• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben mart gibi koltuklari silmek istiyorum.
Yikaticaktim ama okadar da kirli degiller
yani lekesi yok zaten leke tutmuyor.
Kiliflari yikaniyor.
kollari uzeri silincek.
Kollarini ben silerim govdeyi esime sildiririm 2 camida acariz kurur aksama hatta anneme giderim o gun aksama kadar kurur.
Zaten surekli supuruyorum aralarini uzerini.
Bazalarida esime cektiririm altlarini supurur silerim.

Bugun battaniye, nevresim yika sil supur yaptimda icim ancak rahat etti.
O yastik iclerinin yuzlerini bile 2 ay yikamasam o beni huzursuz ediyor.
Yikayinca bi ohh diyorum.
Nolcam böyle bilmiyorum.

Direniyorum halilari yikamamak icin.
Buraya tasinirken yikamistim balkondan sallandirtmiyorlar kurumaz yikasam.
yazin ancak yikicam ama rahatsiz ediyor beni silemiyorumda.

Ya ben titiz diilim ama takintiliyim.
O halilarin altlarini bile supururum sac toz yapismicak.
o takiliyo gozume.

Son düzenleme:
Biraz babayı devreye sok yani tersleşmesine ikisi birlikte vakit geçirsin
Yada hep birlikte onun da keyif alacağı bişey yapın
Oyun seviyorsa oyun hakkında konuşturun
Hiç ilgimizi çekmesede dinliycez mecbur :)
Cocuk büyütmek zor valla bu devirde
İnternet tel pc bilmem ne iyice zorlaştırdı işi
Tehlikeli yaşlar insan korkuyor
Kesinlikle hep pc, telf.
Bir yasa kadar engelleyebildim.
Saat, sure koydum.
Lafda dinliyordu.
Kapat diyince kapatiyordu ama 1 senedir asla laf dinlemiyor.
Tamam tamam diyo gecistiriyor beni.
Esimde pek orali olmuyordu ama bakti ben uzuluyorum bu halimle yetisemiyorum o artik soyluyor.
Sabah mesela ben 3-4 defa hadi hadi diyorum babasi 1 defa hadi diyince kalkiyor hemen.
Ona pasliyorum artik.

O da sabah gidip kontrol ediyor zaten beraber gidiyorlar.
Aksam erken yatsin diye gidiyor odasina uyariyor.

Bakalim napicaz.

Spagetti hasladim yine az oglan peynirli seviyor yedi.
Esra Erola bakarim biraz sonra bulasik mak. bosalcak.
Dun kardesimin aldigi pastalar hosuma gitti.
Minik bir atimliklardi ama degisik degisik rulo, dilim, ekler falan.
20liralik aldircam esime gelirken.
Kahveyle seviyor erbaslar.
Ben yemesem iyi ama 2 tane yerim yine.
Koca pasta aliyoruz 50-60tl yicez diye kac gun surunuyor.
Boyle hevesi geciyor insanin.

Annemle konustuk o da diyor ki bosver tasima simdi yag pirinc falan aylik al yettigi kadar tasinana kadar zula yapma tasininca ben alirim sana sen cikamasanda ben alir getiririm diyor.
Yani yakinken evet babam cok dusunceli olmasada annem ne eksikse verirdi.
Sordu yine sagolsun kiyman etin falan var mi getirim dedi.
Dedim yok lazim diil var evde.
Buzluk az bosalsin almicam bu ay et kiyma tavuk falan.
Kahvaltilik meyve falan alinir.

Ben mart gibi koltuklari silmek istiyorum.
Yikaticaktim ama okadar da kirli degiller
yani lekesi yok zaten leke tutmuyor.
Kiliflari yikaniyor.
kollari uzeri silincek.
Kollarini ben silerim govdeyi esime sildiririm 2 camida acariz kurur aksama hatta anneme giderim o gun aksama kadar kurur.
Zaten surekli supuruyorum aralarini uzerini.
Bazalarida esime cektiririm altlarini supurur silerim.

Bugun battaniye, nevresim yika sil supur yaptimda icim ancak rahat etti.
O yastik iclerinin yuzlerini bile 2 ay yikamasam o beni huzursuz ediyor.
Yikayinca bi ohh diyorum.
Nolcam böyle bilmiyorum.

