Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hanımlar herkese iyi pazarlar
Bugun arkadaslarla pikniğe gitmeyi planlıyoruz.
Giderken fazladan tavuk ve köfte alıp pişirip buzluğa atma niyetim var.
Birde alışverişe çıkıp tişört almam lazım platesde giymek için.
Bugün yine harcamali bir gun beni bekliyor

Günaydın cnm
Allah'ım Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin annene.

Annen kaç yaşında bilmiyorum ama benim Babannem 86 yaşında bu şekilde bir rahatsızlık geçirdi. Doktorlar test falan yaptılar hiç bir sorun çıkmadı. 3 gün kontrol amaçlı hastanede yatti.

Doktor stresten yada üzüntüden kaynaklı dedi.
Nitekim gerçekten de öyleymiş. Amcamlar onu aramıyor diye üzülüyordu.
Arayıp babannemi aramasini söyledik. Kadın akşamına toparladı
Annende bir şeye üzülmüş olabilir mi acaba.

Tabi bakıcıdan kaynaklı da olabilir dediğin gibi. Ama ben yinede anlatayım belki bir bakış açısı olur diye yazdim

Canım Annem 77 yaşında.. konuşamıyor ve çoğu zaman farkında değil etrafında olanların ama 2 yıl önce 3 şubat gecesi babam vefat etti , 4 şubatta babamı defnettik.. Sene-i devriyesi babamın bugün.. Belki de ona malum olmuştur :KK43: belki de farkında bilmiyorum :KK43:

Ruya Ruya canım geçmiş olsun :KK200: eşim az önce gitti yoklama listelerini yapacakmış diğerleri araçlara eşyaları yüklüyorlar. Yarın yolculuk vakti En Büyük TÜRKİYE:KK14:

Sağol canım Rabbim eşinin ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.. Sürekli dua ediyorum rabbim İnşallah sağ sağlim kavuşmanızı nasip eder..

Ayrıca çok sağol canım inşallah geçer çabucak..

Evimize geldik kızlar şükür ki..

Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..

Kıyamet kopacak bu sabah galiba !
Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..

Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme... :işsiz::işsiz:

Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de :sopa:
Yoğurt bencede. Soguk soguk olunca birde geç vakitte mide bozar

Sağol canım Rabbim eşinin ve tüm mehmetçiklerin yar ve yardımcısı olsun.. Sürekli dua ediyorum rabbim İnşallah sağ sağlim kavuşmanızı nasip eder..

Ayrıca çok sağol canım inşallah geçer çabucak..
İnşallah canım dua edelim bol bol bugün dualarımız senine ve ailen ile

Ben evde lazer kullaniyorum ve memnunum duzenli kullanmadigim halde etkisini gordum. Bence gidip gelmekten daha iyi cunku vakit ayiramiyordum. Belli bolgeler cok azaldi yok denebilecek kdr ben tavsiye ederim
Bencede büyük kolaylik .
Aslinda almak lazim. Fiyati da uygun.
Yapamam diye korkuyorum bende. Biraz daha yayginlaşsin yorumlara göre bende alacagim

Canım Annem 77 yaşında.. konuşamıyor ve çoğu zaman farkında değil etrafında olanların ama 2 yıl önce 3 şubat gecesi babam vefat etti , 4 şubatta babamı defnettik.. Sene-i devriyesi babamın bugün.. Belki de ona malum olmuştur :KK43: belki de farkında bilmiyorum :KK43:

Çok geçmiş olsun Ruya Ruya , Rabbim babacığının mekanını cennet etsin sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah :KK200:

Günaydın kızlar,

Dün misafirlik için pasta bir de ufak tefek ev alışverişiyle 100 lira harcadık :duduk:

bir de bizim su ve doğalgazımız faturalı değil kartlı. 100 doğalgaz 50 de su aldık. Normalde çok soğuklar dışında bebekle birlikte 150 liralık gaz gidiyor biz de 1 ayda, suyu da 25 günde 50 liralık gibi alıyoruz. Biraz daha dikkat etmeye çalışsam diyorum ama sanırım ikisinden de kısamam.

Bugün yapabilirsem poğaça yapacağım buzluğa atmalık
:hamarat:

Annem için ilaç verdiler , isterseniz gidebilirsiniz dediler ama hasta nakil ambulansları 9 dan önce çalışmıyormuş , ambulans ta götürmüyor.. arabayla getirdik annemi.. Eşim de komşum da sabaha kadar çok yardım ettiler sağolsunlar.. Eve gelir gelmez herkes yatağına dağıldı.. Ben bakıcı ablayı bekliyorum..

Doktor değerlerde hiç bir sorun bulmadı. Ama annem hem kusuyor hem afedersiniz ishal..

Üşüttü midesini ve tahminlerim doğruysa ki %99 eminim dolaptan çıkarttığı yoğurdu soğuk soğuk verdi anneme... :işsiz::işsiz:

Yorgunluktan , üzüntüden ve uykusuzluktan bitmiş durumdayım , sırtım inanılmaz ağırıyor ama yine de beklicem kadını hele bi gelsin de :sopa:

Geçmiş olsun
Ruya Ruya canım geçmiş olsun :KK200: eşim az önce gitti yoklama listelerini yapacakmış diğerleri araçlara eşyaları yüklüyorlar. Yarın yolculuk vakti En Büyük TÜRKİYE:KK14:

Mekanı cennet olsun

Çok geçmiş olsun

Merhabalar

Evde sıkkın sıkkın oturuyorum. Kızım ve kocam uyuyor. Ben de kitap okuyorum. Dışarı çıkar mıyız bilmiyorum.

Yoğurt bencede. Soguk soguk olunca birde geç vakitte mide bozar

Yoğurttan herhalde canım.. Pilav sıcaktı diyo abla soğuktmak için verdim diyo ama bilmiyorum..

İnşallah canım dua edelim bol bol bugün dualarımız senine ve ailen ile

Günaydın Kızlar
Ruya Ruya çok geçmiş olsun canım. Babacığına da allah rahmet eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun.
tuce_tuce tuce_tuce allah yardımcın olsun inşallah

Ederim mekani cennet olsun babanin

Çok geçmiş olsun Ruya Ruya , Rabbim babacığının mekanını cennet etsin sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah :KK200:

Geçmiş olsun

Mekanı cennet olsun

Çok geçmiş olsun

Sağolun kızlar Amin inşallah rabbim hepimizin ölmüşlerine rahmet etsin.. Cennetine nail olan kullardan olmasını nasip etsin.. İnşallah anneciğime de şafi ismiyle muamele etsin Şifa nasip etsin rabbim..:dua:

@Rüya annene ve tüm hastalara rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Babanın ve tüm geçmişlerimizin mekanı cennet olsun inşallah

Back
X