• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizin amaci su bunu hani salak biri bile anlar.
Sende yiyelim icelim.
Bana masraf olmasin, hazirlamim, evim kirlenmesin.

Sen pisir, sen hazirla, sen hizmet et, olan senin butcene olsun, senin evin kirlensin.

Babannem derdiki elden gelen öğün olmaz.

Milletde yedigini kâr saymak nasil ayip bisi.
Ben kuru ekmek yerim oturur evimde yerim.

Günaydınlar dün aldığım eve taşındık.
Babam nakliyeyi ayarlamıştı sabah adamlar geldi küçücük araba benim eşyam çok sığmaz.
Adamlar lüks eşya bunlar sorumluluk alamayız diye kaçtılar.2 sefer yaptıracaktık.Çok da pahalı olur asansör 2 kere kurulur felan dediler başka bir nakliye tanıdıklarına yönlendirdiler.

Neyse geldi o nakliye asansörlü 12 kattan 7 kata 1800 ₺ dediler tamam dedim.Bu eve geldik yatakodasının penceresinin çerçevesi sökülmesi lazım başka bir yerden olmuyor.Altı market altlar kapalı alan.Adamlar çerçeve sökmeyi de bilmiyorlardı.Teyze oğlu elektrikçi elinden her iş gelir çağırdık hem çıktığım evdeki taktığım lambalarımı aldım hem de çerçeveleri söktü.Camdan girdi eşyalar.Son eşya kardeşimin gardrobu pencereden Sığmamış.Asansör gittikten sonra söylediler tek eşya
Kaldı onu binanın asansöründen çıkartalım diye 1 kat merdivenden denemişler duvarlara değmiş.İndim asansöre soktuk tam 7.kata çıkıyor.Kapıcı 0 a çağırıp tartışmış adamlarla indim hemen yasak diyor yönetici talimat vermiş felan.Gitti kapıcı şarterleri attırdı asansör durdu.Bana geldiler aç şunu dedim zaten sabahın köründen beri yorulmuşuz açmıyor babamı aradım evden indi annem babam geldi adam bağırıyor tartışma çıktı.Sanki kapıcı binanın sahibi nerdeyse vuruşacaklardı.Kapıcının evinde de misafir varmış 10 kişi çıktı evden karanlık ortam adam açmıyor elektriği.Sonra binadan biri çıktı Asansör bozulursa diye benden imza alacaklarmış öyle açacaklarmış.Bozulursa yaptırım dedim imza atmadım da.Neyse açtılar da çıktı 1 eşya.Yönetici aradı kapıya köpek bağlasaydınız bu adam yerine dedim.Bu ne ya dedim taşınıyorum insan bir hoş geldiniz der yardıma ihtiyacınız var mı diye sorar bunlar ne böyle.Ben verdim talimatı diyor bugün sen yöneticisin yarın ben olurum dedim.Akşama teyze oğlu eşiyle geldi çerçeveyi camı takmak için kapı açıkmış biri çıkmış
Bunlar da açık diye girmişler.Kapıcı kapıda yönetici ile konuşuyormuş ne ittiriyorsun kapıyı diye kuzene de bağırmış.Adam sorunlu.Geçen de teyze kızım geldiğinde bana da dik dik baktılar diyor.

Evi aldığımız ilk zamanlar annemler tadilata gelmiş kapının şifresini sormuş kapıcının karısına.Kadın söylemiyormuş.Annem de ev aldık tadilat olacak söylesene şifreyi demiş.Benim aklım başımda değil bilmiyorum demiş.Yöneticiye dedim Kadın böyle diyormuş aklı başında değilse nasıl kapıcılık yapıyor.Adam kapıcı karısı değil diyor.Öyle şey mi olur dedim.
Bu adamı tanımayız ama bu adam gıcıklık yapıyor ilk seferden beri dedim duyduğumuza göre kapıcı çıkmak istiyormuş binadan atılayım da tazminatı versinler diye bilerek yapıyormuş galiba.Ama onla uğraşacağım kendi istifa edip defolup gidecek ilk günden rezil etti beni.Ama hakkımı savunduğum iyi oldu sessiz diye üstüme binmesinler

Sende yiyelim icelim.

Sen pisir, sen hazirla, sen hizmet et, olan senin butcene olsun, senin evin kirlensin.

Şu laf tam bu kıza göre lelli “Size gelelim yiyelim, içelim.Bize gelelim gülüp oynayalım.”

