• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oda oda ev supurup siliyorum.
Yatakodasi
oglanin odasi
bos oda koridor ve mutfak tamam.
Kaldi yine beni bezdiren salon.
Koltuk altlari falan falan derken cok oyaliyor hep sona kaliyor..
Az bisiler yedim dinlendim devam edicim..

Aksam esim yok malum banyoyu temizlerim o ara da.
Evde durdukca is bitmiyor.
Surayidaa bitirimde uyucam az.

Gelinim mutfaktada bi kvde gelin var,kv herseyini ben yaptım diyo.Gelin setime kadr bozduk düğün borcu ödedik diyo🙄
Kvde ne dese ?E o seti kim yaptı sana🤦🏻‍♀️
E onu da yapbi zahmet😒
Bizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemeğe gelmisti herşeyi yaptı m ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorum

Annem hastanede hala Cumaya kadar orda.
Ameliyat tarihi belli degil.
Cuma diyolarmis pazartesi diyolarmis net bisi yok.
Annemde uyuyamiyorum hic diyo.

Cikmaya usendim ben bugun aksam oluyor zaten daha cikmam.
Disaridan yemeyelim diye ugrasiyorum bisiler pisirmeye.
Oglana arada jest yapiyorum malum evde.
Bu hafta pide lahmacun yedi.
Haftaya dürüm ısmarlarim.

Benim 1 tane kucuk bilekligim var kucuk teyzem almisti
Bilegime olmuyor tabiki sakliyordum altin
Onun uzerine ekleyip isim yazili bileklik yaptircam kiza.
Esimede diyorum minik bir bilezik yaptir 🤗
severim minnos minik guzel duruyor.
Ama gundelik takamam mevlitinde, bayramda falan..
Annem kiziyo çalarlar kizin bilegine yakasina bisi takma diye.
Nazarlikda almam lazim.

ebebekde subat indirimi olcakmis her yil oluyormus bakalim bekliyorum aslı astari var mi.
Agiz mendili alcaktim annem ben dikerim dedi..
Yumusak bez alip dikecek kendi.
Aldim aldim duruldum.
Sıkildım almakdan simdiden 🙄
Paramda bitti

Bizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemeğe gelmisti herşeyi yaptı m ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorum
Benimkide sorsan düğün yaptı
1 oglum var dedi konu komsu ne der dedi(biz düğün istemedik)
Salonun parasını üzerime takılan paralarla ödediler o gece rezillikti.
Bende gecen sene caktım lafı,bi düğüne gittik kociyle.
Nasıldı düğün dediler?Ay dedim rezillikti,tam cıkarken gördük kzın üstünden para alıp,salon sahibine veriyolardı🤣
Halbuki yok öyle bisey😂
Koci aa nezman gördün diyo saf
Dedim sus sen yoktun görmedin😆
Kpder kvdeye baktı hemen.
Hic sesleri cıkmadı.
Salak sanmasın dedim anan beni,herseyin fRkındayım ben dedim.

Benimkide sorsan düğün yaptı
1 oglum var dedi konu komsu ne der dedi(biz düğün istemedik)
Salonun parasını üzerime takılan paralarla ödediler o gece rezillikti.
Bende gecen sene caktım lafı,bi düğüne gittik kociyle.
Nasıldı düğün dediler?Ay dedim rezillikti,tam cıkarken gördük kzın üstünden para alıp,salon sahibine veriyolardı🤣
Halbuki yok öyle bisey😂
Koci aa nezman gördün diyo saf
Dedim sus sen yoktun görmedin😆
Kpder kvdeye baktı hemen.
Hic sesleri cıkmadı.
Salak sanmasın dedim anan beni,herseyin fRkındayım ben dedim.
Yani herkesde öyle degildir belki ama genelinde öyle oluyor
Bende de oyle oldu.
Ama bizde durum soyleydi esim kendi yapti dugunu masraflari kimse arka cikmadi bastan beri.
Kendi cabasiyla birikimiyle falan.

