• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 dir sütlü tatlılarımda bi acımtraklık oluyor
Ben muhallebilere 1 paket toz kremsanti katıyorm
A101 den aldıgım kremsantilerdenmis.
Sabah cırptm bitanesini evet acı santi🐒
Kendi markasi sanırsam bende çikolata sosunu aldım hem acı hem doğru düzgün koyulasmadi bir tek damla cikotasini alıyorum pudingi falanda güzel degil

Günaydın hanımlar ne güzel bir sohbet var okuyorum sizleri öncelikle hepimize sağlıklı bir ömür nasip olsun sonra da bol bol bereketli günlerimiz olsun. Önceden canımı yakan cümlelere çok takardım çalıştığım dönemlerde işyerlerindekilere apartmanda asılsız söz düollalarına artık olgunlaşmayı yaşamaya başladım herhalde takmıyorum.Cumartesi günü yönetici tüm apartmanın hanımlarını gezmiş apartmanın içide boyanacak mantolama yapan firmaya vermişler ne renk olsun diye tam bizde evden çıkarken itiraf eder gibi söylüyor herkese sordum bir siz kaldınız dedi halbuki benim karşı dairemde oturuyor neyse renkleri gösteriyor işte en çok bunu istediler diyor eşimde nazenin sen başka renk istiyorsan söyle diyor kocama o an hiç kıyamadım renk önemli değil dedim hepsinin küçük çocuğu var kırık beyaz altı uçuk yavruağzıda üst renk olarak beğenmişler bu renkleri kollacaklar ise benim için mahsuru yok dedim. Gerçekten kırılmadım yöneticiye ben uyumlu ve sakin biri olduğum için bu tavrı gösterdi ama eşim çok bozuldu tam yürüyüp uzaklaşacağız teşekkür ederim benim de fikrimi aldığınız için diğer apartman sakinlerinden ayırmadığınız için dedim son cümlemden sonra adam bir bozuldu size iyi günler deyip uzaklaştım sadece eşim üzüldü diye söyledim yoksa adam bana ilk sorduğumda da beğendiğim renkleri söylesem ne olacaktı ki çoğunluk bu renkleri beğendi diyecekti. Şimdi yine rastlaşıyoruz apartmanın içinde her zamanki nezaket kurallarının dışına çıkmadığım için bana açıklamada yapamıyor. Beren-naz bence kaderin değişiyor böyle herşey üst üste gelince ben inanıyorum sonuç muhteşem oluyor. İnşallah herşey hepimiz için ne hayırlısı ise öyle olsun.

Gıcıklıgına baska renk secerim🤣
İyi niyeti suistimal hep bunLar💆🏻‍♀️

Ya Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diye 🤣 aZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mi 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu
Vuuuuuvvv 😂

Markete cıktık
Migros 22 tl
Tavuk 25 tl kilosu,bi paket aldım 17 tl tuttu
Cartdor kremsanti,süt
Sok marketten de camasırsuyu,piyale mantı aldım 7 tl
Tavukları aksm sacta yapcaz
Ama birazını ayırdım hasladım piyale mantıyla tavuklu mantı yapcm kendime öglen
Ay lelli yazıyorım ama hep aklıma sn geliosn
Canın cekmez ins😔
Allahtan basit sey🤗
Bornozları attım
Kahve icip islere giriscem
Kızı doyurdum uyuttum gelir gelmez.
Anam saatler nasıl geciyo anlamıyorn🤷🏻‍♀️

