Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah o gün kendi aralarında bir huzursuzluk tartışma yaşadılar da moralleri mi bozuktu acabaBugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum
Bugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum
Yaptığı hiç hoş birşey değil ne demek öyle uğraşamayacağım filan demek . Üzüldüm ben olsam bir daha görüşmem canım eşin ne dedi bu durumaBugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum
Ayy ne sinir tiplermis.Bugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum
Kesinlikle oyle canim.Çok şanslısın aynı şartlara sahip olmayı nasıl isterdim
Eşim yardım ediyor ama akşamdan akşama mecbur :)
Annemler gelemiyor babama yol yasak
Benimde bi erkek kardeşim var her ay geliyos sağolsun iki üç günde olsa
En büyük yoldaşım o benim
Erkek kardeşin hayırlısı bambaşka oluyor
Günaydın
tr_lelli senin adına çok seviniyorum
Heyecanını yazdıklarından hissedebiliyorum
Sen gereksiz eşya almayacaksındır eminim
Oyun halısı bende almıştım
Benim oğlan 10 dk oyalanmadı
Ben derim ki alacağın büyük parçalar için ucuz olanları tercih et
Kullanmazsa üzülmezsin
Ayyy canimmm ne iyi ettin yazdin
Bak aklima takilan bisiler var sen musait olunca yazarsin.
Reflu yatagi, babynest, oyun halisi bu ucu kafama takildi gerekliler mi?
Sen reflu yatagi icin begenmissin sanirim.
Gaz yapmayan biberon ! direk kafamda ampul cakti aklima gelmezdi sormak hemen not aldim.
Donence bende kullanamadim atmistim.
Oglumdan kalan battaniyeler iyi durukda bir de renk olarak kizada gider erkegede 2 ince , 1 polar, 1 pelus var.
Bez stoklamada kesinlikle haklisin .
Prima alip molfixle devam etmistik biz molfix en iyi gelen olmustu.
Pisik icin hematen, bepanten ve sudocrem arasinda bakiniyordum.
Agizbezi evet en cok kullanilan.
Yakalikda cok kullanmistim ben.
Ben bi ss alim sagol canim.
Taze annelerden ogrenmek cok iyi oluyor valla sagolun.Reflü yatağı için bizim sağlık ocağındaki dr.umuz yatağın en alt kısmının altına baş kısmına bişey koyarak hafif eğim verebilirsin demişti. Reflü yatağına benzer.
Pişik için 3 ü de iyi diye biliyorum.Ben sudokrem kullanıyorum uzun süre gidiyor.
Fito kremde fazla kızarıklık olursa iyi geliyor ama yenidoğana kullanılır mı bilmiyorum 10 aydan sonra kullanmıştım arada