• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

cocugu uyutmak icin odayi bosalttirmak mi?
Bir yasima daha girdim.
ayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunu :KK70: arkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.

ayy lelli bişe daha söyleyeyım bızzat yasadım bunu :KK70: arkadasıma bebek görmeye gittik erkek arkadaslarda vardı.kız emzırmeye ıcerı gecınce bıraz vakıt gecti ben de yanına gıdım hem de bebegi görürüm.girebılırmıyım dedım gel tabi dedi, 5dk oturdum kocası geldi rahatmısın dedi şair burda beni kastedıyomus ben anlamadım tam, bırazdan tekrar geldi sen napıyon dedi, dedim bebegı gormeye geldim rahat emzırebıleckmısın boyle dedi tekrar arkadasıma. ay bı tepem attı ben cıkıyorum zaten merak etme ben senin kadar ılgılenmıyorum konuyla dedim halbuki uzun oturmaya gıtmıstım herkes oturdu 10dk snra kalktık bız.arkadasım özür falan dıledi kocasının mallıgına. sanki bebegı memeden cıkarım ben emecem tövbe estagfırullah her tarafı kapalı zaten.
O sütüne nazar değdirirsin diye öyle yapmıştır 🤦🏻‍♀️😂

Bazı insanlar öyle MAALESEF çocuklarına karşı asiri ve gereksiz korumacilar. Benim teyzem de çok yaramaz torununu severken şakadan serseri dedim. Ayy kadın çıldırdı. Resmen kesecekti beni

yok artık yaaa tövbe yarabbim bi yasıma daha girdim

Kendi alıp emzireymis 😂
Ayy neler daha duycam.
Ögrenmem lazim bunlari istemedigim insanlara yaparim bacim bir daha gelmezler😂

Gece gece uykum kactı🤦🏻‍♀️
Mutfak aldı basını gidiyor
Hersey ortada kpnserveler faln💆🏻‍♀️
Hic girmek istemiyorm mutfaga suan
Hatta evi bırakıp komple kacasım var🤣
Sabah anama kızı bırakıp kuaföre gitcem
Kociden 50 tl bonus aldım🤣
Ekimde gitmisim en son dibe.
Bana sen niye sac boyatıyonki simdi diyo
Kadın olarK gectiğim icin kayıtlarda olabilir mi dedim?
Deli mi ne
Bayramdan bayrama mı boyatcaz💆🏻‍♀️
Yemek yapma derdim yok Allahtan anama cökcez😆
160 tl hesapta param var 0.5 gr altın alcm kuaför cıkısı.
Bu erkekler bi tuhaf sene saç trasina gitme diyeceksin insallah çabucak buzdolap işin hallolur kuzum ya en pahali elektronik cihazlar insaninn eli kolu bunlar hep😣😣 altın bereketli olsun

Selam kızlar temizlik yaptim kac gundur ev aldı başını gidiyordu sabah bulasik makinesini bosalttim bir makine havlulari actim ortalik sipurdum kuşun kafesi temizledim balkonu temizledim camlarini sildim karnabahar yemegi yaptim kıymalı spagetti var bide salata yogurt yeter çay yanina halley fln var sabah bi aksilik olmassa arkadaşım gelcek kahvaltiligim var milfoy boregi patates kizartma fln yapcam

Bu ara masraflı geçiyor avm ciktik esime iç çamaşırı çorap 45 verdim lcw de gratis e gittik kulak pamuğu banyo lifi bebek yağı 33 verdim oyun parkina gittik 10 tl harcadım oyun kartına varken para 45 attım 10 bonus veriyo 55 tl oldu içinde bine girdik 15 orda harcadım ekmek tavuk süt aldiklarim sabah su istedim 8 oraya verdim yarin harcamasiz olur umarim 🙄🙄

Arkadasimdan gelip hemen ocaga yemek attim.
Pirinc islattim.
Bulasik mak. calistirdim.
Birazinida elimde yikadim.
Ben bisiler goturmustum arkadasima bisi yapma demistim o da kek yapmis tursu kavurmus yedik.
Baya bisiler ayirmis ama tasiyamadim o arabayla birakacak.
Baya citcitli bady, yakalik, tulum var baktik.
Almam onlardan.
isimi gorur.
Giderken kizin eline cikolata meyve suyu biskuvi aldim.

Lcw pijamada 39.90dı takim.
Beden bulamadim.
Bulsaydim alcaktim kışa lazim olur.
Takip edicem.
Yazlik evde giymeye sort tulum istiyorum.
acayip rahat oluyo.
Gecen yazi straplez sort tulumla gecirdim.
Bu ya emzirmede olacak buyuk kolaylik bana.
Hep dugmeli yakasi acik bady nersen bulim ben
Tek parca seyleri seviyorum.
2 tane penyeden alicam lcw geliyor.
2 tanede benim var bana yazi cikartir.
Uzun elbise bacagima dolaniyo kisa da ben giymek istemiyorum malum 15 yasinda oglum var bi de ben gun icinde uzanmayi severim bacagimi atip oraya buraya.
kısa elbise evde kullanmiyorum.
Sort-bady, sortlu tulum falan kurtaricim.

Yazin pant. falanda olmaz ne giyerim hic bilmiyorum.
2 tane beli lastikli yazlik pant alirim uzerine tshrt yazi geciririm öyle
Elbiselerim var onlar olur ama dar kesim degiller.

