• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu tip şeyler hayata renk katan konular
çok çok haklısın
zamanla değişri dönüşür yapar bence
masrf gibi düşünüyor olabilir
ama buna msrf olmayacaksa kime olacak
Bizimki ilk 3 sene ,8 mart dünya kadınlar gunumu bile senliklerle kutladı
Balonlar ,masalar ,hediyeler
Söyleye söyleye annesi tarafi adama bıraktırdılar
Yok cok romantiksin
Yokk oo neler yapcan derken

Selamm..

Ben yine iyi uyudum yaw.
Telf. caldi ona uyandim.
mutfagi topladim
Makineye camasir attim.
Oglana kahvalti.
2.mak aticam simdi.

Tavuklu patates yemegi pilav yaparim.
Kek yapsam iyi olacak.
Okadar useniyorum ki
Kekin birazindan truff yapip buzluga koyucam.
Kahvenin yanina guzel oluyor.
Firini acarsam kurabiyede yaparım.
Gecen piknik muhabbetine kurabiye almisti esim marketden kalani getirmistik surunuyo mutfakda asla yemiyorlar hazir iyi alistilar ev kurabiyesine.

Selam kızlar bugün eşimin hala oğlunun eşi aradı.Berenciğim bu namus işi onlar çok namuslarına düşkünlerdir senin böyle konuşman onları çok kırmıştır falan dedi. 10 yıldır bu ailenin içindeyim iyi tanıyorum öyle birşey olmasına olasılık yok diyor.Eşin kardeşine çok düşkündür hep onu korumak kollamak istiyor hep böyleydi diyor.Ben de anlattım kırıldığım noktaları falan.

Bugün ev sahibini aradım.Eşim anlatmış biraz neden böyle oldunuz çok güzel bir yuva kurmuştunuz heyecanınızı hatırlıyorum dedi.Yenge mi birisiyle uyuşamamışsınız falan dedi.Eşim ona demişki Beren kirayı yatıramazsan falan bana hemen haber verin ben yatırayım demiş.(niye yatıramayım zaten ben yatırıyorum da neyse )Ev sahibi de eşine anlatmış kadın da üzülmüş bunlar birbirini seviyor adamın dediğine bak karısını düşünüyor niye ayrılıyor bunlar demiş.Baktım adam ucundan biliyor ben de dedim ki abi durum şu eşim eltimi işe götürüyordu yiğenini kreşe götürüp getiriyordu ben de kızdım sorun burdan çıktı hatta ben ilişkiniz mi var falan baya bişeyler dedim dedim.O da gurur yaptı dedim.Öyle şey olmaz niye kendi gitmiyor diye bana hak verdi.Eşine evlendiğinde kardeş eşleri ne derse takma demiş.Eşin yanlış yapmış o yengeden çok çeker dedi. Adamın oteli var eşimin iş yerine yakın şu an binayı görüyorum bugün ya da yarın gider konuşurum öyle şey olmaz dedi kiraya da 100₺ zam yaptı iyi oldu.Aidat 100 diye girdik abi ilk aydan 150 yaptılar dedim ona göre zam yapsın diye TÜFE 17 falan ama 100₺ arttır yeter dedi.1350 ₺ oldu yani iyi 1 yıl daha buradayım sorunun birini çözdüm rahatladım

Çok şey kafasına dank edecek ama umarım geç olmaz.

Bizzat eşimden biliyorum seninki kadar olmasa da. neler yapardı alırdı yegenlerine şahidim kendi yavrusu olana kadar öyle oluyor o işler

Aynnneeen katılıyorum. Benim eşimin yeğenine çok sevgi dolu yaklaştığını görmedim ama kendi evinden kendi karısından çok ailesini kardeşini düşünürdü evliliğimizin ilk yılları...sonra zamanla az değişti. Çocuktan sonra inanılmaz değişti.önce kızım ve evim diyor. Bir çocuk neleri değiştiriyormuş derlerdi de inanmazdım.

Kızlar kusura bakmayın dertlerimle sizi sıkıyorum amma uzadı bu konu ama düşündükçe aklıma geliyor.Eşim bir gün kızı oturttu kucağına kızım ben evlenmeyim mi yuvam olmasın mı diye evlenmek için kızdan izin istemişti 😳

Yuuuhhh diyorummm bu ne yeğen aşkı yaa🙄

valla yegenimde yegenim dese benim esim derdi.
Ayni evin icinde oturmuslar.
yegenlerinin hepsi neredeyse eline dogmus.
Her anlarini bilmis gormus.
isimlerini bile esim koymus.
Hatta ayri eve tasindiklarinda bile eltimin oglu esimle kaynanamla kalmis okula baslayana kadar..
Hic esimden duymadim yegenimde yegenim diye.

Ha bisi olsa tabiki yardimci olur, yeri geldi maddi olarakda destek oldu cocuk okurken vs..
Ama hic öyle saplantili laflar duymadim.
Yegenleri aramasalar gelmeseler sormasalar umru degil.
Diceksiniz ki buyukler simdi
yoo kucuk kaynimin cocuklari mesela kucukler daha.
Esimin gordugu yok dogru duzgun.

