Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım çok teşekkür ederim.. en hayırlı zamanda senden de bebiş haberleri alırız inşallah.. dualarımda olacaksın..
elecda elecda kız mı geliyor ayyyy ne güzel yaa:)

merhaba kızlar
Sabahtan beri işler yoğun yazamadım
tr_lelli tr_lelli hayırlı olsun
Sağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip olsun

elecda elecda cnm umarım 2 kız kardeş hayat boyu birbirlerine kardeş,sırdaş, destek olurlar
Çok teşekkürler. Kız olmasına çok sevindim. Hem kızım kız kardeş diye tutturmuştu hem de süreci doğru yönetebilirsek birbirlerine hayat boyu yoldaş olurlar. Ayrıca ekonomik oldu. Kızımın kıyafetleri, ayakkabıları depoda duruyor :KK45:

Saglik ocagina bir sorcam dvit ve cinkoya bakiliyormu.
Yahu ben vücudunu tanıyorum bi bakin nolcak sanki maaşından kesiyorlar cebinden veriyor
Yani bunların eksikliği her türlü hastalığın haberci olabilir.
Sac dokulmem var mesela soyledim çinkoya bakması lazimdi.

Uleyn vercem parayı chek-up yaptircam sonunda parasıysan deeelmiiiğğ dicem.
Meraba canım
Maalesef saglıkbakanluğının emirleri ve performans kriterleribaskısı bu yonde.
Benim aile hekimim çok yakınım, ondanbu testleri istediğimde açıklama yapmıştı, her dr un belli bir aylık bütçesivarmış testler için, üstüne çıkamıyorlar, ve hatta soylediği miktar o kadar dusuktu ki aile hekimini test isteyemez duruma getirmiş
Yani drlar niye yapnasın ki testi ; sonuçta kendileri lab da çalışmıyor, ve bu konuda hastaya açıklama da yapamıyolar; şikayet edilirler

Devlet hastanesi dahiliyeye çıkın, beni de azarlaya azarlaya ( ben de kavga ede ede) yaptırmıştım testleri. Ama inan 17 yıllık kamu personeliyim, sonra gidip ozel sigorta yaptırdım. Burnumdan geldiğinden hep ortamhem kalabalık kamuya gitmemeye çalışıyorum
Ama çok sıkıntılı saygısız değilse dr, ben böyle bir saglık sisteminde onları suclayamıyorum( bu kavga ettiğim dahiliyeci de gunde 50 ye yakın hasta bakıyordu)

Vebu arada saglık bakanlığı performans kriterlerine gore 5 dk ayırması gerekiyor dr. Un her hastaya! Ney kızıp da neyi sorgulayacağımızı iyibilelim :KK54:

Meraba canım
Maalesef saglıkbakanluğının emirleri ve performans kriterleribaskısı bu yonde.
Benim aile hekimim çok yakınım, ondanbu testleri istediğimde açıklama yapmıştı, her dr un belli bir aylık bütçesivarmış testler için, üstüne çıkamıyorlar, ve hatta soylediği miktar o kadar dusuktu ki aile hekimini test isteyemez duruma getirmiş
Yani drlar niye yapnasın ki testi ; sonuçta kendileri lab da çalışmıyor, ve bu konuda hastaya açıklama da yapamıyolar; şikayet edilirler

Devlet hastanesi dahiliyeye çıkın, beni de azarlaya azarlaya ( ben de kavga ede ede) yaptırmıştım testleri. Ama inan 17 yıllık kamu personeliyim, sonra gidip ozel sigorta yaptırdım. Burnumdan geldiğinden hep ortamhem kalabalık kamuya gitmemeye çalışıyorum
Ama çok sıkıntılı saygısız değilse dr, ben böyle bir saglık sisteminde onları suclayamıyorum( bu kavga ettiğim dahiliyeci de gunde 50 ye yakın hasta bakıyordu)

Vebu arada saglık bakanlığı performans kriterlerine gore 5 dk ayırması gerekiyor dr. Un her hastaya! Ney kızıp da neyi sorgulayacağımızı iyibilelim :KK54:
Dahiliye dr. Yaptirmak icin gittim.
O da koskoca gatadan emekli tabip yarbay kadinin istedigi tahliller icin git o doktoruna soyle isini yapsin dedi.
Bu ne egodur ya
Kadinin istedigide cinko dvit bilinmis seyler.

