• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annem geldi erkenden camasirlari halledemedik kazaklar falan var ıslandi bir defa elde yikamakla olcak is diil.
Serviside persembeye yazdirtcam.
Annem sagolsun yikicak islananlari Allahdan yinede yakin evimiz yuruyerek 5dk.

Gelirken haslanmis fasulye, kavurma, kiyma getirmis.
Buzlugum doldu yine.
4 gibi gelicek yine ben aksam yollarim camasirlari dedimsede dinlemedi pazar arabasiyla cikicam alirim dedi kokmasin.
Oglanada pide alacakmis gelirken Sen yemekle ugrasma aksamlik yap dedi.

Kurufasulye, lahana sarma yapicam bende.

Annem aldiklarimi gormemisti citcitli bady yeter alma daha dedi baya olmus.

Hanımlar mesajlarınızı okuyorum. İyi ki yazıyorsunuz inanın evde bir sohbet havası oluyor sizi okurken. Hatırlayan varmı bilmiyorum biz anneme altın borcumuzu aydan aya yapıyoruz nitekim bitecek gibi değil, annem sıkmayın kendiniz dedi kaç yılda yaparsanız yapın dedi. Allahım çok mutlu oldum. Hemen arabamızı satılığa çıkardık tahmin ettiğimizden önce satıldı ve istediğimiz fiyatın çok üstünde satıldı. Şimdi araba arıyoruz eşim birtane buldu ama son anda satışdan vazgeçtiler biz bütün hazırlığımızı yapmıştık kredide çekmiştik. Üzüldük ama zorlada satın alamayız. Canımız sıkıldı ama daha iyisi nasiptir dedik hayırlısı artık.

Annem yaş aldıkça daha farklı bir kadın oluyor iyi anlamda. Önceden paraya çok düşkündü ama şimdi biraz daha uyumlu
. Ama dün oğlan kardeşim bize gelirken bu yaşıma kadar bir ilk yaşadım bana iki kilo kadar ıspanak yollamış kökleri ve sapları ayrı doğranımiş yıkanmış-süzülmüş dört poşete ayırıp derin dondurucuya koydum. Derin donduru ve buzdolabının da dondurucusu dolu bu sene kış hazırlığını öyle böyle değil çok abartmışım ama öyle bir rahat ediyorum ki anlatamam kızlar. Yazdan patlıcan musakkalık kızartmıştım ne yapacağım demiyorum, ne yapsam diyorum çok şükür bin şükür her halimize. Sabah okula ve işe ev halkını uğurladıktan sonra önce esmalarımı okudum. Etrafı topladım evi havalandırdım. Dünden zaten bütün evi kırklamıştım. Mutfaga bir girdim. Anca çıkabildim akşam için istek üzerine kuru fasulye ve kapama istedi eşim kuru fasulyeyi pişirdim, kapama için tavuk haşladım, soğanı pişirdim, pirinç ısladım artık yemek saatinden bir saat önce kalkar pişiririm.

Annem yaş aldıkça daha farklı bir kadın oluyor iyi anlamda. Önceden paraya çok düşkündü ama şimdi biraz daha uyumlu
. Ama dün oğlan kardeşim bize gelirken bu yaşıma kadar bir ilk yaşadım bana iki kilo kadar ıspanak yollamış kökleri ve sapları ayrı doğranımiş yıkanmış-süzülmüş dört poşete ayırıp derin dondurucuya koydum. Derin donduru ve buzdolabının da dondurucusu dolu bu sene kış hazırlığını öyle böyle değil çok abartmışım ama öyle bir rahat ediyorum ki anlatamam kızlar. Yazdan patlıcan musakkalık kızartmıştım ne yapacağım demiyorum, ne yapsam diyorum çok şükür bin şükür her halimize. Sabah okula ve işe ev halkını uğurladıktan sonra önce esmalarımı okudum. Etrafı topladım evi havalandırdım. Dünden zaten bütün evi kırklamıştım. Mutfaga bir girdim. Anca çıkabildim akşam için istek üzerine kuru fasulye ve kapama istedi eşim kuru fasulyeyi pişirdim, kapama için tavuk haşladım, soğanı pişirdim, pirinç ısladım artık yemek saatinden bir saat önce kalkar pişiririm.

