• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mrhaba kızlar işten daha yeni çıktım uykum var koştur koştur hayat yaşıyoruz valla dur durak yok hiç :KK43: Bu arada birazdan bankaya gidiyorum kredi faizleri düşmüş kızlar değerlendiren şanslı şu devirde ev almak zor kıracı olmak daha zor . İnşallah bizde alırız ev ya hiç bu kadar düşmemişti krediler

Mrhaba kızlar işten daha yeni çıktım uykum var koştur koştur hayat yaşıyoruz valla dur durak yok hiç :KK43: Bu arada birazdan bankaya gidiyorum kredi faizleri düşmüş kızlar değerlendiren şanslı şu devirde ev almak zor kıracı olmak daha zor . İnşallah bizde alırız ev ya hiç bu kadar düşmemişti krediler
insAllah Rabbim herkese nasip etsin.
Ben de acayip heveslendim.
Ortak eve karsiyim fakat memleketden kardesimle ikimiz ev alacak kadar para cikarabiliyoruz.
Ama sanirim 10'ar bin kredi cekmemiz gerekecek.
Tam suan bulsakda alsak diye umutlandik.
Memlekete gidince bi evlerin fiyatlarina bakacağız.
90bine ev satilmis deniz kenari haberimiz olmadi.
Olsaydi degerlendirebilirdik.
Kısmet bakalim.

Insallah alırsınıZ. Ev almak önemli zor oluyor ama gerekli birşey bunun yaşlılığı da var. Yaşlanınca kirada oturmak daha zor. Krediler kaça düşmüş. Ziraat bankasında 0.99 a düştü fakat şartlı bu. Yeniden mi düşüş oldu

Insallah alırsınıZ. Ev almak önemli zor oluyor ama gerekli birşey bunun yaşlılığı da var. Yaşlanınca kirada oturmak daha zor. Krediler kaça düşmüş. Ziraat bankasında 0.99 a düştü fakat şartlı bu. Yeniden mi düşüş oldu

Şartlı olan ne canım?

Slms canlar
Tüm gün yattım🙈
Aksm evime geccem ins
Öglen carladım maille prim icin
Tabloyu yollamıslar
Hemen cvp yazdm su hesaba atabilir siniz diye.
Geln giden yok🤦🏻‍♀️
Neyse bayram sonu gelir artk
Yarın bayrm alısverisine cıkcaz
Günler sonra harcamalı olur gün
Bayrama biseyler bakalım diyo koci sana
Belki dogurcm gerek yok dedim ama olsn bakalım diyo
1.gün annemdeyiz zaten,gece gelir onlar babası falan kasap.
Annenlere giderim daha da gezemem,karnım burnumda dedim.
Tmm dedi
İns anası bisey cıkarmaz.
Bi canta kıslık götürüyorm eve
Barbunya,bamya,bögurtlen,kabak.
Domates yaptm mı kaparım sezonu☺️

Şuan 0.99 dan çekiliyor konut kredileri şartlı olan değil bu canım 1 haftadır var bu düşüş daha yeni yani 180 aya kadar çekebiliyosun

insAllah Rabbim herkese nasip etsin.
Ben de acayip heveslendim.
Ortak eve karsiyim fakat memleketden kardesimle ikimiz ev alacak kadar para cikarabiliyoruz.
Ama sanirim 10'ar bin kredi cekmemiz gerekecek.
Tam suan bulsakda alsak diye umutlandik.
Memlekete gidince bi evlerin fiyatlarina bakacağız.
90bine ev satilmis deniz kenari haberimiz olmadi.
Olsaydi degerlendirebilirdik.
Kısmet bakalim.
Şuan tam ev alınmalık ama işte böyle zamanlardada hep sorun sıkıntı çıkıyor maalesef ... ortak eve hiç girme derim sonra sorunlar olabilir lellim :KK12:bu para konularında artık akıllandım kimseye iyilik yaramaz valla artık kimsenin elinden tutmuyorum çnkü üzülen ben oluyorum hep maalesef

Şartlı olan 0.79 belli firmaların yaptığı konutlardan alırsanız her ev için geçerli değil.A firması A semtte yaptığı konutu satıyor onu alacaksanız 0.79 diğer normal konut alımı 500000₺ ye kadar 0,99 faiz oranı

Şartlı olan 0.79 belli firmaların yaptığı konutlardan alırsanız her ev için geçerli değil.A firması A semtte yaptığı konutu satıyor onu alacaksanız 0.79 diğer normal konut alımı 500000₺ ye kadar 0,99 faiz oranı
Rabbim herkese nasip etsin
Bizde bakmaya başladık
Annemlere merkezden alıcax
Banka ile görüştük
Borca girecez ama borç olmadan olmuyor şimdi anneme ilerfe oğluma yatırım olacak inşallah.

Selam kızlar
Eve dönmem yaklaştıkça kafam ev işleri ile dolmaya başladı.
Bir yandan stok yapıyorum bir yandan kışlık ne hazırlasam diyorum.
Oğluma perde aldım bjk li sünneti seneye düşünüyoruz ama kısmet sıradan bir perdrsi vardı bu yıl takmam idare edilsin temiz temiz asıcam. Salonada perde istiyorum uygun fiyatlı birşey bakıcam

Tam hangisi bilmiyorum şartlı olan eşim diyordu 0.99 a düştüğünü de bankaya gidince söylrdiler
Şartlı olan ne canım?
Şuan 0.99 dan çekiliyor konut kredileri şartlı olan değil bu canım 1 haftadır var bu düşüş daha yeni yani 180 aya kadar çekebiliyosun

Tam hangisi bilmiyorum şartlı olan eşim diyordu 0.99 a düştüğünü de bankaya gidince söylrdiler

Rabbim herkese nasip etsin
Bizde bakmaya başladık
Annemlere merkezden alıcax
Banka ile görüştük
Borca girecez ama borç olmadan olmuyor şimdi anneme ilerfe oğluma yatırım olacak inşallah.

