- 27 Şubat 2013

- 14.935

- 42.662

- 798

ay bu liseler nasil serbest olmus dün cok sasirdim.
Bizde sinifa dersin ortasinda ogretmen mudur vs girer az sakali saci uzayan erkekleri toplar berbere yollarlardi dersin ortasindan alip.
Kizlarin etekleri saclari surekli kontrol edilirdi.
hele sal bi saclarini aninda toplatirlardi.
Dun cocugun birinin saci bonus inanin yuzu gorunmuyo evladim az kestirde yuzun acilsin alnin sivilce olur annem hava alsin dicektim..
Kizlar zaten tirnakda ojeler, saclar uzun salik, tayt var genelinde..
Özel okul olsa bir nebze anlicam ama degisik geldi bana ya.
Kendimden sonra ilk defa liselilerin arasina girdim.
Arada kaynadim yeminle hepsi dev gibi.
Sabah esime anlatiyorum ozel okul gibi nasil okul o öyle dedim.
Cocugu aldim ciktim.
Kapida ne bir guvenlik var ne bisi var.
Arkamizdan bir adam seslendi uzaktik biz okul kapisindan cikiyorduk bize el salliyo
Guvenlikde oturan adammis hayir el sallamak ne ya.
Otur yerinde sorsana nereye gidiyonuz diye.
Ortaokulda kapiyada kagit veriyorduk izin aldigimiza dair asla yollamiyorlardi.
sonra bana mudur yard. anlatiyor biz saliyoruzda cuma namazina diye sahile kaciyorlar bla bla.
Serbest valla mabal okumasinlar
yaaa sorma. Bizim zamanımızla fark oldukça çok. Ben hiç unutmam saçımı toplayınca çok dağılıyordu kısa Saçlarıma toka takıyordum. Kızıyorlardı. Hele bir tarih hocamız vardı. Bir gün ortaokulda bu ne biçim saç toplamak deyip saçımı çekmişti.tarih dersinden soğuttu beni.
bakalım bizim çocuklarımızla ne kadar farklar olacak aramızda.

valla ben hasta olsam dokunmayın yapayim az diyorum üç dört öğün yemesi cayi meyvesi ıhlamur nasıl aksam olldu anlamadim oglana yaklasma cok ddim dün oğlumu yikadim peteklerde yanıyor ev sicak bugun sıpa hapsiriyi burnu akıyor ıhlamur verdim içti tarhana pisircem isleri bitirdim paspas cektim tezgah batikti toplayip bulasik makinesi actim kuruyanlari topladim nevresim degistim camasir hic bitmiyor az uzandim oruç tutuyorum enerji azaldi