• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızma kendine sen iyi birisin ve fazlasıyla iyi niyetlisin, bak sen nerdesin onlar nerde. Umut_2019 da katılıyorum ne güzel yazmış. Bundan sonra sen de onlara karşı gardını alırsın. Annemin bu gibi duruma bir sözü var çok da hoşuma gider. Sizin evde yiyelim içelim bizim evde gülelim eylenelim belki daha önce duymuşsunuzdur ama ben pek severim bu sözü.
Ayy nasil doğru demis annecigin.
Gercekden bukadar yuzsuz olabileceklerini dusunemedim.
Cunku ben zaten 8 senedir gorusmuyordum.
Onun oncesinde de bic samimi olmamistim bu kizlarda zaten liseye falan gidiyordu ozamanlar.
Ben gidip gelmezdim.
Huylarini bilmiyordum.
Hep dedim yani utanirlar heralde baktim sonu yok.

Dün anneme dedim ki anne sence ben mi yüz veriyorum? aramiyorum sormuyorum gitmiyorum davet etmiyorum.
Yok kizim onlar yuzsuzler dedi.

.
Boş ver kuzum kendine kötü şeyler söyleme. Bir bakarsan dersini aldın geçte olsa. Bir de hayrın olsun. Rabbim sana kat kat verdi. Kıyaslasan belki maddi olarak kat kat onlardan daha iyisindir.
Amin canim Allah razi olsun.
Rabbim icimi goruyor.
Kalbimin ekmegini yiyorum ben.
Arkadaslarima kendi kardesime nasil davraniyorsam inan öyle agirladim.
Esim hep yapma derken bile ayip cayi bos mu verim diyordum.
Adam malini biliyormus demek ozaman anlayamadim yani.
Seyini cikardilar ama artik.

Günaydın Baby bence kredi kartı ile de olsa al çünkü bu tür raflar sık gelmiyor. Gelmişken al derim. Sonuçta ihtiyaç diye düşünüyorum. Ama son karar senin canım.
Benim burda sok kücük gelmiyo buraya ya😔
Ama yakalarsam karttan alırım aynen
Gecen sefer bize vermediler abla dedi sordumda.
Artk kendileri alıyolar belkide bilmiyorm🤷🏻‍♀️

Kocamın sülalesinin pazar aktivitesi biziz artk
11 de aradı görümcem evdeysebiz gelcz kahveye dedi
Buyrun gelin dedim koci daha yatıyody
13.00 de geldiler
2 görümcem 3 cocjk
Kahveye dediler
Simit börek almıslar
Masa kurdm kahvaltılık flan
Dün kalanlardan cıkardm cay demledim
Kahvenin yanına tramisu ekler cıkardm
Az evvel gittiler
Kıza süt verdim uyuttm
Mutfagı topladm
Oyuncakları kaynatıyorm
Oglan herseyi agzına sokuyo
Oturdm dinlencem

Yemekler yendi şükür h sonu oğlan babası evde kuduruyo valla yarin iş var gider benimki arkadaş gelebilir eltimde kahvaltiya çağırıyor bakalim aksam belli olsun bakalım kıymalı makarna salata yogurt yedik bugun yarin evde olursam karnabahar yapcam makarnadanda var iki tabaklik

