• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bebek büyüdükçe organlara baskısı artıyor. miden çok sıkışmış olabilir son haftalarında ondan olmuştur. benim ilk hamileliğimde gece uyandırıyordu midem.bir soda içip affedersin çıkarıyordum öyle rahatlatıyordu midemi. gerçi ben doğumhanede bile kustum orası ayrı mesele :) :KK76::KK76:
Aynen soda içtim 5 dk ya geldi:(
Rahatladm ama
Oooo doğumhanede fenaymıss:)

Ay bide mikrop gelmesin valla Allah korusn:(
Sargın var ve her sene oluyor nedense geçen sene uç kere oldu ben çocuklar eşim çok kötü yiyecekleri iyibyikayin
Şimdi de buzdolabının arkasını buzlugunu sildim pamukçuk olmuş kaç haftadır nasıl gormediysem herhalde ondan ısınma yaptı hava alamayınca evi temizliycem bugün artık misafirden kabul etmiyorum valla eve vakit ayiramiyorum çocuklara ev işine apar topar topla hop kaldır
Buzluktakileri derin dondurucuya aldım dolapta az dinlendim iki saat çalıştırın hiç dinlemiyordu yazık sürekli diyoki büyük almisim vesteli ufakti iki çekmece dolu dün sutcudn sütü alıp yarısında koydum her zaman alamiyorum

Leli kocanın hattına insan katlaniyo iste insan mecbur kalıyor gitmeye bende öyle yoksa kavga etmek yerine gidiyoruz insan bunalıyorum resmen evrim geçiriyor onların yanında sinirden

beren_naz beren_naz Canım hakkında hayırlısı olsun ben de dışarıdan okuyorum topiği , üzüldüm gerçekten.Geçen yıl tatlı telaşlarını yazmıştın buraya.O eski eş kişiside pişman olur umarım .Bir kere o elti ,kv gibi evin dış mandalları neden bu kadar aile ilişkilerine dahil oluyor anlamadım.Oğlan yuvasını kurmuş ,aile edinmiş diye sevineceğine böyle yapmaları çok tuhaf.Benim evli abim de var 2 çocuklu yengeme asla karışmayız ne annem ne ben.Gelmiyorlarsa onlar adına bir yere gitme planları vs. yapmayız çünkü onlar bir aile .Şimdi küçük abim de sözlenecek onunda yaşı biraz geçti yuvasını kuracak diye nasıl seviniyoruz.Hatta para istemek vs. dursun annem daha beyaz eşyalarını hediye alıp destek olmak istiyor.Eltine de sinir oldum zaten ,yaptıklarını bir gün bulsunlar .Ha eş kişisi de çocuk mu Allah aşkına ,benim kurulu düzenim var diyemiyor mu milletin yönlendirmelerine geliyor.Daha büyüyememiş böyleleri evlenmesin yaa .Senin gibisini kaybettim diye üzülecek hem eğitimli ,hem görgülü bir kızı kaçırdığına yanacak.Ailesinin yönlendirmesiyle nereye kadar gidecek sanki.

Sargın var ve her sene oluyor nedense geçen sene uç kere oldu ben çocuklar eşim çok kötü yiyecekleri iyibyikayin
Şimdi de buzdolabının arkasını buzlugunu sildim pamukçuk olmuş kaç haftadır nasıl gormediysem herhalde ondan ısınma yaptı hava alamayınca evi temizliycem bugün artık misafirden kabul etmiyorum valla eve vakit ayiramiyorum çocuklara ev işine apar topar topla hop kaldır
Buzluktakileri derin dondurucuya aldım dolapta az dinlendim iki saat çalıştırın hiç dinlemiyordu yazık sürekli diyoki büyük almisim vesteli ufakti iki çekmece dolu dün sutcudn sütü alıp yarısında koydum her zaman alamiyorum
Bende eve gittim sabah
dısarda bırakmış koci salatalıkları,onun da öyle bi takıntısı var domates salatalık dolba girmez diyo.
Ben koyuyorm o cıkarıyo :110:
Kuflenmis,attım.
1 hafta oldu gerçi norml küflenmesi.
Annem aksm hayvanlarda salgın var dedi köyde.
Antibiyotk veriyolar dedi,sıcaktan enfeksiyon mu kaptılar nolduysa.
2 dir sütler kötü,yoğurt yapıyoruz su gibi oluyo
Almıcaz yaz bitene kadr.

Leli kocanın hattına insan katlaniyo iste insan mecbur kalıyor gitmeye bende öyle yoksa kavga etmek yerine gidiyoruz insan bunalıyorum resmen evrim geçiriyor onların yanında sinirden
Ben inat etsem gitmem.
Esimde bir zorlar 2 zorlar sonra zorlayamaz.
Ama esim beni kirmiyor hic bir konuda.
Nereye istersem yollar goturur bak dedemi almaya gittim 1saat yola aldi getirdi gotururkende goturecek yani mecbur degil dedem sonucta ama benim icin yapar kirmaz beni.
Evet esim bizim ailede el uzerindedir yani benden once gelir bizde öyle.
Herkes onunda halini hatrini sorar ve evime va kimse karismaz.