Yani herkesde öyle degildir belki ama genelinde öyle oluyor
Bende de oyle oldu.
Ama bizde durum soyleydi esim kendi yapti dugunu masraflari kimse arka cikmadi bastan beri.
Kendi cabasiyla birikimiyle falan.
Bana söyleseler ben kabul etmezdim
Cünkü bastan annemlerde dedi düğüne gerek yok.
Bosa masraf yapmayın diye.
E noldu üzerimden takılanı salona verdi
Biz 3 sene düğün borcu ödedik
Cünkü hic biseye karısmadılar
Ben nikah yapar,takılanla borclarımı öderdim.
Kocam safı uymus bunlara.

Ayy Allahim bayilazammm
19 yasinda kız kocasini birakmis netten buldugu 18yasindaki cocuga kacmis.
Cocuk madde bagimlisi.
Bi de altinlarini parasini almis yanina cocuga yedirmis.
Babasi kocasi agliyo
Kocasi hala ben seni seviyorum diyo🤮
Kiz ben seni istemiyorum Arifi seviyorum diyo.
Arifi alip gelip babasinin elini opecekmis🤬
Ayy vallahi kusturdular bu ne ya

Nasil cocuklar nasil nesiller yetisiyor.
O kizin malliginami yanayim kocasinin mallaginami tukurim.

aiyy vallahi sistim

Bana söyleseler ben kabul etmezdim
Cünkü bastan annemlerde dedi düğüne gerek yok.
Bosa masraf yapmayın diye.
E noldu üzerimden takılanı salona verdi
Biz 3 sene düğün borcu ödedik
Cünkü hic biseye karısmadılar
Ben nikah yapar,takılanla borclarımı öderdim.
Kocam safı uymus bunlara.
Kocan biliyordur ozaman konusulmustur yani onun soylemesi gerekirdi.
Ben bildigimden esimin cabasiyla oluyor sorun etmedim.

Hıi bende dugun istemedim esim cok istedi kemenceci getirtcem vs vs mecbur hı demek durumda kaldim orasi ayri tabi.

Gunduz anlamadim ama yorulmusum.
Camasir ascam halim yok.
Kendimi gazlıyorum resmen.
Salma kendini oku üfle kalk diyorum.
Zikir ceke ceke is yapiyorum.
Erbaslar bana bakiyo malum ben salarsam yandik.

Ayy Allahim bayilazammm
Cocuk madde bagimlisi.
Babasi kocasi agliyo

aiyy vallahi sistim
Ben de izledim kocası da istiyor hala kadını.
Böyle kadınlar yarıyor demekki 😳

Ayy Allahim bayilazammm
Cocuk madde bagimlisi.
Babasi kocasi agliyo

aiyy vallahi sistim
Çok normallestirdiler böyle şeyleri eskiden evlenmek kolaydı boşanmak zor şimdi öyle değil evlenmek zor boşanmak kolay bence bunda sosyal medyanın payı çok büyük şimdiki gençlere laf söz geçmiyor ne yazikki yapma bile diyemiyorsun ters tepiyor bu sefer daha kötüsünü yapıyorlar bunlar kıyamet alametleri rabbim sonumuzu hayr eylesin

Gelinim mutfaktada bi kvde gelin var,kv herseyini ben yaptım diyo.Gelin setime kadr bozduk düğün borcu ödedik diyo🙄
Kvde ne dese ?E o seti kim yaptı sana🤦🏻‍♀️
E onu da yapbi zahmet😒
Bizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemege sanada herşeyi yaptı sanat esyaciya ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorum
Çok normallestirdiler böyle şeyleri eskiden evlenmek kolaydı boşanmak zor şimdi öyle değil evlenmek zor boşanmak kolay bence bunda sosyal medyanın payı çok büyük şimdiki gençlere laf söz geçmiyor ne yazikki yapma bile diyemiyorsun ters tepiyor bu sefer daha kötüsünü yapıyorlar bunlar kıyamet alametleri rabbim sonumuzu hayr eylesin
Millet internetten habire koca buluyor kız vardı dinde 46 yaşında adam kız 20yasinda kız seviyorum diyo bunlar çoğaldı sonumuzu hayra çıkarsın ortalık iyice bozuldu

Kocan biliyordur ozaman konusulmustur yani onun soylemesi gerekirdi.
Ben bildigimden esimin cabasiyla oluyor sorun etmedim.