Direniyorum halilari yikamamak icin.
Buraya tasinirken yikamistim balkondan sallandirtmiyorlar kurumaz yikasam.
yazin ancak yikicam ama rahatsiz ediyor beni silemiyorumda.

Ya ben titiz diilim ama takintiliyim.
O halilarin altlarini bile supururum sac toz yapismicak.
o takiliyo gozume.
Halı yıkamaya vergec aynı su parasu gidiyo İnanki yoruldugun kar kaliyo geçenlerde oturm odasininkini verdim ben iyide oldu oburunude vercem çocuklar dokuyo üstüne kilim örttüm habire döküyorlar çünkü onuda cirpiyorum

Halı yıkamaya vergec aynı su parasu gidiyo İnanki yoruldugun kar kaliyo geçenlerde oturm odasininkini verdim ben iyide oldu oburunude vercem çocuklar dokuyo üstüne kilim örttüm habire döküyorlar çünkü onuda cirpiyorum
Benim halilar yikanabilir canim
Mak. yikiyorum

Yine duramadim😋
Ilk defa bu ara kek birikmisti buzluga atmistim artanlari.
Ust uste yapinca kenarindan kiyisindan kalmisti.
Truf yaptim attim buzluga.
Arkadaslarim geliyor kahvenin yanina cikaririm hemen.
Bayramdan kalan cikolatalar vardi yine buzlukdaydi onlarida degerlendirmis oldum böylelikle.

Hep buzluga bisiler yapasim koyasim var
Kolaylik oluyor diye ama yer yok.

Yemekler bitti truflarinda yarisini kurtardim🙄
Esim kahvenin yaninda hüp hüp goturdu.
Kardesim ugramisti o da ayak ustu yedi.😁
Ama epey cikolata gidiyor yaw.
Icine uzerine falan derken.
Bimin cikolatarindan alip atmali kenara.
Seker bayraminda gelir cikolata onlarida buzluga atarim yine yenmiyor zaten.

Son düzenleme:
tr_lelli tr_lelli kanguru için neko switch ve Boba 4g çok güzel. Biraz pahalılar özellikle Boba 4g ama 2.el alınabilir. Facebookta babywearing Türkiye diye bir grup var oraya bak istersen 2.el ve çok temiz ürünler oluyor. Eğer alışırsan vazgeçemezsin ki kışın dahada rahat oluyor . kanguru örtüsü diye bir şey var kalın su geçirmez içi polar, çocuğu normal giydiriyorum kazak pantolon kanguru yakoyuyorum. Üzerine de örtü taktım mı hiç üşümüyor. Bel veya sırt ağrısı da olmuyor. Tabi bazıları kullanamıyor , sevmiyor deneyip sen karar verirsin. babyloading87 babyloading87 ve ben kanguru sevenlerdeniz😊 İlk 3, 4 ay da sling kullanmak daha kolay geldi bana , evde de hep slingteydi, ki her gün misafirim vardı tüm işlerimi rahatça yapıyordum .

İyi geceler kızlarr
Ben de bugün bir uyuşukluk vardı öğlen kızı uyuturken uyumuşum onun beşiğine yattık birlikte😂 gayet rahat uyumuşuz. Sonra ben uyandım. Süzme mercimek çorbası yaptım. Fırında beşamel soslu içine pırasa kıymalı hazırladım kreplerin arasına koyup fırına verdim. Kırmızı pancar salatası ve brokoli salatası yaptım. Eşime de sordum açmısın diye. Yemeği sordu off paaaf etti ben de yemeyeceksem söyle acıktım yiyeceğim dedim😀 yok yicem ama şimdi bir hamur bazlama olsaydı tereyağı ve tulum peyniriyle dedi. Ya alem adam benim kocam. 🤣🤣🤣 neyse yedi aa iyi olmuş börek gibi olmuş dedi.
bir de canımı sıktı bugün biraz. Akşam konuşuyorduk. ben de haziranda annemin yanına gidip biraz kalmak istediğimi söyledim. Zaten hazıran sonu yeğenlerin sünneti var dedim. Sonra tatile gideceğiz dedi. Temmuz sonu diyordun dedim. Ayrıca sünnete gitmemem ayıp olur yani. Sonra biraz konuştuk. İşte öyle gidersin böyle falan sonra da diyor ta temmuz ayının kojusunu konuşuyorsun., Ne zaman anneme gidip kalmak istesem hep bir ters konuşması oluyor ya da bana ters geliyor.Bilmiyorum.Havalar ısınınc biraz gidip orada vakit geçirmek istiyorum. Eşim de öyle cins evde tek kalmayı sevmiyor. Bakalım ne olscak inşallah yine didişmeyiz. Gitme konusunda

