Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar musaitmisiniz bsy danismak istiyorum

Bugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum

Bugun esimin yakin gorustukleri bir akrabasina gittim. Aslinda davet etmediler ama hep gelmiyosunuz diyorlardi esim gidelim diyince kirmadim. 2 gun onceden haberleri vardi. Hep cok misafir sever diyorlardi. Ama hayatimdaki en tuhaf misafirligi yasadim. Bir saat sonra kahve yapmaya kalkti. Biz kalkmak istiyoduk izin vermiyorlar. Fakat hazirlgi varmis. Oda mutfak bir. Balkondan kisir ve kek cikardi. Boregi tepsiye dizdi ugrasamicam dedi cubuk kraker tabaga koydu. Resmen istemedigini belli etti. Ne yapacagimi sasirdm. O tabaktan tek catal almadim. Ama sinirimi yenemiyorum
Allah Allah o gün kendi aralarında bir huzursuzluk tartışma yaşadılar da moralleri mi bozuktu acaba
hoş olmamış sen yapman gerekeni yapıp gitmişsin misafirliğe canını sıkma fazla muhattap olmazsın bundan sonra eşine de kırıldığını söylersin o ne düşünüyor?

bugün happy centera gittim soda makarna süt aldım 6.5 tl ödedim hepsinin fiyatı piyasaya göre biraz daha düşüktü
yarın da pazara uğramam lazım sonra kredi kartı kesilene kadar birşey almamam lazım

Ne kadar ayıp terbiyesizler.Habersiz mi girmiştiniz ama hazırlık da varmış neye bozuldular acaba.Bişeye bozulsalar da eve gelen misafire böyle davranılmaz.Ben de olsam üzülür sinirlenirdim.

Yaptığı hiç hoş birşey değil ne demek öyle uğraşamayacağım filan demek . Üzüldüm ben olsam bir daha görüşmem canım eşin ne dedi bu duruma

Ayy ne sinir tiplermis.
Yerinde olsam ölene kadar gorusmem bir daha.
Selam dahi vermem.

Ben sunu sevmiyorum sevmedigim insana zaten gelin demem buyur etmem.
Evime geleni de agirlarim.

Gorumcemler kayinlarim eltimleri zerre sevmem zaten gorusmuyoruz.
Ama benim kaza zamani geldiler.
Ben konusmalara dahil olmadim telf ugrastim bana bisi sorarlarsa cvp verdim.
Ama annemlere cay verin sunu verin bunu verin dedim (kalkip veremiyordum verebilsen bende verirdim)

Yani bu insanlar evime gelmelerini istemedigim sevmedigim gorusmedigim insanlar yani.

Ben kinciyim..

Misal kaza yaptimda geldiler ya gelmeselerde olurdu bende yerleri degismedi ayni derecede nefret ediyorum hepsinden.

Kizlar alinti yapamadim tr_lelli tr_lelli beren_naz beren_naz tuce_tuce tuce_tuce chericherilady chericherilady inanin hic bur fikrim yok. esimin buyuk teyzesi, bunu yapinin kayinvalidesi cok yasli ve hasta. Ztn icimiz sizlar diye gittik beni hic gormemisti evden cikamiyor.
Hep iyi misafirperver ve fedakar anilirdi.
Buyuk bir sorun var ama bilmedigi sey benim kimseyle sorunum yok olamaz.
Esim ben kardesimle konusurum dedi. Hatta aradilar kendimi zor tuttum dedi. Kardesinin orda kotu olmasini istemiyoruz. Ona destekler esimin ailesine her ay gidiyorlar cok yakinlar. Esim annesine soylese hasta olacak simdi gerek yok bir sure sonra soyleyecegiz ama ustune basa basa aciz dedi yemek yapiyoruz dedi benim kotu oldugumu arabaya ac bindigimi soyledi ilk gittigimiz yer hazirlik yapti dedi oburunu anlatmadi. Esimin ailesi iyidir catissakta beni ezmezler esim genelde benim gorduklerimi gorur benden once o konu acti ztn. Bir daha gorusmek zor, belki bana gelmek isterler ama kabul etmem esimde gik demez.

Gunaydin genşler.
Erbaslari yolladim
Evimi havalandirdim.
Nevresimleri degistim.
Toz aldim.
Mutfagi temizledim.
Camasir ve bulsik mak. Calistirdim
Evimi supurmek kaldi ama erken daha sonra supururum.

Çok şanslısın aynı şartlara sahip olmayı nasıl isterdim
Eşim yardım ediyor ama akşamdan akşama mecbur :)
Annemler gelemiyor babama yol yasak
Benimde bi erkek kardeşim var her ay geliyos sağolsun iki üç günde olsa
En büyük yoldaşım o benim
Erkek kardeşin hayırlısı bambaşka oluyor
Kesinlikle oyle canim.
Suan bekar hani evlenince esi ya da bize karsi tutumu nasil olur bilmem ama bana kiz kardes kadar yakin.
Derdimi anlatabiliyorum.
Kendine ne alsa banada alir.
Ince dusuncelidir.
Isten gelirken bile arar bisi lazimmi diye.
Aksamin saat kaci olursa olsun su lazim desem kirmaz beni gider.

Yani ayagi tasa degmesin insAllah kendi kalbi kadar iyi temiz bir insan cikarsin Rabbim karsisina

Isi rast gitsin.