Bazi insanlar abartiyorlar ya.

Benim kardesim evlense cocugu olsa bende saplantili olmam.
Sevilir illa yegen ama banane herkesin anasi babasi var.

Vallahi kimsenin cocuguna bakamam.
Ha bi hastalik durumu olur bisi olur amenna.
Ama kimsenin cocuguyla ugrasamam kardesimin dahi olsa.

Son düzenleme:
Bugun sulu kofte pilav yaptim.
esimle markete gittik 153tl harcadik.
aiy 2 poset sey aldik yaw.
Esim maca yetiscekti ben bisiler seciyorum geliyo yanima son 7dk sonra bir tur atiyo son 5.5 dakika.
son 3dk sırf maca yetismek icin bogalttu beni darladi.
bas git allasen ben servisiyle giderim eve dedim.
Hep de acelem varken bunu dayiyosun bana diyo.
Evet dedin ozellikle tum hafta bekliyorum bakiyorum hangi gün senin acelen var o gune denk getiriyorum.
Vela havle .

Vallahi ne alcami sasirdim.

Ahahahaaa lelli aynı biz işteee. Birden bizim o halimiz gözümde canlandı🤣🤣🤣

Gorumcemin torunu var esimle bana diyorki insan su cocugu bari sevmeye gelir diyor(gitmiyoruz ya pek) dicektim cok cocuk sevsem oturur dogururum ne sevcem senin torununu.
Cocugu zorla piknik yaptigimiz aksam kucagima veriyor.
Zorla sevdirtiyor.
Cocuk sevimli tatli ama hic aklima gelmedi alim sevim.
Zaten kucuk daha kosim oynim yaslarinda durmuyor ki kucakta.

Ahahahaaa lelli aynı biz işteee. Birden bizim o halimiz gözümde canlandı🤣🤣🤣
Aiyy vallahi bezdum.
Tamam diyo kendi kabul ediyor sonra bidi bidi.
Gezmeye cikiyoruz bisi goruyorum alicam bugunumu buldun, gezmeye geldik, onumu tasicaz, donuste alirsin bla bla.
susmaz daha.

Bu arada fiziki 2 gram aldım 245tl 1 tanesi 15 euro aldım 22dolar alıcam ben kumbaradakileri sık sık tümleyip götürüyorum çünkü harcanır gibi geliyor rabbim nasip ederse 3 yıl sonra yeşil pasaportum olcak yurtdışına çıkarız bol bol diye minik minik birikyiriyorum el harçlığım olur😁batumdan kalma larilerim var bide

Ya ben artık dolar eurodan korkuyorum son yıllarda zarar ettim. Aldım düştü bozdurdum arttı ne kısmetsizliktir anlamadım.tabi biraz piyasayı takip etmeye vaktim olmamasından da kaynaklı. Ama olsun yine de şükrediyorum. Ya diyorum kazansaydın yavrun sağlıksız olsaydı. İnsan kısmetimden fazlasını yiyemez.

Bizde büyükler onda
Dun gitmes kilolarca meyve almıs
yetmemiş arkadaşlarının bahçeden sarı erık toplamıs
meyve tabağı istedi yaptm 2 dilim anca yiyebildi:)
Erikleri barı kaynatcam aksm.
Curucekler ,al desen almaz :)
Salçalar inanılmaz pahalı ya
Kpder almış gecen bize de .
Valla domates sos yapmak daha ucuz.

Bize de kp almıştı en son iki büyük kutu bitti. Fiyatlarından hiç haberim yok😅

Eltim yok gerçekten öyle,ben eltiyle yapamazdım.
Kesin kapısırdm.
Yarıs falan yapcak cat cat söylerdm yüzüne:)
2 görümcem var kırk yılda bir görüşürüz.
Allan için birini sevmem sinsi ama onun bile bi kötülgunu,tek bir lafnı duymadım.
Sadce sinsi yıyor anayı babayı.
Bizimkilerde bakıyor karsıdan.
buyuk görümcemi severim ama.
O da zavallım kocası fena,onla uğraşıyor.

Biz de eltimle hiç öyle diyaloğumuz yoktur. Eşim sevmez eltimi. Yılda sayılıdır giip geldiğimiz. Kopuklar kardeşler. Görümcem yok. Kv yok ölmüş hiç tanışmadım. Ama bekar iki teyzesi vardı yaşlı olan öldü. Çok sorunlar olmuştu biz evlenirken benimle bir masa da bile yemek yememişti. Eşime çok düşkündü o teyzesi. Ama işte dünya kimseye kalmıyor. Diğeri yaşıyor. Eskiden bazı sorunlar olmuştu evlendiğimiz yıllarda. Ama şimdi herkes yerini biliyor. Ama teyzesi benim kızım ve eşimin yeğeni hep en çok onu sevsin istiyor gibi davranışları oluyor. Yani anne babadan çok ona düşkün olsun istiyor. Onu da biraz evli olmadığına sevgilisi ve çocukları olmadığına bağlıyorum biraz.

benimde tek takıldığım konu dogum günü
yani insan bekliyor
ama geçerli bir nedeni varsa uzatmam açıkcası
açıkcası oda bu konuda hassas
yani 16 yıldır birlikte kutluyoruz
toplam iki keresinde işelr ters gitti
30. yaşımda tartıştık
onu telafi yapmak için ara ara pasta kesti ve 31. yaşımda çok farklı kutladı
çok güzel bir yere akşam yemeğe götürüp gizlice kalplı bir pasta bırakmış onu kesip yedik
diyeceğim o ki seneye o açığı kapatır :):)
arada erkekler öyle terslikelri oluyor.

