- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm
Allah'ım Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin annene.
Annen kaç yaşında bilmiyorum ama benim Babannem 86 yaşında bu şekilde bir rahatsızlık geçirdi. Doktorlar test falan yaptılar hiç bir sorun çıkmadı. 3 gün kontrol amaçlı hastanede yatti.
Doktor stresten yada üzüntüden kaynaklı dedi.
Nitekim gerçekten de öyleymiş. Amcamlar onu aramıyor diye üzülüyordu.
Arayıp babannemi aramasini söyledik. Kadın akşamına toparladı
Annende bir şeye üzülmüş olabilir mi acaba.
Tabi bakıcıdan kaynaklı da olabilir dediğin gibi. Ama ben yinede anlatayım belki bir bakış açısı olur diye yazdim
Ruya canım geçmiş olsun
eşim az önce gitti yoklama listelerini yapacakmış diğerleri araçlara eşyaları yüklüyorlar. Yarın yolculuk vakti
![]()
Yoğurt bencede. Soguk soguk olunca birde geç vakitte mide bozarEvimize geldik kızlar şükür ki..
Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..
Kıyamet kopacak bu sabah galiba !
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..
Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme...
Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de![]()
İnşallah canım dua edelim bol bol bugün dualarımız senine ve ailen ileSağol canım Rabbim eşinin ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.. Sürekli dua ediyorum rabbim İnşallah sağ sağlim kavuşmanızı nasip eder..
Ayrıca çok sağol canım inşallah geçer çabucak..
Bencede büyük kolaylik .Ben evde lazer kullaniyorum ve memnunum duzenli kullanmadigim halde etkisini gordum. Bence gidip gelmekten daha iyi cunku vakit ayiramiyordum. Belli bolgeler cok azaldi yok denebilecek kdr ben tavsiye ederim
Ederim mekani cennet olsun babaninKızlar bugün babamın sene-i devriyesi.. 2 yıl bitti..
Bugün dualarınızda rahmetli babacığıma da dua eder misiniz ??
Canım Annem 77 yaşında.. konuşamıyor ve çoğu zaman farkında değil etrafında olanların ama 2 yıl önce 3 şubat gecesi babam vefat etti , 4 şubatta babamı defnettik.. Sene-i devriyesi babamın bugün.. Belki de ona malum olmuşturbelki de farkında bilmiyorum
![]()
İnş canım bol bol dua edin
Evimize geldik kızlar şükür ki..
Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..
Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme...
Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de![]()
Ruya canım geçmiş olsun
eşim az önce gitti yoklama listelerini yapacakmış diğerleri araçlara eşyaları yüklüyorlar. Yarın yolculuk vakti
![]()
Canım Annem 77 yaşında.. konuşamıyor ve çoğu zaman farkında değil etrafında olanların ama 2 yıl önce 3 şubat gecesi babam vefat etti , 4 şubatta babamı defnettik.. Sene-i devriyesi babamın bugün.. Belki de ona malum olmuşturbelki de farkında bilmiyorum
![]()
Evimize geldik kızlar şükür ki..
Yoğurt bencede. Soguk soguk olunca birde geç vakitte mide bozar
İnşallah canım dua edelim bol bol bugün dualarımız senine ve ailen ile
Ederim mekani cennet olsun babanin
Çok geçmiş olsunRuya , Rabbim babacığının mekanını cennet etsin sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah
![]()
Geçmiş olsun
Mekanı cennet olsun
Çok geçmiş olsun