• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi de annemin kuzeni bunların köyde evli.O anneme demişki aslında eşime bunu alacaklarmış kardeşini almışlar ben bunu duydum iyice sinirlendim.Eşim de yok öyle birşey diyor babaannesi bu kızın severmiş torunlarımdan biri bunu alsın demiş zamanında.Eşim evlilik düşünmüyormuş öbürü gitmiş evlenmiş.Ama bize anlatan kişi de anneme şöyle anlatmış.Sözde bu Kızın babaannesi biz diğerine kızı vermek için çağırdık bunlar diğer oğlanı getirdiler demiş gel de şimdi çıldırma hangisi doğru
Hele ki böyle bisey duysam hiç görüşmem aklı mı kalmış kadının ne evlenmissin artık ne diye huzur bozarsin dimi

Aynen CNm annem zaten dayanamadım senin ezilmene diyor sen ezilecek biri misin diyor o kim oluyor da seni onun kadar saymıyorlar dedi kadın da doldu doldu taştı yaşanması lazımdı yaşandı böylesi daha hayırlı oldu galiba
Ahh analık dayanmaz tabi yüreği benimki üvey çok uğraştı zamanın da benimle köyü anlam da ama kimseye ezdirmezdi hatta babam vefat etti kırkı çıkmamış mevlut yapıyoruz evde boş boğaz bi komsumuz var bende 4 yıllık evliyim yokmu çocuğunuz niye olmuyo demezmi herkesin içinde ben bise demeden annem ddi simdi bunun zamanımi kızın babası ölmüş ddi. tersledi baya kadini

Hele ki böyle bisey duysam hiç görüşmem aklı mı kalmış kadının ne evlenmissin artık ne diye huzur bozarsin dimi

Yani en son da kocasında gözü olmadığını anlayınca iyice şüphelendik kızının fotosunu eşimin whatsabına yollamalar görüntülü kızla konuşturmalar ben 9 ay iyi bile dayandım

Yani en son da kocasında gözü olmadığını anlayınca iyice şüphelendik kızının fotosunu eşimin whatsabına yollamalar görüntülü kızla konuşturmalar ben 9 ay iyi bile dayandım
Aynen canım senin sessiz kalmandan yer yapmış eltin istediği gibi at koşturur sanmış eşinde anlar insallah art niyetli olduklarını benim eşimde çok düşkündür hele ilk evlendik bi tek eşim vardı bekar benden bi sonraki eltim dogum yapmıştı eşimin telden aradi biseyler istiyor esi de araç kullandığı için ben açtım nişanlıyız o zamanlar şunu bunu al diye emri vaki biseyler istedi şakayla karışık dur hanımım not aliyim ddim aa sen miydin fln ddi bende eşimin ismini vererek kapicimi böyle sipariş oluyo ddim eşim bozuldu demeseydin diye ddim daha şimdiden rütbemi yapıyorlar bana istemem izinde vermem demistim😅😘😅

Seninki de fenaymış bikinili foto ney.Eltimgil de yüzme bilmiyormuş hep eşimle gidiyorlarmış tatile eşim evlendik onlarla gitmeyi de önerdi ne işim var dedim ben başkasının yanında kaynımın yanında bikinili rahat edemem dedim.Her yere onları taşımak zorunda değiliz ya
Tatil stres atmak içindir.herkes kendi gitsin bende sevmiyorum yalnız eşimle olmak istiyorum zaten yeterince strese sokuyorlar tatilde kafamı dinliyim😂şaka bir yana eşinle sen iyi ol onlara inat dahada bağlanın millet mutluluğunuza imrensin

Aynen canım senin sessiz kalmandan yer yapmış eltin istediği gibi at koşturur sanmış eşinde anlar insallah art niyetli olduklarını benim eşimde çok düşkündür hele ilk evlendik bi tek eşim vardı bekar benden bi sonraki eltim dogum yapmıştı eşimin telden aradi biseyler istiyor esi de araç kullandığı için ben açtım nişanlıyız o zamanlar şunu bunu al diye emri vaki biseyler istedi şakayla karışık dur hanımım not aliyim ddim aa sen miydin fln ddi bende eşimin ismini vererek kapicimi böyle sipariş oluyo ddim eşim bozuldu demeseydin diye ddim daha şimdiden rütbemi yapıyorlar bana istemem izinde vermem demistim😅😘😅
İyi yapmışsın cnm demekki bekar kayınları yolunacak kaz gibi görüyorlar 😂

