Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım kafan dağılır. Örmek terapi oluyor bana. Biraz kitap okuyorum biraz örüyorum biraz tesbih çekiyorum gece bitiyor. Tv falan izlemiyorum zaten moral bozuk iyice bozuluyor. Sende bakma bir süre haberlere yıpratıcı. Rabbim yardım etsin
Aslında haklısın ama kendimi veremiyorum . Hayatta okuyamam mesela beynimde 1000 ses bir anda konuşuyor öyle olunca okuduğumu anlamıyorum. Onun Dışında mecbur takip ediyoruz biz direk bizi ilgilendiriyor ya o yüzden

Annem bir arkadaşına baya uzak bir ile hemde hediye yolladı 1 koli ağırdıda 50 tl ödedi.ona dayanarak söyledim bende eşimin bir akrabası ihtiyaç sahipleri varmış onlara göndercem yapıp bişiyler tuce_tuce tuce_tuce arıyorduk ya böyle bişiy huzur veir bana da.

Haber var mı canım bir gelişme. Bugün ben takip edemedim haber falanda yüreğim dayanmıyor.
ben ptt kargoyla yolluyorum hep demin yazdigimda oranin fiyatina goreydi canim

iyi aksamlar kizlar aksamustu arabayi aceleyle 2 aracin arasna park ederken sürttüm:bicak: basima toplandi millet acemi olup panik oldgmu anladilar.bide buyuk marketin otoparki. giren cikan herkes bise ddi. pek bi problem yokmus 100 liraya maximum hallolan biseymis ben noldugunu anlamdgm icin panik oldm cok daha buyuk bise oldu diye. kaskodan karsilancak artk.nazarlik olsn ne yapayim:kızgın:
Geçmiş olsun yaa daha kötüsü olmasin ins

saol canim Allah razi olsun baya bi korktm aslnda pek bise olmadi parkederken cizdim yani pek bise olmadi derken sarsacak hizli vs degildm demek istedm ama acemilikten cok korktum Allah beterinden korusun
Ya bi de etrafta toplanan insanlarda eksta panik yaptiriyor ... iyi fazla masraf çıkmamız basinin gözünün sadakasi olsun

Kızlar bişiy kargo göndermem lazım eşim 100 tl tutar dio. 2 tane atkı çok uzak olmayan yere 100 tl tutar mı ya. Ne en fazla 10 15 tutar diyorum
Yakın zamanda kargo göndren arkadaşlar ne kadar tutar. Yani bir yarfım kampanyasıymış katılnak istedim ama inş. Eşimin dediği gibi tutmaz
Canim en uygun pttkargo diye biliyorum ağırlığına gore fiyatları nette yaziyor bi bak istersen

Bende trafik kazası gecirmis biri olarak hala cok korkuyorum.

Karşıdan karşıya geçerken araba yavaş bile gelse gecemiyorum.

Ya yol verecekler ya ışık yanacak korkuyorum.

Kaza anını hatırlamıyorum kafamı carptigim an bayılmışım
ama ambulansa bindirilme ani , insanların sesleri, bakislar, esimin kan icindeki surati
Kâbus gibiydi.

Aslında haklısın ama kendimi veremiyorum . Hayatta okuyamam mesela beynimde 1000 ses bir anda konuşuyor öyle olunca okuduğumu anlamıyorum. Onun Dışında mecbur takip ediyoruz biz direk bizi ilgilendiriyor ya o yüzden
Canım belki daha bile fazlasından haberin vardır. O yüzden bir de haber dinleyip moral bozma. Bizler bu kadar panik olmuşken asker ailelerini düşünemiyorum Rabbim yanınızda olsun.

Canim en uygun pttkargo diye biliyorum ağırlığına gore fiyatları nette yaziyor bi bak istersen
Tamam canım sağolasın.

Bugün hiç harcama yapmadım.kumbaraya parada atmadım. Yarın gram alırım.2 tane gelir üstü yine kumbaraya gider.

