• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Onlara bu kadar bagli olmasini anlayamadim.
Niye acaba.
Herkes ailesini sever tabiki ama misal benim kardesim esimi hakaret edecek ben kardesime hops! derim.

Babam bile bazen geliyo canı sıkiliyor malum emekli esimle sohbet edim diye ben istemiyorum.
Adam isten geliyor giyip sortunu uzanmak dinlenmek istiyor.
Mecbur degil babami dinlemeye.
Bos bos konusuyo yani kendi aksama kadar oturup bi de esimin basini agritiyor.
Esim yine bisi demiyor ama ben esime diyorum.
askim huyunu biliyon idare et he de napim seni seviyor ondan diyorum.
ki sever esimi yani benden cok sevdigi kesin.

İnsanın aklına geliyor bu bağ nerden geliyor 5 yıl aynı evde yaşamışlar ilk evlendiklerinde sonra ayrı eve çıkmışlar.Kız 6 yaşında sonra olmuş ama elimde büyüdü diyor eşim sürekli kreşe götür getir çok içli dışlılar.

Benim kafadansın. Ben de çalışırken hep gizli biriktirmiştim. Ve hala da atarım 3-5 kenara. Önceki biriktirdiğşmle evi değiştirdik.o kadar faydası oldu yani eşime kalsaydı oooo. Bir de bir kadının daima kenarda parası olmalı. Hsyatın ne göstereceği belli olmaz
Aynen canım her kadının bi güvencesi olmalı kenarda😁😁

Deniyorum 1,5 ay oldu adam triplerde millet sevinmesin diye yıkmayım yuvayı dedim.Ama adam diyorki böyle olduğunu düşünüyorsan sen midesizsin yüzüme nasıl bakıyorsun diyo çok zoruma gitti.Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor üstüne gittikçe ben ne oldum delisi oldu.Kaçan kovalanır.Bitsin gitsin onlarla olsun rahatlasın salak kardeşin yuvasını kurmuş çocuğunu yapmış sen kendi yuvana baksana.Evdeki gelinlikli fotoları kaldırdım gelsin alsın eşyalarını ne oluyorsa olsun bir an evvel.
Çok üzüldüm cnm konusuyoduk keşke bu haddeye gelmese bu işler aile kolay kurulmuyor ama eşin sanki özellikle tahrik etmiş ya bu iş buraya gelsin istemiş yada sinirli ana gelmiş istemeden soyledi sen demişsin dediğini eğer seni kaybetmek istemesse bi adim aticaktir is ciddiye binince anlar belki ne yaptığını öyle olur umarım o zmn enine boyuna konuşursun canim insallah

İnsanın aklına geliyor bu bağ nerden geliyor 5 yıl aynı evde yaşamışlar ilk evlendiklerinde sonra ayrı eve çıkmışlar.Kız 6 yaşında sonra olmuş ama elimde büyüdü diyor eşim sürekli kreşe götür getir çok içli dışlılar.
Demek o insanda bitiyor.
Öyle olsa esim olurdu.
Ablasiylada kalmis ayni evde.
Yengesiyle kalmislar.
Ama pisman olur is isten gecer.
Yuva yikmayi kolay saniyorlar.
Kardesi kendi evinde yuvasinda cocuguyla mutlu mesut gider.

Keske bu ailesine gore hareket edenler evlenmeseler ya.

Ben suan annemle ayni binadayim ama esim annemi bazen 1 ay görmez.
Surekli gidip gelincek diye bisi yok.
Annem de sevmez hic öyle seyleri.

Evim baska yerdeykende böyleydi bu.
Annem pek gelip gitmezdi.
Ben gelirdim esim birakir alirdi cikmazdi yukari.
Ben kendi ailemde de sevmiyorum zaten boyle icli disli.
Gercekden bir yerden sonra sıkıyor.

Ama bazen boyle mecburi katlaniyoruz.
Hani kendimden bildigim icin deneseniz diyorum.

Benim esimin ailesine bakis acimi eskiden beri takip edenler bilir.
Cok ama cok katiydim asla ! diyordum asla.
Ama zamanla mecburen bisiler olusuyor.

O gorumcem ne hakaretler etti
ne beddua msj atti bana ve esime.
Resmen bosanalim diye pusuda bekledi.
Evime her geldiginde beni aglatmadan gitmiyordu.
Sirf esimle aram acilsin diye laf sokup satasip gidiyordu.
Gecen aksam o gorumcemdeyken yerimden bile kalkmadim ayagima cay getirip goturdu.
Normalde oturamam ama iyi niyetim insanina göre artik.

