- 1 Mart 2010
- 45.418
- 116.107
- 1.123
cok kararsiz kaldimBence sade daha güzel canım![]()

oda sade bogmak istemiyorum odayi
göz yormasin sade yaptirim dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok kararsiz kaldimBence sade daha güzel canım![]()
Bizde gizli icerdik esimle ya da eve almazdik.Devletin verdiği d vitaminin icinde paraben var.
Aksam hemsire arkadasa soruyorm,bilmem hic bakmadım dedi.Dru güvenle verebilirsin demis.
Bir diğeri de arastırma okadr dedi
İyi kızlar seviyorm ama
Biri 2.5 biri 4 yasında bebeleri cola iciyolsr
Tattırıyolar cocuklar gelip gidip istedi.Demek evde iciyorlar.
Ben esime kız bizimle masaya oturmaya baslladıgında bunu siyah bardakla iciyosn ,yads hic icme evde diyırm.
Mükemmel analık iddam yok ama ne bilim cocuguma verdiğim vitamıni de arastırayım yani kacıncı yüzyıldayız
Hayır sonra bunlsrı görüyor koci,sen cok pimpiriksine geliyor is
Evet canim ya desenli tül olmasincok kararsiz kaldim
suan yaptirmam canim zaten camim cok buyuk diil 2.30 falan fonlar 1er mt oluyor cam kapanirEvet canim ya desenli tül olmasinfon yaptircakmisin
benimki 4 e giricek ben zaten rahat 7 yildir icmiyorum kola canim esim icer oda gordu oğlan istedi acı bu çok ddik içer gibi oldi acı dedi bıraktı bende kupaya koyuyordum önceki gün içerken bu acı içmem ddi en azından sakınabildigim kadar yapım banada zaten çiçek diyorlar olsun ben ayran komposto yapiom arada meyve suyu alıyorumDevletin verdiği d vitaminin icinde paraben var.
Aksam hemsire arkadasa soruyorm,bilmem hic bakmadım dedi.Dru güvenle verebilirsin demis.
Bir diğeri de arastırma okadr dedi
İyi kızlar seviyorm ama
Biri 2.5 biri 4 yasında bebeleri cola iciyolsr
Tattırıyolar cocuklar gelip gidip istedi.Demek evde iciyorlar.
Ben esime kız bizimle masaya oturmaya baslladıgında bunu siyah bardakla iciyosn ,yads hic icme evde diyırm.
Mükemmel analık iddam yok ama ne bilim cocuguma verdiğim vitamıni de arastırayım yani kacıncı yüzyıldayız
Hayır sonra bunlsrı görüyor koci,sen cok pimpiriksine geliyor is
bende desenliyi beğendim bende çok sade sevemiyorumcok kararsiz kaldim
TÜl pwrde anlayısım hic yokBen yine duramadim
Evi supurdum
Kapilari sildim
banyoyu temizledim
mutfagi temizledim.
Toz aldim.
Abdest aldim yasin okucam.
Sonra dinlenicem biraz yemege giriscem.
Yatak odasina tul modeli begenemedim bana fikir versenize.
2 kanat yaptircam..
Ama sade mi yoksa dolu bir model mi olsa.
bugun biraz netten baktim bir kac model soyle.
Eki Görüntüle 2555451 Eki Görüntüle 2555452 Eki Görüntüle 2555453
ben yapıyorum kendimde oynuyorum parka gotürunce çok arkadaş edinemiyor sıkılmıyor hem aktivite oluo ikimizde bakan gözlere aldırış etmiyorumOglumda kaynanam, panikataklarim vs gercekden cok detayci bir anne olamadim.
Biraz vicdan azabim var.
Tamam hic hazir mama, kavanoz mamasi vs yedirmedim.
Hep sebze corbalari ilikler vs yaptim.
Ama ne bilim yogurdumu kendim mayalamadim.
Visne sulari erik sulari kompostolar yapmadim.