Tatil stres atmak içindir.herkes kendi gitsin bende sevmiyorum yalnız eşimle olmak istiyorum zaten yeterince strese sokuyorlar tatilde kafamı dinliyim😂şaka bir yana eşinle sen iyi ol onlara inat dahada bağlanın millet mutluluğunuza imrensin
Amacım o canım inşallah düzelir eşim de mutlu oluruz düşmanlara inat 😂

İyi yapmışsın cnm demekki bekar kayınları yolunacak kaz gibi görüyorlar 😂
Galiba eşim hele geçenlere döktüdüyordu ilk zamanlar baya sorun yaşadım ama benim oğlum oldu onlarda yaptı hak yemem Allah razı olsun sonra alıştık çok iyi aramiz hepsiyle ne kadar samimi olsakta bi mesafe şart ama 😁😁 çok yakınlık tez ayrılık derler

Galiba eşim hele geçenlere döktüdüyordu ilk zamanlar baya sorun yaşadım ama benim oğlum oldu onlarda yaptı hak yemem Allah razı olsun sonra alıştık çok iyi aramiz hepsiyle ne kadar samimi olsakta bi mesafe şart ama 😁😁 çok yakınlık tez ayrılık derler

Aynen mesafeli olmak da fayda var sonra b.ku çıkıyor 🤣🤣

Çoktan girmişti biz nişanlandık kıskançlıktan zayıflamaya kalktı kızı diyorduki annem hiç birşey yemiyor.Ben araba kullanıyorum Gitti ehliyet almaya kalktı 5 nde mi ne zor aldı yaktı dosyanın biri kaç para yatırdı hala da süremiyor arabayı.Biz park sorunu olmasın diye siteden tuttuk evi evini değiştireceğini söyledi arabasını değiştirmeye kalktı eşinin ,en son da çocuğunu özel okula yazdıracaktı asgari ücretten biraz fazla kazanıyor nasıl yazdıracaksa biz özel düşünmüyoruz şahsen devlet okuluna göndeririz diyoruz baya bi havalardaydı.Bunun yüzünden çeyizim dizilirken kızının elbisesini değiştirmeye götürttü eşimi ben de gittim yalnız gitmesinler diye yatağımın kurulmasını mutfak eşyalarımın dizilmesini göremedim bugün aklıma geldi üzüldüm.
Ya sen ozamanlarda yaziyordun benim aklima iyi niyetli gelmemisti zaten.
Yani bukadar olaylara dahil olmak istemek saçma.
Neticede kocasi var ne alincaksa yapilcaksa gitsinnkocasiyla halletsin.

Bi de annemin kuzeni bunların köyde evli.O anneme demişki aslında eşime bunu alacaklarmış kardeşini almışlar ben bunu duydum iyice sinirlendim.Eşim de yok öyle birşey diyor babaannesi bu kızın severmiş torunlarımdan biri bunu alsın demiş zamanında.Eşim evlilik düşünmüyormuş öbürü gitmiş evlenmiş.Ama bize anlatan kişi de anneme şöyle anlatmış.Sözde bu Kızın babaannesi biz diğerine kızı vermek için çağırdık bunlar diğer oğlanı getirdiler demiş gel de şimdi çıldırma hangisi doğru
Olaylarin icinde olay var.
Kafadan senin eltine eşinden bahsedilmis gosterilmis sonra kardesi olmussa icinde uhde de kalmis olabilir.
Gunahini almimde.
Ya da kardesiyoe evlenince senin esinin daha iyi yönlerini fark etmis olabilir.
Pismanlik olabilir.
Insanlar niye böyle bilmem.

Benim eltimde esim bana terlik almisti yeni evliydik esimden istemisti o terlikden banada al diye.
Tuhafima gitmisti.
Kocandan istesene yahu
Ama esimler eltimler bir arada baya oturmuslar onun samimiyeti olmustur diye dusunmustum.
Ayni evin icinde yasamilar.
Koyde de altli ustlu oturmuslar ama yeme icme kese birmis.

Dün esim tutturdu ablama gidelim diye.
yurtdisindan geleni gormedim ya.
Yok ayip olur yok zaten carş. gunu köye gidecekler bir daha görmezsin bidi bidi.
emrivaki yapti anlicaniz.
Bi sus allasen dedim.
agirdan aldim.
Namazimi falan kildim bi de arabayi almayalim yuruyelim dedim yol 20dk yuruyerek.
Maksat gec gitmek😋
21.30 falandi gittigimizde.
bi cay ictik yanina biskuvi dayadilar.
2 saat oturup kalktik.
eve geldigimizde saat 1 di.
donuste dondurma falan yedik esimle yolu uzattik yuruduk.
Ayy bos bos konusmalar iste.
oturdugum yerden kalkmadan gittim geldim.