Şu laf tam bu kıza göre lelli “Size gelelim yiyelim, içelim.Bize gelelim gülüp oynayalım.”
Rabbena hep bana bu kız😂
Bir de hani kuserim falan kirilirim diye konustuklarina dikkat ediyo.
Yenge yenge hep bi yapici olumlu konusma cabalari.
Hani bi lafini yakalasam ordan yururum aslinda.
Guzel oynuyo

Günaydınlar dün aldığım eve taşındık.
Babam nakliyeyi ayarlamıştı sabah adamlar geldi küçücük araba benim eşyam çok sığmaz.
Adamlar lüks eşya bunlar sorumluluk alamayız diye kaçtılar.2 sefer yaptıracaktık.Çok da pahalı olur asansör 2 kere kurulur felan dediler başka bir nakliye tanıdıklarına yönlendirdiler.

Neyse geldi o nakliye asansörlü 12 kattan 7 kata 1800 ₺ dediler tamam dedim.Bu eve geldik yatakodasının penceresinin çerçevesi sökülmesi lazım başka bir yerden olmuyor.Altı market altlar kapalı alan.Adamlar çerçeve sökmeyi de bilmiyorlardı.Teyze oğlu elektrikçi elinden her iş gelir çağırdık hem çıktığım evdeki taktığım lambalarımı aldım hem de çerçeveleri söktü.Camdan girdi eşyalar.Son eşya kardeşimin gardrobu pencereden Sığmamış.Asansör gittikten sonra söylediler tek eşya
Kaldı onu binanın asansöründen çıkartalım diye 1 kat merdivenden denemişler duvarlara değmiş.İndim asansöre soktuk tam 7.kata çıkıyor.Kapıcı 0 a çağırıp tartışmış adamlarla indim hemen yasak diyor yönetici talimat vermiş felan.Gitti kapıcı şarterleri attırdı asansör durdu.Bana geldiler aç şunu dedim zaten sabahın köründen beri yorulmuşuz açmıyor babamı aradım evden indi annem babam geldi adam bağırıyor tartışma çıktı.Sanki kapıcı binanın sahibi nerdeyse vuruşacaklardı.Kapıcının evinde de misafir varmış 10 kişi çıktı evden karanlık ortam adam açmıyor elektriği.Sonra binadan biri çıktı Asansör bozulursa diye benden imza alacaklarmış öyle açacaklarmış.Bozulursa yaptırım dedim imza atmadım da.Neyse açtılar da çıktı 1 eşya.Yönetici aradı kapıya köpek bağlasaydınız bu adam yerine dedim.Bu ne ya dedim taşınıyorum insan bir hoş geldiniz der yardıma ihtiyacınız var mı diye sorar bunlar ne böyle.Ben verdim talimatı diyor bugün sen yöneticisin yarın ben olurum dedim.Akşama teyze oğlu eşiyle geldi çerçeveyi camı takmak için kapı açıkmış biri çıkmış
Bunlar da açık diye girmişler.Kapıcı kapıda yönetici ile konuşuyormuş ne ittiriyorsun kapıyı diye kuzene de bağırmış.Adam sorunlu.Geçen de teyze kızım geldiğinde bana da dik dik baktılar diyor.

Evi aldığımız ilk zamanlar annemler tadilata gelmiş kapının şifresini sormuş kapıcının karısına.Kadın söylemiyormuş.Annem de ev aldık tadilat olacak söylesene şifreyi demiş.Benim aklım başımda değil bilmiyorum demiş.Yöneticiye dedim Kadın böyle diyormuş aklı başında değilse nasıl kapıcılık yapıyor.Adam kapıcı karısı değil diyor.Öyle şey mi olur dedim.
Bu adamı tanımayız ama bu adam gıcıklık yapıyor ilk seferden beri dedim duyduğumuza göre kapıcı çıkmak istiyormuş binadan atılayım da tazminatı versinler diye bilerek yapıyormuş galiba.Ama onla uğraşacağım kendi istifa edip defolup gidecek ilk günden rezil etti beni.Ama hakkımı savunduğum iyi oldu sessiz diye üstüme binmesinler
Ne bicim is öyle yaw.
Asansore genelde izin verilmiyor bunu bildigimden guvenlige yinede sordum.
Sorun diil asansorun birini size ayarlarim ben o gün 2 saat dedi.
Allah razi olsun.
2 asansor var 3 blok burasi 2 Kapici var.
Hepsi yardim edelim memnun edelim cabasindalar.
Servis getiriyorlar zile bilee basmiyorlar rahatsiz ederiz diye.
Bizim petekler yeni 1 tanesi pek isitmiyo esim kapiciya sormus dun sabah abi ben gelim bakim havasi tam alinmamistir demis hemen..
Copun bazen unutuyorum saatini zile basip soruyorlar var mi cöp diye.

O adamin amaci odur kesin.
Atsinlar beni kafasinda.
Burada yonetici yok idare var.
idari bir bina var 2 katli.
satis ofisi, aidat yatirilan yer, yonetim falan hepsi oraya bagliymis.