Kızlar selam
İki gündür bakamadım. Okuyamadım yazamadım. C tesi doğum gününe gitme telaşımız sonra dönüşte baba bizimle geldi. Bugün de onunla vakit geçirdik. Ayy eltim yine aynı sisteme devam ilk çocuğunda oturma odasında çocuğu uyutacağı zaman misafirlere diğer odaya geçin çocuğu uyutacağım diyordu. İkinci çocukta da aynı🤣🤣🤣 doğum günü oldu pasta yenildi. Herkesi minik odaya geçirdi çocuk salonda uyudu. Yok böyle bişey ya hala gülüyorum. ayy birde babaya demiş ben oğluna söylemeye çekiniyorum gelirken kıyma alırmısın demiş. Zaten adam getiriyor ayrıca burada market diziyor.
Baba Bana dedi markete gidelim ihtiyaçlarınızı alalım. Ben de dedim senin bütçeni zorlamasın. Ne kadar bir limitin varmı dedim😅 o da 500 tl civarı dedi. Tabi burada carrefour var. Pazar günü full kalabalık sıra vs. Dedim baba en iyisi ben internetten alayım o kalabalığı çekmeye uğraşmayalım. Kampanyalara baktım. Sepeti doldurdum hazır beklesin dediö. Tuvalet kağıdu havlu kağıt sıvı yağ bakliyat yumuşatıcı un falan aldım. Sonra baktım kahvaltıdan sonra çıkardı parayı verdi. Eee kesene bereket dedik. Bakalım daha da eksiklerimi alacağım internetten. Kampanyaları takip ediyorum.
beni bayağı götürür. Allah razı olsun.
bugün de eşimle dışarı çıktılar. Bir sürü meyve sebze almış.Ama ihtiyaç bitermi bitmez. Daha kıza ıslak mendil alacağım. Adetli alıyorum hep internetten.
ben de durumlar böyle.

Kızlar selam
İki gündür bakamadım. Okuyamadım yazamadım. C tesi doğum gününe gitme telaşımız sonra dönüşte baba bizimle geldi. Bugün de onunla vakit geçirdik. Ayy eltim yine aynı sisteme devam ilk çocuğunda oturma odasında çocuğu uyutacağı zaman misafirlere diğer odaya geçin çocuğu uyutacağım diyordu. İkinci çocukta da aynı🤣🤣🤣 doğum günü oldu pasta yenildi. Herkesi minik odaya geçirdi çocuk salonda uyudu. Yok böyle bişey ya hala gülüyorum. ayy birde babaya demiş ben oğluna söylemeye çekiniyorum gelirken kıyma alırmısın demiş. Zaten adam getiriyor ayrıca burada market diziyor.
Baba Bana dedi markete gidelim ihtiyaçlarınızı alalım. Ben de dedim senin bütçeni zorlamasın. Ne kadar bir limitin varmı dedim😅 o da 500 tl civarı dedi. Tabi burada carrefour var. Pazar günü full kalabalık sıra vs. Dedim baba en iyisi ben internetten alayım o kalabalığı çekmeye uğraşmayalım. Kampanyalara baktım. Sepeti doldurdum hazır beklesin dediö. Tuvalet kağıdu havlu kağıt sıvı yağ bakliyat yumuşatıcı un falan aldım. Sonra baktım kahvaltıdan sonra çıkardı parayı verdi. Eee kesene bereket dedik. Bakalım daha da eksiklerimi alacağım internetten. Kampanyaları takip ediyorum.
bugün de eşimle dışarı çıktılar. Bir sürü meyve sebze almış.Ama ihtiyaç bitermi bitmez. Daha kıza ıslak mendil alacağım. Adetli alıyorum hep internetten.
ben de durumlar böyle.
cocugu uyutmak icin odayi bosalttirmak mi?
Bir yasima daha girdim.

Günaydın kızlarr
Haftaya gözümüzü masrafla actık
Gece buzdolabım bozuldu
Aksm bi baktım ısık sönmüs koci bakarken kısa devre yaptı adamın yuzune ısık patladı😨
Allah korudu
2 ye kadr ıgrastı yapar mıyım diye olmadı
Difrizi bosalttım sabah anneme yolladım
Etler flan cözülmeden
Baslamıs cözülmeye kızın sütler falan vardı😕
Bakalım bugun servis gelcek ne cıkcak
Cok cıkarsa yeni dolap alırız 7 sene oldu normal.
Seviyorm da dolabımı😕