Aynen bizim de mesela geçen yıl doğum günüme hediye aldı. Ama evlilik yıldönümümüzde ikimizde birşey yapmadık. Sonra düşündüm çocuk oluncamı boşladık acaba diye :)

Biz de eltimle hiç öyle diyaloğumuz yoktur. Eşim sevmez eltimi. Yılda sayılıdır giip geldiğimiz. Kopuklar kardeşler. Görümcem yok. Kv yok ölmüş hiç tanışmadım. Ama bekar iki teyzesi vardı yaşlı olan öldü. Çok sorunlar olmuştu biz evlenirken benimle bir masa da bile yemek yememişti. Eşime çok düşkündü o teyzesi. Ama işte dünya kimseye kalmıyor. Diğeri yaşıyor. Eskiden bazı sorunlar olmuştu evlendiğimiz yıllarda. Ama şimdi herkes yerini biliyor. Ama teyzesi benim kızım ve eşimin yeğeni hep en çok onu sevsin istiyor gibi davranışları oluyor. Yani anne babadan çok ona düşkün olsun istiyor. Onu da biraz evli olmadığına sevgilisi ve çocukları olmadığına bağlıyorum biraz.
Erkekler kardeşlik konusunda zayıf zaten
Benim kardeşimle daha cok görüşüyor koci:)

Nihayet okudum bitirdim minnoş uyurken. Bugün ehliyetimi almaya gittim.dün de kurstan dosyamı almaya gitmiştim bayağı para harcadım param kalmadı🥺 dün oyuncak aldım. Pipetli suluk aldım. Eve su koymak için şişe vardı markette onu aldım yağ şişesi vardı ufak hoş. Mgrs ta. Onları aldım. Hurç gibi sepet vardı aldım dün. Bugün de kasaptan kıyma et. Yine banyoya şampuan falan koyma sepeti aldım. Küçük havlu aldım kızıma. Bir de LCW ye kendime kıyafet bakmaya girdim. Kızıma alıp çıkmışım☺️ Hep öyle oluyor yaav. Tişört taytlar 10 tl ydi. İki gündür dışarı çıkmak yaramadı bana. Gitti paracıklar

Ay bugun bi yorgunluk iki gündür gezmelerde yoruldum cocukla indi bindi yorulunca kucak bugun hiç bise yapmadım yoktu erken uyandik uyumusum öglen oglusla yarim saat çamaşır açtım dün gece kuruyanlari topladim bi makine renkli actim onlari simdi topluycam elektrik actim paspas ettim evi çok sıcak ev iş yapılmıyor valla sözde menemen yapacaktım konserve kaldi c tesi eşim çalışacak o gun yaparim belki yarinda eltimler çağırıyor benimki birakirsa oraya gideceğim markete gittim 1 kilo domates ekmek gofret fln 10 tl harcadım şokta kalkıp aksama menemen patates fln kizartma yapcam yemek istemiyor hiç canimiz😣😣

Ben yemekleri yaptim, camasir astim, namaz kildim pilim bitti.
1 mak. daha asilcak.
ev supurulcek aksam oldu yaw.
Kuş yuzunden her gun supuruyorum😒
Ama cok sıkıldım her gun ev supurmekden.

Bu ay 7bin lira ödedik tapu icin.
Hic bisi birikmiyor.
Ben para istemiyorum zulayada atamadim bu sebeple.

Bakalim nereye kadar böyle gidecek

Ya ben artık dolar eurodan korkuyorum son yıllarda zarar ettim. Aldım düştü bozdurdum arttı ne kısmetsizliktir anlamadım.tabi biraz piyasayı takip etmeye vaktim olmamasından da kaynaklı. Ama olsun yine de şükrediyorum. Ya diyorum kazansaydın yavrun sağlıksız olsaydı. İnsan kısmetimden fazlasını yiyemez.
Büyük param varsa altından yana kullanıyorum euro dolar kumbaradaki haftalık bozukluklar bozdurmayı düşünmüyorum şimdilik türk parası kalmasın diyorum sadece gelecekte tatil olur yada elimiz sıkışır onları bozdururuz altınıda 3 aydır alıyorum.kısmet dediğin gibi arkadaş altını al sat yaparak gramını arttıroyor sürekli takip etmek gerek sağlık olsunda bunlarda bonus olsun😁

Back
X