Dün yaşadığım ilçenin büyük pazarı var hafta sonu araba bakmaya gidince bizim semt pazarına gidemedik. Dün pazara gittik Allahım fiyatlar bana hep yüksek gelirdi ama bu hafta biraz daha yükselmiş. Eve sadece soğan-patates-salatalık malzeme ve meyve alıyoruz. Kızlar eşim ödedi nekadar ödedi bilmiyorum ama epey gitti. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler kazanırken fiyat araştırması yapıyoruz öyle alıyoruz ihtiyaçlarımız için kesenin agzı hep açık. Ama çok zor alamayan için.

Biz arabayi 2018 basimiydi 2017 sonumuydu animsayamadim almistik 40bin tl daha degerlenmis.
Esim diyo 130-140dan asagi vermem diyo
Ona kalsa 2020 sonlari satasi varda
Durumlar malum krediye falan bulasamayiz.
2021 ortalari sanirim artik.
insan boyle aldigi sey kazandirinca seviniyor.
Yani aldik ödedik falan napalim hem isimizi goruyor hem de yatirim.

Evi supurdum
epilasyon yaptim
dus aldim.
Sarmaya baslicam ara ogun yapiyorum kuru incir,ceviz,bademle.
Taze sutumde var aksama icerim artik dinlenim yemek isinide halledim.

Babam dun esimi ariyor aksam hafta sonu gelin yemege diyo ya izgara ya da balik yapar.
Simdi öyle pek gitmiyoruz ya ariyor cagiriyor.
Kardesime demiski cunartesi gunu kartimi al lahmacun yaptir ablanlara demis.
O da cikmaya usendim abla saat de olmustu dedi.

Valla uzak olunca daha iyi daha tatli oluyorsun.
Ama su kaynanam sorunu olmasa.
Gercekden tasinmam idare ederim bir sekilde.
Ama bir yuz bulsa kadin aninda damlicak evime fırsat kolluyor.
Simdi merakla bekliyorum bebek olunca bakim gelmeye yeltenicek mi.
Laflarim hazir hic altta kalmicam öylede kotuyum boylede

Dün yaşadığım ilçenin büyük pazarı var hafta sonu araba bakmaya gidince bizim semt pazarına gidemedik. Dün pazara gittik Allahım fiyatlar bana hep yüksek gelirdi ama bu hafta biraz daha yükselmiş. Eve sadece soğan-patates-salatalık malzeme ve meyve alıyoruz. Kızlar eşim ödedi nekadar ödedi bilmiyorum ama epey gitti. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler kazanırken fiyat araştırması yapıyoruz öyle alıyoruz ihtiyaçlarımız için kesenin agzı hep açık. Ama çok zor alamayan için.
Evet piyasa yuksekmis.
Nolcak bakalim böyle

Slm kızlar
Annemden eve geldik
Kızı yıkadık uyuttum
Babasına kitledim avmye attım kendimi😆
D&r dan planlayıcı ajanda aldım %50 indirimli 19.90 a
Bi tane kitap aldım 38 tl toplam orda bıraktım
Migros 40 tl;6lı havlu 9.9,etimek,fraiy el yıkama 6.45,buzdolabı poseti,avakoda,cikolata.
Aksm icin ne yapcam hic bilmiyorm😨
Annemden 2 kilo kadr zeytinyagı aldım
Bez ıslak mendil almıslar babamla.
Mama yedek alcam bende.
Hgs ye biraz para atmamız lazımmıs.
Kocamgil maası cekerken atıver diyo🤦🏻‍♀️
50 tl atarm fazla atmam dedim🤣
100tl kkya aktardm dursun.

