• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

benim bir kaç duyduğum ailele şöyle bizim blokta var koruyucu ailelik yapan babası hapisteymiş annesi konusunda bilgim yok. Biri daha var bildiğim onlar da 3 kardeşmiş hepsi ayrı ailede şuan. Anneleri hayat kadınıymış ondan dolayı devlet çocukları görmesine izin vermiyormuş. Baba da bakamayacağınu düşünüp vermiş yuvaya, bir de arkadaşım vardı gönüllü annelik yapan o çocuğun da annesi babası boşanmuş babası hapisteymiş. Annesi yeniden evlenmiş çocuğu oraya bırakmış. İşte anne yeni kocası istemedi diye bırakacak kadar pislik işte ne diyeyim.
İşte yapıyorlar bilinçsiz adam duyunca ortadan kayboluyor. Zaman da geçmiş olıyır çare doğurup oraya bırakmak oluyor.
ben de bahçelievlerdeki yerde çalışmayı çok isterdim ve oradan grçerken içimde uhte kalmıştı. Allah böyle oraya da girmemi nasip etti. Bize de yasak girmek. O gün ancak elimizdeki imzalı evrakla girebildik. Bekleme salonunda beklettiler. Çocukların olduğu yere asla sokmuyorlar.
Bir de sey insani dusundurur sahsen ben dusunurdum.
Hani cocugu aliyorsun tamam evladin oluyor sonra anne baba ortaya cikiyor helede pisliklerse öyle hayat kadini hapise girmis belali vs.
Cocugun aklini celerse
Biraz aile zenginse vs Cocuk resit olur gider mi falan.
Yani bilmiyorum karisik ya.

Bizimde bir akrabamiz var boyle bebekken sizin gibi aldi simdi kiz 18yasinda.
Annesi falan ortadami hic soramadik cunku herkese kendi cocugu gibi gostermek istedi.
Bizi dahi kendi cocugu diye biliyoruz zannediyor.
Anneannemin akrabasi bu kadin anneannem soyledi bize tembihledi kimse bilmiyor sizde sakin soylemeyin bisi diye.
Kadin herkese tupbebek yontemiyle hamile kaldim riskli dedi.
Hatta isten cikti o donem 6 ay falan gizli sakli yani kimse bilmedi.
Sonra dogum yaptim diye bebegi sahiplenince cikti ortaya.
Simdi masallah öylede guzel ki kız uniye hazirlaniyor bu sene mimarlik istiyor caliskanda.

Sanirim cocuga ileride soylemesinler bilmesin kimse diye boyle bisi yapmak istedi

Benimde vileda iyi sıkmiyo sulu kaliyor parkeler icin icime sinmiyor tekrar kurulamam gerekiyor falan yorucu.
Tek mop mu alsam acaba diyorum.
Hani bezini yikayip sıkıp takiyolar ya oda oda yikicam sıkıcam takicam artik napim.
Valla bu cok rahat dönüyo sıkıyo,yuvarlak.
O silva galiba dediğin.
Ay onu yıkayacaksam elle silerim daha iyi.Bana zaten bezi yıkaması zor geliyor.
1 odada 3 defa bez yıkıyorm💆🏻‍♀️

Kizim yazma söyle gülüyorum aniden elimde kahve koca bakio bön bön😁😁 bende az dı ekmek krep yaptım bi makine camasir kurumuş topladim bulasik yikanmisti topladim kirlilileri dizdim ortalik topladim yine ortalik cingen çadırı ogluş saolsun bende disari çıktım palamut aldim iki büyük 20 tl oraya markette portakal kivircik az biber ekmek 23 oraya makbulden biraz lokum 3 tl 50 gitti yine eşim nihayet düzenli biyere başlıyacak p tesi artık bi iş aldı ek onu yapcam insallah rahatlarim uzlaşan 300 gitti altın var içinde gün parası verdim ordan bide eltimler geldi oglus a 100 tl verdi kaynim yollamış yarin avm gideris oğlanı oyun parkına götürürüm orda kartına atarım birazini kocama söylemedim fil gibi hortumluyor yoksa parayı :bicak:

