- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.499
- 1.123
Ilk evlendiğinde bütün camlar yine tül ve guneslikdi.
Sonra karşı daireme bi kadın taşındı.
2.evliligini yapmis ozamanlar diyelim ben 24 yaşındayım o 40li yaslarda onunda oglumla yaşıt kizi vardi (1. Evliliğinden çocuğu yokmus eşinin ilk evliliğinden 3 tane varmis)
Kadın benim evi görünce nekadar sade dedi.
Kadının salonu eskiden vardi (simdi var mi bilmem) katlanan perde arasına demir bisiler söylüyosun takiyosun falan.
Yeni gelin evi gibiydi.
Senede 1 defa yıkıyordu cok zor çubukları sök tak utule diye dert yanmaya baslamisti zamanla
Hatta mutfağındaki storu soktu tül takti.
Yani hani benim etrafimdaki herkes sikayetci ben direk takinti durumumdan eledim zaten.
Heveslenmedim.
Bana stor perden vs yok die sade diyen kadın dert yaniyodu yani.
Zevk meselesi ben herkese saygı duyuyorum hic de ayyy nekadar sade basit vs gibi seyler demem.
Herkes nasil rahat ediyorsa.
Sonra karşı daireme bi kadın taşındı.
2.evliligini yapmis ozamanlar diyelim ben 24 yaşındayım o 40li yaslarda onunda oglumla yaşıt kizi vardi (1. Evliliğinden çocuğu yokmus eşinin ilk evliliğinden 3 tane varmis)
Kadın benim evi görünce nekadar sade dedi.
Kadının salonu eskiden vardi (simdi var mi bilmem) katlanan perde arasına demir bisiler söylüyosun takiyosun falan.
Yeni gelin evi gibiydi.
Senede 1 defa yıkıyordu cok zor çubukları sök tak utule diye dert yanmaya baslamisti zamanla
Hatta mutfağındaki storu soktu tül takti.
Yani hani benim etrafimdaki herkes sikayetci ben direk takinti durumumdan eledim zaten.
Heveslenmedim.
Bana stor perden vs yok die sade diyen kadın dert yaniyodu yani.
Zevk meselesi ben herkese saygı duyuyorum hic de ayyy nekadar sade basit vs gibi seyler demem.
Herkes nasil rahat ediyorsa.