- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha küçükmüş sen takip et kimse mama ve senin sütümn dışında bişey vermesin haklısın :) ay ama ne tatlıdır o şimdi lokum gibi kokla kokla yeEvt sütüm az
3.5 aylık
Yeşil mercimek patates havuçla yemeğini yapıyorum çok güzel oluyorMenü evet eve bereket getiriyor, dolapta mesela yüz yıldır duran yeşil mercimek var yazık günah onunla güzel erişteli bir yemek yapılabilir çorba gibi. Menü olunca evde ne var ne yok uzun süredir bekleyenler neler vs iyi oluyor, uyabilirsek tabi...
Gunaydunnn
Elektrik 176 gelmis
Gecen ay 273 tü.
Düsürdüm ama yine de yüksek
Ütü cok yakıyo farkındayım ama kızın kıyafetleri ütülemem sart
 kurutma makinasında kuruttum ondan içim rrahartı sanırım
 kurutma makinasında kuruttum ondan içim rrahartı sanırımgünaydın kızlar.. havalar iyice soğumaya başladı..
dün güzel bi haber aldık.. kayınım atandı.
kendisi otobüs kaptanlığı okudu ön lisans.. Aile çalışma ve sosyal hizmetlere destek personel olarak atandı.
dün aradı haber verdi. En az onun kadar sevindim. Kpss çalıştığı yıl çok emek verdi, gözlerimle gördüğüm için sonuna kadar hakettiğini biliyorum.
Allah emek veren herkesin yardımcısı olsun.
Beni sevindiren bi konu da ben bu kayınıma borca 40 gr bilezik ve 1 tam altın vermiştim:) Atanınca veya sabit bi işe girince yavaş yavaş ödersin demiştim. her fırsatta yenge ilk işim sana olan borcumu yapmak diyor zaten.
Altınlarımı yapması beni çok rahatlatacak.. hayırlısıyla o biriktirene kadar ben de köşeye ne atarsam artık..

Yoğurtlu nasıl canım tarif vermek ister misin ☺
İşten eve geldim eşim kızı doyurmuş, müzik açmışlar hopluyorlar. Geldim ben de katıldım:)
Eşim öğleden sonrası arkadaşları ile sözleşmiş çıkmadan ikimiz evi temizledik. Kasaptan ilikli kemik getirmişti onu sabah işe gitmeden suya koymuştum onu bi kaç kere yıkayıp ocağa attım. Kızımın çorbaları için ilik suyu iyi olur.
Eşim çıktı şimdi kızım TV keyfi yapıyor.
Akşam eşimin ısrarına yenik düştüm ve dışardan pişirimciden yemek işini halledecekmiş.
Kayınım da yemeğe gelecek. Neyse en azından mutfak temiz kalır iyi tarafından bakmak lazım.
Bugün bi bebek örmek istiyorum, bakıcı ablaya hediye edefim. Diğer torunu için. Birine yapmıştım. Bu da kız torununa olsun, hem zaöan geçer :)
hayırlı olsun bol kazançlar. Destek personel ne oluyur. Sosyal hizmetlerle çok alakamız var kızımızdan dolayı.
Otobüs kaptanlığı yani şöför olarak atandı. Çok teşekkür ederim. Bu arada kızım 15 aylık ellerinizden öper:)ohh en iyisi ben itiraz etmiyorum evde yemek yoksa :) senin kızın kaç yaşındaydı canım.
Teşekkür ederim kaydettimtabiki :yeşil mercimeği haşladım. Kemik suyu veya normal suyu kaynattım.Haşlanmamış erişte ve haşlanmış mercimeği koydum erişte pişince yoğurt yumurta sarısı ve 1-2 kaşık unu karıştırup suya kattım. Üzerine de tereyağı biber nane.

1 yasına kadar en azından utulemek istiyorım ya.ben pek ütülemedim diyebilirimkurutma makinasında kuruttum ondan içim rrahartı sanırım

1 yasına kadar en azından utulemek istiyorım ya.
Kardesimin kız 4.5 yasında hala ütülüyor

Hosgeldinnn kuzuuuuOoops! uykusu kacanlarda bu gece.
Ya da aksam erken yatinca gece uykusunu almis uyananlarda bu gece de olabilir.
Disaridan okuyup sırf azcik ortalik karistirim diyenler orda kalın.
Gelmeyin burada size göre bisi yok anacım.
y.odamın tulude geldi cumartesi.
Vallahi hem uyguna hem de guzel bir dikim oldu.
icime sindi.
perdeleride netten diktircem bu gidisle.
Gidip gezmek falan gozumde buyuyo.
Baby haberini alan ariyo
Dayim, anneannem, yengem vallahi biri duymayagorsun aninda haber ucuyo
Hemen biz bisi duydukla basliyorlar cumleye bak dikkat et yat dinlenle cumle bitiyo falan.
Tüm gunum zaten isim yoksa cam önu berjere kurulan emekli teyzeler gibi geciyor.
Berjerime kurulup onume zulami alip gelen geceni izliyom.
Gozlugum yoksa bazisini secemiyom falan
Aksam esime aiyy Esra Erolda nooldu biliyomusun diye basliyorum resmen.
Allah askina izleme sunlari diyo
Baby olsada adam benden kurtulsa

4.5 ay son sonraki benHosgeldinnn kuzuuuu
Gece mamasına kalktım
Süt sagdım
Uyku kactı bende de

Haha bu gidisle en az 1 yıl burda beraberiz bacım4.5 ay son sonraki ben
ozamanda sen uyursun dimi yea

refakatci oluruz birbirimize olsunduHaha bu gidisle en az 1 yıl burda beraberiz bacım