- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.941
- 798
- 38
Ayy maşallah kuzuyabizimki 6+3te minicikti kalbi duyuldu ah nası gzel bıse canım az kaldı sana da![]()
Amin ins bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah kuzuyabizimki 6+3te minicikti kalbi duyuldu ah nası gzel bıse canım az kaldı sana da![]()

Ben de merak ettimyazdim ozelden
Benim dr um ilk nane maydanoz yeme demişti 9 ay boyunca yemicen sonra tam tersi bol yicen. Yeşilliklerden uzak dur.aa nane yemedim uzun zamandr ama onu bilmiyordm bak
saolasın bacım![]()
Evet yemem aynn kekik bile tehlikeliymiş baktımda bugınmBenim dr um ilk nane maydanoz yeme demişti 9 ay boyunca yemicen sonra tam tersi bol yicen. Yeşilliklerden uzak dur.
Gülben ergende maydanozdan düşük yapmıştu öyle hatırlıyorum
Minnoş bereketiyle geliyor maşallah kardeş olunca öyle ya insanın kardeşi gibisi var miBide simdi whatsaptan attı ,karacanın leopar fincanları var onlardan almış 1 takım kendine1 takım bana.
Yılbasılık dedi.
kız dedi yapma etmaaa:)
Ama cok beğenmiştim ilk cıktıgında pahalıydı kıyamamıştım:)
h.sonu bende çocuklara alırım biseyler.
Avans yatar ins bugun.![]()
Valla ya durmaz simdi biliyorm.Minnoş bereketiyle geliyor maşallah kardeş olunca öyle ya insanın kardeşi gibisi var mi
Heves ediyorlar demekki size bişi aldırmaya aklar ne güzel ama karşılıklı eminim sizde onlara oylesinizdirValla ya durmaz simdi biliyorm.
Daha simdiden yatağını biz alcz diyo sabah
Dedim ona bisey diyemem babaanneleri de almak ister belki.
Tmm dedi onlar demezlerse bizde dedi.Kıyamam ya:)
Aynen cok beklediğindnHeves ediyorlar demekki size bişi aldırmaya aklar ne güzel ama karşılıklı eminim sizde onlara oylesinizdir
Şimdi aynısını size yapicam hepsi ayri heves ayrı heyecan gerçekten benimde halalarim bile neler yapmışti sağolsunlar yapılıyor ya bu bambaşka bişi gerçekten hele hareketlerini falan hissedince başka hissediyor insan rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallahAynen cok beklediğindn
Aynen bende kendi cocugum gibi her maasta aldm hep cocuklara
ikisinde de ilk cinsiyet öğrrndiğimde sepetler yaptım.İcine bütün lazım olcaklar,bezi kadr koydm süsledim falan.
Doğımgünlerinde artık söylemem bile onlar bana güvenir.Pastalarını yaptırırıım.Hediyeliklerini,çikolatalarını hep yaptrdm.
İlkinde ilk bebekti heyecanla bütün aile abarttık:)
2.de oğlandı değişik geldi kızdan sınra ona da ayrı heyecanla yaptık hep:)
Evet ya amin inşallah cnm saolasınŞimdi aynısını size yapicam hepsi ayri heves ayrı heyecan gerçekten benimde halalarim bile neler yapmışti sağolsunlar yapılıyor ya bu bambaşka bişi gerçekten hele hareketlerini falan hissedince başka hissediyor insan rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Lelli harcanıyor altın yap koy kenara hatta dün eşimle tartıştık para bitti dedim işte ne çabuk harcıyorsun diyo ya dedim senin fiyatlardan haberin yok galiba dedim ona inat gizlide koycamBugun 50tl var.
10tl taksiye gidecek.
ihtiyac var mi bi bakicam varsa kartla hallederim 40tl kumbarama gidecek.
dolap hesabimida banka hesabina aktardim
oradi kusurat olan 67tl ile beraber cekicem.
yani 186 tl cekicem.
190 diyelim.
Kumbaramda 100tl oldu bile.
etti 290
500 de zulada var 1 yarim alir para.
Ama ben zulama dokunmak istemiyorum yani biraz nakitim kalsin elimde.
o sebepden ceyrek alicam.
ama yeni yil ceyregi olacak.
valla öyle fiyatlar ucmusLelli harcanıyor altın yap koy kenara hatta dün eşimle tartıştık para bitti dedim işte ne çabuk harcıyorsun diyo ya dedim senin fiyatlardan haberin yok galiba dedim ona inat gizlide koycam
Canım birde son tavsiyem omega al.Evet yemem aynn kekik bile tehlikeliymiş baktımda bugınm
saolasın bacım..