Evlilikte en sevmediğim şey bu konular oldu hep. Yani özgür hareket etme konusu.
bu arada geçen arkasaşımın biri söyledi eşiyle boşanıyorlarmış. Çok da uzun yıllardır evlilier. Ve hiç hiç beklenezdim onlardan şaşırdım şok oldum. Sebep ise başka kadın mevzusu. Adam bayağı ilerletmiş diğer kadınla. İnsanlara bak ne kadar rahatlar. En çok üzüldüğüm de kızları oldu. Çünkü onlar da evlat edinerek anne baba olmuşlardı. Çocuğa daha bu konuyu anlatmadan boşanma konusunu anlatmak aslında çok acı.

Gunaydın kızlar
Bu sabah erken kalktım
10 a kadr uyuyorum sonra gün yetmiyor🤦🏻‍♀️
Yesil mercimek attım ocaga hemen
Yumurtalı ekmek yaptm kociye,kepekli ekmek yemiyor.E bende ekmek yemem cok,alısmamısım.
Bitiremiyorm.
Yemiceksen alma bana gazlıyosun diye diye yedi🤦🏻‍♀️
Kızın ütüleri var bugun yapılcak.
Ayılmak icin kahve yaptım
O uyurken vileda atcam
Aslında toz almam lazım önce ama ,bibloları falan kaldır indir uyanır🤷🏻‍♀️
Toz alıp süpürge atarım.
Kardesimin kız dün okula gitti,hasta gelmis cocık ya😔
Anlamadık
Sabah gitcekler bakalım ates varmıs ,dr ne dicek😕

İyi geceler kızlarr
Ben de bugün bir uyuşukluk vardı öğlen kızı uyuturken uyumuşum onun beşiğine yattık birlikte😂 gayet rahat uyumuşuz. Sonra ben uyandım. Süzme mercimek çorbası yaptım. Fırında beşamel soslu içine pırasa kıymalı hazırladım kreplerin arasına koyup fırına verdim. Kırmızı pancar salatası ve brokoli salatası yaptım. Eşime de sordum açmısın diye. Yemeği sordu off paaaf etti ben de yemeyeceksem söyle acıktım yiyeceğim dedim😀 yok yicem ama şimdi bir hamur bazlama olsaydı tereyağı ve tulum peyniriyle dedi. Ya alem adam benim kocam. 🤣🤣🤣 neyse yedi aa iyi olmuş börek gibi olmuş dedi.
bir de canımı sıktı bugün biraz. Akşam konuşuyorduk. ben de haziranda annemin yanına gidip biraz kalmak istediğimi söyledim. Zaten hazıran sonu yeğenlerin sünneti var dedim. Sonra tatile gideceğiz dedi. Temmuz sonu diyordun dedim. Ayrıca sünnete gitmemem ayıp olur yani. Sonra biraz konuştuk. İşte öyle gidersin böyle falan sonra da diyor ta temmuz ayının kojusunu konuşuyorsun., Ne zaman anneme gidip kalmak istesem hep bir ters konuşması oluyor ya da bana ters geliyor.Bilmiyorum.Havalar ısınınc biraz gidip orada vakit geçirmek istiyorum. Eşim de öyle cins evde tek kalmayı sevmiyor. Bakalım ne olscak inşallah yine didişmeyiz. Gitme konusunda
Niye acaba istememesi.
Bizde genelde onun ailesi annesi falan yuzunden geriliriz.
Karismam bir yere gitmeme kalmama falan ama annesiyle ilgili mevzu falan olsa tartisiyoruz.
Ben elestiriyorum o laf soyletmiyor falan falan.
Genelde biz bu sebeple geriliyoruz

