• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beklerken ev kirası da ödüyorsunuz o da bir gider aslında mantıklısı ev alıp sonra ara ödeme yapmak çok faizden kar ettiriyor. Biz iki defa ara ödeme yaptık. Kaç yıl düşürdük 9 yıl krediye girmişken 4 yıl bile sürmeyecek :) eee bir de gün geçtikçe ev fiyatları da artıyor onu da hesaba katın oradan da kara geçersinşz. Faiz oranı düşerse de yapılandırma yapılıyor.
yapılandırma nasıl oluyor işte oranları bilmiyorum banka kredi çekmeden hesap edilemez dedi bir örnek verirseniz sevinirim mesela ben toplu ödeme yaptım 30 bin gibi bir anda ödememde düşer mi o zaman

Slm kızlar eşim arası bugün.Protokolü hazırlamış mail atayım mı dedi.Yolla dedim yolladı.Avukata sordum ben de avukat uygun buldu 18 eylülde davayı açıyoruz 2 gün içinde de boşanma olacakmış anlaşmalı olunca hakimler hemen boşuyorlarmış.Boşanma bitince sınav sonrası evden taşınacağımı söyledim abonelikleri iptal ettirme ondan sonra edersin dedim.Evi de boyatıp ev sahibine teslim edersin dedim.Tamam dedi.Protokole ekleyelim mi bu konuyu dedim.Benim öyle birisi olmadığımı biliyorsun dedi.Ben artık bişey bilmiyorum artık kime güvenebileceğimi bilmiyorum dedim.Hayırlısı artık içimde bir rahatlama oldu boşanınca daha da rahatlıcam galiba
çok güzel demişsin
allah izniyle yeni hayatına hızlıca alışırısn
hayat sadece ondan ibret degil
belki daha çok mutlu olacağın kişi karşına çıkar

Merhabalar hanımlar. Evde işler bitmiyor yaşadığımız ilçede Pazartesi günü büyük bir pazar kuruluyor. Sebze aldım. Eşimi işe yollayınca hemen başladım saat 2 olmuş ben hala uğraşıyorum. Çıkanda 3 kavanoz menemen 3 kavanoz karışık kızartma domates soslu küçük iki poşet musakkalık patlıcan kızartması ve yarın pişireceğim dolmayıda hazırlayıp buzdolabına yerleştirdim. Ben dolmalık biberleri biraz kızartıp öyle dolduruyorum. Tavsiye ediyorum lezzeti güzel oluyor. Lellim iyi gezmeler sağ salim git ve geri dön sitene. Beren naz hayırlısı olsun bunca sıkıntıdan sonra elbette sana Rabbim büyük bir ödül verecektir. Ben inanıyorum iyilere çıksın yolun bahtın. Babyloadinğ iyi ki varsın gelecek olan evinizin biriciğine senin ilk göz ağrına yolu bahtı açık olsun. Yuvanıza bolluk bereketiyle gelsiin ve en önemlisi sana vereceği unvan ile ANNE olucaksın. Nasibi bol olsun. Varsın çikolatan geç gelsin. Varsın tatlı tuzlu kurabiyen olmasın sen sana ait olan güzelliklere odaklan bu mutluluk senin için Meleğini bizim için da kokla çok fazla teyzesi var burda buraya da yaz. Çünkü ben seni okuyunca bir doz mutluluk almış gibi oluyorum.

Slm kızlar eşim arası bugün.Protokolü hazırlamış mail atayım mı dedi.Yolla dedim yolladı.Avukata sordum ben de avukat uygun buldu 18 eylülde davayı açıyoruz 2 gün içinde de boşanma olacakmış anlaşmalı olunca hakimler hemen boşuyorlarmış.Boşanma bitince sınav sonrası evden taşınacağımı söyledim abonelikleri iptal ettirme ondan sonra edersin dedim.Evi de boyatıp ev sahibine teslim edersin dedim.Tamam dedi.Protokole ekleyelim mi bu konuyu dedim.Benim öyle birisi olmadığımı biliyorsun dedi.Ben artık bişey bilmiyorum artık kime güvenebileceğimi bilmiyorum dedim.Hayırlısı artık içimde bir rahatlama oldu boşanınca daha da rahatlıcam galiba
Hayırlısı olsun canim sen çok iyi sabrettin uğraştın yuvam için kıymet bilmeyenler utansin😤😤

Baby doğum yaptım acaba çok merak ettim gitmediğini Gore bebus oldu sanki o çoktan girerdi

Selam kızlar bugün eşime yazdım.Protokolde benim 2 adım soyadım yazmış. bir de onun soyadını kullanıyorum kendi soyadını eksik yazmış.Avukatım düzeltirin dedi.Şimdi hala nikahlıyız çünkü tamam dedi ben de farkettim dedi.Tc mi yazmamış onu da yaZ dedim.Eşyalarını ne zaman alacaksın dedim haftaya almayı düşünüyormuş.Tamam dedim bu hafta müsait değilim haftaya da cumartesi müsait olmayacağım dedim ona göre yazarsın dedim.Tamam dedi.

