- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
ayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunucocugu uyutmak icin odayi bosalttirmak mi?
Bir yasima daha girdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunucocugu uyutmak icin odayi bosalttirmak mi?
Bir yasima daha girdim.
O sütüne nazar değdirirsin diye öyle yapmıştırayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunuarkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.
Bazı insanlar öyle MAALESEF çocuklarına karşı asiri ve gereksiz korumacilar. Benim teyzem de çok yaramaz torununu severken şakadan serseri dedim. Ayy kadın çıldırdı. Resmen kesecekti beniayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunuarkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.
yok artık yaaa tövbe yarabbim bi yasıma daha girdimayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunuarkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.
inşallah o yüzdendir vallaO sütüne nazar değdirirsin diye öyle yapmıştır![]()
Kendi alıp emzireymisayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunuarkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.
Erkeklerin okadar detay hani nazar falan dusunecegini sanmiyorum yaO sütüne nazar değdirirsin diye öyle yapmıştır![]()
Bu erkekler bi tuhaf sene saç trasina gitme diyeceksin insallah çabucak buzdolap işin hallolur kuzum ya en pahali elektronik cihazlar insaninn eli kolu bunlar hepGece gece uykum kactı
Mutfak aldı basını gidiyor
Hersey ortada kpnserveler faln
Hic girmek istemiyorm mutfaga suan
Hatta evi bırakıp komple kacasım var
Sabah anama kızı bırakıp kuaföre gitcem
Kociden 50 tl bonus aldım
Ekimde gitmisim en son dibe.
Bana sen niye sac boyatıyonki simdi diyo
Kadın olarK gectiğim icin kayıtlarda olabilir mi dedim?
Deli mi ne
Bayramdan bayrama mı boyatcaz
Yemek yapma derdim yok Allahtan anama cökcez
160 tl hesapta param var 0.5 gr altın alcm kuaför cıkısı.
Annesi falan önünde söylemişse aman karının yanına kimseyi sokma emzirirken diye düşünür benceErkeklerin okadar detay hani nazar falan dusunecegini sanmiyorum ya
He valla 35 tl onun bi trasıBu erkekler bi tuhaf sene saç trasina gitme diyeceksin insallah çabucak buzdolap işin hallolur kuzum ya en pahali elektronik cihazlar insaninn eli kolu bunlar hepaltın bereketli olsun
İyi yapmışsın uykucumkızlar toplu acıklamaarkadasım özür dilerken sey demıstı esının tarafı lap dıye odaya gırıyomus emzırırken esıne kızmıs gırıyolar ızınsız diye adam da bızımkılere kızıyon arkadasına nıye bıse demıyon dıye oyle yapmısmıs ayy hıc emzıren ınsan görmedim sanki uyuz adam. adam varken daha görüsmedm arkadasımla da
Demek kısasa kısas yapmış.kızlar toplu acıklamaarkadasım özür dilerken sey demıstı esının tarafı lap dıye odaya gırıyomus emzırırken esıne kızmıs gırıyolar ızınsız diye adam da bızımkılere kızıyon arkadasına nıye bıse demıyon dıye oyle yapmısmıs ayy hıc emzıren ınsan görmedim sanki uyuz adam. adam varken daha görüsmedm arkadasımla da
valla canım ben kıyafetımle ortuyorum genelde gögsümü annemin kvnin yanında hep emzırıyorum cünkü oglum dakıkada ıstıyor vaktım ıcerde gecer onların yanında yapsam oyleİyi yapmışsın uykucum
eşim arkadaşımın yanında böyle konuşsa, çok utanırım valla
Ama kayınvalidemin yanında bende emzirmiyorum, eşim beni bildiği için, hadi çıkalım diyor onlara. kayınvalidemi de severim, niye rahatsız oluyorum bilmiyorum![]()
sorma canım bıleydım ateslerdim bombayıDemek kısasa kısas yapmış.
Maksat karisina bulasmakmis sen arada kaynamissin kuzucum.
Bileydin ben onun arkadasiyim senin ailenmiyim der bombanin pimini ceker olay mahalinden uzaklasirdin tühh
Eltimin kizida bizim yanimizda emzirmedi hastanede dediki ben cocugu emzirim ama yalniz dedi.
Yan bolmeye gectik biz hic meme gormediydik zaten.
Biz dedigimde ben gorumcesi kaynanasi vardik.
Simdi buyuk konusmimde ben yanimdakilere cocugu emziricem bi gidin diyemem ben kalkarim.
Hastaneydi o sebeple bisi diyemicem ama ben onun yaninda emzirmekden utanmazdim sanirim nolcak yanisi.
Emzirme örtusu de ayarlamis arkadasim sagolsun bak meme, süt falan diyince aklima geldi.
Yazin lazim olur.
Sahile falan ineriz ben yine umuma acik yerde emzirmem ortuyle dahi olsa ama arabada falan isimi gorur.
valla canım ben kıyafetımle ortuyorum genelde gögsümü annemin kvnin yanında hep emzırıyorum cünkü oglum dakıkada ıstıyor vaktım ıcerde gecer onların yanında yapsam oyle
kronikuykucu
Belkide doğrusu bu canım..
Şöyle ki; ilk zamanlar bende emziriyordum herkesin yanında, o aralar bebeğim meme reddi yapıyordu.. biraz da stresliydim, birde kayınvalidem dikkatlice izlerdi beni.. bebekte çığlık çığlığa ağlayınca.. kötü oluyordum..
eşime yalnız kalmak istiyorum lütfen ben emzirirken kimse olmasın dedim.. o günden beri emzirirken kayınvalidem çıkar odadan..
sağolsun her konuda anlayışlıdır![]()