• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kahvaltıya gelen arkadasımın ablası yunanistana yerlesti evlenip
Cok iyi bi isi vardı istanbulda
Ayse Armanla komsuydu öyle düsünün
Villalarda falan oturuyordu
2.ye evlendi bebegi oldu benim kızla 10 gün arası.
Yunanistana ilk evliğinden de cocugunu alıp gitti.
2 cocuk,yabancı memleket,yeni bebek
Ablam okadr mutluki zeynep dedi.
Ay dedim ne güzel masallh.
Evinde bulasık makinası yok biliyo musun dedi☺️
Nasıl yani dedim
Bayagı yok,orda evlerde yeri bile yok bulasık makinasının dedi.
O kadr sade yasıyorlar,
Halimize sükretmek lazım.
Mutluluk güzel ev,esya değil iste.

slm kızlar moralim.bozuldu yine esim birine iş yapmıştı parasını yeni verdi 2000 benimkide tutturdu e babamın parası yok babasida çalışıyor kaç ay önce iyi bir araba aldı çalıştığı işten bu halde para yok diyomus babasına vermeye kalkıyor bir sınır oldumki kredi kartına borç var bilezik borcu var nakit borç var dağıtmaya kalkiyo
Haydaa
Ben anlamıyorm bu adamları,borcun varken yaptıgın hac bile kabul olmaz diyorlar
Önce borcunu ödücen yani.
Neyin havası bu?

ne pişirsemlerde bugün ben varım
pazartesi menüyü lelliden çaldım :):)
bende tavuk yaptım
dün kayınvalde çorba bamya verdi yanına mantar sote yaptım
mantarım bozulmasın diye bamyayı da işe getirdim yedim
2 tane de patates haşlamış onu da salata yaptım
aslında kuru fasülye canım istiyordu ama ıslamadım o pas
ya barbunya yapabilirim veya patlıcan kurusu var haşlayıp yumurtalı kavuruyum diye düşünüyorum
yemek yapmak hep işkence
1 saat uğraşıyorsun
5 dakika da bityor :( ouffffffffff

Misafirleri ugurladım
Kardesim gitmeden süpürge attı
Bi paket bez almıs ,kıza 3lü takım almıs saolsn
Yarın asımız var 3 tane😟
Seker fasulye yaptm yemege aksam
Otırdum esmaları cekiyorm
Koci erken gelirse kızı kitlicem migros yapcam🤓

Anneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye
Benim saf kızım dedi
Ev alcak sana calıs dicek dedi🤣
Kız dedim ne cakalsın🤣
Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı🤦🏻‍♀️
Annen Çin gibi kadın valla benimkide aynısını yapmıştı çocuk doğdu neyse ev bakıyor ee sen calisirsan alırmış alma dedim kirada otururum onuda sen oduyon dedim

Benim kocaya gelince deli oluyorum yaranacakbya hasbam babasına evde mutfakta masa yok vestiyer yok cam balkon yok borç bi dünya mal iste diyorum o parayı kaptırmamak lazım yamiycam yoksa uçacak para

tr_lelli tr_lelli , benim bi an aklima geldi. Siz zaten süresi belli bi zamanda kirada olacakdiniz. Annenlerle bi ev tutsaniz nasil olur? Yapabilirseniz Bu da bi cözüm olabilir, bi kiradan tasarruf da edersiniz.

Ben halen hastayim, esim sözde evde ama kizi Ana okuluna götürüp getirmekten baska ysptigi birsey yok. Kalkip corbami cayimi yapiyorum ne yapim. Yoksa cocuklarda kendiside ac dolanacak. Sabah kalktim hic birsey demeden mutfagi topladim kahvalti hazirladim baktim arkamdan evi temizliyor :)
Bu ara eksideyiz ama , kardesimin bebegi oldu onu görmeye gidicem , önden birseyler almistim ama bi ceyrek almak istiyorum bebege.bakalim Hayirlisi Insallah.

Annen Çin gibi kadın valla benimkide aynısını yapmıştı çocuk doğdu neyse ev bakıyor ee sen calisirsan alırmış alma dedim kirada otururum onuda sen oduyon dedim

Benim kocaya gelince deli oluyorum yaranacakbya hasbam babasına evde mutfakta masa yok vestiyer yok cam balkon yok borç bi dünya mal iste diyorum o parayı kaptırmamak lazım yamiycam yoksa uçacak para
Benimkine anası akıl vermistir
Gidiyo geliyo evde misisn sen simdi diyo😏
Bakcan mı dicem bi daha sorarsa
Ona bırakmam gerci cocugu
Ona noluyosa😣

Anneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye Benim saf kızım dedi Ev alcak sana calıs dicek dedi🤣 Kız dedim ne cakalsın🤣 Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı🤦🏻‍♀️
Anneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye Benim saf kızım dedi Ev alcak sana calıs dicek dedi🤣 Kız dedim ne cakalsın🤣 Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı🤦🏻‍♀️
Benimkine anası akıl vermistir
Gidiyo geliyo evde misisn sen simdi diyo😏
Bakcan mı dicem bi daha sorarsa
Ona bırakmam gerci cocugu
Ona noluyosa😣
allahım yaa
ona neyse
ister çalışırsın ister evde kalırsın
hey allahım
oğlun bakacak bende evde ayaklarımı uzatacağım demek lazım

