Kızlar kafayı yemek üzereyim.Akşam kuzenimle eşi geldi annem tüm gün temizlik yapmış evimde oturduk konuştuk falan anlatıyorum olaylar annem susmuyor öyle anlatıyorki ilişkilerinden çok emin çok kızgın susmadı.Zatem bugün ayakkabılığımı düzeltmiş içine sermek için örtü almıştı hala ben onları sermemiştim onları da sermiş.Eşimin ayakkabıları da kaldırmış odasına koymuş bardaklarımın fazlalıklarını ayırmış falan Beren gelirse kızar ayakkabıları ayırdım demiş kardeşime de.öyle bir anlatıyorki kuzenim ve eşi de dedi bu kadar fazla bu kadar olamaz falan .onlar kalkarken anneme sen de git dedim yalnız kalmak istiyorum hatta çok sert dedim konuşup duruyor sen barışacaksın da böyle yumuşamışsın da gittiler babam aradı bağırdı çağırdı bizi unut artık dedi.Annem barışacak falan demiş Kardeşim yazdı annemi ağlatmışsın diye.Ne düşüneceğimi bilmiyorum sahi cidden annem haklı mı ben kör mü olmuşum bunca ay ilişkileri varmış da anlamamış mıyım.Cidden bu kadar Yiğen sevgisi olur mu yoksa onun kızı mı.Aklıma geliyor düğün salonumdan çıktık gelin arabasına bindik elimi tutacağına kıza bakmış arabanın önündeymiş annesigile işaret yaptı şu tarafa Gitti diye o ara kaybetmişler bu korktu kaç gün o bakışları gitmedi gözümden dedi.Kuzenim de dedi senin yanında olmalıydı onu tercih etmiş dedi.Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.Tabletten girdim şimdi paZartesi mailinin şifresini değiştirmiş.
Yarın sorarsa kararın ne diye anlaşmalı ayrılalım bitsin hemen dicem.Gelsin eşyalarını da alsın gitsin hiçbirşeyini görmek istemiyorum.Aptallığıma kızıyorum neydi bu başıma gelenler
Beren anneler hep abartr
Nisanlıydık tartışmamız oldu,benimki saf annemi aramış barıştırsın diye.
Laf arasında bisey demiş simdi hatırlamıyrm
Ama hakaret flan değil kesinlkle
Ay annem bi köpürdü,tmm oğlum biz kızımızı sokak da bulmadık falan demeler
Esim kötü bisey dememek için kapadı telefonu
Bu sefer sen bana nasıl tlf kapatırsın diye söylendi.
Duğun gunlerımizde 2 damadı da kapadı odaya
Benim kızlarımı üzerseniz sizi fena yaparım demiş:)Dugun gunu söylenck sey mi bu?
Allahtan damatlar annemden daha olgun.
Yok uzmeyiz anne demişler geçmişler.
Yanı anneler bazen karıştırıyor ortalğı
Sonuc ilk 1 yıl anneme mesafeli durdu.
Sonra tanıdıkça alıştı sukur.