• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım sen böyle anlatınca aklıma aynı şey geliyor
Ancak ailenin bu kadar sert olması seni üzmesinden
Ama ne olursa olsun sen karar ver
Bu hayat senin
Sen yaşayacaksın
Büyük sözü dinlemek güzel ama yarın herkes kapısını kapatınca sen üzüleceksin

Anneme göre beni camdan atabilir ortadan kaldırabilir.Başıma iş getirebilirler bana bişey olacak diye korkuyor barışmak yok diyor.Eşimin öyle biri olmadığını biliyorum ama kafam çok karışık bugün daha kötüyüm Rabbim bana göstersin gerçeği

Anneme göre beni camdan atabilir ortadan kaldırabilir.Başıma iş getirebilirler bana bişey olacak diye korkuyor barışmak yok diyor.Eşimin öyle biri olmadığını biliyorum ama kafam çok karışık bugün daha kötüyüm Rabbim bana göstersin gerçeği
Senin içine bir vesvese düşmüş kemiriyor
Onun ilacı eşinin seninle açık açık kavga etmeden konuşması
Belki gerçekten sadece çok seviyor bilmiyoruz
Öyleyse bu seferde o çok mutsuz kendini ıspat edemiyor

Sevginden şüphe etme
Önce kendini seveceksin sonra onu
Kalbin kırıldıysa bilmeli
Sonra ona olan sevgini düşün
Sen değerlisin öyle düşün
Biliyor aslında ailesine sözünü geçiremiyor şüphem hep bu yüzden anlamsız trip atıyor yaşımızda 18değilki bizim fikrimiz olmasın dediğin gibi kendime değer vermiyorum galiba hep biz diye düşünüyorum

Kızlar kafayı yemek üzereyim.Akşam kuzenimle eşi geldi annem tüm gün temizlik yapmış evimde oturduk konuştuk falan anlatıyorum olaylar annem susmuyor öyle anlatıyorki ilişkilerinden çok emin çok kızgın susmadı.Zatem bugün ayakkabılığımı düzeltmiş içine sermek için örtü almıştı hala ben onları sermemiştim onları da sermiş.Eşimin ayakkabıları da kaldırmış odasına koymuş bardaklarımın fazlalıklarını ayırmış falan Beren gelirse kızar ayakkabıları ayırdım demiş kardeşime de.öyle bir anlatıyorki kuzenim ve eşi de dedi bu kadar fazla bu kadar olamaz falan .onlar kalkarken anneme sen de git dedim yalnız kalmak istiyorum hatta çok sert dedim konuşup duruyor sen barışacaksın da böyle yumuşamışsın da gittiler babam aradı bağırdı çağırdı bizi unut artık dedi.Annem barışacak falan demiş Kardeşim yazdı annemi ağlatmışsın diye.Ne düşüneceğimi bilmiyorum sahi cidden annem haklı mı ben kör mü olmuşum bunca ay ilişkileri varmış da anlamamış mıyım.Cidden bu kadar Yiğen sevgisi olur mu yoksa onun kızı mı.Aklıma geliyor düğün salonumdan çıktık gelin arabasına bindik elimi tutacağına kıza bakmış arabanın önündeymiş annesigile işaret yaptı şu tarafa Gitti diye o ara kaybetmişler bu korktu kaç gün o bakışları gitmedi gözümden dedi.Kuzenim de dedi senin yanında olmalıydı onu tercih etmiş dedi.Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.Tabletten girdim şimdi paZartesi mailinin şifresini değiştirmiş.

Yarın sorarsa kararın ne diye anlaşmalı ayrılalım bitsin hemen dicem.Gelsin eşyalarını da alsın gitsin hiçbirşeyini görmek istemiyorum.Aptallığıma kızıyorum neydi bu başıma gelenler
Canım ister istemez bir şüphe geliyor ama belkide düşündüğümüz gibi değil.
Belki eşin yaptığının aşırılığının farkına varamıyor.
Bu durumu düşünmemeye çalış kendini yıpratma üzme daha fazla.
Allahtan hayırlısını en doğru kararı vermeyi iste.