Insallah carş. gunune kadar bisi cikarmazlar.
Esime sen gotur beni bulastirma dedim.
Onlar koyde epey kalirlar gezceklermis onlarin donusune biz turda oluruz.
Yani görmem daha şu 3-4 gunude atlatirsam.

Buyuk eltime gecmemis hala oysa en buyukleri o kaynim.
Gidip gormesi lazimdi.
Kaynim laf sokar gidince

Dün esim tutturdu ablama gidelim diye.
yurtdisindan geleni gormedim ya.
Yok ayip olur yok zaten carş. gunu köye gidecekler bir daha görmezsin bidi bidi.
emrivaki yapti anlicaniz.
Bi sus allasen dedim.
agirdan aldim.
Namazimi falan kildim bi de arabayi almayalim yuruyelim dedim yol 20dk yuruyerek.
Maksat gec gitmek😋
21.30 falandi gittigimizde.
bi cay ictik yanina biskuvi dayadilar.
2 saat oturup kalktik.
eve geldigimizde saat 1 di.
donuste dondurma falan yedik esimle yolu uzattik yuruduk.
Ayy bos bos konusmalar iste.
oturdugum yerden kalkmadan gittim geldim.

Insallah carş. gunune kadar bisi cikarmazlar.
Esime sen gotur beni bulastirma dedim.
Onlar koyde epey kalirlar gezceklermis onlarin donusune biz turda oluruz.
Yani görmem daha şu 3-4 gunude atlatirsam.

Buyuk eltime gecmemis hala oysa en buyukleri o kaynim.
Gidip gormesi lazimdi.
Kaynim laf sokar gidince
Iyi yapmisin cnm gelmedi demezler insallah gidene kadarda bulasmazlar bidaha sana

Gunaydınn kızlarrr
Aksam avm yaptık terlik aldım bitane 25 tl
Ayaklar sis olmuyor hicbisey:(
Ceyregi aldım 425 tlden
Eve dönerken 15 tl vienetta aldık
Çeyrek harıc hepsini kociye kitledim:)
Bim den soda ,ekmek,gunluk sut aldım eve girmeden 12 tl
Kpder rahatszlanmıs gece aradılar bizi acıle götür diye 2,5 da geldi eve koci
Ameliyatı olsa da rahatlasa adamcağız ya.(
Cok ağrisi oluyomus.
Aksam yemek hazırlarken canım herse istedi.
Közmatiğe attım bi patlıcan yaptm hemen.
Koci köz patlıcan pek sevmez.
Amanın 2 çatal zor aldım:D
Bayıldı.
Aksam yine yapcm
Dugun var.
Koktelyliymis.
Atıstırıp gideriz
kızcemin pamuk sekerleri geldiii:)
Etiketlerini yapıstırcm yarın.
300tl prim bekliyorm bu hafta
dolap bakiyeleriyle 1 çeyrek daha alıp atsam süper olck.

beren_naz beren_naz Cnm sen kocanın yuzu gulsun istiyorsan kvdeyle barıscan.
Sıkıntısı annesidir onun.
Nekadr sana görüşme dese de ici rahat değildir
Ordan burdan fitliyolardır..

Gunaydınn kızlarrr
Ayaklar sis olmuyor hicbisey:KK43:
Ceyregi aldım 425 tlden
Cok ağrisi oluyomus.
Amanın 2 çatal zor aldım:KK70:
Bayıldı.
Aksam yine yapcm
Dugun var.
Koktelyliymis.
Atıstırıp gideriz
Bereketli olsun canım :KK37:
Bende bugün bir gram alıcam bakalım:)

Gunaydınn kızlarrr
Ayaklar sis olmuyor hicbisey:KK43:
Ceyregi aldım 425 tlden
Cok ağrisi oluyomus.
Amanın 2 çatal zor aldım:KK70:
Bayıldı.
Aksam yine yapcm
Dugun var.
Koktelyliymis.
Atıstırıp gideriz
Çok mutlu oldum bak param kalmaz derken 2.çeyreğin parası bile geliyor rabbim bereketini arttırsın

Ay bide kocam Vito ya taktı yatıyorz vito,kalkıyoırz vito:KK51:
Arabayı değiştiririz diyordk seneye
Özel oto cıkıslı vito alckmıs
Bitane bulmuş bile
120 bin.
Biz 100 en son sınır diyordk.
Avm de vitoları sayıyor çocuk gibi.
Bak gideri cok tutuluyor diyo:)
8+1 arabayı napcz biz dedim
Kamp yaparmıs
İcnde tv buzdolabı hersey varmıs
Atarız ortasına park yatağı diyo:KK14: