• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

*EV ALMAK İÇİN ZENGİN OLMAK IÇIN*

*قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ ۖ بِيَدِكَ الْخَيْرُ ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ*
(26)
*تُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ ۖ وَتُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ ۖ وَتَرْزُقُ مَن تَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ*

*ALİ İMRAN Suresi 26-27. ayeti*

*Mal ve mülk sahibi olmak isteyenler yukarıdaki belirtilen ayeti kerimeyi her gün 41 kere okumaya devam ederlerse muratlarına erişirler. Mal ve mülk sahibi olur.*

*~~~~Bu ayeti~~* *kerimeyi 5 vakit Namazların ardın dan 1’er kere okuduktan sonra 66 ke~ re “Ya Kadir, Ya Kayyum, Ya Kaviyy, Ya Kaim, Ya Kuddus” okunursa her türlü kazadan korunur.*

*Bu duayı mal ve mülk sahibi olmak isteyenler, manevi yönden iktidara erişmek isteyenler, servetinin çoğalmasını isteyenler her gün en az 4 defa okumalıdır. Bunu günde 41 defa okurlarsa, daha etkili olur. Bunu sürekli olarak yapanlar, kısa sürede mallarında olan artışı göreceklerdir. Her geçen gün daha fazla zenginleşeceklerdir. Rahat ve huzur dolu bir yaşamları olacaktır.*

Bugun 50tl var.
10tl taksiye gidecek.
ihtiyac var mi bi bakicam varsa kartla hallederim 40tl kumbarama gidecek.
dolap hesabimida banka hesabina aktardim
oradi kusurat olan 67tl ile beraber cekicem.
yani 186 tl cekicem.
190 diyelim.
Kumbaramda 100tl oldu bile.
etti 290
500 de zulada var 1 yarim alir para.
Ama ben zulama dokunmak istemiyorum yani biraz nakitim kalsin elimde.
o sebepden ceyrek alicam.
ama yeni yil ceyregi olacak.

Ay bu benimkiler havaya girdi.
Kardesim elit üye trendyolda onun üzerinden alıyorm kargo ücreti vermiyim diye.
İadem nolmus diye girdim siparişlere
aboww bisürü sey sipariş etmiş.
1-3 ay patıkler
zıbınlar.
Demedim de bisey ayıp olmasın diye:)kıyamam ya
çatlak kremi alma ben hiç kullanmadım dedi bugünde:)

Benim dr um ilk nane maydanoz yeme demişti 9 ay boyunca yemicen sonra tam tersi bol yicen. Yeşilliklerden uzak dur.
Gülben ergende maydanozdan düşük yapmıştu öyle hatırlıyorum
Evet yemem aynn kekik bile tehlikeliymiş baktımda bugınm
saolasın bacım..

Bide simdi whatsaptan attı ,karacanın leopar fincanları var onlardan almış 1 takım kendine1 takım bana.
Yılbasılık dedi.
kız dedi yapma etmaaa:)
Ama cok beğenmiştim ilk cıktıgında pahalıydı kıyamamıştım:)
h.sonu bende çocuklara alırım biseyler.
Avans yatar ins bugun.:KK51:

Bide simdi whatsaptan attı ,karacanın leopar fincanları var onlardan almış 1 takım kendine1 takım bana.
Yılbasılık dedi.
kız dedi yapma etmaaa:)
Ama cok beğenmiştim ilk cıktıgında pahalıydı kıyamamıştım:)
h.sonu bende çocuklara alırım biseyler.
Avans yatar ins bugun.:KK51:
Minnoş bereketiyle geliyor maşallah kardeş olunca öyle ya insanın kardeşi gibisi var mi

Minnoş bereketiyle geliyor maşallah kardeş olunca öyle ya insanın kardeşi gibisi var mi
Valla ya durmaz simdi biliyorm.
Daha simdiden yatağını biz alcz diyo sabah
Dedim ona bisey diyemem babaanneleri de almak ister belki.
Tmm dedi onlar demezlerse bizde dedi.Kıyamam ya:)

Selamlar
Sonunda elektrik faturam geldi 114 TL
Geçen ay gelmemişti
Bı önceki ay 25 TL gelmişti geçen ay hem müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle bize fatura gelmiyor sonra gelip baktılar sayaç arizalanmis değiştirdiler çok şükür sonra bı sıkıntı çıkar diye korktum
Faturam da ancak ya 114 TL malum fırınım utum su ısıtıcım hiç durmadi gün içinde iki kere süpürge açıyorum malum oğlan her tarafa döküp saçıyor