Ev yapimi dondurmalar yapmadim.
suslu ilgisini ceken mamalar hazirlayamadim.
Psikolojim gercekden iyi degildi ugrasacak gucum yoktu.
Degisik ev aktivitileri,oyunlar bulup oynayamadim.
Ama bilincliyim ya artik
Gucum sagligim yeterse kompostomuda, et sularimida, tavuk sularimida hep kendim hazirlayacagim.
Recellerimi yapacagim.
Akademisyen annenin ev ici zeka gelisticiz el becerisi vs oyunlari var.
Onlari yapip oturup oynayacagim.
Kendimi temizlik, elalem diye paralamayacagim.
Her gun 1 hikaye okuyacagim.
Sonra vicdan azabi kotu oluyo.
Buyuyorlar geriye donup bakinca güzel anilari kalsin istiyorum.
Sahilde deli gibi cimlerde yuvarlanma hayallerim var.
Parkda beraber kayma sallanma.
Piknik yaparken topraga kire bulasma.
Hamak kurup masallar okuyarak beraber uyuma.
Bir suru
Rabbim nasip eder insAllah.
YA illaki iccek ama benim kocam götürüp verse kıyameti koparırım.benimki 4 e giricek ben zaten rahat 7 yildir icmiyorum kola canim esim icer oda gordu oğlan istedi acı bu çok ddik içer gibi oldi acı dedi bıraktı bende kupaya koyuyordum önceki gün içerken bu acı içmem ddi en azından sakınabildigim kadar yapım banada zaten çiçek diyorlar olsun ben ayran komposto yapiom arada meyve suyu alıyorum![]()
Un,irmik yag ile kum yapıp eski küvetine dölüyorm dedi arkadas.ben yapıyorum kendimde oynuyorum parka gotürunce çok arkadaş edinemiyor sıkılmıyor hem aktivite oluo ikimizde bakan gözlere aldırış etmiyorum![]()
Anam bizim eve habersiz kimse gelsin istemiyorum sırf bu yüzden ev oyuncaktan geçilmiyor dun bi poşet oyuncak yaptim atılacak kırık dokuk getirmişlerdi artık gittiler iyice bide topladim bi poşet onlarında kaldırdım özledim az onları kıymet bilmio böyleUn,irmik yag ile kum yapıp eski küvetine dölüyorm dedi arkadas.
Rahat 1 saat oynuyormus.Kovalarla faln
Ortalık batıyormus ama yapcak bisey yok![]()
Cocuklu eve habersiz kimse gitmesin mümkünse 1 hafta önceden haber versinlerAnam bizim eve habersiz kimse gelsin istemiyorum sırf bu yüzden ev oyuncaktan geçilmiyor dun bi poşet oyuncak yaptim atılacak kırık dokuk getirmişlerdi artık gittiler iyice bide topladim bi poşet onlarında kaldırdım özledim az onları kıymet bilmio böyle
o stor zebra bana zor geliyo kuzu ben 2-3 ayda bir cikarip yikicam batiyo banaTÜl pwrde anlayısım hic yok
BENim ev komple zebra perde.Annem hala su eve bi perde yaptır ben vercem neyse parası diyo
Hicc tüldü güneslikdi ugrasamam diyorm.
Senede 2 kez yıkatmaya yolluyorz,arada koci cıkartıp siliyor mis![]()
cok kararsiz kaldim yawbende desenliyi beğendim bende çok sade sevemiyorum![]()
ay burada guvenlik ariyo gelen gideni en azinda 4-5dk ek surem olur cat kapi biridr gelseCocuklu eve habersiz kimse gitmesin mümkünse 1 hafta önceden haber versinler![]()
Bende hic sevmiyorum.Anam bizim eve habersiz kimse gelsin istemiyorum sırf bu yüzden ev oyuncaktan geçilmiyor dun bi poşet oyuncak yaptim atılacak kırık dokuk getirmişlerdi artık gittiler iyice bide topladim bi poşet onlarında kaldırdım özledim az onları kıymet bilmio böyle