Kilo verene kadar artik üniformam olurlar kendileri tüm yaz.

Yaprak dokumunde Leylanin bir montu vardi pembe heh bu yaz bende öyle herkes uzerimdekinden tanir beni 😂😂🤣

Bir dahaki yaz sahalara dönerim.

kızlar toplu acıklama :KK70: arkadasım özür dilerken sey demıstı esının tarafı lap dıye odaya gırıyomus emzırırken esıne kızmıs gırıyolar ızınsız diye adam da bızımkılere kızıyon arkadasına nıye bıse demıyon dıye oyle yapmısmıs ayy hıc emzıren ınsan görmedim sanki uyuz adam. adam varken daha görüsmedm arkadasımla da

kızlar toplu acıklama :KK70: arkadasım özür dilerken sey demıstı esının tarafı lap dıye odaya gırıyomus emzırırken esıne kızmıs gırıyolar ızınsız diye adam da bızımkılere kızıyon arkadasına nıye bıse demıyon dıye oyle yapmısmıs ayy hıc emzıren ınsan görmedim sanki uyuz adam. adam varken daha görüsmedm arkadasımla da
İyi yapmışsın uykucum :KK48:
eşim arkadaşımın yanında böyle konuşsa, çok utanırım valla o_O
Ama kayınvalidemin yanında bende emzirmiyorum, eşim beni bildiği için, hadi çıkalım diyor onlara. kayınvalidemi de severim, niye rahatsız oluyorum bilmiyorum :110:

Demek kısasa kısas yapmış.
Maksat karisina bulasmakmis sen arada kaynamissin kuzucum.

Bileydin ben onun arkadasiyim senin ailenmiyim der bombanin pimini ceker olay mahalinden uzaklasirdin tühh😂

Eltimin kizida bizim yanimizda emzirmedi hastanede dediki ben cocugu emzirim ama yalniz dedi.
Yan bolmeye gectik biz hic meme gormediydik zaten.
Biz dedigimde ben gorumcesi kaynanasi vardik.

Simdi buyuk konusmimde ben yanimdakilere cocugu emziricem bi gidin diyemem ben kalkarim.
Hastaneydi o sebeple bisi diyemicem ama ben onun yaninda emzirmekden utanmazdim sanirim nolcak yanisi.

Emzirme örtusu de ayarlamis arkadasim sagolsun bak meme, süt falan diyince aklima geldi.
Yazin lazim olur.
Sahile falan ineriz ben yine umuma acik yerde emzirmem ortuyle dahi olsa ama arabada falan isimi gorur.

İyi yapmışsın uykucum :KK48:
eşim arkadaşımın yanında böyle konuşsa, çok utanırım valla o_O
Ama kayınvalidemin yanında bende emzirmiyorum, eşim beni bildiği için, hadi çıkalım diyor onlara. kayınvalidemi de severim, niye rahatsız oluyorum bilmiyorum :110:
valla canım ben kıyafetımle ortuyorum genelde gögsümü annemin kvnin yanında hep emzırıyorum cünkü oglum dakıkada ıstıyor vaktım ıcerde gecer onların yanında yapsam oyle :KK48:
Demek kısasa kısas yapmış.
Maksat karisina bulasmakmis sen arada kaynamissin kuzucum.

Bileydin ben onun arkadasiyim senin ailenmiyim der bombanin pimini ceker olay mahalinden uzaklasirdin tühh😂

Eltimin kizida bizim yanimizda emzirmedi hastanede dediki ben cocugu emzirim ama yalniz dedi.
Yan bolmeye gectik biz hic meme gormediydik zaten.
Biz dedigimde ben gorumcesi kaynanasi vardik.

Simdi buyuk konusmimde ben yanimdakilere cocugu emziricem bi gidin diyemem ben kalkarim.
Hastaneydi o sebeple bisi diyemicem ama ben onun yaninda emzirmekden utanmazdim sanirim nolcak yanisi.

Emzirme örtusu de ayarlamis arkadasim sagolsun bak meme, süt falan diyince aklima geldi.
Yazin lazim olur.
Sahile falan ineriz ben yine umuma acik yerde emzirmem ortuyle dahi olsa ama arabada falan isimi gorur.
sorma canım bıleydım ateslerdim bombayı
lellim örtü büyük rahatlık ben alıstım artık rahat kullanıyorum eger emzırme ıcın ayrı yer yoksa mecbur her yerde kullanıyorum canım bunaltınca

valla canım ben kıyafetımle ortuyorum genelde gögsümü annemin kvnin yanında hep emzırıyorum cünkü oglum dakıkada ıstıyor vaktım ıcerde gecer onların yanında yapsam oyle :KK48:
kronikuykucu kronikuykucu
Belkide doğrusu bu canım..
Şöyle ki; ilk zamanlar bende emziriyordum herkesin yanında, o aralar bebeğim meme reddi yapıyordu.. biraz da stresliydim, birde kayınvalidem dikkatlice izlerdi beni.. bebekte çığlık çığlığa ağlayınca.. kötü oluyordum..
eşime yalnız kalmak istiyorum lütfen ben emzirirken kimse olmasın dedim.. o günden beri emzirirken kayınvalidem çıkar odadan.. :olamaz:
sağolsun her konuda anlayışlıdır :KK24:

Back
X