Sabah 5.08 de depreme uyandım hemen saate baktım 5.08 5.07 de olmuş deprem.Merkez üssü bizim bura.Site de 18 kat ben 12 deyim sallandı.Dün tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım o mu dokundu ne afedersiniz mideyi bozmuşum tuvaletten çıkamadım.Allah korusun deprem olsa ben tuvaletteyim.

Bugün öğleden sonra da üşüme titreme ateş oldu.Dün koşu bandına çıkmıştım terli terli oturdum cam önünde ondan oldu galiba.Annem dün evine gitmişti baktı hastayım geri geldi bana bakıyor.Allah başımdan eksik etmesin.

Benim bir müşterim vardı kadın 44 yaşında kansermiş vefat etmiş 2 hafta önce dün eski kocası geldi.Tam protokol olayından sonra kadına da üzüldüm.Epeydir gelmiyordu merak etmiştim.Sonra dedim Beren bak bu hayatta ölüm de var .sanki Rabbim hemen üstüne yolladıki ölüm haberini bunu anlayım diye.Sabah deprem sonrası zor uyudum rüyamda evdeki eşyalar gidiyordu hayırlısı

yapılandırma nasıl oluyor işte oranları bilmiyorum banka kredi çekmeden hesap edilemez dedi bir örnek verirseniz sevinirim mesela ben toplu ödeme yaptım 30 bin gibi bir anda ödememde düşer mi o zaman

Ödemiş olduğun 30 bini anaparadan düşüyor kalan borcunu da kaç oranında kredi çektiysen o orandan hesaplayıp faizlendiriyor. Kredi faiz oranı düşerse de yeniden o orandan faizlendiriyor. Bir de ara ödemeler yapıldığında 250 civarı bir ceza ödeniyor. Ama faizden kar ettiğin için o kesilen ceza hiç de gözüne görünmüyor :) bir tane link vardı bunun hesabını yapan bulabilirsem göndereceğim sana

Selam kızlar bugün eşime yazdım.Protokolde benim 2 adım soyadım yazmış. bir de onun soyadını kullanıyorum kendi soyadını eksik yazmış.Avukatım düzeltirin dedi.Şimdi hala nikahlıyız çünkü tamam dedi ben de farkettim dedi.Tc mi yazmamış onu da yaZ dedim.Eşyalarını ne zaman alacaksın dedim haftaya almayı düşünüyormuş.Tamam dedim bu hafta müsait değilim haftaya da cumartesi müsait olmayacağım dedim ona göre yazarsın dedim.Tamam dedi.

Sabah 5.08 de depreme uyandım hemen saate baktım 5.08 5.07 de olmuş deprem.Merkez üssü bizim bura.Site de 18 kat ben 12 deyim sallandı.Dün tavuk suyuna şehriye çorbası yapmıştım o mu dokundu ne afedersiniz mideyi bozmuşum tuvaletten çıkamadım.Allah korusun deprem olsa ben tuvaletteyim.

Bugün öğleden sonra da üşüme titreme ateş oldu.Dün koşu bandına çıkmıştım terli terli oturdum cam önünde ondan oldu galiba.Annem dün evine gitmişti baktı hastayım geri geldi bana bakıyor.Allah başımdan eksik etmesin.

Benim bir müşterim vardı kadın 44 yaşında kansermiş vefat etmiş 2 hafta önce dün eski kocası geldi.Tam protokol olayından sonra kadına da üzüldüm.Epeydir gelmiyordu merak etmiştim.Sonra dedim Beren bak bu hayatta ölüm de var .sanki Rabbim hemen üstüne yolladıki ölüm haberini bunu anlayım diye.Sabah deprem sonrası zor uyudum rüyamda evdeki eşyalar gidiyordu hayırlısı

Geçmiş olsun hastalığına da depreme de ben de 18. Kattayım deprem olsa ne yaparım hiç bilmiyorum bizim blok 25 kat bazı bloklar da 27 kat Allah depremden korusunherkesi

Ödemiş olduğun 30 bini anaparadan düşüyor kalan borcunu da kaç oranında kredi çektiysen o orandan hesaplayıp faizlendiriyor. Kredi faiz oranı düşerse de yeniden o orandan faizlendiriyor. Bir de ara ödemeler yapıldığında 250 civarı bir ceza ödeniyor. Ama faizden kar ettiğin için o kesilen ceza hiç de gözüne görünmüyor :) bir tane link vardı bunun hesabını yapan bulabilirsem göndereceğim sana
Tamam canım bekliyorum inşallah

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun beren_naz beren_naz
Bu ara terapiye falan gitmek de iyi gelebilir mi sana?
İster istemez zor günler geçiriyorsun bilinç altında rüyalarını etkiliyor
terapiden bahsetmişsiniz
benim bir arkdaşım reiki yapıyor bende ilk soru işaretleri ile yaptırdım
ama sonra bir pamuk bir rahatlık sinirler alınmış gibi
çok iyi geldi
ankarda yaşıyor ve aynı ortamda olmaya gerek yok uzaktan yaptı
stres filan çözüldü gitti

Back
X