• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

neyse esim geldi yetisti oglum cikana kadar ama bosuna kastık kosturdum gittim.
Hemen eve girince yemek verdim erbaslara.

Esim maca gitti oglumda odasina gecti.

yarin eltimin kizini atlatamadim.
yani disari cikicam dedim ben aksam gelirim dedi daha ne diyim gelsin bakalim.
yarin yemek yaparim bi de cayin yanina 1 tatli tamamdir.

kestane , cekirdek , cay , meyve falan olur.

Gelirken ajanda 3 tane renkli desenli kalem 1 kupa, 1 cerez tabagi aldim.

Eltimin kizinin haftaya dogum gunu.
desenli hediye kaplarida aldim.
hepsini ayri kaplicam
1 kitap
1 kupa(mutlu seneler baskili), 1 cerezlik o da mutlu seneler baskılı a101 e gelmis hosuma gitti.
corap paketi yaptim(kulotlu, dizde, patik tarzi, soket ve normal kislik)
3lü camasir ve askili bady
kolye bileklik yuzuk (kardesimin yaptiklarindan)
1 kayık tabak
1 ajanda ve renkli 3 kalem(seviyormus)
1 allik, ruj, toka, goz kalemi
1 de şal koycam.

Bir cogu evde paketli duran seyler
misal coraplar, askili bady, ruj, şal.
hepsi paketliydi almistim acmamistim bazen indirim bulunca 2-3 tane alirim ben.
mesela kulotlu coraplari bir dukkan kapatiyordu mujde nin koton corabi 3 tanesi 10tl idi.

sadece ajanda kalemlere kupaya falan para verdim.
bir de ayri ayri paketleyince cok gorundu degisik oldu :)
bi de karton hediye poseti bulursam doldururum icine.
kutular cok pahali yaw.

Canım birde son tavsiyem omega al.
Dr una mutlaka sor solgar kullandım ben 10 numaraydı kullanmasaydım erken doğum yapacaktım. Balıkla falan olmaz o iş ben 4. Aydan itibaren kullanmıştım
merhaba canım ben dr a sordum vıtamın takvıyesını, 3.ayda folık asıtı kescez o zaman kapsamlı vıtamıne gecıcez dedı ılk basta vermıyolar sanırım

Hamilelikte elevit diye bir vitamin veriliyor domuz jelatini kullanılmış ben bilmeden kullandım dikkat edin sizlerde
merhaba canım ben dr a sordum vıtamın takvıyesını, 3.ayda folık asıtı kescez o zaman kapsamlı vıtamıne gecıcez dedı ılk basta vermıyolar sanırım

Bu dediğim vitamin değil omega canım sor sende dr una solgar marka işte bende folikten sonra kullandım decavit vitamin kullandım. Bunun haricinde suyum azdı Omega kullandığım için 35. Haftaya kadar dayandım yoksa 28. Haftada doğum olcaktı. Magnexyum yerinede omegayı kullandım.
Sorun mutlaka omaga pahallı ama değer

Bu dediğim vitamin değil omega canım sor sende dr una solgar marka işte bende folikten sonra kullandım decavit vitamin kullandım. Bunun haricinde suyum azdı Omega kullandığım için 35. Haftaya kadar dayandım yoksa 28. Haftada doğum olcaktı. Magnexyum yerinede omegayı kullandım.
Sorun mutlaka omaga pahallı ama değer
Ayy benimde 34.haftada hem sancı başlamıştı hemde suyum çok azdı 34+4 te doğum oldu mecburi çok zor günlerdi

Ayy benimde 34.haftada hem sancı başlamıştı hemde suyum çok azdı 34+4 te doğum oldu mecburi çok zor günlerdi
Aynı benimde refleks hiç yoktu kuzumda 34+5 te doğum yaptım.
1 haftada sancıyla evde tuttum ciğerleri gelişsin diye o acı sancıyla annelik işte.

Bana 2 ay gidiyor canim ama pasta kek falan sık yapinca 1.5ay ancak.

Bize anca 1.5 ay gidiyor

2 a:hamarat:y pasta börek yapmazsam :hamarat:

Bunların gramları ile oynanmış kesin ya benimde 1.5 2 ay gidiyor eskiden 3 ay giderdi. Çokda kullanmıyorum eşim ne çabuk bitiriyorsun diyor.

Herşeyin gramaji az fiyatı yüksek dolar dususte niye dussun deniyorlar asgari ücrete cuzzi bir zam nolcak bu halimiz dün eşimle de tartıştık. Hatta para bitti bana verdiğin dedim ne çabuk bitiriyon bilmem ne ya dedim senin fiyatlardan haberin yönü dedim paran senin olsun verme bidaha dedim cebinde 20 tlden fazla para olmaz gecen pideciye gitti para yok tabi pideci komisyon parası çekmiş kiİyo vermesinde diyo dedim sen erkeksin acil bisey olsa para yok sende dedim ya kaç kere bana para vermeyi unuttu ise giderken tamda misafir geldi böyle ablama telefon ettim o aldı geldi deli ediyor beni cebinde akrep var adamın calissam 5 kurusuni istemem