Hala sevmiyorum gorusmek istemiyorum ama esim icin ayda yilda da olsa bir araya geliyorum.
Ve onlarin bana yaptiklarinin aksine yine abla diyorum konusuyorum cevap veriyorum suratimi asmiyorum.

Allah icin esim icin.
Onlar utansin.
Hala da eminim ki oturup dedikodum yapiliyor ama şu var iste esim yanimda.
O zaten destegim bazen catissakda yinede yanimda.

Sizin evlilik bi de biraz daha otursaydi yani esin biraz ortami germek yerine seni onlara anlatmaya anlamaya calissaydi duzelmeyecek bisi degil.

Demek o insanda bitiyor.
Öyle olsa esim olurdu.
Ablasiylada kalmis ayni evde.
Yengesiyle kalmislar.
Ama pisman olur is isten gecer.
Yuva yikmayi kolay saniyorlar.
Kardesi kendi evinde yuvasinsa cocuguyla mutlu mesut gider.

Keske bu ailesine gore hareket edenler evlenmeseler ya.

Ben suan annemle ayni binadayim ama esim annemi bazen 1 ay görmez.
Surekli gidip gelincek diye bisi yok.
Annem de sevmez hic öyle seyleri.

Evim baska yerdeykende böyleydi bu.
Annem pek gelip gitmezdi.
Ben gelirdim esim birakir alirdi cikmazdi yukari.
Ben kendi ailemde de sevmiyorum zaten boyle icli disli.
Gercekden bir yerden sonra sıkıyor.

Ama bazen boyle mecburi katlaniyoruz.
Hani kendimden bildigim icin deneseniz diyorum.

Benim esimin ailesine bakis acimi eskiden beri takip edenler bilir.
Cok ama cok katiydim asla ! diyordum asla.
Ama zamanla mecburen bisiler olusuyor.

O gorumcem ne hakaretler etti
ne beddua msj atti bana ve esime.
Resmen bosanalim diye pusuda bekledi.
Evime her geldiginde beni aglatmadan gitmiyordu.
Sird esimle aram acilsin diye laf sokup satasip gidiyordu.
Gecen aksam yerimden bile kalkmadim ayagima cay getirip goturdu.

Hala sevmiyorum gorusmek istemiyorum ama esim icin ayda yilda da olsa bir araya geliyorum.
Ve onlarin bana yaptiklarinin aksine yine abla diyorum konusuyorum cevap veriyorum suratimi asmiyorum.

Allah icin esim icin.
Onlae utansin.
Hala da eminim ki oturup dedikodum yapiliyor ama ş var iste esim yanimda.
O zaten destegim bazen catissakda yinede yanimda.

Sizin evlilik bi de biraz daha otursaydi yani esin biraz ortami germek yerine seni onlara anlatmaya anlamaya calissaydi duzelmeyecek bisi degil.
Benimki beni tutmuyor canım o tutmazsa ailesi tutar mı.Ben elimden geleni yaptım iyi olalım diye dün bile kalktım saçından öptüm yumuşak davranıyorum adamın yaptığına bak bir de nasıl yüzüme bakıyorsun diyor sanki biriyle basmış beni terbiyesiz.Ben dedim ona senin onla ilişkin olduğunu düşünmüyorum kızgınlıkla dedim zaten öyle düşünsem 1 dk evli durmam dedim ama söylediklerine bak çok zoruma gitti.Eltim olacak cadı sabah engelimi kaldırmış şimdi baktım geri koymuş napmaya çalışıyorsa ben engelledim onu geçenki mesajdan sonra.Acaba ona mesajla bulaşmamı mı istiyor asla öyle birşey yapmıcam benden uzak cehenneme direk olsun.Allahım onu evladıyla sınasın.Günaha giriyorum beddua ediyorum ama şu an tek istediğim bu

beren_naz beren_naz ya ben karismam sevmem normalde ama o tatli telaslarini bildigimizden hemen kestirip atilmasami ki demek geliyor icimden.
Öyle evlilikler bosanma esiginden donuyor ki bebekleri dahi oluyor.
Biraz dua biraz sabir biraz tevekkül.
Ama tabiki seni anliyorum sen karsinda destek bekliyorsun.
Bir sure ayri kalirsaniz belki sans verirsiniz özlersiniz.

beren_naz beren_naz ya ben karismam sevmem normalde ama o tatli telaslarini bildigimizden hemen kestirip atilmasami ki demek geliyor icimden.
Öyle evlilikler bosanma esiginden donuyor ki bebekleri dahi oluyor.
Biraz dua biraz sabir biraz tevekkül.
Ama tabiki seni anliyorum sen karsinda destek bekliyorsun.
Bir sure ayri kalirsaniz belki sans verirsiniz özlersiniz.

