Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kizlar
Dün platese başladım. 160 TL ödeme yaptım. Başka harcamam olmadi
Bugün evdeyim yani günü sifir harcama ile kapatabilirim :KK6:

tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun cnm. Allah acil şifalar versin

İmdaat :KK70: :KK70: Trendyoldan çıkamıyorum, çok güzel pijamalar var, kullandığım marka, indirimde ve çok güzel modeller :KK70:
Pike takımı, kazak, lcw butiği
Offf...
:KK70::KK70::KK70::KK70: Aklıma buraya yazmak geldi :KK70: Almamalıyım, almamalıyım :KK70: :KK53:
Kendi iyiliğin icin Ellerini havaya kaldir ve sakince o bilgisayarı yere bırak. :sinirli:

Kendi iyiliğin icin Ellerini havaya kaldir ve sakince o bilgisayarı yere bırak. :sinirli:

:KK53::KK53::KK53::dondurma::dondurma::dondurma:

Kendime sakin ol şampiyon sakin ol diyorum :KK14:
Aylar sonra ilk defa, üç haneli borç ödeyeceğim 8 günüm kaldı, ne olur sabret şampiyon diyorum :D
:spor::KK55::temizlik:
Kendimi işe güce vereyim o arada biter ztn:temizlik:

Ahss.
Hastaneler dolu ya
Oğlumun ishal ve kusması durmayinca acile gittik.
Iğne ve ilaç verdi dr.
Kusması kesilmezse yarın kan tahlili ve serum icin gelin dedi.

InsAllah kesilirde tekrar gitmeyiz.

Dün usuttu diyordum fakat bana yeni söylüyor okulda kaloriferler yanmamış ve cok üşümüşler montlarla oturmuşlar.
Karnım cok ağrıdı son ders dedi.

Bu nasıl bisi ya
Bozuksada 15 gün tatil vardi yaptirsalardi.
Yarın gidip çatasın var.[/QUOTE
yok artık sikayet ederim valla.Ne demk yakmamak.Kayıt parası almayı biliyorlar!Zart zurt para istemeyi biliyorlar!Cok geçmiş olsun cnm:(

Kizlar herkese selamlar..

Bu ay bize bol harcamaylaa basladi..

Maaşi aldik..3000
300 kredi karti
300 market yapti
Bugun esim 4 kot pant.
Ben kendimee 2 kot pantl. Bir esortman alti
Bir triko birde bluz
Buyük kizima bir esortman alti aldik
Lcw outletten aldik 250ye yakin ödedik..
Kendimee sal aldim 50 tlde ona verdik.
55lira yemek yedik

Elektrik ve su 100 lira
Telefonlar 70 lira
D.gaz yok sobali yakacak ihtiyacini ailem karsiliyor yazdan komur aliyoruz odun ve tahta parc. Bzimkiler getirtiyor.
Kira yok her ne kadar bu evi sevmesemde şukur..
Arabanin vergisi var birde daha..
Ama maaşi alir almaz 400 lira kumbaranin derinliklerine gonderdim..harcamalardan kalanida bölüstük esimle..
Bakalim ay sonunu kk kullanmadan görebilecekmiyiz..

Sözde bu ay nevresim takinlarimi yenilemeye başlayacaktim ama sezon sonu indirimlerini görüncee dayanamadik kiyafet aldik..
Önümüzdeki aya artik kismetse
4 kot pantalıon nedir kız:)Eskisin yine al:)Şal bide pahalı değil mi 50 tl:(Suan ben mi cok kısıyorm diye düşünüyorum:))

İmdaat :KK70: :KK70: Trendyoldan çıkamıyorum, çok güzel pijamalar var, kullandığım marka, indirimde ve çok güzel modeller :KK70:
Pike takımı, kazak, lcw butiği
Offf...
:KK70::KK70::KK70::KK70: Aklıma buraya yazmak geldi :KK70: Almamalıyım, almamalıyım :KK70: :KK53:
Sepeti doldur boşalt almış kadar rahatlıorsun:)Ben ödeme sayfasında hep buna gerek var mı simdi diyip bosaltıyıorum suara:))

Ben internetten çok alışveriş yaptım kk doldu hala aşsam mıdiye sitelere girdiğimde hemen telefondaki bankamın uygulamasından kk ekstreme ve taksitlerime bakıp almamayı başarmaya başladım bir buçuk aydır almıyorum. Bugün pilates için400tl ödeyeceğim haftada iki gün gidiyorum

