- 1 Mart 2010
- 45.475
- 116.272
- 1.123
Bir de sey insani dusundurur sahsen ben dusunurdum.benim bir kaç duyduğum ailele şöyle bizim blokta var koruyucu ailelik yapan babası hapisteymiş annesi konusunda bilgim yok. Biri daha var bildiğim onlar da 3 kardeşmiş hepsi ayrı ailede şuan. Anneleri hayat kadınıymış ondan dolayı devlet çocukları görmesine izin vermiyormuş. Baba da bakamayacağınu düşünüp vermiş yuvaya, bir de arkadaşım vardı gönüllü annelik yapan o çocuğun da annesi babası boşanmuş babası hapisteymiş. Annesi yeniden evlenmiş çocuğu oraya bırakmış. İşte anne yeni kocası istemedi diye bırakacak kadar pislik işte ne diyeyim.
İşte yapıyorlar bilinçsiz adam duyunca ortadan kayboluyor. Zaman da geçmiş olıyır çare doğurup oraya bırakmak oluyor.
ben de bahçelievlerdeki yerde çalışmayı çok isterdim ve oradan grçerken içimde uhte kalmıştı. Allah böyle oraya da girmemi nasip etti. Bize de yasak girmek. O gün ancak elimizdeki imzalı evrakla girebildik. Bekleme salonunda beklettiler. Çocukların olduğu yere asla sokmuyorlar.
Hani cocugu aliyorsun tamam evladin oluyor sonra anne baba ortaya cikiyor helede pisliklerse öyle hayat kadini hapise girmis belali vs.
Cocugun aklini celerse
Biraz aile zenginse vs Cocuk resit olur gider mi falan.
Yani bilmiyorum karisik ya.
Bizimde bir akrabamiz var boyle bebekken sizin gibi aldi simdi kiz 18yasinda.
Annesi falan ortadami hic soramadik cunku herkese kendi cocugu gibi gostermek istedi.
Bizi dahi kendi cocugu diye biliyoruz zannediyor.
Anneannemin akrabasi bu kadin anneannem soyledi bize tembihledi kimse bilmiyor sizde sakin soylemeyin bisi diye.
Kadin herkese tupbebek yontemiyle hamile kaldim riskli dedi.
Hatta isten cikti o donem 6 ay falan gizli sakli yani kimse bilmedi.
Sonra dogum yaptim diye bebegi sahiplenince cikti ortaya.
Simdi masallah öylede guzel ki kız uniye hazirlaniyor bu sene mimarlik istiyor caliskanda.
Sanirim cocuga ileride soylemesinler bilmesin kimse diye boyle bisi yapmak istedi