Ceyreklik dıruyo mu kız onu vermeyeydin🤣
Aman napcan saglık olsun gideb para olsun.
Bizimki de kızım seni yarın nereye götüreyim kahvaltıya diyo.
Amir maasını almıs baban kızım,onu yiyo dedim😂
Du bakalım benimki normale döncek ins.
Pazartesi kredi var,sana gecerim ben dedi.
Salak ben 500 gec yeter ,200 var hespta dedim.
Deme iste deme ama durmuyorm.
Beni yolmasında kimi yolsun bu adam🤦🏻‍♀️Hazır kaz😒

Hani cocugu aliyorsun tamam evladin oluyor sonra anne baba ortaya cikiyor helede pisliklerse öyle hayat kadini hapise girmis belali vs.
Cocugun aklini celerse

Annesi falan ortadami hic soramadik cunku herkese kendi cocugu gibi gostermek istedi.
Anneannemin akrabasi bu kadin anneannem soyledi bize tembihledi kimse bilmiyor sizde sakin soylemeyin bisi diye.
Simdi masallah öylede guzel ki kız uniye hazirlaniyor bu sene mimarlik istiyor caliskanda.

Sanirim cocuga ileride soylemesinler bilmesin kimse diye boyle bisi yapmak istedi
Benim eşim çok düşünmüştü o konuyu ve karar verip dönmüştü kararından. Sonra zor ikna etmiştim. Tabi biraz çevrenin yorumladının etkisinde de kalıyordu yok severmiyim ya sevmezsem . ya bizi burakıp giderse diyordu. Ben de ona dedim. Ben doğursam da bırakıp gitmeyeceğini nerden bilelim. Nice çocuklar var anne babasını huzurevine bırakan. Ya da anne baba saymayan. İlerisi için tabiki bişey bilemem. Zaten saklasak da 18 yaşından sonra kim olduklarını gidip kurumdan dosyasını istediğinde veriyorlar tüm bilgiyi. Yaşayıp göreveğiz. Tanıdığım büyük çocuğu olam iki ailede öyle bir durum görmedim.

kızzz Allah seni emi at kenara yahuuuu🤣🤣🤣

Cıkmayın evden vlla cıkınca gidiyo🤷🏻‍♀️
A101 27 tl;nescafe kavanoz,cif yüzey temizleyici indirim de 8.95 ,türk kahvesi
Migros 70 tl;yedek mama 59 tl,icecek (aroma cıkarmıs sekersiz )almam daha da bildiğin tarcınlı su🤦🏻‍♀️,bitter cikolata
100 tl yigenime harclık vercem karne icin bu hafta.Bizimki kresde ama karne aldı kuzum🤣
Aksma kalan krepleri kıymalı harcla fırına vercem.

Cocugun aklini celerse

O da dizi cevirmis resmn
Nilüfer di sanırım,kızını bebekken almıs ama kulagına hep fısıldamıs.
Büyürken bilsin diye.
Cocuga söylememek de gereksiz yani.

Biz de bugğn kahvaltı sonrası evde kendi yaptığım etkinliklerle eğitici ve eğlenceli şeyler yapmaya çalıştım. Şimdi uyuturlen de okudum yazdım😀 eşim de diyor acıktım bana da tost yapsana. Sabah kızın tost yerkenki resmini gönderdim de.
ben de dedşm yok sen beğenmezsin kızım beğendim diyor😂 herşeye bir kulp bulacak ya huyu o

Ay inanirmisin sakladım onada ddim sakladım diye biliyorum huyunu çok sikıssa gider bozdurur ben alirim der bide gitti öyle biseler vermem hastalık vs olmassa ddim abdest alırken çıkarıyorum çıkarır unuturum diye attim zulaya😁😁 sağlama aldim😂😂