Valla ya durmaz simdi biliyorm.
Daha simdiden yatağını biz alcz diyo sabah
Dedim ona bisey diyemem babaanneleri de almak ister belki.
Tmm dedi onlar demezlerse bizde dedi.Kıyamam ya:)
Heves ediyorlar demekki size bişi aldırmaya aklar ne güzel ama karşılıklı eminim sizde onlara oylesinizdir

Heves ediyorlar demekki size bişi aldırmaya aklar ne güzel ama karşılıklı eminim sizde onlara oylesinizdir
Aynen cok beklediğindn
Aynen bende kendi cocugum gibi her maasta aldm hep cocuklara
ikisinde de ilk cinsiyet öğrrndiğimde sepetler yaptım.İcine bütün lazım olcaklar,bezi kadr koydm süsledim falan.
Doğımgünlerinde artık söylemem bile onlar bana güvenir.Pastalarını yaptırırıım.Hediyeliklerini,çikolatalarını hep yaptrdm.
İlkinde ilk bebekti heyecanla bütün aile abarttık:)
2.de oğlandı değişik geldi kızdan sınra ona da ayrı heyecanla yaptık hep:)

Aynen cok beklediğindn
Aynen bende kendi cocugum gibi her maasta aldm hep cocuklara
ikisinde de ilk cinsiyet öğrrndiğimde sepetler yaptım.İcine bütün lazım olcaklar,bezi kadr koydm süsledim falan.
Doğımgünlerinde artık söylemem bile onlar bana güvenir.Pastalarını yaptırırıım.Hediyeliklerini,çikolatalarını hep yaptrdm.
İlkinde ilk bebekti heyecanla bütün aile abarttık:)
2.de oğlandı değişik geldi kızdan sınra ona da ayrı heyecanla yaptık hep:)
Şimdi aynısını size yapicam hepsi ayri heves ayrı heyecan gerçekten benimde halalarim bile neler yapmışti sağolsunlar yapılıyor ya bu bambaşka bişi gerçekten hele hareketlerini falan hissedince başka hissediyor insan rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Şimdi aynısını size yapicam hepsi ayri heves ayrı heyecan gerçekten benimde halalarim bile neler yapmışti sağolsunlar yapılıyor ya bu bambaşka bişi gerçekten hele hareketlerini falan hissedince başka hissediyor insan rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Evet ya amin inşallah cnm saolasın:dua::KK200:

Bugun 50tl var.
10tl taksiye gidecek.
ihtiyac var mi bi bakicam varsa kartla hallederim 40tl kumbarama gidecek.
dolap hesabimida banka hesabina aktardim
oradi kusurat olan 67tl ile beraber cekicem.
yani 186 tl cekicem.
190 diyelim.
Kumbaramda 100tl oldu bile.
etti 290
500 de zulada var 1 yarim alir para.
Ama ben zulama dokunmak istemiyorum yani biraz nakitim kalsin elimde.
o sebepden ceyrek alicam.
ama yeni yil ceyregi olacak.
Lelli harcanıyor altın yap koy kenara hatta dün eşimle tartıştık para bitti dedim işte ne çabuk harcıyorsun diyo ya dedim senin fiyatlardan haberin yok galiba dedim ona inat gizlide koycam

oglumu almaya geldim esimle tlf. carlaya carlaya
oglum telf. evde unutmus derse biraktim esim aliyodu yetisemicem dedi carladim.

cocuk hapsuruyo atkisi yook hava buz karanlikda tek gelcek
Munubuse atladim geldim in yok cin yok tenha bir yer burasi korkuyorum
korktukca esimi arayip saydiriyorum.
geliyorum yoladiyim diyo daha gelsen neyime ya
aksam aksam sinir oldum
okuya okuya hatim ettim.
Bi insandami olmaz arabadami olmaz koca rezidans guvenligin dibine sindim.

Evet yemem aynn kekik bile tehlikeliymiş baktımda bugınm
saolasın bacım..
Canım birde son tavsiyem omega al.
Dr una mutlaka sor solgar kullandım ben 10 numaraydı kullanmasaydım erken doğum yapacaktım. Balıkla falan olmaz o iş ben 4. Aydan itibaren kullanmıştım

Back
X