Dün bisey duydum sok oldm
Görümcemin kızı babasıyla merkezden inegole okula gidiyodu.
Babası ısten cıktı.
Cock servisle yalnız gidiyomus suan😨
İnegöl gibi yere.
Valla buranın nerde at hırsızı var İnegölde.
Kpder söyledi de ögrendik.
Cocuk sırf özel okula gitsin diye 2.sınıfa giden cocuga eziyet.(bu dönemi tamamlıcakmıs,para vermiyorlar okulda ögretmendi)
Dedim kendi cocuguna bunu yapandan insanlık beklemekle hata yapmısız😒

Hem ben affetcem hem üste 12 bin vercem🤦🏻‍♀️🤣
Valla bu sefer okadr para verdim diye hakkımı helal etmem😆

Eklentiler

• A415FCB4-B9C2-4C37-B8FB-8DF8C45748E0.webp
    A415FCB4-B9C2-4C37-B8FB-8DF8C45748E0.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 120
Sarma 1 sıra kaldi🙄
ya ben mi bu ara daha az yapiyorum yemekleri erbaslarmi istahli anlamadim gitti.
Sozde dedim yarin evde diilim yemek kalir.
1 tabak cikar iste.
Gelince yine yemek yapicam🤦‍♀️

Mutfagi topladim.
Meyve cay faslina geceriz tatli falan biside yapmadim.
cerezle yesinler napim

Sarma 1 sıra kaldi🙄
ya ben mi bu ara daha az yapiyorum yemekleri erbaslarmi istahli anlamadim gitti.
Sozde dedim yarin evde diilim yemek kalir.
1 tabak cikar iste.
Gelince yine yemek yapicam🤦‍♀️

Mutfagi topladim.
Meyve cay faslina geceriz tatli falan biside yapmadim.
cerezle yesinler napim
Bence senin küçükerbaş tam ergenlik döneminde olduğundan çok yiyordur :) bizdede var birtane .Erkek çocukları 13-20 yaş arası baya çok yiyorlar,insan inanamıyor bazen.Büyüme aşamasında çok yiyorlar ama yakıyorlarda

Kızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa

Bence senin küçükerbaş tam ergenlik döneminde olduğundan çok yiyordur :) bizdede var birtane .Erkek çocukları 13-20 yaş arası baya çok yiyorlar,insan inanamıyor bazen.Büyüme aşamasında çok yiyorlar ama yakıyorlarda
ya belkide🙈
surekli tasiyo mutfagi.
Herzamanki yaptigim olculer tencereler ebatlar.
2 gunluk yaparim hep gununde biter oldu

Kızlar merhaba benim danışmak istediğim bir konu var şuan yaklaşık 5000 tl birikmiş param var. Ben bu parayı değerlendirmek istiyorum ? Ve elimde oldukça arttırmak. Katılım bankasına mi yatırsam. Altın mı alsam yoksa tl olarak bankada mı kalsa
tl bankada durmasin
Eger yakin zamanda en az 1 sene bozdurmicaksan altin al.
Ama yok ben sıkısırsam bozarim diyorsan doviz alabilirsin
Altin kisa vadede kazandirmiyor.

ya belkide🙈
surekli tasiyo mutfagi.
Herzamanki yaptigim olculer tencereler ebatlar.
2 gunluk yaparim hep gununde biter oldu
:) izle ve gör diyorum.Ah bu ergenler ağızlarıda hiç durmazki.Bizimki 1 öğünde 2.5 kıymalı pide yeyip üstüne atıştırabildiği için diyorum.Değirmen gibi öğütüyorlar 🤣

:) izle ve gör diyorum.Ah bu ergenler ağızlarıda hiç durmazki.Bizimki 1 öğünde 2.5 kıymalı pide yeyip üstüne atıştırabildiği için diyorum.Değirmen gibi öğütüyorlar 🤣
benimkide öyle valla 1 buyuk boy pizzayi gomuyo ne ara
Eskiden dombiliydi bi de😂
gobek tshrtu kaldiriyordu simdi boya gittikce zayifladi.
Hatta diyet falan mi yapti dediler
Artik eritiyo yediklerini

Back
X