Evet onlar kotulerdi evimede karistilar, esimede,evliligimede herseye.
Evet hak etmiyorlar ama esim icin zorlada olsa katlaniyorum.
Ama gercekden icim istemiyor ayaklarim geri gidiyor.
Hatta yahu bisi deseler eskisi gibi laf soksalarda koz olsa diyorum.
Ama suan birbirleriyle küs olduklari icin hepsi kendi icinde yalniz.
Benimle iyi gecinmeye calisiyorlar.
Buradaki gorumcem zaten sevimsizdir ama o da laf sokmalari birakmis.
gelin aldi akillandi sanirim gelin burnunu surtturmus.

Ve bugun yemegim yok gunu.
Ne pisircem onuda bilmiyorum.
Memleketde 90bine deniz kenari ev satilmis.
Böyle duyunca yine ev alma hevesim geliyor.
Pisman olmak istemiyorum.

Bende eve gittim sabah
dısarda bırakmış koci salatalıkları,onun da öyle bi takıntısı var domates salatalık dolba girmez diyo.
Ben koyuyorm o cıkarıyo :110:
Kuflenmis,attım.
1 hafta oldu gerçi norml küflenmesi.
Annem aksm hayvanlarda salgın var dedi köyde.
Antibiyotk veriyolar dedi,sıcaktan enfeksiyon mu kaptılar nolduysa.
2 dir sütler kötü,yoğurt yapıyoruz su gibi oluyo
Almıcaz yaz bitene kadr.
Domates falan cabuk kotu oluyor disarida.
Niye dolaba koydurmuyor ki

Ay bide mikrop gelmesin valla Allah korusn:(
Aman dikkat et cnm son haftaların ortalıkta hep hastalık oğlum 2 gün ateş çekti bende dün gece ateşlendim sabaha anca gecti heryer mikrop kaynıyor sık sık yıka ellerini disaridanda yememeye çalış bu aralar..
Oğlumun doktoru ataevlerde götürdük oda dedi bu ara salgın var

Aman dikkat et cnm son haftaların ortalıkta hep hastalık oğlum 2 gün ateş çekti bende dün gece ateşlendim sabaha anca gecti heryer mikrop kaynıyor sık sık yıka ellerini disaridanda yememeye çalış bu aralar..
Oğlumun doktoru ataevlerde götürdük oda dedi bu ara salgın var
Cok geçmiş olsunnn
Aynen evden getiriyorm valla genelde

Enerjimm böylee yerin bi 3-5 kat altinda resmen.
Kendimede kiziyorum.
Diyorum kizom bak keyfin yerinde sagligin yerinde esim sagolsun adam yorgunda gelse disari cikiyoruz gezdiriyor uzak yakin dinlemiyor goturuyor daha ne istiyon nasil bir enerjisin sen öyle yerlerde diyorum.
Bende anlamadim.

Vallahi yemek falan yapamadim.
Oglum evde diye bi makarna yaptim.
Anamdan tirtikalarim.
Esimede sucuklu yumurta yapicam gecen sileye gittigimizde bir koyden sucuk ve yumurta aldik adam sayikliyordu yapimde yesin.
isime gelir benimde.
cayda demlerim kayvaltilik falan..

Balkonu sildim
camasir astim.
ev supurdum
toz aldim.
Makarna yaptim.
Bulasiklar mak. gitti.
Devrildim.

Bugun ogle namazi sonrasi dua kitabimi yatagin uzerine koymustum.
Alacaktim uzerimi degisip bi geldin secde suresi acilmis ruzgarla.
Ben boyle tesadufi seylere biraz takintiliyimdir.
Hani niye ozellikle o acildi diye.
Onu okudum.
kehf suresinide okudum ama yarim kaldi onu bitirim namazdan sonra.
kuşcagizim gunlerdir gunduz disari cikamiyor
malum camlar acik sineklik yok tuller ucus ucus.
Kacar diye korkayrum.
Öyle melul melul bakiyorki kiyamiyorum.
esim gelince salar hemen

Evde meyve yok esimden karpuz falan isticem.
Bu aksam hic bir gun beni disari cikaramaz valla.
balkonda oturcam serin serin

beren_naz beren_naz Canım hakkında hayırlısı olsun ben de dışarıdan okuyorum topiği , üzüldüm gerçekten.Geçen yıl tatlı telaşlarını yazmıştın buraya.O eski eş kişiside pişman olur umarım .Bir kere o elti ,kv gibi evin dış mandalları neden bu kadar aile ilişkilerine dahil oluyor anlamadım.Oğlan yuvasını kurmuş ,aile edinmiş diye sevineceğine böyle yapmaları çok tuhaf.Benim evli abim de var 2 çocuklu yengeme asla karışmayız ne annem ne ben.Gelmiyorlarsa onlar adına bir yere gitme planları vs. yapmayız çünkü onlar bir aile .Şimdi küçük abim de sözlenecek onunda yaşı biraz geçti yuvasını kuracak diye nasıl seviniyoruz.Hatta para istemek vs. dursun annem daha beyaz eşyalarını hediye alıp destek olmak istiyor.Eltine de sinir oldum zaten ,yaptıklarını bir gün bulsunlar .Ha eş kişisi de çocuk mu Allah aşkına ,benim kurulu düzenim var diyemiyor mu milletin yönlendirmelerine geliyor.Daha büyüyememiş böyleleri evlenmesin yaa .Senin gibisini kaybettim diye üzülecek hem eğitimli ,hem görgülü bir kızı kaçırdığına yanacak.Ailesinin yönlendirmesiyle nereye kadar gidecek sanki.

Sağol canım güzel düşüncelerin için ,hayırlısı hakkımızda

Back
X