Sok oldum.
Adam yapmadi o testleri bana.

Doktorlardanda nefret ettiriyorlar.

Sagol cnm sende gelsene
Bi de bebekli topik acariz

Canımmm ben şimdilik almayayım:olamaz:
Siz 2. çocuklu hayat nasıl oluyor bana tecrübelerinizi anlatın
Ona göre yoluma bakayım bende
2 yaş sendromları , 3 yaş inatlaşmalarını yeni atlattık
Hamilelik ve lohusa sendromu almayayım:oops:

Canımmm ben şimdilik almayayım:olamaz:
Siz 2. çocuklu hayat nasıl oluyor bana tecrübelerinizi anlatın
Ona göre yoluma bakayım bende
2 yaş sendromları , 3 yaş inatlaşmalarını yeni atlattık
Hamilelik ve lohusa sendromu almayayım:oops:
Bende 1.tam kotarmisken bir ergen ve bir minnak ev bakalim nasil olacak.
Hunili gezebilirim listeye huni de yazim.

elecda elecda bir kızın daha olacakmış çok sevindim canım
tr_lelli tr_lelli ayy senin içinde çok mutlu oldum canım sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza topiğimizin tüm hamişleri :nazar::anneadayı:

Bugün avm gittik,annem kızıma kot almıştı,ablam kızının bir sürü olmayan kotu olduğunu söyledi bana veriyor küçülenleri hep,bende gittim kotu verip oğluma seneye için kaban aldım 40 tl kottu,üstüne 20 ekledim gezdim gezdim başka birşey almadan çıktım :dua: dönüşte simit aldık evde yedik az masraflı bir gündü

elecda elecda bir kızın daha olacakmış çok sevindim canım
tr_lelli tr_lelli ayy senin içinde çok mutlu oldum canım sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza topiğimizin tüm hamişleri :nazar::anneadayı:

Bugün avm gittik,annem kızıma kot almıştı,ablam kızının bir sürü olmayan kotu olduğunu söyledi bana veriyor küçülenleri hep,bende gittim kotu verip oğluma seneye için kaban aldım 40 tl kottu,üstüne 20 ekledim gezdim gezdim başka birşey almadan çıktım :dua: dönüşte simit aldık evde yedik az masraflı bir gündü
Insallah saglikla alirim kucagima canim sagolasin.

Bu sene kazak kot bady elbise cizme bile almadim.
Suan iyiki almamisim diyorum.
2 tane mont almistim sadece onlarida artik zayiflama maratonundan sonraya.

Benim cok dikkat etmem lazim ben cok kilo aliyorum.
Odemimde oluyor son aylarda sisiyorum.

Ekmek tuketmiyorum sebze bakliyat meyve gidiyoruz bakalim.
Boyle bulantisiz gidersem cok iyi.

Bu durum genetikde olabilir annemde cok rahat hamilelik gecirmis bende oyle gecirmistim.

Bakalim bu nasil ilerleyecek.

Bu sene kazak kot bady elbise cizme bile almadim.
Suan iyiki almamisim diyorum.
2 tane mont almistim sadece onlarida artik zayiflama maratonundan sonraya.

Benim cok dikkat etmem lazim ben cok kilo aliyorum.
Odemimde oluyor son aylarda sisiyorum.

Ekmek tuketmiyorum sebze bakliyat meyve gidiyoruz bakalim.
Boyle bulantisiz gidersem cok iyi.

Bu durum genetikde olabilir annemde cok rahat hamilelik gecirmis bende oyle gecirmistim.

Bakalim bu nasil ilerleyecek.

Ben de kilo almaya çok müsaitim, doktorum diyet vermişti. Buğday ekmeği ve her gün bir haşlanmış yumurta şart demişti. Diyetin çok faydasını gördüm önlenemez kilo alışım 5.5 aydan sonra diyete başlamamla 13.5 kiloyla tamamlamamla son buldu :)

Doktora gitmediğini biliyorum lellim de folik asit alıyor musun?

Back
X