Bir kadın hisseder senin eltin gıcık vermeyi seviyor
Kıskanmış bu noktaya gelmiş
Eşinle bir ilgisi bence yok
Bilerek kancayı takmış
Snr da aaaa ben ne yaptım ayağı çelmiş

Ben de öyle düşünüyorum köye gidene kadar aklımda ilişki vs hiç gelmedi ki bakalım cumaya kadar düşün anlaşmalı dava mı istiyorsun karar ver demişti.Yarın ses çıkacak mı çıkar ve Cumartesi eşyalarını almaya gelmek isterse bitmiştir bu iş.Şu anda bile bitik aslında salak mıyım ne göremiyor muyum.Rabbim göstersin gerçekleri bana inş ona göre bir karar vereyim

Canım ister istemez bir şüphe geliyor ama belkide düşündüğümüz gibi değil.
Belki eşin yaptığının aşırılığının farkına varamıyor.
Bu durumu düşünmemeye çalış kendini yıpratma üzme daha fazla.
Allahtan hayırlısını en doğru kararı vermeyi iste.

Hayırlısını istiyorum CNm bana göre de aşırılığının farkında değil gibi geliyordu.Ama tüm millet olanları anlatınca taşları yerli yerine koyunca farklı anlamlar çıkıyor ben bu adamı hiç mi tanımamışım evet kavga ediyorduk ama kavgalar hep bu sebeptendi.

Hayırlısını istiyorum CNm bana göre de aşırılığının farkında değil gibi geliyordu.Ama tüm millet olanları anlatınca taşları yerli yerine koyunca farklı anlamlar çıkıyor ben bu adamı hiç mi tanımamışım evet kavga ediyorduk ama kavgalar hep bu sebeptendi.
Allah yardımcın olsun aralarında birşey varmı yokmu bilemem ama kimseye yakistiramam ya kardeşinin karısını tövbe tövbe...ins böyle bir günahın içinde degillerdir..
Rabbim en doğru olanı en doğru yolu nasip etsin ins sana...

Ama senin içinde ailenin içinde bukadar büyük şüpheler varsa adam masumsa bile acılan yaralar zor kapanır...

Beren biraz yalnız kal ailene kalırsan boşanma diyo yarın birgün bosancam herkes kapısını kapatıp oturcakbfevri davranma bosanalim.deme deneyelim de çocuğ sevebilir ama senden hiç vazgecmez
Düşünelim de eltin kapısını kapatacak kış kış gulcek böyle insanlar yüzünden yuvani dağıtma kolaymi kurmak başımızdan neler geçiyor anneler öyle ister istemez hemen kız olumsuza bağla ben şimdiye çoktan bosanmistim aileme kalsam Anlatıyorum tartissam bile gerek yok barisiyo insan
Eltin için yorgan yakma bak kendi çocuğu olunca ona düşecek köz verme su insanlara boşver ailen ne derse desin yine seni sececek

Benimkidr kavga edince annemlere gitmeye bayılıyor onların yanında surat asamıyorum ve her seferinde kendi annesinede uğramak istiyor ben senin ailenle 10 saat geçirdim hiç tepki göstermedim benimkilerde özlemiştir diye ve ailesi dallas gibi boşananlar aile içi olanlar çok garip görüşmek hiç istemiyorum onları anlattıklarında yoksa aktivite olarak eglenceli ben en büyük kavgamızda baba evine gidersem dönmem dedim kayınvalidemde kavga ettik en nefret ettiğim şey 3. şahıslara sorunlatımızdan bahsetmek ama haketti annesinde bıraktı arkadşlarının yanına gitti döndüm eve geldim eve gelmeseydi gercekten almazdım bir daha hala çok kırgınım düzeldi hep aklıma geliyor nasıl unutuyorsunuz kalbinizi kırınca sevgimden şüpheleniyorum bazen
Unutulmuyor,bazı seyleri görmezden geliyorsun.
5 sene önceki lafını bile hatırlıyorm yoksa.
Benim esim macır.Parayı severler.
İstisnalar tabiki vardır ama bizimkler seviyor.
Para konusuna girmezsek iyiyiz.
Ama ne zaman para muhabbeti olsa carsı karışıyor.

