Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben artık kesin çıldırıcam Kızlar ya. Yine birileri işte Pazartesi afrin görevi var diye dedikodu yapıyorlar eşimin iş grubunda bizde öyle sessizce duruyoruz yorum filan yazmadan. Mantı yaptım eşimle güzelce yedik bugün harcama yapmadık birtek 2 ekmek 1.5 tl. Neyse eşim kv yi aradı nasılsın demek için oda yiğeni Doğum yaptı bebek görmeye gitmişler . Eşimde anne resim at bebeği görelim dedi. Kv aile grubundan resim atmış bende maşallah filan dedim. Kv darısı size yazdı . Bende amin zamanı gelince inş yazdım. Bana yazmış ki zamanı geldi :oha:. Allahım dedim kendi kendime biz burada ne derdindeyiz o neyin dersinde :63:. Bende şuan malum gündemimiz afrin yazdım:sopa: içime bir stres oturdu yemin ediyorum patlıcam:sinirli:. Geçen de ben doktora gitmiştim sadece kontrol için birde bu şehirde düzgün doktor bulayım belki lzım olur dedim. Eşim yanlışlıkla telefonda ağzından kaçırdı bizde öyle kontrole gittik bende göz doktoruna gittim dedi. Kv de diyor ki gitmişken çatlatma iğnesi yaptırsaydınız dedi :skandal:
Eşimde anne bizim öyle bir sorunumuz yokki neden böyle birşey yapalım diyince diyor ki hemen olsun oğlum işte :ruh: allahım herhalde oğlu afrine gitsin gelinde hamile onu beklesin istiyor bu durumumuz ne olacak acaba:KK57:

tuce_tuce tuce_tuce ay siz ne düşünüyorsunuz kv ne düşünüyor. Yani tamam torunu olsun isteyebilir ama bu kadar da müdahele edilmez ki.

Bugün pek hamaratım kızlar.
Bir sürü yemek yaptım. Evi komple sildim süpürdüm, tatlı mı yaptım. Buzluğa atmak için fasulye nohut ısladım.
Akşam da ekmek yoğurcam

Ben evde lazer kullaniyorum ve memnunum duzenli kullanmadigim halde etkisini gordum. Bence gidip gelmekten daha iyi cunku vakit ayiramiyordum. Belli bolgeler cok azaldi yok denebilecek kdr ben tavsiye ederim

Tüm vücut için kullanılır mı acaba

tuce_tuce tuce_tuce ay siz ne düşünüyorsunuz kv ne düşünüyor. Yani tamam torunu olsun isteyebilir ama bu kadar da müdahele edilmez ki.

Bugün pek hamaratım kızlar.
Bir sürü yemek yaptım. Evi komple sildim süpürdüm, tatlı mı yaptım. Buzluğa atmak için fasulye nohut ısladım.
Akşam da ekmek yoğurcam
Her an subliminal msj veriyor alttan alttan

Tuce o çatlatma iğnesi kafaya göre mi kullanılıyormuş
Belki gerek yok ikixlicek
Bugün bende hamaratım
Oğlum seviyor diye sarma yaptım
Ahana sardım
Dondurucudan biber dolması yine dondurucudan domatesten domates çorbası 2 tencere sardım

Tuce o çatlatma iğnesi kafaya göre mi kullanılıyormuş
Belki gerek yok ikixlicek
Bugün bende hamaratım
Oğlum seviyor diye sarma yaptım
Ahana sardım
Dondurucudan biber dolması yine dondurucudan domatesten domates çorbası 2 tencere sardım
Aman zeynep hayal kuruyor kendi kendine ya . Doktor hiç bir sıkıntın Yok dedi zaten inşallah zamanı geldiği zaman gerek kalmaz

Canım şimdi böyle bir durumda kv nin çocuk düşünmesi anormal. Neyse sen çok istediğine yor.
Rabbim istediğinizde nasip etsin
İsteyen herkese nasip etsin inş.

Canım şimdi böyle bir durumda kv nin çocuk düşünmesi anormal. Neyse sen çok istediğine yor.
Rabbim istediğinizde nasip etsin
İsteyen herkese nasip etsin inş.
Bak millet arıyor eşimi yarın gidiyormuşuz haberin var mı diye ben burada kalp krizi geçiriyorum insanların derdi başka

Bak millet arıyor eşimi yarın gidiyormuşuz haberin var mı diye ben burada kalp krizi geçiriyorum insanların derdi başka
Ankaradaki görüsmeye göre afrine jöh ve pöh değil daha önce sur sirnak gibi bölgelerdeki temizlik olayina katilan personel gidecekmis. Afrin degil de sinirda güvenlik icin gidebilirler diye düşünüyorum ben bu durumda

Ankaradaki görüsmeye göre afrine jöh ve pöh değil daha önce sur sirnak gibi bölgelerdeki temizlik olayina katilan personel gidecekmis. Afrin degil de sinirda güvenlik icin gidebilirler diye düşünüyorum ben bu durumda
Aynen öyle olacak veya bir bölgeye atacaklar . Mesgun mahale jöh pöh giriyor. Haber geldi yarın gidilebilir diye

