• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sabah markete cıktım
Migros 25 tl;kücük kavurma,organic yumurta,türk kahvesi
Bim;13 tl;mantı,elma sirkesi,ac bitir cecil peynir.
Paralar uçuyor resmen h başı eşim 200verdi bugun arkadaşa ciktim minibüsle gitmek 7 tl nerdeyse gitgel 6 tl ekmek meyve suyu gelirken paşam ariyo sigara istio 15 para bitti diyorum naptin ki diyor ben çıkmadım evden diyo :KK11: nan çıkmıyorum eve bekliyosun ddim iki kez 20 ser almış 3 kez sigara kaldırmış 100 lira sana gitmiş sadece ddim disari adım atsan para😝😝

Paralar uçuyor resmen h başı eşim 200verdi bugun arkadaşa ciktim minibüsle gitmek 7 tl nerdeyse gitgel 6 tl ekmek meyve suyu gelirken paşam ariyo sigara istio 15 para bitti diyorum naptin ki diyor ben çıkmadım evden diyo :KK11: nan çıkmıyorum eve bekliyosun ddim iki kez 20 ser almış 3 kez sigara kaldırmış 100 lira sana gitmiş sadece ddim disari adım atsan para😝😝
Ay bunların naptınkileri beni delirtiyo🤦🏻‍♀️
Bendeki 100 tlnin karsılıgı 500 tl sanki💆🏻‍♀️

Para hemen bitiyor ya valla aynı durum bende de oluyor. Hatta para kalmıyor. Zulodakinden kullanıp geri koyuyorum ya da karttan kullanıyorum. Hiç birşeye para yetmiyor.
benim kız da uyumadı ne yapacağım bilmem bunun bu uyku düzensizliğinl. Eskiden yatar uyumak isterdi. Şimdi ben uyuyalım hadi diyorum yatırıyorum senmisin diyen🙈 bozuldu uykusu

Bizimki arac fislerini her sene 12 ay tutuyor,yılbasında topluyor😂
Hayır ne gerek var ödemissin zaten
Gecen sene 5400 tl mis benzin gideri,bu sene 3800 tlye düsmüsüz🙋🏻‍♀️
Agustos eylül dogum zamanı pik yapms,git gel.
Dedim onları ananı düğünlere tasırken yaptın🤦🏻‍♀️
Dogumla alakası yok.Hastaneden eve geldiğim gün,komsunun düğününe götürttü kendini kadın💆🏻‍♀️

Bugün de evde olanlardan yedik. Portakal kabuğu reçeli yaptım.
yarın tatlı yapmayı düşünüyorum bir de dereotlu poğaça bakalım yapabilirsem. Güzel bir tatlı tarifi yazarmısınız kızlar tavsiye edeceğiniz

Para hemen bitiyor ya valla aynı durum bende de oluyor. Hatta para kalmıyor. Zulodakinden kullanıp geri koyuyorum ya da karttan kullanıyorum. Hiç birşeye para yetmiyor.
benim kız da uyumadı ne yapacağım bilmem bunun bu uyku düzensizliğinl. Eskiden yatar uyumak isterdi. Şimdi ben uyuyalım hadi diyorum yatırıyorum senmisin diyen🙈 bozuldu uykusu
O uyku düzenleri zaten beni bitirdi.
21.00 da uyurdu gece mamasına kalkardım 3 saatte bir.
Simdi sapıttı 20.00 de uyumak icin aglıyor,22.00 da dikiliyor ayaga🤦🏻‍♀️

bizim o kadarken 19:30 da uyurdu sabah kalkardı.Tabi sen süt veriyorsun.
sonra zamanla saat 22:00 oldu gündüz 2-3 saat uyuyordu. 2 uyku gündüz uykusu. 1 yaşında tek uykuya dönüştü. Şimdi de bazen hiç uyumuyor. O da beni yoruyor. Bir de onların gelişimi için uyku önemli ya 😏

bizim o kadarken 19:30 da uyurdu sabah kalkardı.Tabi sen süt veriyorsun.
sonra zamanla saat 22:00 oldu gündüz 2-3 saat uyuyordu. 2 uyku gündüz uykusu. 1 yaşında tek uykuya dönüştü. Şimdi de bazen hiç uyumuyor. O da beni yoruyor. Bir de onların gelişimi için uyku önemli ya 😏
Büyüdükce düzen kacıyor,disler sıkıntımız.
Agznın suyu akıyor,sürekli husursuz😭
Gündüz uyursa gece ayaktayız.Gececek inss🤗

Aksm aksm ay uyu artk dedim kociye
Yemekten sonra kahve istedi,tatlı istedi,cips yok mu dedi?üzerine meyve istedi.
Bu arada kızı uyutmaya calısıyorz aralarda.
Tam kız uyudu bi ıhlamur mu demlesen dedi💆🏻‍♀️
Sallama yaptım verdim valla😂
Gofret soruyo simdide🤦🏻‍♀️
Catlıcan artk yat uyu dedim.
Deli mi ne💆🏻‍♀️

