- 1 Mart 2010
- 45.462
- 116.246
- 1.123
sagol canim yaz tabikiaklında bulunsun diye konu geldıkce yazıyorum canım,belki faydam dokunur![]()
Sirayla alim diyorum ama liste uzayip gidiyor masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim yaz tabikiaklında bulunsun diye konu geldıkce yazıyorum canım,belki faydam dokunur![]()
İyi günlerde giy cnm70tl hamile pant. verdim vallahi bögrume oturdu.
Yuru ben sana evde yemek hazirlarim dedim esime yemek falan yemeyelim bi de.
1 de esofman aldim o da 40tl
surda giycem 4 ay
Annem diyoki atma bir yere ben giyerim esofmanlari taytlarigobusu var onun biraz iyi dedim veririm sana
Daha da bisi almam kendime.
Bu nedir abi ya 2-3 model koymus 70-80tl hep.
Soyguncu bunlar yeminle
hastaneye falan cikma gitme isleri olmasa vallahi bellerini indirir asagi evdekileri giyerdim yine para verdiremezdi kimse bana.
Böyle surekli kullanamicam seylere para verince oturuyor icime.
Eve geldik hemen aparatif bisiler hazirladim esime.
Oglanada buzlukdan pide isittim.
Bugunude atlattik.
o ara Sutu kaynattim sogusun mayalicam.
Biraziylada yarin sütlac yaparim.
Ihlamurda attim ocaga tatlidan var 2 dilim onlari yeriz.
Çok akıllılar cidden maşallahkuş kafese giriyor tam kafese yaklasiyorum kapicam(hep kapisini acik tutuyoruz salinca hemen kapiya atliyo balkon teyze.
Kapatmim diye.
Vallahi kuş akli vs diyorlar ya yalan yok öylr kuş beyinli kus akli falan zeka kupu
Gecmis olsun cnmSlm kizlar Banu göz var sende Felak nas ayetel Kürsi oku vakit buldukça bende sabahın körü hastaneye gittim oğlum ateşlendi su parasizligin gözü kör olsun araba yok gece sabaha kadar yıka ateş düşürücü bekledim sabah götürdüm poğaça yaptım okula
Yoğurtlu makarna yapcam dolma biber var yayla corba bugünlük yeter uykusuuzum ev toplu
Sagol canimİyi günlerde giy cnm
O südyeni ben halen kullanıyorumtr_lelli ay lelli bide emzirme sütyeni kalp ben
Allah cıkarandan razı olsun valla napardım boyle kolaylık yok. pentiden almıstım ındırımden 45er liraya bi krem bi siyah .tavsıye ederım
Bu müzikli kitaplardan egitici diye aldım egitimi yarım kaldı cocuumunSağol baby
Aldığın oyuncak pek pahalı yaww hemde bozuk küçük daha senin kiza
kardesim suan maaile annemde,aksm kardesimi de acile götürmüslerBenim oğlan şurubu içince bı kendine geliyo tekrar atesleniuo nolcak bilmiyorum antibiyotiğe de baslamadi
Ay su güvercin dizisi ne kadar güzelmiş![]()
Kayınvalidede ilerleme var sankiİyi aksamlar gızlar
Kvdem geldi börek yapmıs ben de tatlı yaptım
Tursu,nar eksisi,balkabagı,bide boza getirmis(süt olsunmus)
Kıza yun yatak dikmis
Hırka örmüs dügmelerini ben alırmısım
Bide evde kendi ortaokulda taktıgı önlüğü getirmis
Benim bebeyi retro giyiniyo sanıyo kadın
Bukadr sey getirmesine ailecek saskınız
Koci getirdi koci götürdü tabi evlerine
Annem aradı o arada köyden süt getirmisler ondan vermis bi bidon.
Balık yapmıslar biz gidemedik kvdeler gelince balık yollamıs,1 posette kestane yollamıs☺
Anam o yun yataktan banada anne annemden geldi hiç kullanamafim eşim sevmiyor derme ddi bi kez kullandım babam istemişti rahmetli verdim o kullandiKayınvalidede ilerleme var sankiafiyet olsun boza süt yapiyo diye banada ddiler o ara icmisyim bende afiyetle ye gelenleri
![]()
Ay bi ben kullanamdım o emzirme sütyenleriniO südyeni ben halen kullanıyorum
Malum büyük olunca evde normali çıkarıp onu giyiyorum
Ay bizde sasırdıkKayınvalidede ilerleme var sankiafiyet olsun boza süt yapiyo diye banada ddiler o ara icmisyim bende afiyetle ye gelenleri
![]()
Ben pazar günü gezmeden gelince,kızartma yap deseler kendimi balkondan asagı flan atarım herlde yapmamak icinKızlar eve geldik saat 9.30
Hemen makineye çamaşır attım
Kızartma yapmaya başladım bi yandan açtım süpürge tuttum saat geç oldu ama yapacak bşey yok Allah'tan alt kattakiler kalabalık yaşıyo bence duymadılar benim sesi
Eşim 1 saatliğine uyumuştu uyandırdım yemeğini yedirdim çayını içirdim işe gönderdim
Şimdi çayımı içip çamaşırları serip doğru yatağaaa
Hiç sevmiyorum evde iş beklerken dışarı gezmeye gitmeyi