Baston alsam kacinci ayda kullaniyor ama onu.
Aslinda evet baston pratik hep esimle olsam zaten araba var
Ben asiya parka giderken diye dusundum
Chicco yu önce ana kucağıyla kullanıyorsun sonra onu çıkarıyorsun baston oluyor kesinlikle tavsiye ederim canım

Herkese merhaba.
tr_lelli tr_lelli biz chicco lite way plus aldık. İlk zamanlar için puseti var 7,8 ay onunla kullanıyorsun sonra onu çıkarınca direkt basyiton tarzı oluyor. Hafif ve Katlaması kolay. 2.bir araba yani baston puset almak zorunda kalmadı böylece.

Belki tek eksisi çift taraflı kullanılmaması olabilir, o da puseti bıraktığın dönemden az daha büyüyene kadar bi 2 , 3 ay falan sıkıntı oluyor. Ben yalnızken genelde kanguru kullandığım diğer zamanlarda eşimle araba ile gittiğimiz için açıkçası beni çok zorlamadı . Devamlı araba ile dışarı çıkanlar için belki çift taraflı kullanım rahat olabilir. Bence kanguru kullanmaya alışsan daha rahat edersin, kanguru müthiş rahatlık. Ben bebek arabası ile bile çıksam kanguru hep arabanın altında hazır😊
sevgiler hepinize😊
Aynen biz de bundan almıştık:KK66:

Bu sabah uyanamadim yani alarmi kapattigimi hatirliyorum geri uyumusum.
Bi uyandim saat 8 😳
Zaten 8.30 da evden cikiyorlar.
Hemen kettle su attim sallama cay.
Oglana saralleli ekmek yaptim esim kek kurabiye yedi.
Dedim kogus kalk ama hizli kalk kosar adim kalk🤪
Neyse yine 8.30 da ciktilar.
Len Köfteler demek yarim saatde gayetde hazirlaniyonuz ben niye 7 de uyaniyorum🤔
Cunku esim keyifci cayini alip fox haber izliyo beyimiz sallana sallana.
Babanin evinde de zaten cayin böyle hazir oluyordu sanki diyorum😁

Dun yeminle kardesim nazar etti bana bir agirlik bir agirlik.
Ben kek falan yapip yolluyordum onun is yerine patronlari seviyormus istiyorlardi.
Sanirim esleri pek yapmiyor bilmiyorum.
Kardesimde 15 senedir calisiyor onlarla samimiler.
Anlatiyor yani bizi sanirim.
Dun diyoki valla sana gıpta ediyorlar evde hep pastan boregin oluyo, elin lezzetli, bi de hani tutuyorum ben malum bir suru seyden aferağgat kuafordu cafe cafe gezmem vs kardesimde goruyor neticede onlarin esleride tam tersiymis hatta biri bosanmisti esinin tutumu yuzunden falan ulan millet özeniyor demek Haberimiz yok.

Ama benim cevremde de var ozenen
Iste hep cok var saniyorlar, hic tartismiyoruz saniyorlar bence.
Anlatmadigimdan sebep.
Herkes gordugunu biliyor neticede.

Niye acaba istememesi.
Bizde genelde onun ailesi annesi falan yuzunden geriliriz.
Karismam bir yere gitmeme kalmama falan ama annesiyle ilgili mevzu falan olsa tartisiyoruz.
Ben elestiriyorum o laf soyletmiyor falan falan.
Genelde biz bu sebeple geriliyoruz
evde yalniz kalmak istemediginden. Ee onunla da ben gitmek istemiyorum. Sıkılıyor.çünkü Erkekler işe gidiyor o bayanlarla kalıyor. Zaten izni de yok sonuçta çalışıyor. İznini tatilde kullanacak. Her yıl aralık ayında izne çıkınca giderdik.bu yıl evde geçirdik. Böyle yani durum. Ne olacak biraz evde biz olmsdan kalsa bilmiyorum. He ben gidersem de zaten biraz teyzesinde kalıyor biraz evde kalıyor.
bakıyorum bazı arkadaşlar annesinde 1 ay kalıyor eşleri birşey demiyor. İşte böyle ya😏

Back
X