Bilmiyorum CNm ben bu aralar Ya baki entel baki okuyorum.Birgün bırakıp gidecek kişinin o bırakmadan ben bırakayım diye.Allah güç versin diye ben dua ettikçe zikirlerimi okudukça eşim korkardı başlarına bişey geleceğinden bir gün gene bunlar yüzünden kavga ettik yemin etti bu ertesi günü kardeşinin yüzüne trafo patlamış beddularımdan çok korkardı.Ama edeceğim o kadına ve kızına Allah affetsin.Canımı yakanın canı yansın.

Benimki beni tutmuyor canım o tutmazsa ailesi tutar mı.Ben elimden geleni yaptım iyi olalım diye dün bile kalktım saçından öptüm yumuşak davranıyorum adamın yaptığına bak bir de nasıl yüzüme bakıyorsun diyor sanki biriyle basmış beni terbiyesiz.Ben dedim ona senin onla ilişkin olduğunu düşünmüyorum kızgınlıkla dedim zaten öyle düşünsem 1 dk evli durmam dedim ama söylediklerine bak çok zoruma gitti.Eltim olacak cadı sabah engelimi kaldırmış şimdi baktım geri koymuş napmaya çalışıyorsa ben engelledim onu geçenki mesajdan sonra.Acaba ona mesajla bulaşmamı mı istiyor asla öyle birşey yapmıcam benden uzak cehenneme direk olsun.Allahım onu evladıyla sınasın.Günaha giriyorum beddua ediyorum ama şu an tek istediğim bu
Akli sira merak ediyordur.
Bisi ogrenmek icin durum falan.
Asla cvp yazma.
o sinirle yazacagim mesaj sana koz olarak gelir.
Hele aranizda bisi mi var gibi imalar direk iftira atiyor bana diye ortaligi iyice karistirir.

En guzel cevap umursamamaktir.

Ben bana atilan o msj hic cevap vermemistim.
Bana soktugu laflarada karsilik vermiyordum.
Elinde hic kozu yoktu yani.
Hani lelli bana sunu yazdi bunu dedi bunu yapti gecerli sebebi yoktu elinde.

Hatta buyuk kaynim onun icin der ki benim kardesim kiskanc o kiskanclikdan herseyi yapar der.
Bu ne demek yani sorunlu ve herkes biliyor.

Yani suclu benim olmadigim bariz.

Hic koz verme.
sen sessiz kal.

Çok üzüldüm cnm konusuyoduk keşke bu haddeye gelmese bu işler aile kolay kurulmuyor ama eşin sanki özellikle tahrik etmiş ya bu iş buraya gelsin istemiş yada sinirli ana gelmiş istemeden soyledi sen demişsin dediğini eğer seni kaybetmek istemesse bi adim aticaktir is ciddiye binince anlar belki ne yaptığını öyle olur umarım o zmn enine boyuna konuşursun canim insallah
Bana dedi bu olaylardan önce sevgimden bir an şüphe ettin mi dedi.Etmemiştim ama mahsustan ettim dedim.Kopuş noktamız oldu bir de kadına laf ettirmiyor en kızdığım sinirliyim mesaj atmış bana bırak bişeyler deyip rahatlayım kadına da demiyorum elime diyorum söyler söyler susarım onu müdafa ediyor çıldırtıyor insanı.

Bilmiyorum CNm ben bu aralar Ya baki entel baki okuyorum.Birgün bırakıp gidecek kişinin o bırakmadan ben bırakayım diye.Allah güç versin diye ben dua ettikçe zikirlerimi okudukça eşim korkardı başlarına bişey geleceğinden bir gün gene bunlar yüzünden kavga ettik yemin etti bu ertesi günü kardeşinin yüzüne trafo patlamış beddularımdan çok korkardı.Ama edeceğim o kadına ve kızına Allah affetsin.Canımı yakanın canı yansın.
Sen beddua etmesende ilahi adalet tecelli ediyor emin ol.
Ben hepsinin alt ust oldugunu tek tek gördum.
beni sinadiklari yerden sinandilar hep.
Ama beddua etmedim Allaha havale ettim.

Esmalarini birakma.
Inan sonrasindaki mucizeleri göreceksin.

Aynen cnm zaten avukat yanında
Akli sira merak ediyordur.
Bisi ogrenmek icin durum falan.
Asla cvp yazma.
o sinirle yazacagim mesaj sana koz olarak gerir.
Hele aranizda bisi mi var gibi imalar direk iftira atiyor bana diye ortaligi iyice karistirir.

En guzel cevap umursamamktir.
Ben bana atilan o msj hic cevap vermemistim.
Bana soktugu laflarada karsilik vermiyordum.
Elinse hic kozu yoktu yani.
Hani lelli bana sunu yazdi bunu dedi bunu yapti gecerli sebebi yoktu elinde.

