- 1 Mart 2010
- 45.418
- 116.107
- 1.123
canimmmm darisi basina insallah seninde cok mutlu oldugun haberlerini alicazLelli gözlerim doldu maşallah ❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimmmm darisi basina insallah seninde cok mutlu oldugun haberlerini alicazLelli gözlerim doldu maşallah ❤![]()
Merhaba bende birikim yapmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz?Merhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır![]()
MehabaMerhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır![]()
Şuan hic birikim yapamiyorum acikcasi masraflar cok.Merhaba bende birikim yapmak istiyorum bana da yardımcı olur musunuz?
Mehaba
Bende birikim yapmak istiyorum. Bana da yardımcı olur musunuz?
Aminnnn canım Allah razı olsun inşallahcanimmmm darisi basina insallah seninde cok mutlu oldugun haberlerini alicaz
Bende yapamıyorum, yani yapmak adına da bir girişimde bulunmadım.Tutumlu olmak adına neler yapıyorsunuz, bir iki tüyo almak adına yazdım.Şuan hic birikim yapamiyorum acikcasi masraflar cok.
![]()
Yani sen bilirsin tabi de bana sanki haklı gbi geldi masa konusunda.(doguma yakın misafir konusunda katılmıyorm)Esimle tartisiyoruz ben koltuk isinden caydirmistim onu fazla hevesli.
Tutturmus masa alalim salona vs vs
Arkadaslarini davet edermis, patronlari gelirmis(bebek gorme fasli) yemege u
iftara davet edermis(ben zaten ramazanin yarisinda doguruyorum) mutfakdaki masaya kim sigarmis gelen ayaktami kalcakmis mis mis.
Ben bu halimle kimseyi yemege alamam kusurabakma.
Iftarda yemek verir sabah doguma giderim oldu baska? dedim.
Alacak olan benim sen niye hesap yapiyosun diyo bana.
Yahu Cok gelenemiz gidenimiz yok zaten yemege.
Arkadas cevreside pek yok.
Yani o gelirler dedigi alti ustu cocuk gormeye gelirler.
Ya da biz ozellikle davet edersek gelirler.
Yani su evde toplasak senede 10 defa agirlariz belki.
Salonu darlicak lafdan anlamiyor.
Naparsan yap dedim.
Bana is cikarcak supur sil lelli.
Supur sil.
Tamam su konuda hakli sadece 4 kisilik masa var evde suan baska sandalyede yok cunku yer yok koyacak.
balkon zaten kucuk.
Hani 3 kisi gelse yemek yesek
Biz de 3 kisiyiz.
2 kisi ayakda hakli ama ben napim.
Millet icin masa sandalyemi alim.
Alicam diye tutturdu.
Karismicam daha alirsa alsin ucuyo adam resmen
suan masa alirsam koltuguda degismem gerek.Yani sen bilirsin tabi de bana sanki haklı gbi geldi masa konusunda.(doguma yakın misafir konusunda katılmıyorm)
İlk 3 ay gelen giden bitmiyor bacım
Es dost hısım akraba duyan geliyor,aksm yemegi olmasa da masa ikramlıklar icin lazım.
Kapalı balkon varsa oraya atabilirsin.Acılıp büyüyen masalardan alınabilir.
Ay mermer masalara bayılıyorm ben.Cok agır ama kütük gibi
Kaldırıp cekmeye 2 eleman lazım onu lazım olınca![]()
Ozaman soyle anlatim ozaman net anlamis olursunuz.Bende yapamıyorum, yani yapmak adına da bir girişimde bulunmadım.Tutumlu olmak adına neler yapıyorsunuz, bir iki tüyo almak adına yazdım.
Güle güle oturun :) ne güzel oldu içine sinen bir yer oldu.inşallah yeni evinizde gönlünüze göre olur.mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olurBugun yine ablam geldi ahh esim bile kimse yapmaz yaptigini dedi.
O ablama yag, deterjan,findik,tereyag falan bisiler verdim.
Bir de lambaderi cok seviyor istiyordu kendime alirken onada alcam.
Dogalgazim acilmadi 2 gundur disaridan yiyoruz.
Evim tamamen yerlesti sukurler olsun.
ufak tefek gelecek kargoda olanlar var..
Yarin dr. gidicem.
Aksam esimle markete ciktik 200tl baydik geldik.
ciceklerimide getirdim.
Annem hala tasinamadi sali tasincaklarmis.
Evde bi avizeler kaldi onuda ablam istemisti ona vercem.
Faizi fazla degilmi birde ya altın yukselmezse istediginiz gibi böyle almak yerine kredi yerine o 500 le altın alsanız daha iyi olmaz mı en nihayetinde ölüm kalım var borçlu olmak istemezdim açıkçası kendi adımaSelam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Biraz altın arşivlerini inceledim 5 yılın sonunda hep 3 kat gibi bir artış olmuş .
Mesela ben çektiğimi varsayalım kar edermiyim yada hangi altından alırsam daha çok karım olur kısaca çekmek mantıklı mi?
HARİKA GÖRÜNÜYOR CANIMdiger evimdeki fonlari bu odaya yaptim güzel durdu. Bu oda suan bosta dolap gelecek ivir ziviri koycam icine erzakdı, supurgeydi vs
Odalari da boyle 2 kanat yapcam
tum camlar burda boyle.
Eki Görüntüle 2554245
Aylik 500 liralik altin alin krediye odenen faize yazik gunah yok yere havaya paraSelam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Biraz altın arşivlerini inceledim 5 yılın sonunda hep 3 kat gibi bir artış olmuş .
Mesela ben çektiğimi varsayalım kar edermiyim yada hangi altından alırsam daha çok karım olur kısaca çekmek mantıklı mi?
Elimiz acilinca dedigin cok mu ileri bir tarihsuan masa alirsam koltuguda degismem gerek.
Koltugun doseme rengine uygun almam lazim ya da sandalyeleri.
Ama ben bu koltuklari degisicem elimiz acilinca.
Daha koyu renk alicam.
Ozaman sandalyeler yalan olacak.
Suan sandalyeleri istedigim renk alsam koltuklar gri siritacak.
Napcami sasirdim![]()