Aksm aksm ay uyu artk dedim kociye
Yemekten sonra kahve istedi,tatlı istedi,cips yok mu dedi?üzerine meyve istedi.
Bu arada kızı uyutmaya calısıyorz aralarda.
Tam kız uyudu bi ıhlamur mu demlesen dedi💆🏻‍♀️
Sallama yaptım verdim valla😂
Gofret soruyo simdide🤦🏻‍♀️
Catlıcan artk yat uyu dedim.
Deli mi ne💆🏻‍♀️

yahu aynı aynı benim koca da öyle ağzı boş kalmıyor. Diyorum bir ağzın boş kalsın miden dinlensin. Heleki çocukla uğraşırken zor oluyor. Kendi alıp yaptığı da oluyor da toplamak bana düşüyor.
şükür şimdi uyuttum kızı da. En son çare ayağıma yatırdım hoop gitti uykusu var ama istemiyordu uyumayı.kaç yaşa geldi yeni ayakta salladım. Ne tuhaf

yahu aynı aynı benim koca da öyle ağzı boş kalmıyor. Diyorum bir ağzın boş kalsın miden dinlensin. Heleki çocukla uğraşırken zor oluyor. Kendi alıp yaptığı da oluyor da toplamak bana düşüyor.
şükür şimdi uyuttum kızı da. En son çare ayağıma yatırdım hoop gitti uykusu var ama istemiyordu uyumayı.kaç yaşa geldi yeni ayakta salladım. Ne tuhaf
Farkında değiller bu evde bi cocuk var artk.
Napcan uyusunda insan ayaga da alıyor🤣
Bizde aldık bi kere yüzüme baktı güldü napıo bu diye
Sonra bastı yaygarayı🤦🏻‍♀️
Bidaha almadım.
Süpürge sesiyle uyuyoruz bizde🤦🏻‍♀️

Farkında değiller bu evde bi cocuk var artk.
Napcan uyusunda insan ayaga da alıyor🤣
Bizde aldık bi kere yüzüme baktı güldü napıo bu diye
Sonra bastı yaygarayı🤦🏻‍♀️
Bidaha almadım.
Süpürge sesiyle uyuyoruz bizde🤦🏻‍♀️

biz ilk bebek uyku müziği vardı youtube de onunla uyuduk sonra kucağında pişpişle uyudu. Sonra öyle yanımızda yatıp uyudu. Şimdi de odasında yerde katlanan yatak var onunla benim yanımda uzanıp uyuyor arasıra da hemen uyusun diye ayağa başvuruyorum😂

Ay bunların naptınkileri beni delirtiyo🤦🏻‍♀️
Bendeki 100 tlnin karsılıgı 500 tl sanki💆🏻‍♀️
Bide kendime iğne almamıştım yani kuaforu bile erteledim kendim hallettim bir kas aldırmak olmus 15 tl bir poşet şey alıyorum 50 gidio nerdeyse baksan yemeklik yok iyiki buzluga atmistim yazdan arada tavuk kıyma fln iki haftadır haftada 2 3ordan yedik hesap bilmeyen eşi olsa napcak🙄🙄 he he diyorum git sen al lazım olan şeyleri baksın bakalim bende evden çıkmadım harcamadim diycem:KK12:

O zamanlar hep değişiyor kuzu büyüdükçe azalıyor günde 2 kez oglen uyudu ne guzel gunlermis😁😁

Selamlar kızlar bugün çapkın müdürümüz yazdı bana Beren hanım nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun demiş.Ben de iyiym müdürüm siz nasılsınız dedim sizin de yeni yılınız kutlu olsun dedim.Eğitim faydalı oldu mu diyor 😂😂 Pek yüz vermedim.Bu evli adamlar ne isterler bekarlardan

Bir de bu müdürün aynı dönem bir arkadaşı var eğitimde aynı sınıftaydık her sabah günaydın yazıyor geçen eğitimde farklı sınıflara düştük üzülmüş neden dedim Böyle tip tip konuşmalar haşladım bugün benimle bu şekilde konuşmayın hiç hoşlanmam dedim sustu.

Akşama doğru hala oğlum aradı gençken beni istemişlerdi ben okuyacağım demiştim.Bu 13 yıllık evli eşi hep annesinde kalıyor düzgün bir ilişkileri yok.Ben evlendiğimden beri hep dua etmiş ayrılayım diye şimdi eşine boşanma davası açmış kadın da bunu istemiyormuş.Bugün akşam aradı beni işe gidiyormuş bizim iş yerinin ordan geçerken camdan görmüş beni napıyorsun niye aramıyorsun diyor.Neden arayım dedim evlenmeyi düşünmüyor muymuşum hayır dedim düşünmüyorum.Sinir etti beni bir de bunu haşladım teli kapattım Whatsaptan bu yaz benle evlenecekmiş bunu yazmış.Özgüvene bak acayip sinir oldum açtım ağzımı yumdum gözümü ben seni sadece kuzenim olarak görüyorum aksi bişey olamaz aklına bile getirme dedim.Çocuğum var diye mi diyor.Terbiyesizleşme dedim.Sildim numarasını.Bir daha rahatsız ederse babama söylerim sonu kötü olur.Halam da geçenlerde anneme imada bulunmuş annem de halama çıkışmış öyle bişey olamaz diye.

Sabah da baktım çiçek sepetinden biri orkide ve çikolata yollamış.Bir kaç sene önce görüşmek isteyen bir çocuk vardı reddetmiştim.Geçen işlemi vardı yardımcı oldum.Teşekkür babında yollamış.Sonra da mesajla niyetini yazıyor.Cevap vermedim

Ay daha neler neler bu erkekler neden böyle fırsatçılar acayip sinirim bozuldu. 😡

Back
X