- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Evet canım çocuģunda varmış rahatlık olurSok varda çok uzak aslında baksam fena olmazdı bakalım şu a101 dekini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çocuģunda varmış rahatlık olurSok varda çok uzak aslında baksam fena olmazdı bakalım şu a101 dekini bekliyoruz
Ayy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
ayyy minik mercimek Çoktandır beklediğini okuyodum hayırlı olsun çok sevindim allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağına al güle güle büyüt inşallahAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Çok Sevindim ne güzel haber bu böyle inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim tam umudunuzu kesmisken hamilesinizAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Amin kuzummm saolasunnnnSağlıcakla doğar ınsallahayyy minik mercimek
![]()
Aminn bacımmÇok Sevindim ne güzel haber bu böyle inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim tam umudunuzu kesmisken hamilesiniz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Yaaaaa çok sevindimmm.Sağlikla kucağına alırsın inşAllah canımAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Maşallah maşallah yeni sene size suprizli geldi ya en guzel hediye sizeAminn bacımm
ayy valla aynen öyle
ocakta dra gidecektik tüp konusmaya
Allahım tamamına erdirsin inşallah bugün duyduğum en güzel şey Rabbim bağışlasnAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Çok sevindim,ne güzel..Allah sağlıkla doğmasını da nasib etsinAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
maşaallah ne mutlu sana, Allah sağlık sıhhat huzur içinde sevdiklerinle bir arada kucağına almayı nasip etsin .Ayy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm

maşaallah ne mutlu sana, Allah sağlık sıhhat huzur içinde sevdiklerinle bir arada kucağına almayı nasip etsin .
darısı başıma isteyen herkesin başına![]()

Ayy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Anammmmmm tü tü tü maşaAllah çok sevindim yaş sağlıkla gelsin inş Rabbim ne büyük ne zaman ne verecek belli olmuyor işte...Ayy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
3,5 sene dir evet bacımmÇoktandır beklediğini okuyodum hayırlı olsun çok sevindim allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağına al güle güle büyüt inşallah

Saolasın bacımmmm amin insallahhhcanım çok sevindim, hayırlı evlat olsun, sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

Saolasın canım amin insalllahhAllahım tamamına erdirsin inşallah bugün duyduğum en güzel şey Rabbim bağışlasn