Hep dua ederim.

Bizim tek sanssizligimiz babam.

Bize cok yapti simdi simdi biraz artik hasta hissediyorda kendini yası ilerledi biraz duruldu.
Artik hır gür cikaramiyor.
Bizimle iyi gecinmeye calisiyor
Cunku biliyor ki basina bisi gelse bizden baska kimsesi yok mecburiyetden yani.

Napalim herkesin sinavi farkli.
Allah ıslah etsin.

Günaydın
tr_lelli tr_lelli senin adına çok seviniyorum
Heyecanını yazdıklarından hissedebiliyorum
Sen gereksiz eşya almayacaksındır eminim
Oyun halısı bende almıştım
Benim oğlan 10 dk oyalanmadı
Ben derim ki alacağın büyük parçalar için ucuz olanları tercih et
Kullanmazsa üzülmezsin

Sanirim babam hamile oldugumu ogrendi annemden, bana bisi demedi ama extra iyi davraniyor.
Dun ariyor sana lahmacun alim mi?
Torunu icin doner alim mi? Diyor.
Yani normalde sormaz.
Hal hatir soruyor disari cikarken ugruyor.

InsAllah Rabbim icine birazcik vicdan, sevgi, Allah korkusu vermistir diye dua ediyorum.

Ben bisi istemiyorum ondan yeterki sakin, agir basli, vicdanli biri olsun.
Kendini rezil etmesin artik.

Cok zor seyler bunlar aile icinde.

Günaydın
tr_lelli tr_lelli senin adına çok seviniyorum
Heyecanını yazdıklarından hissedebiliyorum
Sen gereksiz eşya almayacaksındır eminim
Oyun halısı bende almıştım
Benim oğlan 10 dk oyalanmadı
Ben derim ki alacağın büyük parçalar için ucuz olanları tercih et
Kullanmazsa üzülmezsin

Canim aslinda etrafimda olacak verecek yada cüzi rakama satacak biri olsa almicam.
Yani kullanirim ben netice bir kac ay kullanilcak seyler.
Cunku ben oglumda epey aldim pisman oldum.

Bunda hem evim daha kucuk hem odasi olmicak hem de gereksiz musriflik istemiyorum.

O dusunduruyor beni iste.
Hani alirim durmaz oynamaz falan diye.
Dogdukdan sonra duruma gore alicam.
Abisi gibi uslu bebek olursa durur.
Oglum cok sakindi anakucagina yatirirdim bacaklarindan belinden kemerliydi oyle dururdu yanimda mutfakda falan.
Kendi kendine oynardi.

Günaydın
royem royem çok geçmiş olsun canım
E Esila09 çok ilginçler cidden,bence de görüşmemek en iyisi
tr_lelli tr_lelli bebek alışverişi konusunda ablamdan aldığım için oyun halısına kadar şanslıydım,kızım oynadı çok oğlum oynamadı

Ayyy canimmm ne iyi ettin yazdin

Bak aklima takilan bisiler var sen musait olunca yazarsin.
Reflu yatagi, babynest, oyun halisi bu ucu kafama takildi gerekliler mi?
Sen reflu yatagi icin begenmissin sanirim.

Gaz yapmayan biberon ! direk kafamda ampul cakti aklima gelmezdi sormak hemen not aldim.

Donence bende kullanamadim atmistim.

Oglumdan kalan battaniyeler iyi durukda bir de renk olarak kizada gider erkegede 2 ince , 1 polar, 1 pelus var.

Bez stoklamada kesinlikle haklisin .
Prima alip molfixle devam etmistik biz molfix en iyi gelen olmustu.

Pisik icin hematen, bepanten ve sudocrem arasinda bakiniyordum.

Agizbezi evet en cok kullanilan.
Yakalikda cok kullanmistim ben.

Ben bi ss alim sagol canim.

Reflü yatağı için bizim sağlık ocağındaki dr.umuz yatağın en alt kısmının altına baş kısmına bişey koyarak hafif eğim verebilirsin demişti. Reflü yatağına benzer.

Pişik için 3 ü de iyi diye biliyorum.Ben sudokrem kullanıyorum uzun süre gidiyor.
Fito kremde fazla kızarıklık olursa iyi geliyor ama yenidoğana kullanılır mı bilmiyorum 10 aydan sonra kullanmıştım arada

Oyun halısında da durmadı oğlum en fazla durduğu 5 dk dır. Etraftaki eşyalar çekmeceler daha çok çekiyor ilgisini.Bebeğe göre değişiyor .

Kizlar mahallede hareketlilik var.
X yapidan insaat alanidir levhalari asilmaya baslandi.

Yakinda girmeye baslicaklar demek.
Hersey nasil zamaninda tek tek oluyor.
Cok sukur.

Reflü yatağı için bizim sağlık ocağındaki dr.umuz yatağın en alt kısmının altına baş kısmına bişey koyarak hafif eğim verebilirsin demişti. Reflü yatağına benzer.

Pişik için 3 ü de iyi diye biliyorum.Ben sudokrem kullanıyorum uzun süre gidiyor.
Fito kremde fazla kızarıklık olursa iyi geliyor ama yenidoğana kullanılır mı bilmiyorum 10 aydan sonra kullanmıştım arada
Taze annelerden ogrenmek cok iyi oluyor valla sagolun.
Ben okadar unuttum ki

Back
X