Komşu oğlunu sünnet ettirmiş. 2 saatte getirdiler. Kolay bişiy herhalde geriliyorum bende.

Iyi geceler..
Bir konuda fikir almak istedim kafam cok karisti.
Esimin is arkadasi bebegine esimi cok sevdigi icin esimin adini vermis, icimden geldi bebege hediye almak istiyorum.
Beden ne secmeliyim, ve ufacik gonul alma ne alabilirim?
0-6 ay mi daha buyuk mu alsam?
Aslinda cok samimi degillerdi ama cok hosumuza gitti

Tamam canım sağolasın.

Bugün hiç harcama yapmadım.kumbaraya parada atmadım. Yarın gram alırım.2 tane gelir üstü yine kumbaraya gider.

Komşu oğlunu sünnet ettirmiş. 2 saatte getirdiler. Kolay bişiy herhalde geriliyorum bende.
Kolay kolay korkma bizde hemen geldik evde 2-3gün bi yatmasi gerekiyor kremi ağrı kesicisi oluyor zaten.

Hiç ağlamadı korkmadı benim oğlum 6 yaşında sünnet oldu

Ya bi de etrafta toplanan insanlarda eksta panik yaptiriyor ... iyi fazla masraf çıkmamız basinin gözünün sadakasi olsun
aynen canim insanlar yardimci olmaya calisiyolar sagolsn ama iste acemilikten daha da panik oldm.amin canim Allahim kazadan beladan korusun cümlemizi

günaydın hanımlar sabah bu fotoyu gördüm hosuma gitti paylasmak istedim sizlerle
Screenshot_2018-01-25-07-39-15-1.webp

günaydın hanımlar,
kumbaraya bu hafta toplamda 70 tl attım.Ciddi tasarruftayım ama:dondurma:Ben ofis ortamında calısıyorm,o yüzden sabah ise gelmeden mutlaka markete ugrarum,en yakın Akugur var bana.Sabah poğaça simit,gün içinde atıştırmak için bisküvi,kraker ,küçük kutu süt mutlaka alırdım,8,10 tl arasında bırakır çıkardım.Aksmda aynı sekilde eve giderken tv karsısında atıştırmalık falan yine bi 8-10 tl.Bu hafta gitmedim markete,evden götürdüm,tuzlu muffin yaptım,tost yaptım,kuru incir,bimden dondurulmuş gözleme almıştım indirimde 4,95 e onu yapıp götürdüm.Hatta gözleme günü öğlen onu yedim yemek paramda cebimde kaldı.Buay böyle kapıcam inşallah.:halay:Suan en büyük masrafım allık gibi gözüküyor.Allıgım bitmek üzere.Ben benefit likit allık kullanıyorm.Ondan cok memnunum oda 210 tl olmus:KK14:Subatta en büyük masrafım o olabilir.

iyi aksamlar kizlar aksamustu arabayi aceleyle 2 aracin arasna park ederken sürttüm:bicak: basima toplandi millet acemi olup panik oldgmu anladilar.bide buyuk marketin otoparki. giren cikan herkes bise ddi. pek bi problem yokmus 100 liraya maximum hallolan biseymis ben noldugunu anlamdgm icin panik oldm cok daha buyuk bise oldu diye. kaskodan karsilancak artk.nazarlik olsn ne yapayim:kızgın:
Cok geçmiş olsun,böyle durumda en iyisi aranızda halletmek aynen..50-100 tllik işlem.Simdi trf sigortanz eger tutanak tutulduysa onun hasarını karsılıcak.Trfden dosya acılınca seneye zamlı tarifeden yaptıracaksınız.İnsanlar sanıyorki tutanak tutulunca bütün arabayı elden gecittirrim ben servise,öyle bi dünya yok aslında:)O yüzden tutanak tutalım diye diretiyorlar:bicak:Allah beterinden saklasın...

Back
X