Ben internetten çok alışveriş yaptım kk doldu hala aşsam mıdiye sitelere girdiğimde hemen telefondaki bankamın uygulamasından kk ekstreme ve taksitlerime bakıp almamayı başarmaya başladım bir buçuk aydır almıyorum. Bugün pilates için400tl ödeyeceğim haftada iki gün gidiyorum
Ben de aldım bu ay 2 parça aldım 1ni iptal ettim:)Alıyorz nevsi köreltmek için.Bide okadfr cok hediye isi cıkıyorki,ev görmeler,bebek görmeleer,dogumgunleri hediye almaktan kendime bari abartmayayım diyorm:(

Ben de aldım bu ay 2 parça aldım 1ni iptal ettim:)Alıyorz nevsi köreltmek için.Bide okadfr cok hediye isi cıkıyorki,ev görmeler,bebek görmeleer,dogumgunleri hediye almaktan kendime bari abartmayayım diyorm:KK43:
Ben çok abarttım alışverişi 2019 Ocak a kadar bıraktım. Benim için sigara bırakmak gibi bir etkisi var

Günaydınn
dün maaslar yattı,küsürat gördüm hemen 48 tl yi çekttim aksm:)40 tl kumbaraya ,7 tl sabah markete ıvır zıvır aldm.Yalnız koci aksm sen markete uğramıyor musun artık,evde ağza atmalık bisey yok dedi:)Cok mu abarttım acaba:)Kuruyemis alayım aksm bari,meyve falan var evde ama illa ıvır zıvır istiyor:(Yarım paket cips buldu onu yedi adamcağız kıyamam::)

Herkese selamlar.. Günaydınlar..
Yoğunum çok giremiyorum.. İş arasında girsemde sadece biraz okuyup çıkıyorum..
Umarım herkes iyidir.. @Ruya başın sağolsun canım..Mekanları cennet olsun.. Allah size sabırlar versin..
@tuce_tuce canım Eşinde tüm askerlerimizde tez vakitte evlerine yuvalarına dönsünler..Dualarımız onlarla..
Teşekkür ediyorum canım duaya çok ihtiyacımız var inan

Merhaba hatunlar
Bu are değişik bir ruh halindeyim
Ben işten ayrılalı 9 ay oldu ev bunaltmaya başladı sanırım ama işde bakamıyorum oğlum daha çok küçük
Maaş teke düştüğünden beri dengeyi kuramadık arabamızı sattık daha uygun birşey aldık elimize geçenle bir kredimiz vardı ona ara ödeme yaptık taksitler düştü biraz
Bazen üzülüyorum sonra yarına çıkacağımız belli değil bu kadar borca girmenin mal mülk için kendiniz üzmenin ne manası var diyorum
Zaman çok hızlı geçiyor bu ara hep genç ölüm haberleri alıyorum
Rabbim ölümünde hayırlısını versin
Belki kısacık ömrümüz var sevdiklerimizle iyi zaman geçirmek kalp kırmamak en büyük kazanç

Merhaba hatunlar
Bu are değişik bir ruh halindeyim
Ben işten ayrılalı 9 ay oldu ev bunaltmaya başladı sanırım ama işde bakamıyorum oğlum daha çok küçük
Maaş teke düştüğünden beri dengeyi kuramadık arabamızı sattık daha uygun birşey aldık elimize geçenle bir kredimiz vardı ona ara ödeme yaptık taksitler düştü biraz
Bazen üzülüyorum sonra yarına çıkacağımız belli değil bu kadar borca girmenin mal mülk için kendiniz üzmenin ne manası var diyorum
Zaman çok hızlı geçiyor bu ara hep genç ölüm haberleri alıyorum
Rabbim ölümünde hayırlısını versin
Belki kısacık ömrümüz var sevdiklerimizle iyi zaman geçirmek kalp kırmamak en büyük kazanç
isten ayrıldığın için bunalıyorsun cnm simdi,evde olmak bi süre sonra calısmaya alışan insana koyuyor..Ama bugünümüze sükür,elde olmayanları düşünüp üzülmüyoruz.Olanlara sükrediyrz..Söyle düşün ben calısıyorm,aldığım maas dr kontrollerine gidiyor.Ne güzel cocugun var,böyle mutlu olmaya calıs derim.Birikimde cocuklr için,mal mülk yapmak için gençliği de yemek doğru gelmiyor bana.İçimizde bisey kalmadan israfı önlemeye calısıyorz iste.Kendine bi kahve yap,inan iyi gelecek:)

Back
X