Ayy kiyamam oglan 4 dilim yedi ya🙈
Bi gaz daha gelirse acma yapicam.
ne pişirsemlerde bugün ben varım
pazartesi menüyü lelliden çaldım :):)
bende tavuk yaptım
dün kayınvalde çorba bamya verdi yanına mantar sote yaptım
mantarım bozulmasın diye bamyayı da işe getirdim yedim
2 tane de patates haşlamış onu da salata yaptım
aslında kuru fasülye canım istiyordu ama ıslamadım o pas
ya barbunya yapabilirim veya patlıcan kurusu var haşlayıp yumurtalı kavuruyum diye düşünüyorum
yemek yapmak hep işkence
1 saat uğraşıyorsun
5 dakika da bityor :KK43: ouffffffffff
Öyle kuzu ya.
Bugun annemden dolma asirdim
spagetti yaptim
köfte patates var
esim maça gidecek yer kacar o

tr_lelli tr_lelli , benim bi an aklima geldi. Siz zaten süresi belli bi zamanda kirada olacakdiniz. Annenlerle bi ev tutsaniz nasil olur? Yapabilirseniz Bu da bi cözüm olabilir, bi kiradan tasarruf da edersiniz.

Ben halen hastayim, esim sözde evde ama kizi Ana okuluna götürüp getirmekten baska ysptigi birsey yok. Kalkip corbami cayimi yapiyorum ne yapim. Yoksa cocuklarda kendiside ac dolanacak. Sabah kalktim hic birsey demeden mutfagi topladim kahvalti hazirladim baktim arkamdan evi temizliyor :)
Bu ara eksideyiz ama , kardesimin bebegi oldu onu görmeye gidicem , önden birseyler almistim ama bi ceyrek almak istiyorum bebege.bakalim Hayirlisi Insallah.
Babamla ayni evde olmaz kuzu.
Dengesiz o
Bebekde olacak ya hic cekemem babami.

Oglani doyurdum, kekledim.
Simdi meyve vericem.
Patatesle kofteyide kizartim esim duser birazdan.
Yarin sabah bir gaz daha bekliyorum soyle balkanlardan falan essin açma yapicim😎
Bi de mozaik pasta yaparim.

Oglana dedim ki evi supursene babama soyle gelince dedi😒
Bari odani supureydin dedim kacti bile.
😕

Hic acimiyolla hic.

ev bulamadikca sahibinden ilan koyanlara sariyorum.
Adam ilani koymus iletisim no yok.
Msj bolumu var
Dedim ev bakicaz ev mesajlasmicaz ben ev musait mi ? saat kacda goricem nasil ulasicam sizin keyfinizimi beklicem msj gorun diye dedim.
salaklarmidir nelerdir.
Ben evi gorcem diye msj yazcam adam msj gorcekte bana doncekte hey gidin hey.
Yeminle herkes tuhaf

Ayy kiyamam oglan 4 dilim yedi ya🙈
Bi gaz daha gelirse acma yapicam.

Öyle kuzu ya.
Bugun annemden dolma asirdim
spagetti yaptim
köfte patates var
esim maça gidecek yer kacar o

Babamla ayni evde olmaz kuzu.
Dengesiz o
Bebekde olacak ya hic cekemem babami.
Aynı evde olmuyor kuzu ev aldigimizda kombiyi taktiramadik 15 gün annemgilde kaldık gündüzleri ev derleyip topladık surekli evime geldim çocuk aglasa suç annemde kalsa ev işi bekledi surekli evi yerleştirip geldim surekli oraya kaldım tek odan olsun ayrı olsun giderse para gitsin kizlar

Aynı evde olmuyor kuzu ev aldigimizda kombiyi taktiramadik 15 gün annemgilde kaldık gündüzleri ev derleyip topladık surekli evime geldim çocuk aglasa suç annemde kalsa ev işi bekledi surekli evi yerleştirip geldim surekli oraya kaldım tek odan olsun ayrı olsun giderse para gitsin kizlar
Benim babam huysuz zaten.
O gece kalkar oturur yer icer emekli adam gunduz uyuyo falan.
Yapamam ben onunla

allahım yaa
ona neyse
ister çalışırsın ister evde kalırsın
hey allahım
oğlun bakacak bende evde ayaklarımı uzatacağım demek lazım
Aynen hem yararı yok hem gelin calııssın
Görümceminkine bakmadı kız 4 sene evde oturdu onun yüzünden
Diyoki X ablan bulamadı bak
Neden bulamadı acaba is?Bakacak anası olmadıgından calısamaadı😟

Benim babam huysuz zaten.
O gece kalkar oturur yer icer emekli adam gunduz uyuyo falan.
Yapamam ben onunla
Bn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirme😂
Koci balkondan bakıyodu ,babam bu ne bakıo balkondan dısarı millet dikizliyo sancak diyodu
Annemlerin balkon caddeye bakıyo,adam dısarı bakıyo iste napsın diyodım artık
Yatsa yattı,kalksa kalktı hersey göze batıyor.
Odada yatıo gelip gecerken odanın önünden sinir oluyormus babam😂
Annem dedi babandan önce gidip yatmasın🤦🏻‍♀️😂Baban kızıyo bile demisti.

Günler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadim🙈🙈 yarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim

cumartesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus🙈🙈

Back
X