Kızlar kafayı yemek üzereyim.Akşam kuzenimle eşi geldi annem tüm gün temizlik yapmış evimde oturduk konuştuk falan anlatıyorum olaylar annem susmuyor öyle anlatıyorki ilişkilerinden çok emin çok kızgın susmadı.Zatem bugün ayakkabılığımı düzeltmiş içine sermek için örtü almıştı hala ben onları sermemiştim onları da sermiş.Eşimin ayakkabıları da kaldırmış odasına koymuş bardaklarımın fazlalıklarını ayırmış falan Beren gelirse kızar ayakkabıları ayırdım demiş kardeşime de.öyle bir anlatıyorki kuzenim ve eşi de dedi bu kadar fazla bu kadar olamaz falan .onlar kalkarken anneme sen de git dedim yalnız kalmak istiyorum hatta çok sert dedim konuşup duruyor sen barışacaksın da böyle yumuşamışsın da gittiler babam aradı bağırdı çağırdı bizi unut artık dedi.Annem barışacak falan demiş Kardeşim yazdı annemi ağlatmışsın diye.Ne düşüneceğimi bilmiyorum sahi cidden annem haklı mı ben kör mü olmuşum bunca ay ilişkileri varmış da anlamamış mıyım.Cidden bu kadar Yiğen sevgisi olur mu yoksa onun kızı mı.Aklıma geliyor düğün salonumdan çıktık gelin arabasına bindik elimi tutacağına kıza bakmış arabanın önündeymiş annesigile işaret yaptı şu tarafa Gitti diye o ara kaybetmişler bu korktu kaç gün o bakışları gitmedi gözümden dedi.Kuzenim de dedi senin yanında olmalıydı onu tercih etmiş dedi.Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.Tabletten girdim şimdi paZartesi mailinin şifresini değiştirmiş.

Yarın sorarsa kararın ne diye anlaşmalı ayrılalım bitsin hemen dicem.Gelsin eşyalarını da alsın gitsin hiçbirşeyini görmek istemiyorum.Aptallığıma kızıyorum neydi bu başıma gelenler
Beren anneler hep abartr
Nisanlıydık tartışmamız oldu,benimki saf annemi aramış barıştırsın diye.
Laf arasında bisey demiş simdi hatırlamıyrm
Ama hakaret flan değil kesinlkle
Ay annem bi köpürdü,tmm oğlum biz kızımızı sokak da bulmadık falan demeler
Esim kötü bisey dememek için kapadı telefonu
Bu sefer sen bana nasıl tlf kapatırsın diye söylendi.
Duğun gunlerımizde 2 damadı da kapadı odaya
Benim kızlarımı üzerseniz sizi fena yaparım demiş:)Dugun gunu söylenck sey mi bu?
Allahtan damatlar annemden daha olgun.
Yok uzmeyiz anne demişler geçmişler.
Yanı anneler bazen karıştırıyor ortalğı
Sonuc ilk 1 yıl anneme mesafeli durdu.
Sonra tanıdıkça alıştı sukur.

Beren canım beni yanlış anlama lütfen.
Okuyorum mesajlarıni inan üzüluyorum duruma.
Ama insan bir tartışmada sorunu oturup enine boyuna konuşmadan, kozlarini paylaşmadan, kafadaki soru işaretlerine cevapları almadan tamam boşanıyoruz dermi.
Yapmayın. Bir buluşup konuşun aranızdaki şu problemleri.
Hiç konuşamadan ayrildik biz demezsin bari.
Insanlar hayallerle evliliğe adim atiyor, konuşmadan ayrilik olur mu?
Ben Olsam gurur murur defederim.
Önce bir güzel sorularimin cevabınıalırım.
Bakalim ayrılığı mi istiyor, yüzüne bakip görmek isterim.
Tlf nun bir ucundanöteki uca tamam boşanıyoruz demek kolay.
Yüzüne söyleyebilecek mi?
Yüz yüze konuşmalısınız.
Israrla söylüyorum cnm.

