- 1 Mart 2010
- 45.404
- 116.077
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşke derim4 şu bardağı süt yarım bardak su koydum
2 yemek kaşığı nisasta
2 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
2 kaşık kakou
bir paket vanilya az tereyag
vanilya ve tereyag hariç diğer malzemeler tencereye çırpılıp orta ateşe köy dibini tutmasin arada karistir göz göz olup pişince altını kısıp kasıgın ucuyla tereyag bi paket vanilya koyup karistirdim yag eriyince aldim ocaktan
He canim puding kendim yaptim yazmamisim simdi farkettim yazım yanlış olmuşpudingsiz bende merak ettim mozaik falan mi?
bise deil kuzum dene güzel oldu disari puding lerini aratmadı pastayı yaptık bir kase kaldı oğlanla hüplettiktşke derim
zamanını ne hak ile çalıyorLan denyo sen oraya resim atmissin adresde belli bi de gel gor dedi, ee ben gorunce tutcam mi.
Yeminle bu insanlar bizi sinamak icin varlar.
sapikmiydi neydi acabazamanını ne hak ile çalıyor
düşüncesizlik
Amin canim.Merhabalar hepinizi ayrı ayrı özledim ve hepsini okuyarak geldim. Artık sizleri okurken dikkat ediyorum evde kimse olmamasına çünkü resmen yazdıklarınızı o an yaşıyorum ve kendimi tutamıyorum gülüyorum. Ev boşken daha iyi oluyor evdekilerin noluyo tarzı bakışlarına maruz kalmıyorum. Hepiniz o kadar tatlısınız ki ne ile mücadele ederseniz edin ben eminim mutlaka başaracaksınız çok sağlam bir duruşunuz var.babyloading87 iyi ki varsın diyorum ya senin için ama iyi ki annen de var seni öyle güzel uyarıyor ki ben bile kendime bir şeyler çıkarıyorum demekki geçen bana eşim böyle söylemek istemiş diyorum. Sen burada paylaşınca.
tr_lelli o kadar anlatıyorsunki eşinin tarafı seni kaybettiği için bence çok pişmandır yaptıklarına ama güzel Allahım hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Biz burdan yine paylaşalım.
AminBende yazmıyorum yazmıyorum sonra bir aşkla yazıyorum durdaramıyorum kendimi. Bugün günlerden alışverişti. Hergün nasıl zamlanıyor herşey anlamıyorum. Temel tüketime yetişebilmeyi artık nasıl başarırım bilemiyorum. Önceden 3 kilo yoğurt alırdım şimdi 2kiloluk alıyorum bilmiyorum nasıl yetişeceğim rabbim yar ve yardımcımız olsun. Akşam yemeğine köfte-papates-biber kızatması salata ve ayran var tatlı olarak üzüm aldım. Hepimizin bereketli sofraları olsun.
Puding mi bu?4 şu bardağı süt yarım bardak su koydum
2 yemek kaşığı nisasta
2 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
2 kaşık kakou
bir paket vanilya az tereyag
vanilya ve tereyag hariç diğer malzemeler tencereye çırpılıp orta ateşe köy dibini tutmasin arada karistir göz göz olup pişince altını kısıp kasıgın ucuyla tereyag bi paket vanilya koyup karistirdim yag eriyince aldim ocaktan
Bi carparım sana deseyddinayyy sinirimden ölcem.
Adam sahibindene resim atmis amerikan kapi, laminat parke, boyali vs ev resmi.
Bir gittim alakasi yok o evle.
Bi dk bi dk sitedeki resim ve bu ev ne alaka dedim? hı sey o ust kat diyo.
Ozaman ust kata bakalim dedim ben oturuyorum orda diyo.
sakamisin sen kamera sakasimisin gerizekaliya mi benziyorum ben ordan bakinca dedim.
Seni sikayet edicem insanlari kandirmakdan dolandirici dedim.
Annem zor cikardi evden
2 tel sacinida ben yolacaktim gerizekalinin
Resmen milleti salak yerine koyuyorlar.
Ayy evi bir gorseniz kuscaktim evin ortasina.
Allahim nolur beni sinama artik ciddi ariza cikarcam.
Ay aksam esime anlaticam.Bi carparım sana deseyddin
Aa delirmis manyak
Bide kuzu ev sahibi üst katta flansa tutma o evi
Bık bık yiyolar insanı
Kıytırık evleri kıymetli oluyor![]()
Ay Allah korusun canim azda kaldı cikmaniza herkes emlakciya veriyor canim ennkotu artık ordan sıfır üstlu alt li bulsanız belki iki kişi gitceksiniz indirim olur kardesimlerde aradi baya bulamadı kendi evlerini kiraya verdiler bu yakada anadolu yakasında buldular eşinin işi o tarafta emlakcidan buldular valla 1100 kira 2+1 evde güzel önü açık migros fln var yakınında emlakçı bir kira istemiş enişte pazarlıkcı bizim 650 vermissapikmiydi neydi acabatek gitseydim falan vallahi atardim onu camdan
Normal puding gibi oldu cnm orjinal tarife ek koyu olur diye su koydum yarim bardak bide dolu dolu koymadım çok unuPuding mi bu?
Ben muhallebiyen 2 kasık un koyuyorum da
Katı olmuyor mu hem nisasta hem un
Ben muhallebiye kaynadıktan sonra 1paket toz kremsanti atıyorm ama o da katılastırıyor olabilir![]()