Günaydın hanımlar ne güzel bir sohbet var okuyorum sizleri öncelikle hepimize sağlıklı bir ömür nasip olsun sonra da bol bol bereketli günlerimiz olsun. Önceden canımı yakan cümlelere çok takardım çalıştığım dönemlerde işyerlerindekilere apartmanda asılsız söz düollalarına artık olgunlaşmayı yaşamaya başladım herhalde takmıyorum.Cumartesi günü yönetici tüm apartmanın hanımlarını gezmiş apartmanın içide boyanacak mantolama yapan firmaya vermişler ne renk olsun diye tam bizde evden çıkarken itiraf eder gibi söylüyor herkese sordum bir siz kaldınız dedi halbuki benim karşı dairemde oturuyor neyse renkleri gösteriyor işte en çok bunu istediler diyor eşimde nazenin sen başka renk istiyorsan söyle diyor kocama o an hiç kıyamadım renk önemli değil dedim hepsinin küçük çocuğu var kırık beyaz altı uçuk yavruağzıda üst renk olarak beğenmişler bu renkleri kollacaklar ise benim için mahsuru yok dedim. Gerçekten kırılmadım yöneticiye ben uyumlu ve sakin biri olduğum için bu tavrı gösterdi ama eşim çok bozuldu tam yürüyüp uzaklaşacağız teşekkür ederim benim de fikrimi aldığınız için diğer apartman sakinlerinden ayırmadığınız için dedim son cümlemden sonra adam bir bozuldu size iyi günler deyip uzaklaştım sadece eşim üzüldü diye söyledim yoksa adam bana ilk sorduğumda da beğendiğim renkleri söylesem ne olacaktı ki çoğunluk bu renkleri beğendi diyecekti. Şimdi yine rastlaşıyoruz apartmanın içinde her zamanki nezaket kurallarının dışına çıkmadığım için bana açıklamada yapamıyor. Beren-naz bence kaderin değişiyor böyle herşey üst üste gelince ben inanıyorum sonuç muhteşem oluyor. İnşallah herşey hepimiz için ne hayırlısı ise öyle olsun.
Biz cok iyi niyetli uyumlu olunca sorma geregi bile duymuyorlar.
Ne de olsa uyar diye demek.
Hep biz mi yapiyoruz acaba

Cazgırlığı ben yapamam öyle çok yüksek sesle konuşuldumu başım ağrıyor seviyeleri ile başbaşa bırakıyorum. Yöneticimizde 2020 yazında taşınacak çok özverili biri çalışkanda ama artık başım ağrısın istemiyorum. Bir gruplaşma var ve o grupta bir bayan varki hepsini koyun güder gibi güdüyor. Bana mesafemden dolayı pek yaklaşamıyor asla hanım ve bey sıfatlarını koymadan isimlerine seslenmem zaman zaman taklidimi de yapıyor kinayeli bir şekilde hitabını yapıyor. Allaha havale ediyorum.

hangi marka kuzu almayalim bizde
Bende sey takintisi var pudra sekeri, kremsanti,puding, vanilya falan marka olacak.
biminki a101 kendi urunu falansa almiyorum.
Aliskanlikmidir nedir
Misal kabarmicak gibi geliyo bana bilinmemis markalar.
bende o konuda takıntılıyımdır
illa orjinal markası olacak
birde hazır puding sevmiyorum
eşim seviyor
illa kendi karışımım birşey olacak:)

Ya Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diye 🤣 aZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mi 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu
Yürekmi yemiş yiğit bu nasıl yürümedir😁😁

Selam kızlar dün temizlik yemek isi disari market derken okudum ama yazamadim dun temizlik yaptim sil süpür iki makine camasir yıkayıp katlandı biraz ütü var öteliyorum kac gundur bugun orucluyum borçlar var tutayim ufaktan çok iş yapmadım bugün ortalik topladim banyo paspasini attim yıkanıyor bir makine bulasik acmistim yıkanmış yerleşecek hiç bitmio iş valla oğlanla avm ciktik minico ya gittik bir sweat oglusla bi oyuncak bir çorap 40 tl verdim onur markete gittik kiyma beyaz peynir sut ekmek yumurta kabak aldim oruç oruç canim istedi şekere yatirdim 55 markete verdim cansoy var oraya uğradık oglus a bi atlet bi alt camasir bana atlet 20 tl buraya eşim banka kartına yatirmisti 115 harcamisim oyun parkına 10 tl verdim

Kuzum bunlar çok hoş ben de bakmıştım, sadece şunu söyleyebilirim yan yana olanlar sanki yemek masasının üstüne daha uygun olur gibi geliyor bana. Ama tabi sen daha iyi bilirsin
Buraya tasininca biri yemek masasinin uzerine tekabul edecek.
Salona ayri ayri almakda pek hos olmaz diye dusundum yaw.
Buraya donuk dusunuyorum ya hep.

Back
X