli aletlerden ikiser tane var. Meyve sikacagi fikrine olumlu yaklasiyorum suan. Ama aktuel urunleri mi takip edeyim yakin zamanda da oyle bisey gormedim
Hangi marka canimkatı meyve sıkacağı en iyi sadece narenciye sıkacağı belli bir sure sonra işe yarıyor ,
ben çok önce almıştım bir iki kez kullandım sonra dolapta durdu ara ara pişman oldum , tek dedem köyden gelince anneme verirdim hergün dedeme sıkardı .
şimdi paşa için kullanıyorum meyveyi çok yer ama suyunuda içsin yemeğin yanında
elma
armut
havuç ve siyah havuç
ayva
salata
kırmızı pancar
mandalina
kivi portakal
herşeyi sıkıyor
philips canım ama zannedersem 2009- 10 aldık yeni çıkanlardandı ozaman , 3 yıldırdı aktif kullanıyorum hala canacar gibi , ama alırsan beyaz renk alma , havuç ve turunç meyveler çok sarartıyor hergünde detaylı temizlik yapılmıyor yanı ,Hangi marka canim
philips canım ama zannedersem 2009- 10 aldık yeni çıkanlardandı ozaman , 3 yıldırdı aktif kullanıyorum hala canacar gibi , ama alırsan beyaz renk alma , havuç ve turunç meyveler çok sarartıyor hergünde detaylı temizlik yapılmıyor yanı ,
ben kullandığımda sudan geçirip az detarjan ile yıkıyorum haftada birde çamaşır suyu surup makineye atıyorum , siyah renkliler daha kullanışlı
Yok be canım oğlum eşim seviyor illa her hafta 2 kez kek olur börek olur.yoksa hiç hamarat değilim.Evet hamur işi yapılınca çok gidiyor. Hamaratım ben yaparım diyosun :)