S
Söyleme kiz kıymet biliyorlar sanki😾😾

Cıkmayın evden vlla cıkınca gidiyo🤷🏻‍♀️
A101 27 tl;nescafe kavanoz,cif yüzey temizleyici indirim de 8.95 ,türk kahvesi
Migros 70 tl;yedek mama 59 tl,icecek (aroma cıkarmıs sekersiz )almam daha da bildiğin tarcınlı su🤦🏻‍♀️,bitter cikolata
100 tl yigenime harclık vercem karne icin bu hafta.Bizimki kresde ama karne aldı kuzum🤣
Aksma kalan krepleri kıymalı harcla fırına vercem.
Aa bende yapiodum üstüne kasar serpip😁

Nihayet takti su zikkim kayisi.
3 mak yikandi bile ascak yer kalmadi.
2 mak yarina artik.
Camasir as topla katla yoktu 1 haftadir🙄😒

Menemen yaptim.
Bulgur pilavi yaptim kendime canim istedi.
evde pilav makarna var ama canim bulgur istedi.

Oglana yemek verdim simdi esim arar.
Banyoyu sildim toz aldim oturdun kaldin daha bisiyle ugrasamicam.

Aynen basemal sosla güzel oluyor.
Krep yapıp atmak lazım aslında difrize.
Pankek atmıstm ben biara cıkarıp yemistik güzeldi.
Ay iyiki buzluk var kuzu bu benimki çalışmıyor diye buzluktan gittim 3 haftadır bi kez pazar gördüm oda balık için meyve salata malzemesi bi kere kiyma tavuk aldim bezelye taze fasulye koz biber çiğ biber kullandım iki kez dolma biber yaprak kullandım iyi oldu yarıya indi derken geçen eltim kaynanama gitti saolsun reçel salça kendi yapio turşu birer poşet bezelye ve taze fasulye yollamış bir buyuk kavonoz yaprak sarmalik ablam geliyo bugun annemlere geçecek bana da gelcek bir kaç gün özledim çocukları 😁😁 araba yok hava soguk p tesi yada sali giderim bende insallah

Ay iyiki buzluk var kuzu bu benimki çalışmıyor diye buzluktan gittim 3 haftadır bi kez pazar gördüm oda balık için meyve salata malzemesi bi kere kiyma tavuk aldim bezelye taze fasulye koz biber çiğ biber kullandım iki kez dolma biber yaprak kullandım iyi oldu yarıya indi derken geçen eltim kaynanama gitti saolsun reçel salça kendi yapio turşu birer poşet bezelye ve taze fasulye yollamış bir buyuk kavonoz yaprak sarmalik ablam geliyo bugun annemlere geçecek bana da gelcek bir kaç gün özledim çocukları 😁😁 araba yok hava soguk p tesi yada sali giderim bende insallah
Ohh afiyetle yiyin cnm💕

Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşimin teyzesi de öyle. Birilerine geldiler diye gösteriş yapmak için gelin gelin der durur. Bir de işte maksat aile dağılmssın herkes saysın. Çocuklar onu sevsin. Tabi gidince de dağıtuyorlar diye sürekli arkalarından toplar. Bir de evi soğuk buz. Mutfak camı sürekli açık. Kendi gelse 2 gece zor durur. Bahaneler üret çocuk hasta oluyor sonra üzülüyorum de gitme. Tatilini çocukşarınla geçirmek istiyorsubdur. Ayy ne sinir olurum böyle şeylere. Çocuğunla başbaşa olmayı da ister insan.
Kız kaç kere aramış kocami gel gel diye yok dedim bebeler hasta cok meraklıysanız gelsin gitmiycem valla kırk yılda bir tatil oluyi evinde yatcam valla

İyigeceler kızlar
Ay bizde moraller bozuk
Kardesim annemle kapısmıs yok yere.
Kadına ne laflar söylemis😔
Annem aradı agladı
Biseyler yazıyolar gruptan ben okuyana kadr kıyamet kopmus.
Aglattı diye annemi babam ara kayna bi posta🤦🏻‍♀️
Olaysız günümüz yok vala.
Bende aradım, haklı da olsan(ki haklı değil)kadını aglatacak kadar laf söylenir mi?
Kadın pesimizde perisan oluyor dedim.
Bana da kızmıstır.

Back
X