Ben artık kesin çıldırıcam Kızlar ya. Yine birileri işte Pazartesi afrin görevi var diye dedikodu yapıyorlar eşimin iş grubunda bizde öyle sessizce duruyoruz yorum filan yazmadan. Mantı yaptım eşimle güzelce yedik bugün harcama yapmadık birtek 2 ekmek 1.5 tl. Neyse eşim kv yi aradı nasılsın demek için oda yiğeni Doğum yaptı bebek görmeye gitmişler . Eşimde anne resim at bebeği görelim dedi. Kv aile grubundan resim atmış bende maşallah filan dedim. Kv darısı size yazdı . Bende amin zamanı gelince inş yazdım. Bana yazmış ki zamanı geldi :oha:. Allahım dedim kendi kendime biz burada ne derdindeyiz o neyin dersinde :63:. Bende şuan malum gündemimiz afrin yazdım:sopa: içime bir stres oturdu yemin ediyorum patlıcam:sinirli:. Geçen de ben doktora gitmiştim sadece kontrol için birde bu şehirde düzgün doktor bulayım belki lzım olur dedim. Eşim yanlışlıkla telefonda ağzından kaçırdı bizde öyle kontrole gittik bende göz doktoruna gittim dedi. Kv de diyor ki gitmişken çatlatma iğnesi yaptırsaydınız dedi :skandal:
Eşimde anne bizim öyle bir sorunumuz yokki neden böyle birşey yapalım diyince diyor ki hemen olsun oğlum işte :ruh: allahım herhalde oğlu afrine gitsin gelinde hamile onu beklesin istiyor bu durumumuz ne olacak acaba:KK57:
Allah allh mahalle yanarken deli sacını tararmıs,kvden de o hesap galiba cnm:(Catlatma ignesini öyle grip asıısı gibi kafaya göre yapmuyorlar:))Mm leri var o isin..İcini ferah tut,bütün dualarımız onlarla

Allah allh mahalle yanarken deli sacını tararmıs,kvden de o hesap galiba cnm:KK43:Catlatma ignesini öyle grip asıısı gibi kafaya göre yapmuyorlar:))Mm leri var o isin..İcini ferah tut,bütün dualarımız onlarla
Bana diyorlardı ki kv görümce ya gitmeyecekler gidecek olsalar biz hissediyoruz . Ahh şimdi aradılar eşimi yarın yoklama listesini hazırla diye . Eeee neden hala hissetmediler adamlar gidince hissedecekler herhalde :halay:

Bu saat oldu kuruş harcamadım. Benden mutlusu yok.
Kızım da uyudu, şimdi kocayla dizi keyfi yapalım. Fi çi nin yayınlanan son bölümünü izleyeceğiz.

Dün kızları hamburger yemeğe götürdüm 39 tl
300 muayene
70 tl pazar

Bu günde 59 muayene
50 tl arkadaşın kızına hediye
15 tl süt

Kızlar Dr kafamı çok karıştırdı
Bir gözcüye gittim
1,75 gözlük yazdı operasyonların kayma var ben yapamam dedi hocasına yönlendirdi
Gittik oda aynı şeyi söyledi ama gözlük no için bir şey demedi göz emarı çekmemi istedi
Bu gün başka bir hastaneye gittik emara sıra verdi oradaki Dr ama ameliyata gerek yok dedi
Gözlük numarası yazdı oda 0,75
Gözlükçüden geri döndüm ama Dr şer gitmişti kaldım öyle. Bide göz tansiyonun yüksek takip edilmesi lazım dedi sağ gözümü dedim evet dedi
Ondan mı ağrıyor dedim yok ağrı yapmaz dedi

Şimdi pazartesi bir daha gitmem lazım of of

Bana diyorlardı ki kv görümce ya gitmeyecekler gidecek olsalar biz hissediyoruz . Ahh şimdi aradılar eşimi yarın yoklama listesini hazırla diye . Eeee neden hala hissetmediler adamlar gidince hissedecekler herhalde :halay:
Hayırlı haberler gelir inşallah canım ... kv takma hiç sen

Kızlar günaydın diyip dükkani ben açayım...

Eşimin akrabası umreden geldi ona allah kabul etsine gittik.. Gece eve geldik 12 gibi annem kusmuş hemen ambulans çağırdık.. o saatten beri hastanedeyiz.. saat 6 oldu bakalım daha kaça kadar burda kalıcaz ??

Kızımı da komşuya bıraktım. Aklım orda kaldı..

İnşallah çabucak toparlar annem :(

Evimize geldik kızlar şükür ki..

Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..

Kıyamet kopacak bu sabah galiba !
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..

Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme... :işsiz::işsiz:

Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de :sopa:

Kızlar günaydın diyip dükkani ben açayım...

Eşimin akrabası umreden geldi ona allah kabul etsine gittik.. Gece eve geldik 12 gibi annem kusmuş hemen ambulans çağırdık.. o saatten beri hastanedeyiz.. saat 6 oldu bakalım daha kaça kadar burda kalıcaz ??

Kızımı da komşuya bıraktım. Aklım orda kaldı..

İnşallah çabucak toparlar annem :KK43:

Evimize geldik kızlar şükür ki..

Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..

Kıyamet kopacak bu sabah galiba !
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..

Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme... :işsiz::işsiz:

Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de :sopa:
Günaydın cnm
Allah'ım Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin annene.

Annen kaç yaşında bilmiyorum ama benim Babannem 86 yaşında bu şekilde bir rahatsızlık geçirdi. Doktorlar test falan yaptılar hiç bir sorun çıkmadı. 3 gün kontrol amaçlı hastanede yatti.

Doktor stresten yada üzüntüden kaynaklı dedi.
Nitekim gerçekten de öyleymiş. Amcamlar onu aramıyor diye üzülüyordu.
Arayıp babannemi aramasini söyledik. Kadın akşamına toparladı
Annende bir şeye üzülmüş olabilir mi acaba.

Tabi bakıcıdan kaynaklı da olabilir dediğin gibi. Ama ben yinede anlatayım belki bir bakış açısı olur diye yazdim

Back
X