Selam kızlar bugün eşime yazdım.Protokolde benim 2 adım soyadım yazmış. bir de onun soyadını kullanıyorum kendi soyadını eksik yazmış.Avukatım düzeltirin dedi.Şimdi hala nikahlıyız çünkü tamam dedi ben de farkettim dedi.Tc mi yazmamış onu da yaZ dedim.Eşyalarını ne zaman alacaksın dedim haftaya almayı düşünüyormuş.Tamam dedim bu hafta müsait değilim haftaya da cumartesi müsait olmayacağım dedim ona göre yazarsın dedim.Tamam dedi.
Sabah 5.08 de depreme uyandım hemen saate baktım 5.08 5.07 de olmuş deprem.Merkez üssü bizim bura.Site de 18 kat ben 12 deyim sallandı.Dün tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım o mu dokundu ne afedersiniz mideyi bozmuşum tuvaletten çıkamadım.Allah korusun deprem olsa ben tuvaletteyim.
Bugün öğleden sonra da üşüme titreme ateş oldu.Dün koşu bandına çıkmıştım terli terli oturdum cam önünde ondan oldu galiba.Annem dün evine gitmişti baktı hastayım geri geldi bana bakıyor.Allah başımdan eksik etmesin.
Benim bir müşterim vardı kadın 44 yaşında kansermiş vefat etmiş 2 hafta önce dün eski kocası geldi.Tam protokol olayından sonra kadına da üzüldüm.Epeydir gelmiyordu merak etmiştim.Sonra dedim Beren bak bu hayatta ölüm de var .sanki Rabbim hemen üstüne yolladıki ölüm haberini bunu anlayım diye.Sabah deprem sonrası zor uyudum rüyamda evdeki eşyalar gidiyordu hayırlısı