Ne bicim is öyle yaw.
Asansore genelde izin verilmiyor bunu bildigimden guvenlige yinede sordum.
Sorun diil asansorun birini size ayarlarim ben o gün 2 saat dedi.
Allah razi olsun.
2 asansor var 3 blok burasi 2 Kapici var.
Hepsi yardim edelim memnun edelim cabasindalar.
Servis getiriyorlar zile bilee basmiyorlar rahatsiz ederiz diye.
Bizim petekler yeni 1 tanesi pek isitmiyo esim kapiciya sormus dun sabah abi ben gelim bakim havasi tam alinmamistir demis hemen..
Copun bazen unutuyorum saatini zile basip soruyorlar var mi cöp diye.

O adamin amaci odur kesin.
Atsinlar beni kafasinda.
Burada yonetici yok idare var.
idari bir bina var 2 katli.
satis ofisi, aidat yatirilan yer, yonetim falan hepsi oraya bagliymis.

Burda da 2 asansör var 8 katlı yük asansörü olması lazım biri muhtemelen öyle kullandırmak istemiyor.Belediyeyi arıyormuşsun geliyorlarmış kardeşim nerde yük asansörü deyip ceza yazıyorlarmış şeytan diyor ara gelsinler uğraşsınlar bana yaptıklarını çeksinler.Eski sitemdeki görevli kadın çok iyiydi taşındığımıza çok üzüldü.Binada çok sıcak su harcıyorlar çıkartalım demişlerdi eski eşim ve ben biz memnunuz çıkartmayın 54 daire paylaşıyoruz ne var yaksalar öderiz fazla bişey de tutmuyor sorun yapmayın diye arkalarında durmuştuk.Bize insan olana insan oluruz burdaki cidden sorunlu

Rabbena hep bana bu kız😂
Bir de hani kuserim falan kirilirim diye konustuklarina dikkat ediyo.
Yenge yenge hep bi yapici olumlu konusma cabalari.
Hani bi lafini yakalasam ordan yururum aslinda.
Guzel oynuyo
anca ağzı laf yapıyor
ama eli iş yapmıyor
yaranıyımda beni sürekli çağırsın birileri diye

Sende yiyelim icelim.

İyi yere dükkan actı
Sende yiyip icelim,bizde gülüp gecelim oldu😏

Bugun deli kargo geliyoo Guvenlik cildirmistir😂
Bazen aramiyor artik pes ediyorlar
Malum tum eksikleri int. hallediyorum masamda tulüme, kapi onu paspasimdan hindistan cevizi yagima dus jelime kadar🤭
Adam artik kargonu yolluyorum diyip kapatiyo derken yine kargo icin aradi suan ayy adam hakkimda ne dusunuyo acaba.
Nekadanda masrafli diyordur.
Hepside farkli zamanlarda geldi zaarlar.

simdi 2 tayt 1 hamile esofmanim
3 hamis bluzum oldu.
1 hamis esofmanim ve 1 hamis bluzumda kargoda gelir yarina
Evde giymeye daha almam.
Disarida giymek icin 3 elbisem var hamile elbisesi olarak almadimda belden kilos geldikleri icin giyilirler.
1 beden buyuk aldim.

Disarisi icin 2 pant 2 bluz alsam yeter.
Bi de hamile kulotlu corabina ihtiyacin var pentide 14tl int. alsammi bilemedim.

Aldiklarimi hep uygun aldim.
Onlarida uygun alirsam masraf etmeden halletmis oluyorum bu işide vesselam.

Artik sirada baby eksikleri baslar.
pijamaydi, gecelikdi hastane cikisiydi besigiydi.
Ozamana kadar bisi almam.
Biriktiririm biraz daha bankada.

Slmlarr
Sabah 7.30 anamla kardesime geldik
Sabah beri kız kucagımdan inmiyor,oglanın pesinde de annem🐒
Aksam nasıl olcak acaba
İssizliğim cıkmıs
9 ay 1015 tl
Bereket versin
İlk ay 507 alckmısın aralıkda
Kardesin calisiyomu gayet iyi gule gule harca kişi rahat gecirirsin en azından dogalgaz parası bende öyle kısa denk gitmisti rahat ettik keşke öyle bi daha gelse para
Bu ay bizde çok sıkışık para yok 50 tl var ay başı gelsin artik

simdi 2 tayt 1 hamile esofmanim
3 hamis bluzum oldu.
1 hamis esofmanim ve 1 hamis bluzumda kargoda gelir yarina
Evde giymeye daha almam.
Disarida giymek icin 3 elbisem var hamile elbisesi olarak almadimda belden kilos geldikleri icin giyilirler.
1 beden buyuk aldim.