Herşeyin gramaji az fiyatı yüksek dolar dususte niye dussun deniyorlar asgari ücrete cuzzi bir zam nolcak bu halimiz dün eşimle de tartıştık. Hatta para bitti bana verdiğin dedim ne çabuk bitiriyon bilmem ne ya dedim senin fiyatlardan haberin yönü dedim paran senin olsun verme bidaha dedim cebinde 20 tlden fazla para olmaz gecen pideciye gitti para yok tabi pideci komisyon parası çekmiş kiİyo vermesinde diyo dedim sen erkeksin acil bisey olsa para yok sende dedim ya kaç kere bana para vermeyi unuttu ise giderken tamda misafir geldi böyle ablama telefon ettim o aldı geldi deli ediyor beni cebinde akrep var adamın calissam 5 kurusuni istemem
Zor gercekden yani cogu insanin durumu boyle.
Bende onceden surekli isterdim simdi lazim oldukca istiyorum
kartim var gerci elimde genelde herseyi onunla hallediyorum ama nakit param olmuyor bu sefer biriktirecek.

Allah yardimcimiz olsun

a101 baslicak poset uygulamasina gerci hepsi baslar ama bugun kiz bana poset verim mi dedi
bi sasirdim basladinizmi parali satisa dedim yok ama fisten geciyoruz sonra dusuyoruz baslicaz dedi.

ay valla cantama 2 buyuk poset atarim kalinlardan.
sureklide tasiyamayiz unuturuz 25krs. az da diilinaan 10krs yapar yaw.

bu 25krs.lar ne paralar kazandircak yeminle

Zor gercekden yani cogu insanin durumu boyle.
Bende onceden surekli isterdim simdi lazim oldukca istiyorum
kartim var gerci elimde genelde herseyi onunla hallediyorum ama nakit param olmuyor bu sefer biriktirecek.

Allah yardimcimiz olsun

Surekli harcayan biri olsam neyse bundan sonra kendi alçak hiç bisey alsam valla görsün önce bi su çocuklarını buyuse minnet etmem lelli yesin kendi parasını yatsın cins iste

a101 baslicak poset uygulamasina gerci hepsi baslar ama bugun kiz bana poset verim mi dedi
bi sasirdim basladinizmi parali satisa dedim yok ama fisten geciyoruz sonra dusuyoruz baslicaz dedi.

Annem çanta dikcek habire 25 kuruş dünya yapar

İnan ki bizde aynı durumdayız sadece günü kurtarıyoruz ne yazikki markete bile gitmiyorum artık extradan fazla bişi alsam düzen sasiyor öbür aya eksi giriyoruz bu yüzden dikkat ediyorum neyse buna da sukur

Ya çok değil ama insanın zoruna gidiyor o parayı vermesi 25 kuruş bile olsa kolaylaştırır kazanılmı yir bakalım nasıl olacak gorucez eşime diyorum ki Pazar Arabası al onunla gidelim diyorum

neyse esim geldi yetisti oglum cikana kadar ama bosuna kastık kosturdum gittim.
Hemen eve girince yemek verdim erbaslara.

Esim maca gitti oglumda odasina gecti.

yarin eltimin kizini atlatamadim.
yani disari cikicam dedim ben aksam gelirim dedi daha ne diyim gelsin bakalim.
yarin yemek yaparim bi de cayin yanina 1 tatli tamamdir.

kestane , cekirdek , cay , meyve falan olur.

Gelirken ajanda 3 tane renkli desenli kalem 1 kupa, 1 cerez tabagi aldim.

Eltimin kizinin haftaya dogum gunu.
desenli hediye kaplarida aldim.
hepsini ayri kaplicam
1 kitap
1 kupa(mutlu seneler baskili), 1 cerezlik o da mutlu seneler baskılı a101 e gelmis hosuma gitti.
corap paketi yaptim(kulotlu, dizde, patik tarzi, soket ve normal kislik)
3lü camasir ve askili bady
kolye bileklik yuzuk (kardesimin yaptiklarindan)
1 kayık tabak
1 ajanda ve renkli 3 kalem(seviyormus)
1 allik, ruj, toka, goz kalemi
1 de şal koycam.

Bir cogu evde paketli duran seyler
misal coraplar, askili bady, ruj, şal.
hepsi paketliydi almistim acmamistim bazen indirim bulunca 2-3 tane alirim ben.
mesela kulotlu coraplari bir dukkan kapatiyordu mujde nin koton corabi 3 tanesi 10tl idi.

sadece ajanda kalemlere kupaya falan para verdim.
bir de ayri ayri paketleyince cok gorundu degisik oldu :)
bi de karton hediye poseti bulursam doldururum icine.
kutular cok pahali yaw.
Ne kadar ince düşünmüşsünüz benim cok hosuma giderdi bize de resim atarmasın son halini cok merak ettim

Ne kadar ince düşünmüşsünüz benim cok hosuma giderdi bize de resim atarmasın son halini cok merak ettim
tabiki atim sabah
yani 1 bluz alacagima böyle degisik degisik bol paket yapmak daha degisik geldi
her paketde farkli surpriz.

Back
X