- 20 Ağustos 2019
- 3.213
- 7.409
- 158
- 40
Sorun yaşadığın dönemde gelseydi. Bir şans verirdin ama şu saatten sonra gelmesi çok saçmaBabam barışırsan Ankara’yı terkeder giderim diyor
Barışmam zaten asla öyle birşey olamaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun yaşadığın dönemde gelseydi. Bir şans verirdin ama şu saatten sonra gelmesi çok saçmaBabam barışırsan Ankara’yı terkeder giderim diyor
Barışmam zaten asla öyle birşey olamaz![]()
Bilmiyorum ne diye gelmiş daha gelmedi galibaAaaavarmı bi gelişme?ne biçim insanlarmış bunlar ya, o kadar olay oldu,mahkemeler filan o zaman nerdeymiş babası?Boşanma olmadan öncr arayıp sorsaymış.hayır saçma sapan bişey çıkabilir arkasından.Yok cidden barışmak gibi bir teklifle gelirlerse kamera şakası gibi olur.
Canım daha gelmedi galiba gelde duyardımberen_naz ex kp ulasmismi babana
Aynen bu saatten sonra olmaz zaten.Denenmişi denememek lazımSorun yaşadığın dönemde gelseydi. Bir şans verirdin ama şu saatten sonra gelmesi çok saçma
Yaaa yerimyaaainsallah kuzucum
ilk gorenlerden olcaksin direk sana aticim fotisiniteyzosu
Ahh öyle dümdükk yüzümeee
Çomak sokuciimmm aralarina.
Ben kendim sahsimi ele alirsam keske onceden yapsaydim diyorum acikcasi.
Kendimi elestiriyorum he baskasi elestirince tirnaklarim cikiyo o ayri tabi de.
Kaynanam durumlari, bilinmezlikler, onumu gorememe, esimlerin dukkanin batmasi, issiz kalma durumlari vs vs hepsinin ard arda gelmeside beni cok engellemisti.
Herseyi rayina koydugumuzda da oglum neredeyse ilkokulu bitiriyordu.
Bu seferde bir rahatlik geliyor.
Buytmusun, gece uyanma yok, wc hallediyo, banyosunu yapiyo, veriyosun yiyo, kendi giyiniyo falan falan bir suru rahatlik geliyor.
Ama bukadar ara acilsin ve yaş almak istemezdim.
Esim 45 yasina geldi.
Ben oldum 35.
Artik vucut bazi seyleri kaldirmiyor.
Eski dinc halim, enerjim yok acikcasi.
Esimde keza oyle.
Bir defa kafalar dolu kafa kaldirmiyo.
Gecen lcw bir cocuk öyle agladiki kafam zonkladi olay mahalini terk ettim.
Benimkinde napcam hic bir fikrim yok.
Ama yapaydim oglan ortaokula baslamadan simdi 1.siniftik.
En azindan kendi isini goruyor kivami aldirirdim.
Boyle detayli dusununce pismanliklarim var.
Ama Rabbim böyle nasip etti demek.
Kesinlikle nasip. Ne varsa nasibimizde onu yaşıyoruz. Biz de 2013 şubatta tam çocuk olayına başlamıştık. Öncesi de bir kaç ay doktor kızamıkçık aşısı yapmıştı bana birkaç ay beklememizi söylemişti. Kasım da doğsun diye hesaplayıp şubatta çalışmalara başlamıştımKesinlikle nasip
Ben ilk düsündüğümde olaydı 4 yasında olacaktı cocuk simdi
Nasipden ote koy yok iste bacım![]()
Mesajı görünce yazmadan edemedim canım benim de 2 kızım var büyük 13 yaşında küçükğüm 16 aylık iyili böyle mesafeli olmuş küçüğüm tam bir atom karınca ancak başedebiliyoruz
Yaşları arası az oldaydı birinden birini ihmal edebilirdim sanki
Ama rahatlığa gelince gerçekten çok alışmıştım ilk zamanlar gazdan dolayı zorlandım ama şuanda rahatladım yanihayırlı doğumların olur canım inşallahhhh❤❤❤❤
![]()
Benimki öyle olursa esim deli olur.
Adam yaramaz olsun istiyor(basina gelecekleri bilmiyor tabi uslu cocugumu buyuttuk sakin sakin)
O istiyor ki tepeme ciksin, cekistirsin, sirnassin o öyle seviyor
Lina da zor aslında benim eltimin kızının ismi. Kayınpederim ismi söyleyemiyorAlyoş ,Alyakuş ben cok takarim boyle seyler huyum vardir boyle.
Ondan tatlis geldi kulagima.
Esimde begendi.
En fazla iki çocuk bence bu devirde zor çok çocuk. Büyük konuşmak istemiyorum elbet çok mücadele verdim çocuğum olması için ama hiç gerek yok o kadar ömrünü çocuk büyütmeyle geçirmeye. İki çocuğun var oh ne güZel bundan sonraki hayatını da onlarla büyükdükçe ortak şeyler yaşayarak geçirirsiniz.Çocuk çok zor bazen bunalıyorum inanki kız okuldan geliyor oğlan cekistiriyo yemek iş aş yetişemiyorum vallahi bazen şöyle kafa dinlemek istiyorum azcik buyuse su oğlan diye kız laftan anliyo eşime kalsa iki sene sonra bidaha he dedim biyere gidemiyorum agliyo sikliyo zirliyo bazen çıldırıyor bi buyuse diyorum
İnsanın yaş geçtikçe limiti zorlanıyor bazen biyere gitmek istesem gidemiyosun arada yaş olacak biraz
YaaaKesinlikle nasip. Ne varsa nasibimizde onu yaşıyoruz. Biz de 2013 şubatta tam çocuk olayına başlamıştık. Öncesi de bir kaç ay doktor kızamıkçık aşısı yapmıştı bana birkaç ay beklememizi söylemişti. Kasım da doğsun diye hesaplayıp şubatta çalışmalara başlamıştımAma tuttu ya en azından kızım kasım doğumlu.
sonra da kasımda soramız gelir diye hesaplarken meğer kızım kasımda doğmuş ondan bir uzun bekleyişimiz olmuş meğer kısmet ya işte. Herşeyin bir nedeni var
Acikcasi o sevgiyi ilgiyi bende gormedigim icin esime hep tembihliyorum.ahh ne çok sevineceksin baba kız aşkına. Ben yaşamadığım için olabilir ama çok bayılıyorum eşimin kızımızı çok sevmesine.
gecen depremde baba demek de pek istemiyorum da yine deprem de aradı kayıtta baba olan annemin eski kocasıbu defa açmadım geri de dönmek istemedim. Şimdi merak ediyor nedense zamanında merak edecekti artık çooook geç. Şimdi onun hiç bir ilgisine ihtiyacım yok
Kesinlikle daha bilincli oluyorsunboşver lellim bana bak 38 yaşında anne oldum tabi enerjim yetmiyor o konuda haklısın ama senin enerjin maşallah benden çok çok iyi görüyorum üstesinden gelirsin inan. Benim annem de 40 yaşında kardeşimi doğurdu. Anneliği daha daha iyi anladı.Yaşadı. Daha olgun anne olacaksın ve tadına vara vara yaşayacaksın anneliği bu defa inan.
Ayy sorma.şimdikiler öyle zaten hayalleri gerçek olacak![]()
Babam linada diyemez gerci.Lina da zor aslında benim eltimin kızının ismi. Kayınpederim ismi söyleyemiyor![]()