Disarisi icin 2 pant 2 bluz alsam yeter.
Bi de hamile kulotlu corabina ihtiyacin var pentide 14tl int. alsammi bilemedim.
İki penye iki pantolonla idare ettim evde olunca daha kolay
Aldiklarimi hep uygun aldim.
Onlarida uygun alirsam masraf etmeden halletmis oluyorum bu işide vesselam.

Artik sirada baby eksikleri baslar.
pijamaydi, gecelikdi hastane cikisiydi besigiydi.
Ozamana kadar bisi almam.
Biriktiririm biraz daha bankada.

Kardesin calisiyomu gayet iyi gule gule harca kişi rahat gecirirsin en azından dogalgaz parası bende öyle kısa denk gitmisti rahat ettik keşke öyle bi daha gelse para
Bu ay bizde çok sıkışık para yok 50 tl var ay başı gelsin artik
YOk cnm calısmıyor
Ya hep öyle kıs basladı faturalar ucyor🤦🏻‍♀️
Allah yardımcımız olsun🤷🏻‍♀️🙏🏻

Güne iki faturayla başladık yahu bu nedir doğalgaz ve elektrik faturam geldim
Doğalgaz 38
Elektrik 115 TL gelmiş o kadar dikkat ettim ki canım sıkıldı vallahi
Hele elektrige çok dikkat ettim çok şaşkınım geçen ay hiç dikkat etmemiştim 96 lira gelmişti dikkat etmesem fatura 200 olurmuş resmen
Çamaşır haftada 2 kere açıyorum 10 günde bir de nevresimler için açıyorum bulaşık dersen 3 günde bir çalışıyor evi iki günde bir supuruyorum o da dik süpürgeyle dondurucu ve buzdolabı birde TV açık
Fırın hiç açmadım bu ay özellikle dikkat ettim mikrodalga ketil hiç kullanmadim ütüyu de gömlekler dışında kullanmadım neyse yapcak bişi yok
Doğalgazda fazla bence abdest alırken bile soğuk su ile alıyorum mutfaktada öyle sadece bı bulasik suyu alıyorum durlarken Falan yine soğuk suyla duruluyorum neyse tasarrufa devam yapcak bişi yok bakalım şu ne kadar gelicem

YOk cnm calısmıyor
Ya hep öyle kıs basladı faturalar ucyor🤦🏻‍♀️
Allah yardımcımız olsun🤷🏻‍♀️🙏🏻
Bakalım bu ay ne kadar gerçek geçen ay 128 geldi baya gelir çocuklar hasta olmasında buzluktan harcıyorum valla derin dondurucu keşke önce alsaymisim sadece meyve alıyorum pazardan

Doğalgaz 38
Hele elektrige çok dikkat ettim çok şaşkınım geçen ay hiç dikkat etmemiştim 96 lira gelmişti dikkat etmesem fatura 200 olurmuş resmen
Çamaşır haftada 2 kere açıyorum 10 günde bir de nevresimler için açıyorum bulaşık dersen 3 günde bir çalışıyor evi iki günde bir supuruyorum o da dik süpürgeyle dondurucu ve buzdolabı birde TV açık
Fırın hiç açmadım bu ay özellikle dikkat ettim mikrodalga ketil hiç kullanmadim ütüyu de gömlekler dışında kullanmadım neyse yapcak bişi yok
Doğalgazda fazla bence abdest alırken bile soğuk su ile alıyorum mutfaktada öyle sadece bı bulasik suyu alıyorum durlarken Falan yine soğuk suyla duruluyorum neyse tasarrufa devam yapcak bişi yok bakalım şu ne kadar gelicem
Haberimiz olmadan zam geliyor marketten ucbes alıyorsunuz 50 tl tutuyo yetişemez olduk paraya ekmegi bayiden alıp buzluga atıyorum ekmek başı 0.50 kuruş karım oluyor hem de güzel

Haberimiz olmadan zam geliyor marketten ucbes alıyorsunuz 50 tl tutuyo yetişemez olduk paraya ekmegi bayiden alıp buzluga atıyorum ekmek başı 0.50 kuruş karım oluyor hem de güzel
Vallahi yetisemiyoruz, şahsen bende durumlar vahim hasta olsak hasteneye gitmek için taksi parası bile yok rabbim yardımcımiz olsun gerçekten

Doğalgaz 38
Bana ne gelcek acaba

dogalgaz gelmis oglum posta kutusunda gormus esime soylim anahtar var onda alsin gelirken.
Firini cok actim o da gelir epey.
Dogalgaz en merak ettigim yani henuz tam yakmadik da nekadar gelecek burda merak ediyorum
Gecen sene isinamadigim eve 450 öduyordum icime oturuyordu.
Gerci burada gelse oturmaz en azindan isindik deriz.
Ama merkezi falan kendin ayarliyorsun ayarini merak ediyorum

Back
X