Hatta buyuk kaynim onun icin der ki benim kardesim kiskanc o kiskanclikdan herseyi yapar der.
Bu ne demek yani sorunlu ve herkes biliyor.

Yani suclu benim olmadigim bariz.

Hic koz verme.
sen sessiz kal.

Aynen canım zaten avukat yanında çalışıyor delil toplamaya çalışıyordur

Sen beddua etmesende ilahi adalet tecelli ediyor emin ol.
Ben hepsinin alt ust oldugunu tek tek gördum.
beni sinadiklari yerden sinandilar hep.
Ama beddua etmedim Allaha havale ettim.

Esmalarini birakma.
Inan sonrasindaki mucizeleri göreceksin.

Şimdi bu eşim kaldıramıyor iftira attınız diyor eee biz boşansak millet demicek mi demekki gerçekten aralarında birşey varki bunlar boşandı dicekler.Beni haklı bulacaklar bir de bunlar eskisi gibi arabasına binip işe gidecek mi. Millet laf etmez mi bu olaylardan sonra.Halbuki eşim akıllı olsaydı boşanmazsak barışsak bir süre sonra kadın kıskançlığı elti kıskançlığı diye millet düşünüp olay kapanacaktı

Benim basim acik diye namaz kilmiyorum diye k.v bana gevur bile dedi.
(kendi cocuklarida kilmiyordi, o gorumcemde acikti ustelik)
Noldu biliyomusun (10 sene sonra oldu ama oldu) kapali kizi acildi.
Kocasindan bosaniyor suan.
kizi kocaya kacti.
taytlar,saclar sari 45 yasindaki kadin dovme yaptirmis kollarina) Allah cok buyuk.

Ben hep Rabbime sigindim
İslah et dedim.
Simdi nekadar arkamdan soylensede k.v eminimki benim evimdeki rahatligini ariyor.
Allah cok buyuk

Pasaport çıkarttırmıştık geçen sen evlenince benim dolaptaydı bugün iğne arıyordum baktım onun pasaportu yok benimki duruyor onunki de oradaydı adam almış haberim yok

Bana dedi bu olaylardan önce sevgimden bir an şüphe ettin mi dedi.Etmemiştim ama mahsustan ettim dedim.Kopuş noktamız oldu bir de kadına laf ettirmiyor en kızdığım sinirliyim mesaj atmış bana bırak bişeyler deyip rahatlayım kadına da demiyorum elime diyorum söyler söyler susarım onu müdafa ediyor çıldırtıyor insanı.
Su var ben de eltime bisi desem esim soyletmez.
Yani elestiririm ama kotu bisi dedirtmez.
Bizene bosver yorum yapma neticede kardesimin karisi der.
susturur.
Yani erkekler sevmiyor böyle seyleri.

Benim basim acik diye namaz kilmiyorum diye k.v bana gevur bile dedi.
(kendi cocuklarida kilmiyordi, o gorumcemde acikti ustelik)
Noldu biliyomusun (10 sene sonra oldu ama oldu) kapali kizi acildi.
Kocasindan bosaniyor suan.
kizi kocaya kacti.
taytlar,saclar sari 45 yasindaki kadin dovme yaptirmis kollarina) Allah cok buyuk.

Ben hep Rabbime sigindim
İslah et dedim.
Simdi nekadar arkamdan soylensede k.v eminimki benim evimdeki rahatligini ariyor.
Allah cok buyuk
Öyle cnm Allah görüyor sen mutlu ol da eşinle onlar kapı dışarı kalsınlar senin şansın eşin seni tutuyor benimki tutmadı.Dün halasının gelini ile yazıştık kadın doktor aklı başında biri.Bana dediki ben onlara kefilim onların arasında birler yoktur ana eşin kardeşi ve onun ailesine çok düşkün iyi bir agabey.Evlenince birden uyum sağlayamamış olabilir dedi

Dün sinirlendim tabletinde yiğeninin 1000 den fazla fotosu var videosu var o doğum günleri vs her adımını çekmiş sinirlendim o kadının olduklarını sildim bilgisayarında da var onu ellemedim şeytan diyor tüm anılarını sil

Dün sinirlendim tabletinde yiğeninin 1000 den fazla fotosu var videosu var o doğum günleri vs her adımını çekmiş sinirlendim o kadının olduklarını sildim bilgisayarında da var onu ellemedim şeytan diyor tüm anılarını sil
ya ben seyi anlamadim.
Herkes sever yegenini neticede amca baba yarisi.
Ama bukadar abarti ya.
Babasimi boyle her an her anı falan.
Ben hic gormedim duymadim böyle bukadarini.
Degisik

Back
X