Selam kızlar
Eve dönmem yaklaştıkça kafam ev işleri ile dolmaya başladı.
Bir yandan stok yapıyorum bir yandan kışlık ne hazırlasam diyorum.
Oğluma perde aldım bjk li sünneti seneye düşünüyoruz ama kısmet sıradan bir perdrsi vardı bu yıl takmam idare edilsin temiz temiz asıcam. Salonada perde istiyorum uygun fiyatlı birşey bakıcam
Benim oğlum 50 günluktü fıtıkla birlikte ettirdim sünnetini mevlüt okutcam bende insallah evim çok sıcak eylül gibi yapabilirsek istiyorum biraz maddi durumları toplarsak insallah sünnetlik giydirmek istiyorum

Günaydın kızlar oğlan uyutmadı 8 e geliyordu uyandım eşim dün bitirdi işlerini evde bugun uyusun diye kapadim kapısını oglusla cizgi film bakios😁 birazdan başlarım kahvalti hazırlıklarına adam evde olunca özel sofra istio yarin yola cikcas kismetse evde temizlik bitti ogluş un valisi hazır bizimkiler hazırlanacak aksama eşimin yeğeni kiz kardeşim gelcek onlarla gitces tatile sabah erken cikars ddik o yüzden kalacaklar bizde akşama dolapta kabak ve dolma biberin az yarim kg yufka var az yaprak çıkardım karışık dolma sarma yapcam patatesli börek yapcam bide salata yeter bugun

Selamm
Dün baby party yaptik😂
erkekmis okadar kız kız diyordu ki kız bekliyorduk hepimiz sasirdik.
Bu sene erkek senesiymis öyle dediler.
Sehir disindan gelen kız epey ugrasmis valla guzel olmustu susler pasta falan.
Ben üsenirdim kız seviyor öyle seyleri.

Bu aksam icin sahile inelim diye kararlastirildi.
Bayramda da kaynim piknik yapalim diyormus.
Esime ben hic ugrasamam biside yapmam dedim.
Yapma diyor o da zaten.

Dün cupcake yapmistim kapis kapis yendi.
Oglanada 4 tane ayirmistim hepsini yemis.
Bugun yine yapıcam oglusuma.
Biraz da açma yaparim firini acmisken, maya cikardim.

Dün bana hepsi zayiflamissin dediler.
Oysa kilom ayni sıkılastim falan mi aceps.

Benim oğlum 50 günluktü fıtıkla birlikte ettirdim sünnetini mevlüt okutcam bende insallah evim çok sıcak eylül gibi yapabilirsek istiyorum biraz maddi durumları toplarsak insallah sünnetlik giydirmek istiyorum
Oğlun kaç yaşında canım bizde evde mevlüt yapcaz kapıya da davul zurna istiyorum dedi gördüklerinden özenmiş babası getirtirim dedi 15 20 dk çaldırcaz. Seneye 5 yaşında olacak oğlum sünnetlik alıcaz masraf olucak tabi canları sağolsun

Oğlun kaç yaşında canım bizde evde mevlüt yapcaz kapıya da davul zurna istiyorum dedi gördüklerinden özenmiş babası getirtirim dedi 15 20 dk çaldırcaz. Seneye 5 yaşında olacak oğlum sünnetlik alıcaz masraf olucak tabi canları sağolsun
3.5 yaşında canim bi animiz olsum giyip dolastirmak istiyorum bende sultanahmette fln bi yerde gördüm kaftani fln ta kim 200 250 ddi deisiyo modele göre kiralayanlarda varmış ilk dogum mevlütünde şehzade takim almış babası 1 kes giydi dolapta duruyo öyle kiralayabilirim sünnetligi

3.5 yaşında canim bi animiz olsum giyip dolastirmak istiyorum bende sultanahmette fln bi yerde gördüm kaftani fln ta kim 200 250 ddi deisiyo modele göre kiralayanlarda varmış ilk dogum mevlütünde şehzade takim almış babası 1 kes giydi dolapta duruyo öyle kiralayabilirim sünnetligi
Kiralamak çok mantıklı ama biz küçük yerdeyiz kiralayabilceğimiz bir yer yok. Çok gereksix yer kaplıyor sonra
Fotoğraf falan çektirmicez kendimiz çekicez gölet diye bir yer var oraya gidip
Yemek iyi isterler pide pilav tatlı börek kurabiye düşündük. Gereksiz masraflara karşıyım

Slm kızlar
Hayırlı cumalar
Sabah kahvaltıya gittik simit sarayına
Koci 10.00 da kalktı
Sizin kalkacagınız yok🤦🏻‍♀️Baba ac ac diyo😂
Ordan avm yaptk
Aradıgımızı bulamadk eve bıraktı beni
Cumadan sonra gelck tekrar hediye bakmaya gitcz
Beyazları attım makinaya
Toz almam lazım kalkcm ıns🤦🏻‍♀️
Yemege dısardayız aksm.
Yarın da bayram alısverisıne cıkarız.