Gunaydın
hayırlı cumalarrr
Dolabı boşalttım aksm
2 günlük kahvaltılık ayırdm gerisi difrize.
Ev suan bomboş içim buruldu
Nerden baksak 40 gun yokum
Daha halıları toplamadım
Onlarda toplanınca bi posta oturur ağlarım kesin
Koci yine geliriz diye dalga geciyor
kpder ameliyat olck bugun
Koci basında
Annemdeyim aksm,yarın falan
200 tl para verdi sabah
Bide kk al dedi yanında dursun dedi.
Yarın kontrl var bebenin, karttan cekerim
200 tl yi atarm kenara:)

Merhaba hanımlar. Ben çok uzun zamandır sizleri takip ediyordum.Uyeligimi sırf Berennaz için aldım. Canım lütfen acele davranma evliliklerin hepsinde farklı farklı sıkıntılar oluyor. Bence senin eşin sadece fazla fedakar.Yuvani yıkmadan yüz yüze görüşün lütfen.Halledilmeyecj bir sıkıntınız yok bence cok yenisiniz. Ben de 8 yıllık evliyim evlilik ancak 5 sneede oturuyor

Sevginden şüphe etme
Önce kendini seveceksin sonra onu
Kalbin kırıldıysa bilmeli
Sonra ona olan sevgini düşün
Sen değerlisin öyle düşün

Hepinize ayrı ayrı yazmayacağım benzer şeyler bizde de çok oldu insan kırılıyor ve hep aklına geliyor unutmuyor bazı şeyleri ama artık çok da tınlamıyorum açıkcası. Evliliğin gereği sanırım idare etmek oluyor. İki taraf içinde geçerli. Tabiki önce kendini düşünmek önemli yeri geldiğinde cuuuk lafı koyuyorum olup bitiyor içim rahatlıyor😂🙄🤣

Anneni üzme yine de en azından böyle bir konuda destekçi olan bir annen var. Nice ayrılmak isteyip annesi idare et büyütüyorsun deyip kızını çok da kollamayan anneler var. Benim de kızım var büyüyünce evlilik yaparsa ve eşi tarafından üzülürse aynı annenin yaptığını yaparım. Elimden geldiği kadar desteğimi esirgemem. Hee eşin konusunda da eşinin bazı cahilce davranışları var. Tabi bunlar benzerleri çok evlilikte yaşanıyor zamanla birşeyler rayına oturuyor. Değişiyor zamanla. Yeğeni konusunda aslında çok da büyütülecek konu yok da sen eltine sinir olduğun için yeğenini de sevmiyorsun ve davranışları batıyor. Bir de hepimiz isteriz eşimiz için ilk sırada gelmeyi ama malesef erkekler bunu beceremiyor ya da becerebilmeyi istemiyor. Senin eşinin en büyük yanlışı adım atmaması ve çaba sarfetmeyip ayrılmayı kabul etmesi. Kendimden örnek vereyim eğer eşim adım atan bir insan olmasaydı benim de evliliğim ilk yıllarda kesin biterdi çünkü ben de hemen çözüm olarak ayrılmayı seçiyordum. Ve ailevi sorunlar yaşadık hala da bazen oluyor. İnsan gününü yaşayıp mutlu olmaya çalışıyor işte. Evliliğin sevmediğim tarafı da sevgilikteki içtenliği çevre için yok edişi.

Ben de öyle düşünüyorum köye gidene kadar aklımda ilişki vs hiç gelmedi ki bakalım cumaya kadar düşün anlaşmalı dava mı istiyorsun karar ver demişti.Yarın ses çıkacak mı çıkar ve Cumartesi eşyalarını almaya gelmek isterse bitmiştir bu iş.Şu anda bile bitik aslında salak mıyım ne göremiyor muyum.Rabbim göstersin gerçekleri bana inş ona göre bir karar vereyim

Kararın konusunda sen ona dönüş yapma bakalım arayıp kararın ne diye soracakmı. En azından biraz anlarsın düşüncesini.

Back
X