- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
Ben artık kesin çıldırıcam Kızlar ya. Yine birileri işte Pazartesi afrin görevi var diye dedikodu yapıyorlar eşimin iş grubunda bizde öyle sessizce duruyoruz yorum filan yazmadan. Mantı yaptım eşimle güzelce yedik bugün harcama yapmadık birtek 2 ekmek 1.5 tl. Neyse eşim kv yi aradı nasılsın demek için oda yiğeni Doğum yaptı bebek görmeye gitmişler . Eşimde anne resim at bebeği görelim dedi. Kv aile grubundan resim atmış bende maşallah filan dedim. Kv darısı size yazdı . Bende amin zamanı gelince inş yazdım. Bana yazmış ki zamanı geldi
. Allahım dedim kendi kendime biz burada ne derdindeyiz o neyin dersinde
. Bende şuan malum gündemimiz afrin yazdım
içime bir stres oturdu yemin ediyorum patlıcam
. Geçen de ben doktora gitmiştim sadece kontrol için birde bu şehirde düzgün doktor bulayım belki lzım olur dedim. Eşim yanlışlıkla telefonda ağzından kaçırdı bizde öyle kontrole gittik bende göz doktoruna gittim dedi. Kv de diyor ki gitmişken çatlatma iğnesi yaptırsaydınız dedi
Eşimde anne bizim öyle bir sorunumuz yokki neden böyle birşey yapalım diyince diyor ki hemen olsun oğlum işte
allahım herhalde oğlu afrine gitsin gelinde hamile onu beklesin istiyor bu durumumuz ne olacak acaba

Eşimde anne bizim öyle bir sorunumuz yokki neden böyle birşey yapalım diyince diyor ki hemen olsun oğlum işte