Hıi bende dugun istemedim esim cok istedi kemenceci getirtcem vs vs mecbur hı demek durumda kaldim orasi ayri tabi.

Bilmiyomıs güya
Ama inanmıyorm suanki aklımla😏

Selam kızlar ben gece kuşu ancak okuyabildim. Genelde gece kızı uyuturken bakıyorum. Bugün sabah kahvaltı yaptık. Sonra ben evi süpürdüm. Bu kedinin tüyünden süpürmesem deli olucam. Sonra oturduk kardeşimle kahve falan muhabbet ettik. Sonra kızı uyutayım dedim uyumadı. Yemek verdim. Zaten mama sandalyesinde tutana aşk olsun kıpır kıpır düşecek diyorum kızım otur ellerimi yıkayıp alıcam seni ne varsa tehlikeli yapıyor kızdım ağladı zor tuttum düşecek ya. Sonra da saat 17:00 de uyudu. 8 e doğru kalktı akşama buxlukta pizzam vardı onu pişirdim. Kardeşim saçımı boyadı. Çamaşır banyo uğraştım bugün. Kızı yıkayacaktım banyoyu seven kız gelmedi. Teyzesiyle oynuyorlardı tabi. Sonra kardeşim yıkadı onu. Şimdi de zor uyuttum. Ayy bir de uykuya dalıyor üzerini örtüyorum tekmeliyor üzerini komple açana kadar. Bir de kızıyor😅Sen nasıl farkediyorsun yahuuu.

Ya artık tv izleyesim gelmiyor. Zaten çocuk var diye açmamaya çalışıyoruz. Gündüz programlar çok saçma. Dizilerde de o onun kocasıyla diğeri onun karısıyla bir de lüks bir hayat özentisi yaratılıyor. O villalarda acaba kaç insan yaşıyor gerçekte. toplum nasıl olsun işte onları örnek alıyor gençler.
bir de içki bardağı kapatılıyor çocuk onun içinde içki olduğunu nereden anlayacaksa ama silah açık yayınlanıyor. Hep filmler silahlı vurdu kırdılı. Çocuklar silaha özenmesinmi. Ayy neyse çok uzattım. Yani Ele avuca gelir birşey uok gibi tv de.

Düğün konusuna gelince ben de istemedim düğün eşim tutturdu yapalım yemekli olsun. Az kişi çağırdık curcuna olmadı. Takılanlarla da ödedik. Zaten ikinizin de aile desteği olmadı kendi başımıza yaptık. Çok şükür kimseye verecek hesabımızda yok.
Ama nişanlıyken eşimle birgün bayağı kıyamet kopmuştu telefonda bayağı tartışmıştık. İşte neymiş teyzelere diyecekmişki perdeleri onun ailesi yaptı yaptı bilsinlermiş. Bana para verecekmiş onların yanında ona verecekmişim. Sanki destekleri oldu. Kıyafetlerine kadar eminimki bana taktıkları bileziği de eşim almıştı eminim. Çünkü arabayı satmıştı parası bendeydi. Düğün üzeri istedi verdim bir baktım paranın bayağısı yok. Dayıya da 400 verdim demişti 10 yıl öncenin parasıyla. Yani ona 400 verdiyse hoş bilezik alacak güçleri yoktur bence. Ailemin yapıp yapmasığı konusunda laf etmeye hakları yoktu ve onlara ispatlama derdine düşmesine ayar olmuştum. ama tabi o zamanlar eşim teyzem dayım diye ölüp bitiyordu. Bazen diyorum çok şeye sabretmişim ya😅 tabi hep geri döndüren de o oldu kızgınlıklarımda. Tartışma kavgamızda. Şimdi çok değişti tabi. Çocuk çok şey kazandırdı bize. Değişmese belki de şimdi böyle olmazdık.
yine de evliliğin bana kazandırdığı en güzel şey kızım diye düşünüyorum.ve çok kötü bir durum olmadıkça çocuklu evliliklerin bitmesini istemiyorum.Sanki çocukların psikolojisi çok etkilenecek gibi geliyor bana. Bu konuda hassasım.

Back
X