Kızlar selam
ben de durumlar böyle.
O neymis yahu kücük odada uyuyamıyor mu cockk🤷🏻‍♀️
Nekadr ayıp misafire öbür odaya gecin demek🙈
Bereketli olsun cnm erzaklarınız🙏🏻

Günaydın kızlarr
Gece buzdolabım bozuldu
Aksm bi baktım ısık sönmüs koci bakarken kısa devre yaptı adamın yuzune ısık patladı😨
Allah korudu
Etler flan cözülmeden
Seviyorm da dolabımı😕
Umarim cok cikmaz ama malesef 400den asagi cikmiyor genelde

Selamm gencler.
Yepisyeni bir hafta bereket getirsin insAllah
Dertleride gotursun.

Aksam bulasik mak. bosaltamamistim dert olduydu icime.
cay demlenene kadar mak. bosalttim.
Tekrar doldurdum.
Utu yaptim.
Erbaslari doyurdum.
Oglan tost ayran aliyomus 10tl
Kendine su al dedim su 2tl pahali hem 2tl.icin 10-20tl bozduramam dedi.
Hic babasina cekmemis hep ben😁
Babasi 50tl vermisti 2tl su parasi verdim.

Camlari actim havalansin.
Azicik gunesle ev yaniyor masallah.
Her oda gunes aliyor burada.

Dün tulleri astirdim esime mis oldular.

Oglana kofte patates kizartcam kiyma cikardim.
Dunden etli musakka pilav var esimede.
Banada pirasa😬
Bitirene kadar azicik bikiyorum ama neyse saglikli diye diye ziyan olmasin.

Aiyy herkes kendine almamissin baby almissin diyorlar fena seviniyorum.
Ama tartida kilolari gorunce len nasil baby naa kilolar ortada diyorum.

Ama gercekden istahim yok.
Yiyorum tabiki ama az az.
Midem almiyor fazla olunca zaten hemen rahatsiz oluyorum.

Yarin aşı gunum hem de kan vericem.
Carsamba dr. gidicem muayine 80tl seker yuklemesi kac tl sormadim.
Baska test yok diye biliyorum artik🤔
nst girer dururum son ay (nisanda)

Esim diyoki sabah ruyamda seni kacirmislar diyo 10bin para vardi cekmecede kesin para icin kacirdilar diyorum diyor.
Len 10bin mi ediyorum sadece vicdansiz 100bin falan deseydin keske diyorum.
Ne bilim 10bin varmis diyo.

Alya kizim gelme sen baban bana sahip cikamiyor kaciriyolla sana hic sahip cikamaz diyorum😂

Baby kış günü üzüldüm buzdolabında çok pahalı ins az masraf çıkar
Arkadaşın eltisi neymiş öyle millet dışarı çıksın gitsin yatak odasına milletin ortasından orda sallasin

Günaydın kızlarr
Gece buzdolabım bozuldu
Allah korudu
Etler flan cözülmeden
Seviyorm da dolabımı😕
Geçmiş olsun canım ya. Çok da pahalı buzdolapları. Ben de bu eve geçerken almıştım. Yaz günü bozuldu. Allahtan garantisi vardı. Uzatmıştum garantisini dolabı alırken. Ama yaz günü bayağı uğraştırmıştı beni. İnşallah çok masraf çıkmaz csnım

Baby kış günü üzüldüm buzdolabında çok pahalı ins az masraf çıkar
Arkadaşın eltisi neymiş öyle millet dışarı çıksın gitsin yatak odasına milletin ortasından orda sallasin
Ben de ilk defa onda gördüm. Benim uyutma şeklim misafir varken iki yıldır şöyle odasına geçiyoruz orada uyutuyorum. Gece biz yatmadan uyansa da bebekken odasından çıkartmıyordum. Çıkartsam uykudu dağılacaktı eminim. He şimdi kendisi çıkartmak istemedem de çıkıyor.artık büyüdü. Ama uyumak istediğinde de geçiyor yatıyor. Yerdeki yatak açıksa yastığını alıp yatıveriyor.

Back
X